Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Remélem nem lesznek üres hetek. Az biztos, hogy amióta én játszom (1,25 év
) nem volt még üres hét. Talán nem is lesz.. A hangáros dlc-nél is úgy emlékszem, csak pár nappal előtte jelentették be. Hátha érkezik valami infó a következő napokban.. -
Plata
félisten
válasz
bluuzia
üzenetére
Igen 1.35 jött. nekem is.
Be is tudom bizonyítani mert le fényképeztem.
Csak eddig nem tudtam írni mert nem voltam gép közelben,a mobilom meg sikerült kint hagyni a kocsin és egy picit befagyott.(#59797) Ideg
Csak kérdés hogy milyen DLC lesz,vajon MC vagy CEO vagy tényleg egy újabb fajta épületet kapunk és új fajta biznisz.
Remélem nem egy újabb repülős biznisz,a hangáros sem jött be,de a ládázást újra csinálgatom Deluxo-val,azzal tényleg nem nehéz. -
Ideg
aktív tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Hát mivel elfogytak a kocsik amik ugye hetente jöttek a Doomsday DLC óta, plusz az elmúlt hetekben olyan bónuszok voltak amivel jól lehetett keresni, ezért benne van a pakliban, hogy jövő héten megint lesz egy kis update. Szerintem erre gondolt a kollega is.

-
MrYoniko
aktív tag
válasz
hix19980517
üzenetére
Szép munka, bár nekem kicsit sötét (lehet nem kocsiba kellett volna megnéznem nappal telefonról, úgy hogy körülöttem vakít a hó)

Csak így tovább, én kb sokadjára tudtam volna valami hasonlót összerakni.

-
-
olddirtyB
tag
válasz
hix19980517
üzenetére
Nagyon zsír lett! Köszönjük!

Csak Hegyi lamboja nem kellett volna oda

-
hacseki30
tag
válasz
hix19980517
üzenetére
Le a kalappal, nagyon jó lett!

-
hix19980517
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
köszi sajnos már nem tudom szerkeszteni :S
-
Kiskokó
veterán
válasz
hix19980517
üzenetére
Ez azé nagy poén :

"► Support The Producer"
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
hix19980517
üzenetére
apró trükk: képpel is tudsz linkelni, mégpedig úgy hogy az url linkelésnél a szöveg egy kép
linkelésbeillesztés.[L:http://jútúb linkje][IMG:http://kép linkje][/IMG][/L] -
hix19980517
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszönöm hogy tetszett
az a 2 dilikeolo tuti youtube csoportból valaki 
-
Reaper
őstag
válasz
hix19980517
üzenetére
F@sza lett, szép munka

-
szTotyy
őstag
válasz
hix19980517
üzenetére
Elismerés a beleölt időért, munkáért!
Jó lett, és persze várjuk a vidit a következőről is. 
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
hix19980517
üzenetére
egyen hurkát nyersen amelyik downvote-olta

-
Ideg
aktív tag
válasz
hix19980517
üzenetére
Elég menő lett!

-
MrYoniko
aktív tag
Majd megpróbálom ugyanazt a robotot beüzemelni, ami a WoW-ban napi 400k-t termelt nekem annó...
Elvileg a R* nem tudja kiszűrni.
Annyit csinál, hogy emulál egy billentyűzetet és egeret, és annak a nyomkodására tudok programot írni.De ahogy számolok 2 fullos bunker eladás nekem bőven elég, hogy meglegyen az avenger, meg egy kis plusz...

Esetleg nem termel gyorsabban a bunker, mert úgy lenne még csak OP...

-
hix19980517
csendes tag
Sziasztok Elkészült a Vasárnapi Low Rideres Autós Találkozó videója Remélem elnyeri a tetszéseteket elég sok munka volt vele... Próbáltam zenére vágni hát ennyire sikerült következő majd biztos jobb lesz
Köszönöm ha elismeritek munkámat ha tetszik egy lájkkal és feliratkozással tisztelj meg. 
[link]
-
hegyipapa
senior tag
-
hegyipapa
senior tag
Bunker eladásnál nem csak a tulajdonos kap több pénzt,hanem a segítőknek is többet ad
. 30-35K helyett 70K körül van. -
ucli
senior tag
válasz
MrYoniko
üzenetére
Teamviewerrel párszor próbáltam már supplyt venni, telefonnal nem fogsz elmenni a bunkerig, mert nem úgy kezeli az egeret és billentyűzetet. A legjobb az lenne, hogyha csinálnál mellé egy anti-afk scriptet ami spamelné a w-t és az s-t, hogy ne menjen el a világba a karaktered de ne is dobjon le. A szêk mellől könnyebb lesz belépni.

-
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
1.Volt már hogy kb 10-15 percig afkoltam a játékban,a bunkerben a biztonsági kameráknál hagytam a karit,múltkor afk közben megvolt nyitva a fórum és az emailfiókom,mert pár fényképet másoltam át telefonról gépre és küldtem el emailben.Engem nem dobott ki ugyanúgy ott maradtam PH-s sessionban.
De túl sokáig nem merném ott hagyni,ha ott is hagyom 5-10 percre biztonság kedvéért paszívra teszem,ha bejönne hacker sessionban ne tudjon megölni.Otthagyni a karit órákra biztos nem merném,mostanában elég sok hacker lett.Bár lehet hogy most variáltak vele valamit,mert valamelyik este a CEO irodában afkolt a karim tévé előtt,én meg kimentem teáért vagy kávéért a konyhába és amikor visszajöttem pont kickelt a sessionból,igaz ugyanoda is tett vissza. -
Kiskokó
veterán
válasz
MrYoniko
üzenetére
1.
AFK TV előtt mindig is ment. Elvileg a gyáras kameráknál is működik.Ha ablakra rakod mind1 mit csinálsz olyankor 2perc a türelmi idő is kirak amúgy pedig 13-14perc az IDLE határ.
Pedig úgy is próbáltam, hogy a GTA-t is Ablakba tettem de akkor is kirakott ha nem az volt felül. Teljes képernyön meg végképp kirak ha alt-tabozol.DE mivel 2en is írjátok, kipróbálom megint ablakba mert az fasza lenne ha lehetne rendesen gépezni futó GTA mellett
2.
Használsz teamviewert? Letölöttem már az appot de még nem izzítottam be.
Lehet segítséget kérnék majd azzal kapcsolatban. Nem lenne rossz egy távoli elérés a gépemnek -
hegyipapa
senior tag
válasz
MrYoniko
üzenetére
Távoli játékot egyszer próbáltuk GTA 5-el de lehetnek, késések és problémák, hálózat és gépfüggő is.
Mi VPN-en használtunk plusz a steam otthoni továbbítást.
Ügye a VPN-en azért kellett nem csak otthoni legyen illetve annak kezelje. -
Ideg
aktív tag
válasz
MrYoniko
üzenetére
1. Ha más ablak aktív a GTA5 előtt akkor ugyanúgy kivág pár perc múlva, hiába TV-zel.
Szerk.: Hegyi akkor lehet csak elindított valamit gyorsan youtubeon.
Engem mindig kivágott 3-4 perc múlva hiába tvztem.2. Ugye supplyt csak a bunkiban tudsz venni, tehát teamvieweren keresztül el kell szenvedned a bunkiig, supplyt venni majd vissza a TV elé. Sztem tudnád irányítani, max nagyon darabos lenne a kép és nagy lenne a válaszidő. Régen én is beléptem WoW-ba TV-en keresztül tradelgetni, mondjuk a GTA azért más tészta.

-
MrYoniko
aktív tag
No skacok lenne 2 kérdésem:
1.: korlátlan ideig lehet ugye afk-olni a tv előtt, már csak az a kérdés merült fel bennem, hogy ha alt+enter kombóval ablakra rakom, és pl megnyitok egy böngészőt, akkor is tv-zik-e tovább, vagy kivág mert nem aktív ablaknak érzékeli?
Ez suli miatt lenne fontos, mert akkor közben jegyzőkönyveznék...2.: Ha pl afk-ban hagyom a karit, és elmenek dolgozni, akkor tudok-e suply-t venni melóból pl teamviewer segítségével?
Máskülönben nem sokat ér nekem a dupla bunki epadási bónusz a héten...Köszi előre is a szakmai válaszokat...

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
És a 200 hsz-ből mennyi szól a GTA-ról, és mennyi Plata-ról? A kérdés költői volt, nem várok választ...
Viszont megkérek mindenkit, hogy most már engedjétek el ezt a témát, Plata Te pedig próbálj meg kicsit a minőségre és a tartalomra is ügyelni, és nem "csetként" használni a fórumot!
Köszönöm!
-
Plata
félisten
Bocsi de ennek a hsz-nek mi volt a tartalma?
(#59749) Kiskokó
Tegnap előtt eladás közben beszéltük hogy milyen jó lehetne ha meg lehetne venni azokat a nagy házakat is.
Nekem az tetszik ami fent van a hegyoldalban és félig tó veszi körül,majdnem olyan mint egy kis szigeten lenne,de max félsziget.Még ha 20 misi lenne is az ára megérné,mert klassz helyen van.
Azt hiszem ha sikerül egy 10 misit félre teszek a jövő hétre.
Hátha jön valami jó,de még CEO garázsba vennék +20 helyet,Facilitybe security-t,meg még talán az eheti autót. -
Plata
félisten
válasz
pokers
üzenetére
Jaj de jó hogy az este elszállt a szerver,épp elakartam adni a bunkert miután eladtuk Hacseki motyóját.
De vajon itt is bugos lesz a segítőknek a fizetés?(#59742) hegyipapa
Na akkor lehet megveszem a biztonsági szobát facilityben,de egyébként az mire jó?(#59738) Segal
De akkor nem csak a teteje fog hiányozni hanem a fél kocsi.
-
Kiskokó
veterán
-
Szelep
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
A WoW topikban teljesen ugyan ez a helyzet.

Vettem egy irodát, ha jól értem, akkor az autólopós bizniszre érdemes elkezdenem kuporgatni a pénzt?
-
simon105
tag
Ahogy azt játékon belül néhányszor írtam már, Brickface_Simon-ról DavidSimon-HUN-ra változtatom a nevem. Akinek a barátlistáján szerepelek, ne ijedjen meg, én vagyok az. A váltás oka elsősorban az, hogy persze mindkét név gagyi (a névadás sosem volt az erősségem), de ezt az évek alatt kicsit más formában megszoktam már, és talán időtállóbb lesz a későbbi SocialClubos játékokhoz.
(Elnézést, hogy rosszkor szóltam közbe, de azelőtt váltottam, hogy végigolvastam volna a hozzászólásokat, folytassátok, mintha itt sem lettem volna.) -
MrYoniko
aktív tag
Akkor sztem fel se logolok egy műszak utáni eladásra...

-
szTotyy
őstag
Mára úgy látszik ennyi? Mindenkinek jött az a hibaüzenet?
-
-
Met
nagyúr
Ledobott mert nem tud szinkronizálni a szerverrel valami katalógót.
Az az érdekes hogy más session-be bedob, csak akkor nem enged be ha crewtagra akarok joint. -
Plata
félisten
Múltkor valakivel eladás közben deluxo heliben olyan részegre ittuk magunkat mint állat,úgy mentünk eladni motorral.Nagyon jó poén volt.Alig bírtunk kitámolyogni a heliből.
De szerintem is a Yacht az egyik legjobb és az Avenger.Az Avenger is MOC csak repülö MOC,sokkal jobb mint a sima MOC,repülő is helikopter is,bele lehet tenni autót is amivel ki is ugrathatsz.Az Avengernek van autopilotája is.Ha el lehetne adni a sima MOC-ot simán eladnám,lófing az Avengerhez képest.MOC-ot egyszer vezettem,Avengert minden nap rendszeresen. -
Plata
félisten
válasz
anorche1
üzenetére
Hangár csak akkor ha szeretsz szívni az idióta küldetésekkel,vagy kell egy repülő raktár.
A hangár azért jó mert a repülőidet personal vehicle-vé varázsolja.Igaz nem ingyen hanem sok pézé.
Én csak egy dologra használom,helikopter garázsnak.
Raktáros CEO megint nem az igazi nagyon macerás,tegnap unalmamban csináltam egy kis láda lopást,mert drágaköveket ajánlott fel,azokat szeretem,de Deluxoval is szar volt háromszor futni miatta a francból.
Ráadásul ha egy gyökér is bejön a sessionba tönkre teszi az árudat,mert hiába lopsz 3 ládát,egyszerre csak egyet tudsz bevinni,a másik kettő ott dekkol a földön. -
anorche1
őstag
Végre haladok. Lett egy felupgradelt bunkerem, kokain, meth és kamu pénz gyáram. Meg lett a deluxo, a moc, benne vehicle modos résszel, és bekerült a fegyverzet a deluxoba.
Mi legyen a következő vételem? Hangár? Vagy az a másik ceo -s cucc (nem az autó lopós, hanem a másik raktáros)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) nem volt még üres hét. Talán nem is lesz.. A hangáros dlc-nél is úgy emlékszem, csak pár nappal előtte jelentették be. Hátha érkezik valami infó a következő napokban..

)

CactuS