Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atii91
tag
Sziasztok! Zajilag illetve hűtésileg melyik gtx 770 lenne a jobb választás? Asus vagy Msi?
-
NFree
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ha alul is meg fölül is befele nyomatod akkor ha beteszel 1 ventit akkor azzal szivasd ki a a sok bentrekedt meleg levegőt inkább.
Én szép nagy házat vettem, csábított ez a fejel lefele dolog, de aztán pont az összevissza légáramlás miatt letettem róla
Az egy dolog hogy ventiprofilt beállítod , de ha kipróbálgatod s látod , hogy a ventik csak kicsit dolgoznak s a hőfokok is rendben vannak akkor az lessz számodra a megfelelő setup. ilyen kis apróságokon szépen ki lehet tapasztalni sztem , hogy jó legyen. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Még hátulra (tehát a rajzon jobbra le) tudok tenni egy 14-es ventit, ami befújja a levegőt, esetleg azt beszerelem, a fentieket meg megfordítom.
Egyébként volt olyan variáció is, hogy nem raktam ventre ventiket, gondolván, jobb a VGA-nak ha csak simán kiszáll a meleg levegő, de úgy sem volt hűvösebb.
Amúgy meg ventiprofilt is lehet épp állítani, ha annyira akarom.
Vízhűtésen gondolkodtam, de majd egy következő konfignál.

Igen, a kis háznak az a hátránya, hogy a kábeleket nem lehet mindig elvezetni rendesen és a légáramlás is nehezebben megoldható, cserébe viszont jó kis kompakt az egész, kevésbé csábít értelmetlen fejlesztésre.

-
NFree
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Na így már világos, a te esetedben halkan megjegyzem vízhűtés lenne az optimális, és rendesen átszelőztetni a házat alulról felfele. Ha befel dolgozol lentről is meg fentről is kellne a ház oladalán, hátulján, elején valami ventit rakni, hogy könyebben mozogjon a házba a levegő.
Így ebben a felállásban sajnos csak azt tudom javasolni, hogy próbáld ki így is meg úgy is, és közbe figyeld a hőfokokat ventilátor sebeséget a vga-n mikor erölködik jobban , sajnos csak ezt tudm javasolni.
De így tuti megtalálod a számodra optimális beállítást , mert találgathatunk itt mi napestig

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
szasanyi
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Na, Te tuti nem építészként végeztél!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stonerice
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Uhm! nagyonjó ez a kép
. Egyébként így jó ahogy van. Megfelelő kereszthuzatot generál, és a meleglevegő amúgyis felfelé száll, szóval így a legjobb, hogy mind felfelé fúj. -
Janika!2
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Azt használom Nvidia oldaláról szedtem le a legfrissebbet.De nem az utolsó kiadott beta verziót. Azt hiszem a 335.23-as verziószámú.A kártyán a minimális gyári OC-van,egy WF3-as Gigabyte kártya egyébként.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
NFree
addikt
válasz
XXArcAngelXX
üzenetére
Nem kell az sli hez brutál felbontás de úgy van értelme, mert szerintem tökmind1 hogy 40 az fps vagy 70 a lényeg játszaható legyen és folyamatos. Csak mondtam egy példát. meg sli nél ugye több a rendelkezésre álló vga-ram mennyiség ami jól jön full hd felett esetleg töbmonitoros felépítésnél. persze hogy kisseb felbontáson kevesebb kraft is elég , semmi különös dolog nincs ebben. 50 nel mész elég egy trabi is de tud a ferka is menni , viszont 280 már a trabinak nem megy.
(#26488) BomiBoogie
ezek a ventik a ház alján vannak s a vga -ra fújnak? mert akkor szerintem rendben van csak tegyél felülre is vagy a procinál hátra , hogy kifele is huzza valami a meleglevegőt a házból, hogy meglegyen a szelőzés rendesen. Vagy nem értem pontosan a problémát
Neked fordítva van a bele a gépben a házban? vagy mi a szösz.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Akkor most uppolom a kérdésemet.
Szerintetek is jobb lenne, ha ezek a ventik a VGA-ra fújnák a levegőt?
Ez ugye a ház tetején van, tehát akkor tulajdonképpen befújnák a meleget, nem kifele, viszont hűtenék a VGA-t...
A ház alján van egy 23-as venti, az nyilván csak felfele mehet, szóval az maradna, már csak a proci miatt is, de a fő kérdés most a VGA hűtése.
-
NFree
addikt
válasz
XXArcAngelXX
üzenetére
Sokmindentől függ, ez az egész dolog ha 1280x 800 ba játszol akkor proci limit lessz lehet a jelenlegi karidnál, ha full hd+ minden maxon akkor a kártya fogy el hamarab olyanyira , hogy megmerem kockáztani, hogy 2db gtx 760 vagy 770 el is elbír a proci , ez mind felbontástól és beállításoktól függ. Nameg melyik játéknak mik az igényei , hogy van optimalizálva . kétkártyás rendzsernél mindíg jobb az 1 erős kártya, de nem rossz az sli sem de ha slí akkor már tényleg ultra brutál felbontás kell , meg lehet nyomni 3 monitoron is .
Nem Hw infó az egy kis moitorozó progi sokmindent méreget -
XXArcAngelXX
tag
Akkor értelmezném a dolgot: inkább majd vga-fejlesztésen gondolkodjak ugye? A fő csapásirány az a vga igény, nem pedig a proci? Túl sok felé kapkodok mert hamar elcsábulok hogy ez is jó meg az is.

Erősebb kártyával én is szemezek. Pénzmag is lesz majd rá. Csak azon vacillálok hogy erősebb vga vagy majd még egy ugyanilyen ami van, de akkor meg lehet jobb táp is kell.A DX12 meg elvileg majd a proci igényen csökkentene, úgy hogy kevesebbet kell melóznia? De ez is még messze van.
HW infonak minősül a win 7 minialkalmazása ami hőfokot, %-ban kihasznàltságot, órajelet stb.... jelenít meg?
-
Janika!2
aktív tag
Sziasztok!Nemrég vettem egy GTX770-es kártyát melyik Drivert ajánljátok hozzá?BF3 multizok és mindenféle ,hülye Direkt X hibákat írogat ki,de a többi játék normálisan ,megy egy sem fagy le áll meg stb csak a BF3.Köszi a választ!

-
h1mpi
félisten
válasz
XXArcAngelXX
üzenetére
NFree válaszában a lényeg benne van. HWinfoval tudod a cpu kihasználtságát monitorozni. Ha 100%-on megy, akkor az már nem jó.
-
NFree
addikt
válasz
XXArcAngelXX
üzenetére
Szerintem nyugi, nincs rossz prockód, viszont a tuning felejtős, ram meg bőven elég lenne 1600-on fölösleges volt 2400Mhz es ramot venned. Nagyjából renben van a konfigod a későbiekben még elfér egy 770-esetleg 780 is. utánna viszont kezd majd kevés lenni a proci, de nem lessz vészes, csak nem lessz 100% csak 90

-
h1mpi
félisten
válasz
XXArcAngelXX
üzenetére
A memória nem hat, ha nem igp a vga, a proci meg annyit számít, hogy "kihajcsae?"

-
XXArcAngelXX
tag
A proci illetve a memória hogyan hat a vga teljesítményére?
-
h1mpi
félisten
válasz
XXArcAngelXX
üzenetére
Én nem szoktam használni a GF Expreiencet, mert van, hogy segít, de van, hogy nem. Ugyanúgy meg kell néznem manuál beállításokkal is, hogy mit optimalizál.
Sajnos ezt neked kell kitesztelni, hogy, ha állítasz valamin (árnyék, élsimítás, látótávolság stb.) mennyire zavar, hogy rosszabb esetleg, de több az FPS. Ha nem akarsz ilyennek szórakozni, akkor veszel egy 780TI SLI-t
-
JoolsNOS
veterán
válasz
XXArcAngelXX
üzenetére
Az valószínű azért több fps, mert az "optimalizálás" levesz egy csomó részletességet.
-
XXArcAngelXX
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nincs húzva a vga. Nem is merem ráncigálni.

-
h1mpi
félisten
válasz
XXArcAngelXX
üzenetére
Ezt a GF Expreiencben állítottad? MErt ha igen, lehet valamit levett a felbontás beállításokból, azért lett gyorsabb.
-
XXArcAngelXX
tag
válasz
XXArcAngelXX
üzenetére
Na úgy néz ki megoldódott a probléma. Az NV vezérlő észlelt új drivert. Feltettem és a vezérlőközpontban van egy olyan rész hogy optimalizálás. Használtam a gameken. És műxik
a benchmark pedig ugrott 50 átlag fps-ről 57-re
WTF? -
S.Feri
őstag
válasz
Stonerice
üzenetére
A másik vga 3 napja lett kiszedve, sajna több vgam nincs, max a CPU-é lehetne.
Máshol még nem tudtam tesztelni a karit, de folyamatban van.
Szét is kapom a gépet nemsoká újra, mert nekem sincs jobb ötletem. Természetesen a 2X8 pin csatlakoztatva van.
Asus maximus gene V lap A0 ahol leáll a Q-Codeja a töltésnek.
-
Stonerice
őstag
válasz
S.Feri
üzenetére
Másik gépben sem működik? Integrált vga-d van?
Szerintem CMos reseteld az alaplapot, és talán utána fog adni a képet. Vagy nézd meg kapásból az integráltal, anélkül, hogy kivennéd a vga-t, és állítsd be biosba az elsődleges vga-t. Mondjuk speciel nálam csak AUTO-n működik

-
S.Feri
őstag
Valakinek van ötlete, hogy videókártya csere után az újonnan behelyezett videokari miért csak fekete képet ad? Vagyis nem ad képet...
Se sípolás, semmi, csak a fekete kép.
És nem lehet belépni se BIOS-ba sehova...Egy MSI GTX 770 OC kari , előtte pedig egy Giga GTX670 OC volt a gépben.
-
Tomi_mano
csendes tag
Olvasgattam amiket írtatok mostanság, mondtatok sok jó dolgot ezekről a kártyákról, úgy hogy köszönöm szépen a segítséget. El is döntöttem, hogy veszek a holnapi nap folyamán 10%-os kedvezménnyel GTX 670et + valamelyik MSI Z87 alaplapot (még nem tudom melyik legyen) az AQUA standjanál a PlayIT-n. [link]
Pont jókor jön ez a kis akció

Thanks a helpet mégegyszer!
-
NFree
addikt
Én azt mondom tesztelni nem rossz a furmark , csak mint említettem észerüen kell használni, pont az kell hogy leterhelje rendesen a hardvert közben monitorozni mindent s nagyjából ha van gond akkor azt segít kimutatatni amit kis állítgatással lehet a továbiakban javítani.
Mert hiába játszik az ember fél -1 órát aztán eldobja magát valami, nem tudod sejted mi a gond csak hogy elszált, mert játék közben nem épp a kártya monitorozásával vagy elfoglalva, hanem éppen az aktuális történéssel a játékban. Én azt mondom , nem hülyeségből találták ki ezeket a gyilkos progikat, és észerűen beállítva mindent lehet használni.
De mindenki azt csinál a saját hardverével ami neki jólesik. -
Muerte
addikt
Hőmérséklet tesztelésre sem épp az ideális,mert eleve szoftveres védelem van már a kártyákban és visszaveszik az órajeleket teszt közben,legalábbis mobility vonalon biztos hogy így van.Ettől függetlenül piszkosul gyilkolja a kártyát,mert hiába szabályozza le az órajeleket,ha fűti a nyák összes többi alkatrészét tovább.Én személy szerint leszoktam a használatáról mikor lekukáztam vele egy 680M-et egy AW M17x-ben.Simán bírta a tesztet 15 percig,semmi tünet nem volt csak miután visszahült kb.75°C-ról idle-be,aztán már egy 3D11 nem indult el és aztán már a gép sem többet azzal a kártyával.Legjobb teszt mindig a játék.Ami pl. a mai napig nagyon vga gyilkos az a Trine 1-2 kimaxolva extrém élsímítással vsynch nélkül, hőfok tesztre kíváló

-
NFree
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mit tud ártani egy furmark? én nem tudom miért vagytok annyira ellne sokan, ha nincs ugymond tulfeszelve a kártya, és furmark alatt behal , akkor az szar és nem a program hibája. Évek óta tesztelgetek sok progival semmit nem tettem még tönkre ezekkel a progikkal , ha valami tönkre megy az inkább akkor user error.
Nyilván itt amikor tuningol az ember , kicsit megfeszeli és tesztel , de épp azért kell ilyen gané progikkal tesztelni, hogy az adott hardver bírja az általunk kikisérletezett beállításokat.
Nyilván megfelelő hűtés nélkül valamit tulfeszelve nem fog senki furmarkal izzasztani , hogy leégjen minden. -
NFree
addikt
válasz
XXArcAngelXX
üzenetére
Általába vga miatt nem dob kékhalált a win, az másképp jelentkezik , szerintem körül kéne nézni proci memória oldalon, inkább valahol arra keresgélném a hibát, néztem valami hiper kingston ramjaid vannak, (2400mhz) mennyin megy mennyi fesszel, előbb én erre keresgélnék , adj neki linxet teljes memóriával futtasd le .
utánna furmarkal is teszteld a vga-t nézd meg milyenek a hőfokok, lehet hosszútávon elmelkeszik valami.
De ez csak tipp.
Egyébként csak ennél a játéknál van hiba? mert akkor lehet azzal is gond. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
XXArcAngelXX
üzenetére
A kártya nincs húzva?
-
XXArcAngelXX
tag
Üdv!
Az alany egy Gigabyte Gtx 760 4gb. A jàték: Thief. Fullon Maxon megy röccenés mentesen. De màr 2x úgy jártam hogy olyan helyen ahol nagyon nagy és látványos fényeffekt van, belassul a játék, utána kihajít, kèkhalál.
Sajnos nem fotóztam le.
De valami duffled memory vagy mi volt, meg hogy Shut down for protecting hardver from serious damage...... 
Minek nèzzek utána? Vagy csak ennyi kraft van a kariban?

Az számít hogy a procim alap órajelen megy?
Beàllítások: mindent feltettem maximumra, Anisothropic filtering is 16x.
-
anytime
őstag
-
Muerte
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mindenképp bukó ez nem vitás,de azért választottam ezt mert upgradelhető benne a vga ha netán szükség lenne majd rá a későbbiekben.(az eredeti konfig 7970M cfx volt és egy gyengébb proci) Az Asusokban ez az opció már rég kilőve,mert nem szabvány mxm3.0b-t használnak,sőt az utolsó két szériájukban még a proci is forrasztva van már az alaplapra

-
hszilard666
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A ram, a tároló(k), a vga(k) mind cserélhetőek

mod.: off -
Muerte
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Jól látod
egyébként még nem LAN-oztam sosem
Minden nap ingázok és olyan melóm van hogy ráérek játszani is sűrűn..(sajnos)A melóhelyemen nem férne asztali pc és ott töltök napi 12 órát ezért úgy voltam vele, itthonra már minek még egy gép?játszani meg nem low-on szeretek ezért áldoztam rá,de az ár közel sem 1M,csak tudni kell a kiskapukat
persze nem is 200k,de egy fullos asztali mindennel együtt is odaver 4-500k-nak mire azt mondja rá az ember hogy ez most tényleg fasza,ez egy ilyen hobbi...de hiszen ti is tudjátok 
-
anytime
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Es kozben szeret ugye jatszani

-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Pedig az gaming laptop

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
hszilard666
üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy a kolléga nem LANparti miatt vette.

-
nomad138
tag
válasz
synthattik
üzenetére
Nincs új rendszer! Egy itt ajánlott DDU programmal takarítottam le az AMD Drivert illetve már Nvidia DRiver volt a gépen a 8500GT kártya miatt(valamit kellett használnom addig). A Driver hibát már ki is lőttem, mert eddig sem oldotta meg a gondom ez után sem fogja. Ugyan azokat a laggokat produkálja mint az R9 270X. Annál is kis milliószor tettem újra a drivert és a winfost nem segített. A kártya az hibátlan. KÖszönöm a segítséget

-
Speed®
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A VGA ventipárosa a nyák felé fújja az ájert, tudtommal.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Speed®
üzenetére
Nem, így mindegyik kifele szív.

Azért raktam be őket, mert ha csak a porszűrő lemezt hagyom rajta, akkor az inkább megfogja a levegőt, ahogy éreztem.
(#26435) Speed(R)
Igen, de így is bőven van benn forró levegő, azt meg jobb kiszívni, mint bent tartani.Mivel alulról meg fúj be egy 23-as venti, a meleg levegő amúgy is felfele száll, inkább kiszedem.
A VGA is közelebb van a "külvilághoz". Eddig is így volt, csak ugye valamivel "lejjebb", a másik slotban. Így legalább nem melegíti annyira az egész házat.
Szóval a házventiket megfordítani nincs értelme, fentről lefele úgysem fog úgy átszellőzni.
-
Speed®
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Oké, de így egymás ellen dolgoznak a ventik..hőfokok hogy alakultak..?
-
synthattik
aktív tag
válasz
nomad138
üzenetére
Raktál új rendszert a csere után,vagy az van,amiben az amd kártya is volt?
Ha nem raktál új rendszert,akkor legyalultad vmi erre a célra szánt progival,az amd drivert?
Mert volt nem is olyan régen pont ez a kombinációm,hogy r9 270x után,gtx 760,lag nem volt,csak 1-2 anomália lépett fel.
Az,hogy nem kapja meg, pont 12v-ot az nem hiszem,hogy táp probléma lenne,mivel nálam is droppol terhelés alatt lefele,szóval a problémád szntem inkább szoftveres eredetű lehet. -
Muerte
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
A mobil vga-k mindig sokkal gyengébbek,hiába azonos a nevük asztali társaikkal.A GTX770M sli nagyjából 10k Graphics score-t tud 3DMark11-ben,valójában a 680M sli is erősebb tőle kb.25-30%-kal,ráadásul 192bit vs 256bit.A kisebb laptopokba is tervezték szerintem mert a TDP-je sem 100W hanem 75W. Én 780M sli-t használok,alapon ~16k-t kap 3D11 graphics score-ra,nagyjából ez felel meg 1db asztali 780Ti tudásának.
-
nomad138
tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy fasza kis Gigabyte GTX 760 Rev 2.0 videókártyát.
Ezelőtt történtek:
Volt egy MSI R9 270 Kártyám amivel tökéletesen futott a BF 4 Ultra 2x MSAA. Kis árréssel beszereztem egy Sapphire R9 270X Toxic kártyát. Na innentől kezdődtek a laggok amikre végül nem jöttünk rá hogy mi okozza és ennek következményeként eladtam a Toxic kártyát és most lett egy Gigabyte GTX 760 Rev 2.0 amivel azt hittem orvoslódnak a problémáim. DE NEM
A kérdésem az volna hogy játék közben a kiírt értékek között még régebben is felhívták egyre a figyelmem de nem törődtem vele viszont most!! Ha a GPU CORE VOLTAGE játék közben csak 11.556V a 12 valamennyi végett az utalhat egy kisebb tápegység hibára? Illet ez a kis feszültség különbség okozna ilyen teljesítmény csökkenést hogy laggoljon(fps) tőle a játék? -
hszilard666
veterán
Köszi srácok! Akkor marad a mostani felállás.

(#26414) BomiBoogie:
Ahh a fotelba ott van az almáslapos
Igazából csak azért dobbantotta meg a szívemet, mert sli egy notiban, és az ára is elég fasza, ezért gondoltam hogy kilapátolom a zsét az asztaliból, és meg leszek egy ideig gamma fronton. ( Amúgy mi a halálért 770m a neve ha nem hozza a 770 teljesítményét?
Ha nem kérdezem meg itt akkor be is xopom
) -
Mate
nagyúr
válasz
vakond5
üzenetére
Kicsit furcsa nekem a dolog.
Ha annyira hivatalos, akkor miért nincs hivatalos program hozzá? Miért nincs egy hivatalos adatbázis, ahonnan letölthetőek a bios-ok?
Megnéztem GPU-Z-vel, hogy milyen bios van rajta.
80.04.C3.00.0F (P2005-0000)
Techpowerup-on 3 biost találtam.
Ebből 2 verziószámra tökéletesen megegyezik, a harmadik régebbi verziószámú.
Ez alapján gyakorlatilag nincs frissebb bios.
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Nem nagyon találtam megfelelő topicot így ha létezik és csak én néztem be a dolgot kérlek irányítsatok át oda!

Van egy Gtx 760 Phantom-om, és a következő lenne a problémám (ami nem feltétlen a VGA hibája).
Beállítok neki egy normális szín/gamma/fényerő/kontraszt-ot az //Asztali színbeállítások megadása// résznél amit le okézva aktívál is szépen, de amint újra indítom a gépet azonnal vissza áll alap beállításokra a driver.
A furcsaság az ,hogy ha egy csúszkát is megmozgatok azonnal minden az általam beállított dolgokra ugrik vissza.
335.23 driver van fent és ugyan ezt csinálta Win7 és Win8 alatt is!
Kicsit irritál már a dolog legfőbb kép azért mert eddig AMD kártyáim voltak és bármennyire is szidják a catalyst-ot azzal semmi problémám eddig nem volt.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Ha valami kimaradt volna kérlek jelezzétek és pótolom!
Üdv,
P. -
szasanyi
félisten
válasz
Gstyler
üzenetére
Ha jó helyről veszed és van 3 éves hivatalos gari, akkor nem lehet nagy gond - egyébként bármelyikbe belenyúlhatsz, szóval egyik gyártó egyik típusánál sem abszolút biztos a hibátlanság, ezért kell a jó gari.

4GB VRAM egy GTX760 esetén semmilyen pluszt nem ad teljesítményben, viszont akkor jól jön ha kétkártyás rendszerben gondolkodsz vagy ha többmonitoros rendszert használsz. -
Gstyler
senior tag
Rákerestem a Gigabytera, de egy megerősítést szeretnék kérni. 760 vételen gondolkodom, hha jól látom, akkor a Giga is ajánlott.
A másik kérdés, h a 4GB-os verziónak van-e értelme ennél a kártyánál? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
hszilard666
üzenetére
A mobil GPU-k árukhoz képest sajnos nem túl acélosak, ami érthető a helyhiány és hőtermelés miatt. Ráadásul a cseréjük is nehézkes vagy lehetetlen.
Ha nincs szükséged extra mobilitásra, hagyd a notit.
Ha meg csak kanapéra stb. kéne, vegyél inkább egy olcsó tabletet és tartsd meg az asztalit.

-
VoidXs
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Közel sem, a 780 Ti vagy négyszer erősebb egy 770M-nél, SLI-ben pedig nem nő teljesen duplájára a teljesítmény.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy 2db gtx 770m mobil gpu sliben erősebb mint egy full 780ti?
Gondoltam leváltom az asztali gépem egy notira
A választ előre is köszönöm! -
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Fekete képernyős hibába futottam bele.
Olvasgattam és 2 módszer oldotta meg az emberek zöménél a dolgot.
Első módszert megcsináltam, nem segített.
A másik bios update.
Felmentem a gyártó honlapjára, nagy nehezen találtam 2 programot.
A gond ott van, hogy egyikkel se megy a dolog. Leírás alapján 700-as sorozat nem is támogatott, de újabb meg nincs.
Van hivatalos bios és hozzá program?
Nem hivatalos bios frissítés garanciavesztést okoz?
Gigabyte GTX 770/rev 1.0
GV-N770OC-2GD
Előre is köszönöm!
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
blaca83
üzenetére
Win reinstallok miatt kb 3x volt újra rakva a játék, és mindig előjött, így ez az opció szerintem kilőve

Void: Az a baj, 1 nap nem csak a worlddel játszom, hanem C3 meg Titan is, és nem akarom naponta felrakni azt a drivert, meg vissza az újat, amiben van shadowplay...
Hát akkor lehet bele kell törődnöm ebbe a hibába, de a 334.89-est drivert kifogom próbálni.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Van egy driver, ami 99.9% bugmentes, ez a 306.97. Utána már gondok jönnek. Egy próbát megér, meg én is azon World-öztem, és nem volt ilyen.
-
blaca83
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Igen, arra gondoltam, hogy próbáld meg esetleg a játékot teljesen újra rakni, vagy ha engedi, akkor a "játék javítása" paranccsal javítani az esetleges hibákat.

-
eLit-MiLan
őstag
válasz
blaca83
üzenetére
Előtte nekem is egy AMD-s karim volt, de egyszer nem volt ilyen gondom vele még nfs-vel sem.
Telepítés javítását az nfsw-re írtad? Mert már kb 2x volt újra rakva a windows, utóbbinál SSD-re raktam, de még akkor is előjött
Béta drivert sose használtam ezelőtt, csak ezzel a Crysis 3 meg a Titanfall jobban fut, ezért raktam fel.
De köszi a javaslatod, kipróbálom a 334.89 -es drivert, csak a leteszteléséhez kell pár nap, mert nem mindig jön elő... -
blaca83
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Nekem is volt rendszeresen ilyen hibaüzenetem még régebben mikor AMD-s kártyáim voltak!

Szerintem driver probléma lesz mindenképpen, bár ez a része azért már gyanús "monitor standby-ba kapcsol, és a hang zúg, ezt már csak resettel tudom orvosolni.".Viszont mivel csak az NFS-nél van ilyen gondod Én mégis inkább csak a driverre gyanakodnék. Próbáld meg lefrissíteni ha lehet, vagy javítani a programot telepítéssel. (telepítés javítása)
A béta drivereket alapból el kell felejteni, eleve fel sem kellene raknod.
Próbáld meg szerintem a 334.89-et is hátha azzal jó lesz. -
eLit-MiLan
őstag
Hello!
Vettem kb 1 hónapja egy 770-et, és azóta előjön egy olyan hiba hogy a képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt, vagy egy rosszabbik eset, amikor ugyanez lejátszódik, csak a monitor standby-ba kapcsol, és a hang zúg, ezt már csak resettel tudom orvosolni.
De mindez csakis egyetlen játéknál jön elő, a NFS World-nél. A Crysis 3, Titanfall remekül megy rajta.
337.50 béta drivert használok, de 335.23 és 332.21-nél is előjött.
Ha valaki tud rá megoldást azt megköszönném! -
letsos
csendes tag
Hali
Nemrég vettem egy giga gtx 760-at
oc guruval beállítom a ventilátor sebességét
de win induláskor visszaál gyári értékekre
gondolom menteni kéne a profilt.De nem tudok
rájönni hogy kell.Tudnátok segítteni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Foxpost
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- XFX RX 6800 16GB GDDR6 Speedster MERC319 - Eladó!
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti twin edge LHR nVidia 8GB videokártya
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Egyébként így jó ahogy van. Megfelelő kereszthuzatot generál, és a meleglevegő amúgyis felfelé száll, szóval így a legjobb, hogy mind felfelé fúj.

Full hd jàtszom és nekem elég.

Ennyi elég.
a benchmark pedig ugrott 50 átlag fps-ről 57-re
Sajnos nem fotóztam le.
De valami duffled memory vagy mi volt, meg hogy Shut down for protecting hardver from serious damage......