Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kiskokó
üzenetére
Ha teljes takarítás van, akkor igazából kevesebb munka az aktív tagokat átemelni egy másik crew-ba, (talán 50, de legyen 100 fő), mint 650-et átfésülni. A veterans annyiban lehetne tényleg jó alap, hogy ott tényleg kb. az eredeti CEO/MC mag van bent.
Még 1 válaszra várok, utána meglátjuk a szavazást. Ha nem gáz, akkor olyan lesz, mint korábban a nevezős form, hogy kell egy google login, hogy ne lehessen duplán szavazni, plusz mellé Ph! nick és annyi vagy külön elég a nick, mindegy.
-
Kiskokó
veterán
Sietősbe vagyok este írok.
Tömören: Az új crew (vagy akár a veteránra) való átállás nem hozna akkor eredményt mint amekkora macerával járna ez a procedúra.Amit nagyon rég mondok én is és segítek benne szívesen ha adtok jogot :
1. PHHU nagy átvizsgálás régi inaktív vagy teljesen ismeretlen tagokat (pláne ha valami tök más crewban van jelenleg) kirakni és kész
2. Én azt hittem attól hogy a szabályba nem került bele a múltkor elfogadtuk hogy PHHU tag profilja igen is látható!
3.Új crew sztem felesleges de ha nagyon megy (nem azért mert sajátom) de akkor tényleg a Veterans-t találnám a leglogikusabbanak. (60körül vagyunk benne és ők tuti mind tiszta!) -
Plata
félisten
Meg akartam nézni az új accod profilját de azt írja profile is not visible.

Találtam egy érdekességet,a social club szerint a legnagyobb sebességem Online 164 mph volt Pfister 811-el.
PFISTER 811
164.03 MPH
És ennyi járművet törtem össze.
VEHICLES DESTROYED
5,304
Gondolom háromnegyede repülő és heli. -
Plata
félisten
Megnéztem a Crew tagok listáját,én nem is ismerek egy csomó vezetőt sem,életben nem láttam őket.
(#61582) Majkee84
Erről a harcosok klubjáról eszembe jutott még a tegnapi történet.
Adtunk el valakinek és Akula-val mentem védeni.Volt bent két idegen akik azt hiszem ládáztak,az idegenek Deluxo-val repültek meg asszem ládát is vittek haza,de üldözték őket buzzardok,elmentek előttem erre a buzzardjaik betámadtak engem én meg tüzet nyitottam a buzzardokra és lelőttem mindent,buzzardokat is meg ezt a két szerencsétlent is,pedig őket nem akartam kinyírni.Miután rálőttem buzzardra és az előző rakéta kinyírta az Akula befogta a deluxo-.t és mielőtt átmentem volna stealthbe a már kilőtt rakéta telibe nyomta.
Pedig tényleg nem akartam őket bántani. -
-
Én nem zárkózom el a változtatástól, de szeretném, ha átgondolt, érdemben a helyzeten javító megoldás születne, nem hirtelen felindulásból született valami.
Plata: Azoknak is megvolt az oka és gondolom az ExPHnak is.
szTotyy +mindenki : Ne itt szavazzatok kérlek, ha van rá igény, akkor összedobom formban és berakom a TIR tetejébe az egészet.
-
szTotyy
őstag
Egy héten belül két szavazás. Nem is tudom melyik a fontosabb

Az én szavazatom:
C)
Link(#61585) CactuS: Ja, jó oké
-
válasz
Triathlete
üzenetére
De a jelenlegi javaslat, amit ismételget mindenki, önmagában nem old meg semmit az adott helyzetben. Akkor mi értelme bevezetni? Elmondhatjuk, hogy bevezettük? Nem a nehézséggel vannak problémák, azt a 2 sort 1 perc alatt bele lehet tenni a szabályzatba, hanem a "körítéssel".
Nyilván nem lesz tökéletes rendszer, mert eleve a játék alapja nem ad erre lehetőséget, de az ha már változtatni akarunk, akkor úgy tegyük, hogy a lehetőségekhez mérten a legtöbbet lefedje. Én megvárnám még pár régebbi tag véleményét is, többek közt hegyipapáét is, hogy ő hogyan látja. Akár csinálhatunk egy szavazást is, ahogy szoktuk pl: a nevezős topikban. Kint lesz pl: egy hétig és lehet opciókat választani, pl:
Mi legyen a PHCrewval?
A) Maradjon minden a régiben
B) Legyen nyilvános barátlista (vagy a jelentkezéskor nyilvános, most per pill mindegy)
C) Totális átalakulás: új crew + új trial crew.A szavazás előnye az lenne, hogy azok tudnának dönteni, akik tényleg PH!sok és elvileg ez a crew nekik szólna.
Nekem már volt bukóban pár millás eladásom, mert az adott sessionben nem figyeltek a kickre a tagok. Utána derült ki, hogy egy részük még csak nem is tudta hogyan kell kickelni, annak ellenére, hogy benne volt a szabályzatban. De ez még mindig egy játék, van ilyen, a nagyobb játékosszám mellett óhatatlanul is vannak súrlódások és végső soron ez még mindig egy játék.
Lorell71: Kicsit korábban leírtam. Már akkor kb. 500 tagja volt a crewnak, amikor elkezdett szerveződni az aktív élet benne. A megjelenés után egyfajta gyűjtő crew volt. Ez is egy időről időre felmerülő probléma.
Hangsúlyozom, alapvető probléma, hogy a tagok száma viszonylag gyorsan nő és nem szűrhető. Ezt részben az okozza, hogy baromi suta a crew rendszer, mert eleve a crew jogok csak RSCre vonatkoznak, a játékra nincs semmi hatása.
-
Plata
félisten
válasz
CJ4567
üzenetére
Tegnap én is az voltam,mert felrepítettem a postás kocsit a levegőbe.

Pedig nem én voltam,csak én vezettem.
Annyit irkáltatok a friendlistről hogy újra beléptem social club fiókomba,de a friend list nem jön be,azt írja van 91 barátom,megnyitom a listát erre semmi csak töltés jel és kész. -
válasz
szTotyy
üzenetére
Annyi, hogy van egy alap crew, ami tutira tiszta, pl: a régebbi, ismert tagokkal. És van egy PH!trial vagy valamilyen másik crew, amibe az újoncok kerülnek felvétel után. Itt eltöltenek pár hetet probléma mentesen, akkor jöhetnek a rendes crewba. Fel lehet venni őket barátlistára, hogy át lehessen húzni őket a rendes PH! sessionbe, de ha elkezdenek megjelenni a problémás egyének, akkor látható, hogy kivel van a gond. Nyilván ez sem tökéletes, mert barátként átjöhet, viszont pl: átláthatóbb egy listát megnézve, hogy kik az újak a rövid crew névből, nem kell 400 nevet megjegyezni.
Egyszerűen lassítva lenne a beléptetési folyamat, mert jelenleg az az egyik gond, hogy nem tudjuk szűrni az újakat. Legutóbb is ugye ott volt a gyanús 46 éves hetero és mégis felvettük.
Az ötlet onnan van, hogy amikor elindult a CEO/MC sessionözés és az eredeti csapat kigyomlálta a friendlistjét, akkor elég sokáig futottak a sessionök békében. Aztán ahogy nőtt a tagszám, úgy nőtt a probléma is. -
Triathlete
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Ne keverjük ide a politikát, még vékonyan se!!
Többen követelnek valamilyen megoldást. Megfogalmazódott egy lehetséges megoldást, amivel többen egyetértenek és beálltak mögé. A jelenlegi rendszer is ügyefogyott, nem jelent semmilyen szinten megoldást, sőt a krú csak hígul, és hígul ahogy előbb már említették, de csak azt hallani már órák óta mit miért nem lehet, meg hol a probléma benne.
Az időkapus rendszer a kiterjesztett változata, de hát ha azon töprengünk, hogy még a kissebbet is nehéz megvalósítani, a nagyobb, hogy fog menni?
szerk:
De lehet, ha az én 5 millás eladásom ment volna a levesbe, arra szántam volna egy kis időt, hogy legalább az akkor fent lévők barátait átnézem, hátha ott ráakadok.
-
szTotyy
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Azt sehogy.
Nem azt mondtam, hogy tökéletes lehet a védelem, csak azt, hogy jobb lehet.
Ami példát leírtál, az csak arra vonatkozhat, aki szándékosan szét akarja cseszni a közösséget. Azt meg talán a viselkedéséből is ki tudjuk szűrni.De lehet, ha az én 5 millás eladásom ment volna a levesbe, arra szántam volna egy kis időt, hogy legalább az akkor fent lévők barátait átnézem, hátha ott ráakadok.
Időkapus rendszer? Az hogy működik, vagy mi az pontosan?
-
válasz
szTotyy
üzenetére
A lenti példára tudnál válaszolni, amit felhoztam, hogy azt mégis hogyan oldanád meg? Tudom, hogy itthon sportot űznek belőle, de olyan törvényt/szabályt fölösleges hozni, aminek nincs értelme vagy nem lehet betartani.
Én jobb megoldásnak látnám egy időkapus rendszer bevezetését (bár az is megkerülhető), amit lentebb írtam, de annak akkor van értelme, ha nullára gyaluljuk a mostani crew-t vagy újat készítünk és oda első körben csak a "veterán" tagok kerülnek be (no offense az újakkal szemben, de csak így van értelme).
hegyipapa: Your mom lied: size matters. Hatalmas, már csak ezért érdemes megvenni.

#61562: Ezt passzolom, szerintem direktben csak akkor lehet, ha barátként van felvéve. (Azt nem tudom, hogy barátnak jelölt embernél is látszódik-e a listában).
-
szTotyy
őstag
Azt hiszem itt most mindenki ugyanazon a véleményen van:
-Nem kötelező a nyilvános profil, nem kötelező csatlakozni.
A szabályok és a törvények nem olyan dolgok, amit ne lehetne változtatni, formálni, jobbá tenni. Csak a jogalkotónak ezt be kell látni. Na! Ez viszont nem könnyű. (Ismétlem, nem támadás, nem kötekedés, tény.)Én most megnéztem valamelyik friend profilját. A profilnevén és a barátlistáján kívül más adatot nem is láttam. Ezzel meg visszaélni szerintem lehetetlen.
De! Aki az én barátlistámmal vissza tud élni, most felhatalmazom rá, tegye meg nyugodtan!

-
Triathlete
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Értem!
Legyen kikötve, hogy mindenknek kötelezően legyen nyilvános profilja. Elsőre figyelmeztetés, másodikra megválunk egymástól.Bárki nézheti, bárki informálhatja a crew vezetőit, akiknek van ráhatásuk ezekre a dolgokra. Mondanám, hogy a crew első emberei többet vállalhatnak ebből a szerepből, de nem akarom megmondani senkinek mivel foglalkozzon, de szerintem evidens valahol. Ha kevés az ilyen ranggal bíró ember, növeljétek meg. Látni, hogy sokan vannak, akik komolyabban veszik ezt az egészet, régóta itt vannak, lojális, megbízható tagok. Lehet honorálni!!! (nem magamra gondolok)
Nyílván 100%-os megoldást én sem tudok a problémára, de ésszerű kezdeti megoldásnak megfelel véleményem szerint.
-
bluuzia
senior tag
Ha nem akarja, ne mutassa meg. Viszont akkor mi meg nem akarjuk, hogy a crew tagja legyen. Ennyi.
Ez legyen benne a crew szabályzatában. Nem mi akarjuk, hogy belépjen, ő akar jönni. Akkor bizony el kell fogadni a rendszert aminek alapfeltétele, hogy legyen nyilvános crewtagok számára.Szerk.: Nem tud úgy bejönni, hogy egy adott emberre, tehát nem barátra, hanem egy játékosra (akit név szerint ismer csak) csatlakozik?
-
Majkee84
aktív tag
válasz
CactuS
üzenetére
Annyiban igazad van, hogy nem mondhatjuk meg senkinek, hogy kivel barátkozzon. De nem is kötelező csatlakozni. Methaniacnak 1 ember elég, hogy beszivárogjon a crew sessionbe tönkre téve ezzel x ember munkáját/szórakozását. Én úgy látom, hogy ő erre játszik. Ez ellen máshogy nem lehet védekezni.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Nem én vagyok az aki elbagatellizálja a dolgot szerintem... Nem minden profil nyilvános és pont ez a lényege a történetnek, amit mindenki elegánsan átugrik.
De tfh megvalósul az igény és feltétel lesz a nyitott barátlistás profil. Újonc jön, kinyitja a profilt, átnézi valaki, bejön, profil zár, methaniac visszavesz barátnak/IGN-be visszalép. Hogy jössz rá, hogy ő a hunyó? Még ha nem is zárja, ki ellenőrzi majd folyamatosan a barátlistát/crew listát?
Majkee84: És tudsz megoldást a fenti felvázolt esetre? Igazából én nem tudom, hogy lehetne kiszűrni felvételkor, hogy ki kinek az ismerőse ténylegesen. Rákérdezünk, hogy ugye becsszó nem vagy methaniac ismerőse? Én nem látom, hogy hogyan lehetne kontroll alatt tartani a dolgot. Hacsak nem valami előszoba crew-val és irgalmatlan hosszú "próba" időszakkal és lassú beléptetéssel. De ehhez is előtte kb. nullára kéne gyalulni a mostani Ph!crew-t vagy akkor nulláról építkezni. Azaz Lenne egy PH!Hu crew, és lenne mondjuk egy PH!Hu trial crew. A trialba mennek az újoncok és barátlista alapján be tudnak jönni a crew sessionbe, aztán az idő eldönti, hogy ki mennyire tiszta. Ha minden oké, akkor jöhet az állandó crew-ba.
ucli: Nem tőlük jött a múltkor valami modder, aki szétvágott egy sessiont?
-
Triathlete
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Mitől félsz mivel fog betalálni bárki, akinek nyilvános a profilja? Mivel fog bíróságra cipelni? Mi olyan mindenki számára elérhető információ van egy nyilvános profilon, amivel vissza lehet élni? És mivel akarsz visszaélni? Tudtommal egy barátlista átnézéséről van szó, nem többről.
Én csak mellébeszélést látom, a valós probléma elbagatellizálásával együtt. Nem támadásnak szántam, de ezt látom.
-
válasz
Majkee84
üzenetére
Elhiszem, akkor gondolom tisztában vagy azzal is, hogy mi változik meg hamarosan az egész EUban és hogy kerül hatályon kívül az eddig használt több, mint 20 éves törvény.
Régebben azért nem volt gond a mennyiség, mert nem volt ennyire szervezett a csapat. Most a CEO/MC miatt sokkal jobban tömörülnek egy sessionbe az emberek. Régebben max heist miatt került 1 sessionbe valaki, ott voltatok pár percig, aztán annyi, "nem volt gond" a modderekkel. Az üres/crew session fogalma is kb. ezekkel a kiegészítőkkel jött be, előtte nem nagyon volt értelme, mert ott volt az invite only. Mostanában viszont ez már probléma.
-
Met
nagyúr
Barátlistás téma..
Ok, hogy hiába nyilvános mindenki profilja, de tényleg ki nézi át? Legyen mindenkiben annyira megbízva hogy törli a kétes elemeket. Mielőtt még valaki azzal jönne hogy nem szabhatjuk meg kinek ki legyen a barátlistáján, de valamilyen szinten megszabhatjuk (a crew vezetőség), mert nem csak magával baszhat ki hanem azokkal is akik a session-ben vannak. Lásd valamelyik nap, bejött methaniac és elcseszte hegyi eladását és kinyírt mindenkit, ezt csak azért tudta megtenni megy Francis benne volt az IGN-ben...
Az újaktól lehetne kérni hogy a felvétel előtt tegye nyilvánossá, valaki átnézi aztán ha jóváhagyták akkor megint eltüntetheti.
Mondjuk a régi tagoknak is lehetne üzenni ABC szerint 1-2 betű egyszerre hogy tegyék láthatóvá, az nem annyira sok egyszerre.Ha meg valaki mindenáron késztetést érez hogy nem crew taggal játszon akkor arra az időre vegye fel ismerősnek.
Engem rohadtul bosszant az állandó session váltogatás
UFF én beszéltem!
-
Plata
félisten
válasz
szTotyy
üzenetére
Ok,ez most vicces volt,felnéztem a social clubra,mert a játékba most nem tudok felmenni,majd este,remélem.
Szétnéztem mindenhol,megnéztem a crew tagok képeit,kettőn fel is ismertem a karimat egyből,de érdekes hogy mindkettő a karim hátsójáról készült.
Lehet többön is rajta vagyok,de csak az elsőket néztem meg.
Nálam így néz ki a profil.
Nem is tudtam hogy ilyen sok PHHU crew van.
-
válasz
szTotyy
üzenetére
Nem személyiségi jog, hanem személyes adat. Nem véletlenül van minden játéknál, minden szolgáltatásnál olyan, hogy rejtett profil. Az accountot használó személy joga eldönteni azt, hogy publikus-e vagy sem. A fentebbi példáddal az a probléma, hogy amikor nagyapád ezt mondta, akkor a digitális lábnyom még ismeretlen fogalom volt, ahogy a mostani fiatal és felnőtt generációnak sincs sok elképzelése erről, pont ezért is kezelik ezt a dolgot ennyire lazán.
Triathlete: Kicsit olvass utána te is kérlek, hogy miről van szó. Ez kb. az a kategória, mint amikor lefotózol egy szipi-szupi auót és kirakod facebookra. Látszik a rendszám, a kutyát nem érdekli általában, de ha betalál téged a tulaj, akkor te leszel a legjobban megsértődve és nem érted, hogy miért cipel a bíróságra. Tőlünk nyugatabbra elég komoly összegeket szabnak ki, pl: az autós fedélzeti kamerák miatt is. Az, hogy idehaza ennyire lazán veszik ezeket, nem változtat a dolgon.
Majkee84: Régen nem volt semmi válogatás, kb. mióta hegyipapáék aktiválták magukat és elkezdődtek az MC/CEO melók, utána formálódott aktívvá a közösség. De ez előtte évekig egy gyűjtő-crew volt.
-
szTotyy
őstag
válasz
Reaper
üzenetére
..hát ja...
Pont az jutott eszembe ennek kapcsán, hogy egy ilyen helyzetben jó öreg nagyapám akkora tockost adott volna, hogy lefejeltem volna a térdemet, mondván: Minek rejtegeted, mit szégyelled a barátaidat?!?!?!Akinek meg olyan szintű üldözési mániája van, hogy egy játék barátlistáját kell rejtegetnie, hát az...

Plata: valahol a Soc.Clubbon. De azt hiszem alapértelmezésben mindenki láthatja.
-
Majkee84
aktív tag
válasz
Triathlete
üzenetére
+1
Ez egy válogatott közösség volt régen, ennyi erővel a legegyszerűbb bejutni akár kinek, hogy szívassa a crewot. Akinek meg nincs vaj a füle mögött, annak mindegy hogy nyilvános a profilja vagy sem.
KK! Lassan felnézhetnél puffogtatni egyet! -
Reaper
őstag
Ha nem teleportálgat folyamatosan EWO-val, hanem beleáll rendesen a harcba, akkor még annyira nem is bosszantott volna, mert akkor be lehetett volna szépen cserkészni. Na meg az elején folyamatosan off the radar volt és tuti ment a BST is.
De tény, hogy jól használta ki a környezetét, pl amikor a felüljárót bevédte és szinte nem tudtuk kiszedni.
Mondjuk azt nem értettem, hogy amikor közvetlen fölötte voltam, akkor hogy szedett le, gtaban nem tudsz közvetlen magad fölé lőni.szTotyy: Van értelme egyáltalán rejtegetni a profilt? Nekem is elérhető (asszem), nem hinném, hogy bármi hátrányom lenne belőle.
-
szTotyy
őstag
Nem kérhetjük mindenkitől, hogy látható legyen a barátlistája?
...de simán lehetne feltétele a crew tagságnak!Amúgy milyen személyiségi jogokat sértő adatokat tartalmaz a barátlista, vagy a statisztikai adatok megmutatása? Vagy van ezeken kívül olyan adat, ami lálthatóvá válik, ha arra van állítva, hogy mindenki lássa? Nem kötekedésből, csak kérdezem, mert én nem tudok róla.
-
-
Plata
félisten
válasz
Reaper
üzenetére
Nagyon nem figyeltem mit használ,egyszer próbáltam lelőni,de akkor meg eltűnt.Mivel mindenki őt üldözte így én hanyagoltam,de azt láttam egyszer hogy a házból jön ki a rakéta eső.
De azért az érdekes volt hogy az orbital strike nem tudta bemérni.
Kipróbáltam máson is,lazán befogott bárkit,kivéve ezt a gyökeret.
De facilityből küldtem rá strike teamet meg merrys zsoldosokat,mind a két csapat kinyírta.Legalább is azt írta ki hogy sikeresen kinyírták.Végül manuálisan bemértem és telibe lőttem.
Kár hogy olyan drága az orbital strike,tök vicces. -
Taci
addikt
Úgy látom, már többen újra online vagytok. Akkor én sem várok tovább, felmegyek, hátha már nem lesz "baj" belőle.

-
Reaper
őstag
Nem volt az modder, csak be volt neki makrózva az rpg, sniper, EWO(blowup) és talán aimbotot használt.
Először én is azt hittem moddol, főleg amikor sniperrel 1 lövéssel kiszedett a hunterből, de aztán rájöttem, hogy valszeg páncéltörő lőszert használt. Egyébként ügyesen bírta mindannyiunk ellen. Bár tényleg volt 1-2 gyanús rész, amikor a házfalból jött a lövedék, de volt, hogy az RPG is. Egy igazi kisk*csög volt persze, de csak egy szokásos KD kölyök, akit valszeg nagyon elvernek a battleground féle játékokban és itt élte ki magát
-
válasz
olddirtyB
üzenetére
Nincs varázsgömböm, nem használok modokat és nem látom senki barátlistáját. Miért tőlem kérdezed?

Azt értsétek meg, hogy az accountok adatai pl: a barátlista is személyes adatnak minősülnek. Az, hogy te vagy bárki személyes adatokhoz akarsz hozzáférni (aminek a kezeléséhez nincs jogalapod), kvázi kikényszeríteni a userekből, a GDPR küszöbén nem túl jó ötlet.
A fentieket figyelembe véve más alternatíva kell. Egyébként ez alapján nem hiszem, hogy lenne értelme a barátlistákat átvizsgálni.
-
bluuzia
senior tag
Húsvét alatt kaptatok választ a tidketetekre? vagy nem is nyomtatok?
Én kihagytam, egyedül az emailra válaszoltam még szombaton, de arra semmi reakció nem volt.
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az este Ucil2 is gyorsan meg talált minket.

-
olddirtyB
tag
válasz
CactuS
üzenetére
Akkor adj rá magyarázatot kérlek, hogy hogy találja meg mindig a crew sessiont?
"Jó" esetben csak belép, leorbitálozza Ucilt és már lép is, rossz esetben elbassza mindenki eladását, majd lelép. Most pl a duplázós special cargonál kétlem, hogy bárki is boldog lett volna ha szétcseszi az 5 millás eladását.
Meg kell találni a választ arra, hogy hogyan tud minket megtalálni és megoldást keresni rá! Ez amit javasolnak talán közelebb vinne hozzá! -
Plata
félisten
válasz
Thoomaster
üzenetére
Én nem öltem rendesen,csak figyeltem mit csináltok.
Csak mikor már nagyon el fajult,akkor lőttem meg,de érdekes volt az automata célzás nem tudta befogni.(#61535) ProgenXL
De én csak tegnap este vettem meg az orbitalt,még is járt bele karácsonyi ingyenes. -
Plata
félisten
Ma este adtunk el valakinek,én vittem az egyik postáskocsit.
Courage tolta a kocsit kurumával,az utolsó leadási pont előtt olyan rohadtul begyorsultunk hogy amikor megérkeztem a leadási ponthoz a postakocsi felugrott a levegőbe engem meg kidobott és ott maradt a levegőben amíg az eladásnak vége nem lett.
Állati poén volt,a többiek persze egyből le moddereztek.

Később bejött egy hacker a sessionunkban,mindenkit megölt és saját magát is megölte mindig miután megölt valakit.A többiek jó ideig próbálták levadászni,de tényleg hacker volt,volt neki god mode ,wall hack meg spamelte a rakétákat egyéb robbanó szart.Már vagy 20 perce ment a gyilkolászás mikor elmentem a facilitybe és megvettem az orbital cannont.és csodák csodája járt hozzá egy ingyen lövés.De az automata targeting nem tudta befogni a csókát,így hát manuálisan telibe lőttem a gyökeret.

Erre megsértődött és lelépett.
-
ProgenXL
őstag
Az újaknak javaslom a lap tetején az összefoglalót átböngészni. Sok info van, köztük a crew tagok által is tapasztalt hasznos dolgok.

Más: azt nem kérhetjük egy játékostól sem hogy tegye publikussá az adatait socialon. Az az övé.
-
Már volt róla korábban szó és akkor elvetettük, ez egy játék, azon belül is egy community, nincs szükség nemzetbiztonsági átvilágításra. Ha tényleg valakinek a listáján van - bár kétlem, mert a Ph!crewba eleve azért jönnek, hogy nyugalmat találjanak -, akkor előbb utóbb kibukik és akkor távozik is a crewból. Embert barátjáról, ez igaz is, de valójában nem igazán van jogalapja annak, hogy megszabjuk, hogy kinek ki lehet a barátlistáján vagy kivel barátkozzon. Javaslatot viszont tudunk tenni.
-
VikMorroHun
őstag
Hegyipapa, köszi a postakocsi tolást, menet közben valamiért átdobott üres sessionbe. Néha csinál ilyet, még nem jöttem rá, miért. Remélem, nem romlott el az eladás.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Mustármag
üzenetére
CEO a Chief Executive Officer rövidítése, nagyjából ügyvezető igazgatónak fordítható. A játékban azért hasznos, mert egy csomó küldetést tud indítani, amik elvégzéséért pénz jár, az irodában (a legolcsóbb 1 millióba fáj) van egy titkár/titkárnő, aki ingyen adja a snackeket, plusz szintén az irodából lehet venni raktárházakat (special és vehicle cargo küldetések feltétele). Illetve, ha vettél Buzzardot, ingyen lekérheted CEO-ként a közelbe.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Valaki letudja nekem írni röviden hogy mi az a Ceo és hogy miért jó, vagy esetleg van egy magyar leírása amiből megtudhatom?
Tegnap este próbáltam rákeresni Google-el de elég eredménytelenül sajnos

Ugyanitt keresek két vállalkozót Heistekre, kezdők vagyunk, de nem menthetetlenek.

-
Puma K
nagyúr
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Akkor azt is lehet mondani az elején, hogy hagyjuk.
Csináljuk úgy ahogy te gondolod vagy ahogy a többiek. De utólagos beszólás és gúnyolódás a hátralévő ~15 másodpercben semmire nem megoldás csak felesleges személyeskedés, provokáció és kötözködés.Lehet szólni normálisan mielőtt még neki indultunk volna, hogy Te figyelj már ezt ne így mert szerintem stb-stb... azt tapasztaltam hogy stb-stb... Vagy az indoklásba se kellett volna belemenni csak szólni, hogy hanyagoljuk.
Én így is úgy is meg tudom csinálni.
A személyes ismerőseimmel a klánunkban legalább 1 éve ha nem több,
a részletekbe nem merültem bele mit és hogyan, mert nem érdekelt. A vége mindig az volt, hogy sikeresen kész és mindenki örül.helikopterrel csinálják PS final-t minden alkalommal sikeresen. Ahogy nekünk is sikerült Avi-t elvinni. A bankból kijövetelnél meg nem spawn-olt. Mert van mikor a helyén van van mikor meg nincs. Ilyenkor távol kell állni annyira, hogy még lehessen látni, hogy a helyén van-e vagy sem. Ha nincs akkor forgolódni kell és így lehet spawn-oltatni.
Nálunk a klánunkban mindenkinek meg van a szerepe így eddig sosem én csináltam a helikopteres részt és
Ma 1-2 óra között mikor befejeztük rákerestem hogy és mint kellene ezt csinálni egészen pontosan és most már tudom én is a csínját.Az meg hogy szóvá tetted a szintemet és hogy normálisan is megtanulhatnék játszhatnék kiskapuk nélkül...
2015. április-május óta vagyok fent az Online részében a játéknak...
Kihagytam a játékból összesen nagyjából 1 évet, mert rá is untam, nem is jöttek frissítések és mert nem is gondoltam hogy a CPU-mban lévő IGP meg tud birkózni a GTA-val még játszható szinten, mert akkor éppen eladtam a dedikált VGA-t a gépből.
Ha nem hagytam volna ki a fentebb említett időt, akkor én is olyan szintű lennék mint te vagy ha nem háromszor annyi mint most (mintha ez bármit is számítana...), mert akkoriban nem ritkán 16-18 órákat toltam egyhuzamban a játékot.
A kiskapuk amik a játékban vannak alapból és még a legális keretek közé tartoznak... azok olyan lehetőségek amiket vagy ismersz vagy nem és amikkel vagy él az ember vagy nem. Ezeket a Rockstar ha úgy látja bármelyik frissítés keretén belül meg tud szüntetni. A lehetőség adott a döntés a tiéd.
Ezért lett volna jobb az elején jelezni, hogy ok ezt tudjuk hagyjuk ki és menjen úgy ahogy te gondolod.
De három emberből -köztük te is- senki nem szólt semmit ezzel ellen sőt jöttetek utánam mikor mutattam mit-hogy-merre érdemes csinálni. Itt most nem bűnösöket vagy bűnbakot keresek csak senki nem jelezte, hogy nem értene velem egyet, de azért a vége előtt röviddel be kell szólni.Esetünkben annyi volt a célom az elejétől fogva, hogy meggyorsítsam az egész heist-et és segítséget-plusz infót adjak.
Mert nem tudtam hogy ti is tudjátok vagy nem amit én tudok. Ennyi.A GTA Online az pont egy olyan játék ahol ha a csapattársad (MC, CEO, heist, stb) nincs képben a játékot illetően és még nem is figyel akkor sikertelen az adott feladat befejezése ami által megy az idő, nyögvenyelőssé válik a játékmenet és a kedv is csökken hogy tovább folytassa az ember amibe belekezdett.
Egyedül a felsoroltakat próbáltam minimalizálni vagy lehetőség szerint teljesen kiiktatni és mindenkinek a végén sikerélményt nyújtani a lehető legkevesebb időbefektetéssel.

-
VikMorroHun
őstag
Most töltöm befele a játékot, és azt írják, kaptam 750.000 dolcsit. Másnak is írt ilyet? Mert nagyon hirtelen elkapták ezt a töltőképernyőt, és kíváncsi lennék, mi az oka...
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Volna itt olyan vállalkozó kedvű játékos aki szeretne freeroam pvpzni ?
Amikor időm engedi pvpzek és sokszor nagyon jó móka lenne coopban játszani. Természetesen e-mellett szívesen segítek hordani ceos cuccokat stb... A lehető legszélesebb körű jármű repertoár áll a rendelkezésemre, választék az van de általánosságban kellene egy lövész (gunner) vagy pilóta/vezető.
Jobbára a kommunikációt mikrofon jelenlétében kellene megoldani nem pedig chaten irkálva , pl: ts,discord akármi...Dobjatok egy pm-et ide vagy játékban Rickbrutal néven vagyok elérhető.
-
olddirtyB
tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Én is mindig swattal csinálom ugyanezen apropóból. De van akit nem lehet erre rábírni

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Lorell71
üzenetére
Szerintem OsweLT17 csinálta.
Mert fura volt az a tag. Eleinte engem ölt meg párszor aztán hacseki harcolt vele. De érdekes volt hogy mikor ott voltam körülötte amint újjászületett felrobbant. Álltó helyében. És állandóan írta hogy noobok vagyunk. Miközben ő saját magát robbantotta fel mindig.

-
Kiskokó
veterán
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Ebben igazat kell adnom, Kivééééve ha HIX-el meg Evoryval csinálod

Na ott pikk pakk megy a helis cucc -
UnConnecteD
senior tag
-
ucli
senior tag
Javaslat: bele kéne írni a szabályzatba, hogy minden crew tag állítsa nyilvánosra a profilját, ezzel ki lehetne szűrni azokat a bizonyos kellemetlenségeket (gondolok itt methaniacra).
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Szerintem ha ma még online vagy akkor 2 kis rakárat is vennék a helyedben, pik-pak feltöltenék a srácok neked, ami ma még nagyon jó biznisz, eladhatnád vagy 2x is és bőven visszahozná.
Sajna én csak 2 kollekciót tudtam adni, de tudod, hogy a kocsibiznisz nekem nyűg, 150 kocsi eppasszolásával se értem még el a 10 millát vele...
Vagy ha már nem leszel várd meg mi lesz akciós biznisz és abba ruházz be, hátha megint pl bunki dupla eladás vagy dupla termelés lesz...
-
braunz
tag
Sziasztok! Gta5 story módban ha veszek garázst akkor csak egy speciáis jármű jelenik meg a elegyrh8.. Ha vásárolok neten egy autót az nem kerül ide... CSak ez az egy speciális jármű van? A megvásárolt autók simán el tudnak tűnni ha elhagyom /felrobban stb.? Vagy valahonnan újra le lehet kérni azokat?
-
Giii
senior tag
Valami lehet benne.Mert amikor beülök a saját kocsimba azt írja,hogy a saját autó nem alkalmas menekülésre.Jó nagy szívás.Amúgy az első tőzsdézés után kb annyi pénzem lett amennyit kb írtak.Egyedül Trevornak lett kevesebb de vele elcsesztem egy halom pénzt fegyverekre.Keresek autót
-
bluuzia
senior tag
Bluuzia-rádió
Híreket mondunk:Tegnap este újabb MC eladásos és kollekció lemondós segítségeket kaptam.
Elég jól jött a pénzecske, amit sikerült megfejelni egy Heist PS Fináléval.
Lentorn, Puma_K .s Attila,Winter nagylelkűségének köszönhetően bezsebeltem 70%-ot, így a vagyonom 2 este alatt 4 millióra hízott.Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

Lassan megveszem a CEO irodát és az I/E garázst, amivel egyenes út vezet a csúcsra, amit remélem elérek "buktató" nélkül is.
A mai délelőttöt megvettem egy kettes garázst valahol a CC üzem mellett. 28K volt azt hiszem.
Ezután karakter változtatásba fogtam.
Néztem a YT-n egy "trükköt", hogy el lehet kerülni a 100K kifizetést erre dologra.
- csináltam egy kettes karaktert, ahová átmásoltam az egyes értékeit,
- majd töröltem az egyest és amit adott annak visszamásoltam a kettes értékeit (kis cseles, mi?)
- innen meg már egyenes az út az egyes karakter testreszabásához - természetesen kiköpött olyan lett, mint az eredeti volt/van (még bizakodom, hogy visszaadják).
Remélem ez nem ütközik semmiféle R* agymenésbe, amivel kapok egy újabb banánt.Most jön a legjobb hír!
Miután az új karakteremmel beléptem a játékba, láttam hogy nincs már meg az eddig megszerzett fegyvereimből egy sem, valamint már nem az enyém a 28K-s 2 beállásos garázs.
Viszont a térképen jelezte, hogy van nekem egy ingatlanom, méghozzá az Alta Streeten egy Heist Apartman 10 férőhelyes garázzsal!
Ingyen heist apartman? Igen, ingyen. Na ha emiatt nem kapok bant akkor semmiért.Ja és újra meg kell megint szereznem a Double-action revolvert + az 50 headshotot, ami újabb 250K-t jelent.
Újabb, mert tegnap már megkaptam érte.Szóval remélem nem fogok látoni egy 25 éves képernyőt.

Köszönöm a figyelmet. "Kérem kaccsojja ki!"
Szerk.: Most pedig elindulok locsolkodni. Lehet hogy viszek kölnit is, mert leginkább a szájon át való locsolkodást fogom gyakorolni. Leginkább befelé szeretném csak.

-
MrYoniko
aktív tag
Nektek sikerült már deluxoval így "landolni":
Valamint csak nekem bohóckodik néha az irányítása és rakja így le az orrát, vagy mással is előfordult már?
-
Giii
senior tag
Újra kezdtem a single részt a tőzsde miatt.Utána olvastam mit hogyan kell csinálni.The Hotel Assassination után azt javasolják ne csináljunk a játék végéig Lesteres küldetést mert a játék végén több pénzünk lesz és azt fellehet tenni a tőzsdére.De itt jön a probléma.Egyszerűen nincs más küldetésem.Csak a Lester-t mutatja.Kénytelen leszek megcsinálni így a Multi Target Assasination-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Helyesírás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az ötlet onnan van, hogy amikor elindult a CEO/MC sessionözés és az eredeti csapat kigyomlálta a friendlistjét, akkor elég sokáig futottak a sessionök békében. Aztán ahogy nőtt a tagszám, úgy nőtt a probléma is.

Ímmel-ámmal, tamáskodással, szőnyeg alá söpréssel, nem lehet megoldani az ilyen problémákat.