- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-11-15 18:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Valszinű engedett a forrasztás a chippen , reballozni kellne , beszélj szakemberrel.
-
FLATRONW
őstag
Az is 4k, a vízszintes felbontásból kapod az elnevezést, de tény, hogy több pixel lesz kiszámolva.
-
FLATRONW
őstag
Kiválasztod, hogy melyik szorzók legyenek aktívak és ilyenkor a játékban megjelennek a szorzóknak megfelelő felbontások.
Csak érdekességképen írom le, hogyha a monitor natív felbontása csak 1280x1024, akkor 4x natív szorzó mellett értelemszerűen csak 2560x2048 felbontású kép lesz kiszámolva. Ahhoz, hogy a reklámozott 4k felbontás legyen kiszámolva fullhd monitor kell. -
Asbee
veterán
Asus 670-en CHiL 8318 fesz vezérlő van az támogat több féle monitorozást. 770-esen már nincs I2C (ref fesz szabályzó) azon nem lehet vrm hőt így monitorozni.
-
makimakom
aktív tag
és egy Gainward GTX 770-et?
-
swado
tag
Ez nekem is meglepetés, ennyit arról hogy csökkenni fog az ára.
Matisz77 Így viszont a 770 SLI lehet a jó döntés. Ha 780Ti lemenne 150k-ra újonnan akkor megint lehetett volna gondolkodni. Én egyébként erre számítottam: 980 - 200k, 870ti - 150k, 970 - 140k, és így tovább 770 - 70k.
-
Archeres
tag
Köszi az infókat!
Egy Zalman Z5 plus házba menne, amiről úgy tudom jó szellőzéssel bír gyárilag. Aztán kicsit húznám a kártyát fesz emelés nélkül persze ameddig stabil, hogy mégjobban fussanak a gamek!
-
shteer
titán
Rendbe tehetnek mar a szamozast. Regen seggbe kellett volna rugni azt aki felelos erte

Akarmi jon 170W TDP kornyeken, varom nagyon.
-
Ubran
tag
En csak aida64-el nezem, nem muszerrel.
-
traktorgumi
aktív tag
bekapcsoltam de úgy is rossz.
Az az érdekes hogy youtube zenehallgatás közben valamikor betorzul a hang....lehet hallani hogy a video része küzd a gépnek
Kiprobáltam windows 7 és ugyan ilyen volt. Vagy egy windows frissités bugos vagy én már nem tudom 
De egyszerüen nem értem hogy furmarkon miért jó?
Már ott tartok hogy elviszem valami boltba ahol ránéznek(10 nap múlva nagy meló lesz és kell a gép)UEFI biosom van....ott mit érdemes megnézni?

-
Loha
veterán
Samsung a legjobb.
-
Archeres
tag
Nézte már, hogy ha újra ki-be rakja a vga-t megoldódik-e? Ház jól szellőző, nem melegszik túl a kártya? Futtassatok tesztprogikat rajta, terhelés alatt meddig megy el, ilyesmik.

-
asvald
senior tag
már megy az e-pénisz méregetés , különben nekem meg 75,4

-
DokiBaxxi
őstag
Néztem azzal is, HWinfoval is, terheltettem is vele (stabilitásteszt), de nem megy a gyári fölé
-
JoolsNOS
veterán
Azaz.
Most amúgy megnéztem, a gpu kihasználtság természetesen 99% -
vakond5
őstag
Attól függ, át van-e állítva a sorrend, mint például nálam is.
@Stonerice: Tedd fel maxra a TDP limitet.
-
Vigneau
félisten
Nálad fent van az integrált VGA drivere is, hogy mindkét VGA-t kiírja a progi? Nálam meg mindig ismeretlen VGA-t jelez ki...

-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
A Valley rosszul mutatja.
-
Stonerice
őstag
Szerintem csak azért írja, mert fel van telepítve a drivere. Hagyd figyelmen kívül az igp jelenlétét!
-
Stonerice
őstag
3 perc 10 másodperc magyar idő szerint
Én a free-t tolom. -
- = Zk = -
félisten
pedig nekem is megvan a fészen, de soha semmit nem látok tőlük O.o

ezek lehet kerülnek engem :v

-
Atii91
tag
Köszi, azt hiszem az lesz az első, hogy lájkolom őket

Jah és a felvilágosításodnak hála megúsztak egy kis kiosztást
-
DokiBaxxi
őstag
Akkor megnézem azzal

-
- = Zk = -
félisten
passz, én azt látom, hogy 3 vs 2 venti

(#26677) S.Feri
volt MSI-m (6950@70)
más gyártók jobban érdekelnének most
-
scope2007
addikt
fekete-fekete... ezért sötétben sosem állítanak meg a rendőrök, mert nem is látnak

-
VoidXs
nagyúr
Van egy driver, ami 99.9% bugmentes, ez a 306.97. Utána már gondok jönnek. Egy próbát megér, meg én is azon World-öztem, és nem volt ilyen.
-
blaca83
őstag
Igen, arra gondoltam, hogy próbáld meg esetleg a játékot teljesen újra rakni, vagy ha engedi, akkor a "játék javítása" paranccsal javítani az esetleges hibákat.

-
blaca83
őstag
Nekem is volt rendszeresen ilyen hibaüzenetem még régebben mikor AMD-s kártyáim voltak!

Szerintem driver probléma lesz mindenképpen, bár ez a része azért már gyanús "monitor standby-ba kapcsol, és a hang zúg, ezt már csak resettel tudom orvosolni.".Viszont mivel csak az NFS-nél van ilyen gondod Én mégis inkább csak a driverre gyanakodnék. Próbáld meg lefrissíteni ha lehet, vagy javítani a programot telepítéssel. (telepítés javítása)
A béta drivereket alapból el kell felejteni, eleve fel sem kellene raknod.
Próbáld meg szerintem a 334.89-et is hátha azzal jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- MSI GTX 1070 Gaming X 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming GTX 1050Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX 3060ti oc 8gb ddr6 256bit
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog STRIX RTX 2080 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming Z Trio RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kiprobáltam windows 7 és ugyan ilyen volt. Vagy egy windows frissités bugos vagy én már nem tudom 

Én a free-t tolom.