Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
-
Atii91
tag
Láttam Iponon, hogy napokig adták a karikhoz a Watch Dogs-ot, mire kiforrt, hogy milyen gépet rakassak össze addigra persze, hogy lejárt ez a kis ajándékozás, tegnap megrendeltem, erre mit látok ma újra:
ASUS GTX770-DC2OC-2GD5 GTX770 2GB GDDR5 OC PCIE + Watch_Dogs
Kösz ipon, gondolom úgyse fogom én megkapni, hisz mikor megrendeltem nem volt a nevében
Legalább remélem a kártyában nem fogok csalódni
-
DokiBaxxi
őstag
Ezekkel a beállításokkal ezeket az eredményeket kaptam.
-
-
swado
tag
2600k (3,5 Ghz) gtx770 (1160 mhz) 8 Gb ram (1333 mhz) BF4 - FullHD, minden ultra, minden élsimítás max. Firestorm, 64 fős server tele, Fraps-al mérve. Ha nincs nagy mozgás a képen 55-75 fps, de valahogy így sem az igazi. Elrántom az egeret és nem fordul folyamatosan a kép, mintha rángatna. Viszont ha tankokkal megindul a csimm-bumm, ez egészen 25-40 fps-ig leesik és már egyáltalán nem élvezhető.
Ugyanazon a szerveren, a cpu 4 Ghz-re húzva, 70-80 fps ha nem sok minden van a monitoron. Gyönyörűen fordul a kép, össze sem lehet hasonlítani az előzővel. Mintha kivettem volna a cipőmből a kavicsot. A helikopter géppuskánál 170 fps
, eddig csak össze-vissza vörös vonalakt láttam tüzelésnél, most mintha a Discovery chanel-t nézném, szinte minden töltény útját nyomon tudom követni. Nagy kavarodásnál 40 fps-alá nem esik, de még ilyenkor is valahogy folyamatosabb az egész mint előtte.Azt hiszem marad 4 Ghz-en
Egyébként anno eljátszottam már ugyanezt, de azt hittem az i7-el nem lesz gondom. A HD 4850 nem volt hajlandó normálisan tekerni, míg az E4500-at 2,2 ghz-ről fel nem húztam 2,9-re. -
DokiBaxxi
őstag
3DMark
Mindez a Basic Editionnel -
DokiBaxxi
őstag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Egyébként BF4-ben ugyanúgy(vagy még jobban) teljesít, mint elődje (R9 270X). BF3 is ment full maxon 60 FPS körül/felett, Ghostsban érezhető javulást hozott, DayZ Standalone meg hát alpha de ott is jobb lett, illetve AC IV-ben is több FPS-t ad. Szóval valamiért csak ebben a játékban ilyen furák az értékek. Nem lehet, hogy a VRAM-ból fogy ki, vagy ilyesmi?
Egyébként most töltöm a 3DMarkot majd linkelek eredményt.Ja és 3 éves HDD van a gépben, ez számíthat vmit?
-
szasanyi
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Régebbi hűtéssel szerelt, de túlzottan nem kell magyarázni mert nem lehet. Így döntöttek, ennyi és kész. iPON is, PCX is csinál ilyesmiket, sőt iPON főleg mert ott láttam már ilyen árkategóriában 10k+ eltérést is egy napon belül!

-
HartgeH3-2.8
addikt
Ezek most komolyan szórakoznak, hogy az Asus-t levitték a Gigát meg fel?
Valaki magyarázza el a marketing stratégiát, ez még pár napja 88k volt.
-
swado
tag
HartgeH3-2.8: Az lehet.

Entk, Szasanyi: Meglátjuk mire lesz elég a proci órajel emelése. Neki is ugrok.
-
shteer
titán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nalam a 350-es tap se panaszkodott meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Stonerice
üzenetére
Ennél a játéknál speciál nem emlékszem, mennyin ment a vga, (de majd megnézem otthon) viszont a Tomb Raider alatt ugyanez áll fent, de ott benchmark alatt 99%-on áll a vga. Végig.
szasanyi Teljesen egyetértek Veled, én sem vagyok maradéktalanul elégedett a 760-al (aminek már párszor hangot is adtam a fórumban.) Ha csak rajtam múlna, mint csalódott játékos :-) kötelezném arra pl az nvidiát, hogy amit ráír a dobozra, azt játszható teljesítmény mellett tudja a kártya. Dolgozzon össze a szoftverfejlesztőkkel, oldja meg akárhogy, de ne azzal kelljen kezdenem, hogy tesszallálást kikapcsolom, élsimítást, physx-et kikapcsolom, mert a három együtt olyan mértékben visszafogja a kártyát, hogy játszhatatlan lesz.
Anno DX9-es kártyákkal volt ilyen:
"Tudja a kártyád a DX9-et?
- Igen!
- És milyen??
- Nem tudom, nem bírja a kártyám...
-
Stonerice
őstag
válasz
prtvlogan
üzenetére
"De az órajelnél maradva F12013 benchmark, (csak a processzor órajelét húzva) nő az fps. Értem ezalatt, hogyha 3.8 Ghz-ről felemelem 4 Ghz-re az órajelet, akkor nő az fps-em a játék benchmarkja szerint, pedig a processzor egyik esetben sincs 100%-ra terhelve."
Nem is kell a cpunak 100%-on tekerni, hiszen itt az a gond, hogy a vga nem megy 100%-on a játék alatt. Driver és a játék patch-e válogatja, hogy mikor melyik eset áll fenn.
-
szasanyi
félisten
Ez az, amiről már beszéltünk és amit kimoderáltak mert kicsit félresiklott a beszélgetés menete egy... mondjuk úgy, nem elég higgadt PH!órumtár miatt, aki nem képes belátni a tényeket. A tény pedig - amit már le is írtam - ez: a GTX760 egy jó kártya, ár/teljesítmény arányban talán az egyik legjobb is, DE nem alkalmas 1080p-ben kompromisszummentes játékra. NewEGG és nVidia fórum is tele van olyan hsz-ekel amit csalódott ueser írtam pont emiatt. A gond az, hogy sokszor túlzottak az elvárások ezzel a kártyával szemben. Mondjuk olyan okok miatt is, amikor agytrösztök beírkálják fórumokba, hogy csak ilyet kell venni, merezzelfullonmegyminden.

Egyszerűen el kell fogadni ezt a tényt és ezzel együtt azt, hogy lesz olyan játék a mi menni fog 1080p + maximális grafika mellett, de több ami viszont nem (nem szó szerint, hanem játszhatatlan FPS mellett). Egyébként ha ez nem így lenne, akkor ki venne többtízezres felárral vagy akár 2x áron egy VGA-t?swagger55: nem BETA drivert használsz esetleg? Ha igen, cseréld le a legutolsó WHQL-ra és nézd meg azzal.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Verzió 1
Start menü/ Control Panel/System and Security/Action Center/Maintenance/view reliability history
(Itt napra lebontva vissza lehet nézni) a hibát követően kell restart mert csak akkor rögzíti be.Verzió 2
Computer Management (Event View) itt mélyebben bele tudsz nézni. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Piros oldalon akkor csinált ilyet a kártya, mikor sleep módból hoztam volna vissza a monitort. De itt nem volt sleep módban elvileg. Rendszernaplót hol tudom megnézni?
Sajnos most nem tudok nagyobb tápot venni bele, de én is gondoltam rá, hogy esetleg lehet, hogy emiatt lenne. Majd mindjárt jön valaki aki ért hozzá (remélem) és megmondja a tutit

-
prtvlogan
aktív tag
Witcher 2-nél a "Legjobb mintavétel" bekapcsolása kb felére csökkenti az fps-t. Próbáld ki, hogy kikapcsolod! Egyébként érdekes ez a processzor dolog, I7-860-om van, GTX 760-al párosítva. Játék közben a videókártya 99%-on van terhelve, a processzor 40% - 60% körül. Ezek a procik eléggé melegszenek, így figyelem a hőmérsékletét, 100%-on terhelve 60-70° körül van. Battlefiled 4 után a hwinfo szerint a 4 fizikai, és a 4 virtuális magnak is 80-95% volt a maximális leterheltsége, a hőmérséklet pedig kb 8 fokkal kevesebb, mint egy LINX teszt alatt. Szóval elvileg nem csak a 4 fizikai, de a 4 virtuális magot is intenzíven használja pl a Battlefiled 4.
De az órajelnél maradva F12013 benchmark, (csak a processzor órajelét húzva) nő az fps. Értem ezalatt, hogyha 3.8 Ghz-ről felemelem 4 Ghz-re az órajelet, akkor nő az fps-em a játék benchmarkja szerint, pedig a processzor egyik esetben sincs 100%-ra terhelve.
Kíváncsi leszek az új szériás haswell-ra (devil's canyon) ha itt a fórumon az lesz a tapasztalat, hogy megoldották a melegedési problémákat, akkor beruházok egyre, felhúzom amennyire tudom, és két-három évig vígan elleszek videókártya cserével... -
HartgeH3-2.8
addikt
swado A több kraft nagyobb munkára fogja késztetni a grafikus processzort ez egyértelmű

Szerintem túlságosan maximalista vagy
swagger55 Ilyen jelenségről mintha a piros oldalon olvastam volna és ott is úgy orvosolták, hogy egyszerűen kikapcsolták a monitor sleep módot. Nem rémlik a zöldnél, hogy lenne ilyen gond.
Rendszernaplóba próbáld megnézni mi okozhatta. (Nv driver esetleg hibázhatott.)
Elég sűrűn jönnek ki a béták és WHQL-ek lehetséges ilyenek becsúsznak még.
(Egyszeri jelenség is lehetett) teszteld minél többet, kijön ha hibázik.Amire viszont felfigyeltem nálad.
Tesztprogramot nem akarok futtatni 400W-os táppal
Nem azt mondom, hogy nem viszi el, és azt sem hogy emiatt van mivel nem terhelés alatt jött ki, de picit kevésnek érzem a 7xx-hez ezt a tápot.
Én rá eresztenék egy Furmark-ot meg 3dmark-ot párszor.PSU Calculator: [link]
GTX 760 Power Specs:[link]
Graphics Card Power (170W)
Minimum Recommended System Power (500W)
Two 6-pin Power Connectors -
swado
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Full HD és minden Ultra-án, viszont az MSAA-t csak 2X-esen bírja, és ezt a HBA-t (vagy mit) is vissza vettem egyel. Így olyan fogjuk rá. Csak multiban játszom, a single-t még gtx460-al vittem végig. Full HD + közepes graf. Amúgy abszolút nem vagyok elájulva a BF4-től.
Csak azért sopánkodok itt, mert mindenhol azt szajkozzák hogy egy gtx760 egy i5-el simán viszi maxon. nekem i7 + 770-el nem az igazi. Mellesleg állítólag az i7 4770 csak 20%-al erősebb a 2600k-nál. Akkor most mi van?
Én az NV driver-re gondoltam még, az nagyon be tud kavarni. Ha nagyon akarom, meg tudom húzni a cpu-t, de csend párti vagyok. Azért teszek egy próbát.
Swagger55: Nekem ez minden héten előjön, de már többen írták hogy a monitor szériahibás. Nem biztos, de lehet hogy nálad is ilyesmi van.
-
DokiBaxxi
őstag
Na srácok, meg is van az 1. probléma. Kikapcsoltam a monitort, kb. fél óra múlva visszajöttem, bekapcsoltam, és nem adott képet
Csak villogott a bekapcsológomb. Mi lehet ez? A monitor úgy van beállítva, hogy SOHA ne kapcsoljon alvó módba, csak képernyőkímélő van. -
- = Zk = -
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
én is tervbe vettem

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Más világ

Nem mondom a 770-el elmerészkednék a közelébe, érintőlegesen mondjuk

-
- = Zk = -
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én sose maxed out-olnék multiban, egyszerűen nem. Elvi kérdés.
(Aki érti tudja miért).érdekes, én a 270X CF-fet a BF3 multi ultra miatt raktam össze

-
HartgeH3-2.8
addikt
Kieg: Félre ne érts nem akarlak OC-re biztatni. Abszolút jól döntöttél ami a 770-et illeti! Sokáig nem lesz gondod a VGA-ra! Mondom ezt még a tudatlanok magabiztosságával
Biztos vagyok benne, hogy ott 1-2 érték csökkentésével szinte maxed out közeli élményed van, de tegyük hozzá a BF4 multiban egy más világ..
Nem single player amiről beszélünk.Én sose maxed out-olnék multiban, egyszerűen nem. Elvi kérdés.
(Aki érti tudja miért). -
HartgeH3-2.8
addikt
Ha jól tévedek az egy Sandy és ráadásul K, tehát kell is neki szerintem a megfelelő órajel. Vannak itt meg más topikban nálam okosabbak erre, de szerintem az első ránézésre CPU limit. Második ránézésre meg nem, mert abban a Sandy-ben rengeteg erő van ha rendesen be van lőve. Nem írtad milyen beállítások mellett , milyen részletességen kellett visszavenni , azt fontos lenne tudni. Én azt mondom 4Ghz (felett) meg kell tudja hajtani.
Ha a géped képes egy kis OC-re szerintem érdemes beállítani, meg fogja köszönni a GTX:.
Az a 770 egy szörnyeteg! Ott nagyon sok erő van

-
- = Zk = -
félisten
válasz
troll81
üzenetére
mire írok, már döntöttél is

nekem megfelel a hűtés hatékonysága. jól szellőző házikóban van, ventiprofil is van beállítva neki, szal...
a kártya megfelel, de keményebb teszteknel holnap este vetem alá. mivel vízhűtésre váltok (CPU-n)... beszerelés, áliltás, káromkodás, teszt stb stb
-
swado
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én is 760-at tervezetem, de a 770 árcsökkenése magával húzott.
Majd idővel kiderül jól döntöttem-e? Egyenlőre BF4-et és Witcher 2-őt játszok rajta FullHD-ben, és az élsimításból így is vissza kell vennem. Szóval inkább csalódott vagyok egy kicsit. Viszont én nem húztam a 2600k-t, lehet hogy ez kéne még neki. A igazat megvallva nem sok kedvem van hozzá. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
troll81
üzenetére
Na ezzel kapcsolatban meg én mentem magasságokba, anno megvettem ezt a csöppséget mert ez a gyártó nálam letette a névjegyét ház viszonylatban , na itt nincs olyan hogy nem fér el

-
troll81
addikt
na eldőlt az asus fér csak be a házba
nem tudom mi legyen de ez eldöntötte ugy h marad az
max még evga lenne ami tetszik 
-
troll81
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
szia akkor véleményt tudsz nekem mondani a hütés érdeklne és annak hatékonysága és minden egyéb info rola köszönöm

-
- = Zk = -
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
iponból nekem is 3 év garis a Giga 770

-
troll81
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
szia a táp marad ebben a konfigban az külön konfig marad i 7 3770 párban remélem jo lesz és 1 1.5 évre tervezem a vgat magamnak ugy h ezért dilemázom

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
troll81
üzenetére
Ismerősöm pl 780-at hajt Asus megoldással és jókat mesél. Igaz szellős, komolyan átgondolt Cooler Master háza van gyárilag kigondolt cooling systemmel amit ők jól csinálnak.
Nekem a korábbi előítéleteim egyszer egy Giga kártyával való találkozásommal sikerült eloszlatni, és most itt a kollégák is igazolják , hogy nem kell ettől félni + ott a három év masszív gari.
Ezek a kártyák NAGYON jók, én úgy látom az eddigiek alapján, de még figyelek és informálódom
Kolléga már küldött 1-2 eredményt GTX 760-ra megkérem másolja be ide is!

Ár/érték best buy!Szerk: Látom nálad táp kérdés nem merül fel
-
troll81
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
az asus hütéseket eddig cseréltem mert off nekem nem szeretem a meleg vgat ugy h a giga lehet itt is a befuto
a minőséget nem ismerem annyira mert giga nem volt még a 760 elég lenne nekem eddig ugy néztem de keresgélek de nincs semmi teszt eddig ami konkrét

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
troll81
üzenetére
Igen ebben a kategóriában keresek (vagy 1-el feljebb) és a Giga féle windforce 3 hűtés irányba mozdultam el, amire nagyon jó vélemények vannak , ott a boost is elég ütős és a hűtési hatékonyság is szuper. Én az Asus megoldását sem tartom rossznak egyébként. Eredetileg ez volt az elképzelésem, de a Giga tűnik befutónak.
Nekem a GTX 760best buy lenne, de hajt az ördög hogy tegyek még rá a 770-re. Ha a plussz két free game árát levonom, nem is annyira rossz a vége. Még nem tudtam dönteni

Szerk: A Giga 8 + 6 pin megoldása nekem is érdekes, de szerencsére a tápon gyárilag ott figyel a plussz 2 pines kiegészítő a csatlakozón
Gari ha jól tudom 3 év, ahol én nézem (Aqua) ott 2 év van írva , minden más Giga termékhez 3, reménykedem csak elírás.
760-nál 3 van. -
troll81
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
szia te is ilyet keresel?véleményt?ez vagy asus lesz
de meliyk legyen? 
-
troll81
addikt
sziasztok valaki használ e ilyen tipusu videokártyát?GIGABYTE GTX760 2GB GDDR5 OC (GV-N760OC-2GD) vélemény kellene rola

-
DokiBaxxi
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Akkor megnézem azzal

-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ehhez ajánlana nekem valami programot (ha van ilyen), ami kiírja nekem a min., átlagos és max. FPS-eket?
Egyébként most a legújabb BETA driver van fent. Milyen adatokra vagy kíváncsi?
-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Ma megérkezett az új drágaszág, egy ASUS GTX 760 2GB-os kártya.
Hát eddig le vagyok nyűgözve! Mintha más játékokkal játszanék
(eddig R9 270X volt) Első ASUS kártyám, eddig csak MSI, Gigabyte és Sapphire-k voltak, de eddig messze ez a legjobb
(MSI nem felsőkategóriás volt, hanem egy GTX 650 Ti, gondolom ezek a Gamingek elég prémium minőségűek)Hőmérsékletet még nem néztem, a kártya hangtalan
-
vakond5
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Na ja, nagyon megörültem, mikor megláttam hogy "removed 30 fps cap". Feltettem, vsync off, aztán jött a pofára esés. Tearing még oké volt, de nagyon nem stimmelt a hang, úgyhogy ment is a Run a levesbe... pedig egy nagyon jó elképzelés volt, szerettem is.
-
swado
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Igen
. Egy hónappal ezelőtt titokban reménykedtem, hogy bedobják majd mellé és szerencsére bejött. -
- = Zk = -
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
(Y) -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Aqua-nal visszavonásig vagy készlet erejéig, de ebbe a hónapba még lesz. Remélem még beleférek

-
- = Zk = -
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
iponban már nem kapható a WD, ha jól láttam...
nekem még pont időben jutott
igaz, majd eladom, de még nem. várok picit
-
anytime
őstag
válasz
vakond5
üzenetére
Erdekes dolog, legalabbis nekem, de ha mehmondjatok mi az oka, akkor tanulok belole.
Warthunder, max. ballitassal (a custom plafont le kellett vennem), vsync-el 60fps csonton, ha kikapcsolom, akkor 28-30-al docogok.
Azt hittem ez forditva mukodik
, nem ertem, kerem, higy mondjatok el mi a magyarazat. Ja es Surround-on fut a jatek.Semmi gond, a 60 tuti, sot, meg a grafika is tokeletes, csak jo lenne ertemi a mogottes magyarazatot.
Elore is koszi.
A -
swado
tag
Ma érkezett meg a drágassszágom, egy MSI GTX 770 Gaming

A MSI weblap [link] ír három módról Silent, Gaming, OC különböző órajelekkel. Ezeket be lehet valahol állítani, hogy melyiket szeretném? Most egyébként 1160 hz-en megy, ami egyik sem.

-
-
scope2007
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
kb én is

emlékszem neked is volt 3870x2 karid, nekem is, utána 4890toxic, majd 6950
most már msi 760gtx , igen jó kártya ez
-
Muerte
addikt
válasz
Pubszon
üzenetére
Így van
A legtöbb játék bekapcsolt vsynch-el fix 60 FPS-sel a legszebbb és legsimább,csak néhány régebbi játéknál volt jelentősége a magas FPS-nek és jórészt csak multiban.A mai játékoknál a vsynch "veszélye" multiban pl.BF3,BF4 hogy növeli az input lagot,viszont felette meg töri a képet,ha 60 Hz-es monitorról beszélünk.Nálam sli-nél bevált az a módszer hogy játékon belül kikapcsoltam a vsynch-et,nV vezérlőpultban viszont bekapcsoltam adaptívra és bekapcsoltam mellé a tripla pufferelést,így a kép is sima és az input lag is lecsökkent szinte jelentéktelenre. -
szasanyi
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
No, az pont egy jó példa arra, amit az imént a játékokról említettem! Én HD7950-nel és 280X-szel sem tudtam rendesen játszani a The Wicher 2-t annyira dadogott vagy mit csinált a játék. Hiába volt magas az FPS a sírba kergetett az a jelenség, ezért - akkor - abba is hagytam. De most, mint a vaj úgy megy és éppen tegnap értem a végére. Again...

A válasz pedig egyszerű: NV játék! Nem mindegyiknél ennyire gázos ez a dolog, de ez pont egy olyan játék.troll81: éppen ezt mondom, hogy az egyéni igények és lehetőség döntenek. Azt pedig rajtad kivül senki sem ismeri... jobban meg főleg nem.

-
vakond5
őstag
válasz
anytime
üzenetére
Tarill kollega ugyan megosztotta már a helyes választ, de kicsit kiegészíteném.
Azért butaság szerintem kikapcsolt vsync-kel játszani, mert a kártya, és általa a proci is telejesen feleslegesen fog jobban tekerni, ergo megnő a fogyasztás, és a melegedés.
Ráadásul nem egy játékban tapasztaltam már, hogy vsync nélkül lehet akár 120 fps is, lag-osnak fog látszani. Legjobb példa erre, legalábbis számomra a GRiD2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, azért ennyire nem néz ki jól. A single része tényleg techdemo is lehetne, de a multi azért nem ugyanaz. Jó, lehet hogy tényleg kell hozzá ennyi, csak engem nem győz meg a végeredmény. Ami nekem nagyon tetszet azaz AC4, persze az sem multiban.
Egyébként anno eljátszottam már ugyanezt, de azt hittem az i7-el nem lesz gondom. A HD 4850 nem volt hajlandó normálisan tekerni, míg az E4500-at 2,2 ghz-ről fel nem húztam 2,9-re.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(eddig R9 270X volt) Első ASUS kártyám, eddig csak MSI, Gigabyte és Sapphire-k voltak, de eddig messze ez a legjobb