- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BK87
senior tag
válasz
Speed® #31450 üzenetére
Közben próbálgattam mindent, amit itt, illetve a neten találtam, de a feszültséget nem tudtam sehogysem 1.212 voltnál feljebb vinni. Valahol olvastam, hogy gyárilag van letiltva a BIOS-ban, és hogy ezt valahogy meg lehet kerülni, de erre nem találtam semmi módot sajnos. Van esetleg valakinek valamilyen ötlete, hogy mivel próbálkozzak még?
-
KAMELOT
titán
válasz
Speed® #31339 üzenetére
Fentebb már csináltam tesztet. Ugyan azok a beálítások mint EXTREME HD csak én 2560x1440 nyomtam neki! Annyi pénzért tényleg jó vétel volt! Igaz én tiszta újat kaptam 3 év bolti garanciával!
Használt, pár hónap garanciával is ennyiért mennek ezek a kártyák úgyhogy jól jártam!
-
NFree
addikt
válasz
Speed® #28953 üzenetére
Minden esetre most egy darabig benne marad így a gépben 24/7 re alulfeszelem meg visszaveszem az órajeleket, sanszos , hogy 1300mhz körül meg lessz kb olyan 1,26v al . de nem feszegetem egyenlőre a témát, várom a hideget+egy jobb procit.
a 480-ba több pontenciált érzek, habár ennek kellne legalább 1,4v meg szárazjég vagy ln2 akkor tuti megtáltosodik
Ennek ellenére , úgy érzem átlag alatti benne a gpu , de van ilyen is procit se lehet mindíg jót kifogni, De nem adom fel örülök ami van s majd ebből hozzuk ki amit lehet -
NFree
addikt
válasz
Speed® #28948 üzenetére
Szia innen vettem apróbol egy seasonic m2 750w-os tápot.
Annyi változás történt ráraktam ma a kis vizes blokkot csak a gpu-ra nem akartam az egész karit megbolygatni.
Így megy a kombustor gyári órajelen max 50fokos gpu-val kb 2 percet , de eddig hamarabb lehalt. Nem hinném , hogy ezért legariznák. mivel ha nem rakom fel az aftert akkor a kari 1,2v ot kap s akkor megy tökéletesen, de ha fent van az after akkor csak 1.168-1,175v környékét ad neki alpba az meg kevés. Néztem most így tuningot , hát majdnem 1,3v on sem akar 1350Mhz fölé menni a gpu nagyon gyengus szegény. kellene az a rbby256 progi meghackelni az aftert mert télen jó lenne belőlle kifacsarni az előbb említett órajelet (vagy fölötte) -
Kelvin
őstag
válasz
Speed® #28702 üzenetére
Sajnos erre sem időm sem kompetenciám nincsen. Azt sem tudom, hogy ilyen problémával visszavihetem-e és, hogy melyik alkatrészt is pontosan. Illetve kb 10 napom van még, hogy elálljak a vásárlástól. (csak ugye melyik részétől(proci, alaplap, videókártya))
Ne haragudjatok ha kicsit sokat írok de nem kevés pénzem ment rá az új rendszerre és még nem is tökéletes a működése.... -
szasanyi
félisten
válasz
Speed® #27708 üzenetére
Mivel mind2 új ezért ha szeretnék sem tudok belemenni abba a vitába.
Sztem lapvetően azért lehet jobb az említett 760 mert jobb a hűtése, újabb konstrukció, és +1év garival van, Az említett 670 tuningja ugye lutri (ahol a ref hűtő további hátrány lehet) míg alapból tuti nem gyorsabb. És szted miért jobb a 670?
-
szasanyi
félisten
válasz
Speed® #27348 üzenetére
Nem a PC hanem a konzol a fő játék platform ez helyzet. Mint ahogy az is tény, hogy az hozza a nagy bevételt. Nem foglalkoznak többet a PC-vel (értsd: sokszor annyit sem amennyit muszáj lenne, nemhogy többet) mert nem éri meg ti. sokkal kevesebbet hoz. Egyrészt ugye könnyedén lehet játszani PC-n sw vásárlás nélkül is amiből nyilván semmi hozadék nem származik, másrészt az optimalizálatlanság "orvosolható" erősebb, és persze drágább hw-ekkel. Ez van, nem?
Persze, én is inkorrektnek tartom ezt a hozzáállást és gyakorlatilag egy véleményen vagyunk. Csak úgy tűnik ez nem sok mindenkit érdekel azok közül, akiket kéne. -
szasanyi
félisten
válasz
Speed® #27341 üzenetére
Ettől függetlenül szvsz ez a játék technikai szempontból el lett qrva, az idtech5 ugyanolyan tré... - nem feltétlenül, bár nem láttam de állítólag az új konzolokon nagyon jó (ja, 17k+ árért, de ezt most hagyjuk). A lényeg, hogy miért erőltetik PC-re? Legyen konzol exclusive játékok grafikai motorja, és pont. Nem? A helyfoglalás állítólag a tömörítetlen hang miatt van.
Persze, magyarázat mindenre van.
Más: egyébként ez meg olyan zseniális, hogy itt is meg kell mutatnom hátha nem látta vki. És igen, nagyon úgy tűnik a WG Ultra beállítás mellett erőművet igényel - főleg CPU oldalon. Egyébként ez is a konzolok miatt van sztem, ahol a CPU komplexebb számítási feladatokkal van terhelve, és a "VGA" önmagában kevésbé izmos mint a GamerPC-kben.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Speed® #27113 üzenetére
Ha már itt tartunk. Hogyan működik ez? Fogom kiveszem a kártyámat átkötöm és automatikusan érzékelni fogja, hogy nincs dedikált vga a gépben és át tud állni magától? avagy biosban be kell kapcsolnom mondjuk valami automata észlelést hozzá? Mi ennek a menete?
Lehetséges jól jönne mert lehet előbb adom el a kártyámat mint venném az újat.
Szerk: Köszi a helpet.
- = Zk = - Ne igyál sokat, nehogy elpasszold valami ismeretlennek a csoda gigát
Ne kártyázz -
biacsia
tag
válasz
Speed® #26659 üzenetére
Számomra az volt fontos, hogy ne legyen szűk keresztmetszet. (560ti ről váltottam, ami 1GB os volt és amiről azt hittem 2011 ben, hogy a világ végéig elég lesz, de nem lett. Az említett alkalmazás alatt folyamatosan maxon ment.)
Pontosan ezért választottam a 4GB változatot, mert én is remélem, hogy nem fogja kihasználni 1080 p ben soha!
Ezzel szemben írtam, hogy a tegnapi nap 1760mb nál járt a dolog és Serb-ék dolgoznak a további HQ tank modellek beillesztésén a játékba. Ezzel további memoria szükséglet támad majd. Így van rá esély, hogy a 2GB kevés lesz.
Nem félévente cserélgetem az eszközeim és nem akarok gondolkodni egy frissen vásárolt kártya esetében, hogy mi lett volna ha,még az esélyét se adtam meg most neki. Szándékosan méreteztem túl , hogy legalább 3 évig ne kelljen vele foglalkozni Lehet, hogy 3 év múlva megint kevés lesz, ahogy közeledünk a fotó-realisztikus játékok felé, de legalább addig nyugi van. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Speed® #26433 üzenetére
Nem, így mindegyik kifele szív.
Azért raktam be őket, mert ha csak a porszűrő lemezt hagyom rajta, akkor az inkább megfogja a levegőt, ahogy éreztem.
(#26435) Speed(R)
Igen, de így is bőven van benn forró levegő, azt meg jobb kiszívni, mint bent tartani.Mivel alulról meg fúj be egy 23-as venti, a meleg levegő amúgy is felfele száll, inkább kiszedem.
A VGA is közelebb van a "külvilághoz". Eddig is így volt, csak ugye valamivel "lejjebb", a másik slotban. Így legalább nem melegíti annyira az egész házat.
Szóval a házventiket megfordítani nincs értelme, fentről lefele úgysem fog úgy átszellőzni.
-
-
Vigilante
őstag
-
TTomax
félisten
válasz
Speed® #11378 üzenetére
Hm.. azért a referencia mindig ad egy jó támpontot...AZ az a termék amihez drivert kell írni... illetve azok a dolgok amiknek rajta kell lennie a pcbn...értem én,utána lehet járni...sőt tudatos vásárló utána is jár,még ha ref akkor is.De nem mindenki teszi.. én amikor 7970et vettem ,akkor eléggé elkerültem az 50et... lévén kevés tapasztalat gyűlt össze,az egyes típusokat illetően..na mindegy... Most előveszem a Cry3at ámulok egy kicsit,meg sokkolom magam miért is kéne Titant vennem...
Szerk.. No hát igen azért ez a 670/680 még mindig túl van árazva...azért én 100K körül vettem az FTWk darabját... annyit nem érnek...tudtam már akkor is amikor megvettem... de mit vehettem volna ha a 7970 nem jött be?
-
TTomax
félisten
válasz
Speed® #11375 üzenetére
Nem tudom mennyire szerencsés az,ha a vásárlóknak kell nyomozásba kezdeniük ahhoz,hogy megtudják mi lapul a hűtés alatt a pcbn... mert bizony nem mindegyik 7950 megy 1100+,söt néha még az 1Ghz sem nagyon megy.Én továbbra sem tartom szerencsésnek ha valamiből nem készül referencia termék... ez lehet szerencsés is,de sajnos a legtöbb esetben azt spórolnak le róla amit csak tudnak.
(#11364) xxSanchez
Ez a kis képecske nem nagyon fedi a valóságot.... a 670SLIm nem tud 80fpst Veryhighon 8XMSAAval... ez nagyon sántít... -
szab.tam
nagyúr
"x8x8 nem limitál, mert 2.0"
jó volna újból erre egy teszt. mert a kezdeti 480 időkben láttam utoljára ilyet, és pont a határon volt már akkor is. nőttek a felbontások, erősödtek a vga-k. kérdés, hogy még mindig igaz-e a dolog.
nálam pl 5040x1050-ben van olyan, hogy a görbékből láthatóan messze semmilyen limit nincs. (sem cpu, gpu, vram foglalás.)
és mégis esik az fps. csak a segédkártya miatti 16x@8x-ra való visszarongálódásra tudok gondolni..tehát jó lenne megint egy 2.0 8x vs 16x teszt, pl. 680-nal...
-
Tirexi
addikt
Ja igen amit elfelejtettem:
Ugye 1 SLOT hely van a VGA-k között így 3-7 fok a két VGA közti különbség.
A belső melegebb.AB szerint a belső 79 az alsó meg 75 fok volt és mind2 GPU 99%-on.
Ja és nem is hallottam a VGA-kat 3DMark közben.
VÉGRE HALK A GÉPEM!!
Szerk.:
Tuning annyira nem izgat hisz 1080p-ben nincs ami megfogja őket még így alapon sem.Megyek GTA4-ezeket egyet.
-
Tirexi
addikt
3D az tervben van meg a videókonvertálásnál is jelentős szerepük lesz.
Sajna 7970-nél nem volt ilyen támogatás Adobe termékeknél és az 1 órás videó konvertálása gyakran 2 óráig is eltartott.
580-al meg a konvertálás mindig annyi volt mint az eredeti videó hossza vagy kevesebb de több nem igen.
Azért nem mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elite: Dangerous
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest