Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem05
őstag
válasz
Puma K
üzenetére
Módolt volt a meccs! Korábban már írtam én is, hogy elfogadtam egy játékbeli sms-t ami TDM volt és 1M RP & 1M $-t hirdetett, de gyorsan kiléptem mielőtt elindította volna a meccset. Szerintem nem jó az ilyenekkel szórakozni mert banán jár érte, de aki akarja az csinálja.
-
Puma K
nagyúr
Ma találkoztam egy játékossal akinek elég magas volt a szintje, viszont a statjai elég alacsonyak... ez vajon hogy sikerült neki?

Mindig invelték küldetésbe és nem csinált semmit vagy mi?

(#24088) h1mpi :
GTX 970 volt az a kártya? (Amúgy kedves törölgető valaki ezzel a hozászolásommal ami keretén belül korábban és újfent érdeklődtem a VGA típusa után nem tudom milyen írott vagy íratlan szabályt "sértettem" meg, de offba volt téve ráadásul spoiler mögé rejtve.
Engem érdekel és csak egy választ várok.) -
Hokunda
senior tag
-
MerLinh
senior tag
válasz
Integrale
üzenetére
Hát a franklines - lesteres küldetésekben valami cégvezetőt kell likvidálni, olyankor rövid időre megborul a tözsdei lehetőséged mint általában. Pár küldiből áll, érdemes a végére hagyni, az elsőt meg kell csinálni a story végig viteléhez. A lényeg az hogy a küldi előtt bevásorolsz a neten a konkurens cégből (mondjuk az összes pénzt beleáldozni, és a küldi után eladni, eladás után meg kell várni míg mélypontra esik a cég akinek a vezetőjét likvidáltad, megint bevásárolni és kb játékbeli hét után visszaáll az értéke. Megint eladás és profit=) Azért érdémes a végére hagyni mert akkor lesz nagyon sok pénzed, de annyi nem lesz hogy nagyon nagy értékű ingatlanokat is pl megved. A listát megtalálod a neten, hogy melyiknek mi a riválisa, és hogy jönnek sorrendben Na tessék leirás is van =)
-
h1mpi
félisten
Ha GTA 5 aktíválásnál az egyik PH-s kolléga ezt az üzenetet kapja, akkor baj van?:
Egy külön fiókhoz van rendelve!
-
-
cs1rk3
tag
Ha valaki gondolja felvehet ismerősnek!! cs1rk3 és aki tud bevenne a crew-ba persze ha nyitot.

-
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
A Merryweather Heist után vagyok és nincs fő küldetés a map-en. Kérdőjelek meg persze a Lester küldetések rajta vannak (amit a tőzsde miatt a végére hagyok) de nem akar továbblendülni a történet. Már próbáltam váltogatni a karakterek között de semmi.
Ötleteket előre is köszi!
Üdv! -
htc07
addikt
-
Readi
tag
hali amikor elinditom a gamét h lehet át állítani h ne kezdje el a story modot betölteni a játék? csak online tolom
-
xrvman
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Eredeti, nem warez.
Elég ennyi? -
samfishR
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
köszi!

más: Az mitől van, hogy hallok más valakit beszélni, játszani? voice activation-re van állítva a beszélgetése? csak 1 embertől hallom, bárhova is megyek a városban. én hiába beszélek neki push to talkkal, nem reagál. ez mi?
félek.
és hol látom, hogy ki beszél? valamint hogy tudom mute-olni? 
-
misiizsai
tag
Köszönöm a tanácsokat!
Most töltöm le újra a játékot a Steamről.Ha a melegedés okozza úgy is hamarosan szerzek be egy hűtőt
Majd leírom a fejleményeket
Azért így is sokkal jobban megy mint a Q6600-al ment 
-
StarKiller89
senior tag
Tonya-t hívd fel
-
samfishR
senior tag
végig vittem a single-t, minden mellékküldit ledaráltam, de franklinnél még mindig ír egy 1-est a karakterválasztós karikánál... mit kell még vele csinálni?

-
fntastic
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam valahol, hogy az is okozza a GTA V szaggatását, ha a virtuális memória lapozófájlja azon a partíción van, mint maga a játék.
Igaz ez? Valaki hallott már erről? Próbálta?
-
CJ3
senior tag
Nem indul befagy nem tölt be, ez a social hibája vagy minek köszönhetem? Safe mod-ban elindul......

-
válasz
petymeg
üzenetére
Ezt az ejszakai fps dolgot nalam is csinalja. Vsync nelkul elegge maxon jatszom es nappal a varosban 70-80 fps, kint is 50-60, fuben 40, az is ultran van. Ejszaka meg sokszor belassul 30-ra, pedig semmi olyan textura (fu pl) nincs a latoterben, ami veszi le az eroforrast.

-
Blizz
őstag
Érdemes letölteni 15.4-es AMD béta drivert a gta-hoz? Elvileg az esős pixeles hibát megoldja..
-
petymeg
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
És mi lehet a kevés neki?
FHD, csak a textura van VH-n minden más H-n + Vsync. Nemigaz, hogy ehhez nem elég a power.
-
petymeg
addikt
válasz
misiizsai
üzenetére
Üdv.
Ilyen nekem is van. Általában 59 az fps (se több-se kevesebb) aztán alkonyatban, éjszaka van hogy durván leesik 30-ra pár másodpercre, utána vissza 59-re. Fingom nincs miért.
i5-3570+8gb ram+r9 290+win 8.1 legújabb béta catalisttal, amit állítólag pont a gta v-höz adtak ki...
Másik: ha a játékban nézem a beállításoknaál, akkor olyan 2600 mb vramot eszik, GPZ-Z szerint meg 3500 körül van a max. Melyik az igaz?
-
spanglee001
addikt
válasz
misiizsai
üzenetére
csak ilyen létezik
szerintem az meleg, van aki azt mondja 90 ig semmi baja én 60 felé nem engedem az a tuti. igen ha tulmelegszik visszaveszi az órajelet és droppol ennek így kell működnie esetleg monitorozd valamivel és kiderül mi a ludas, de az sem kizárt hogy kiértél a tanyára ahol bekapcsol a fűszimulátor mód ezért esik az fps, de ha a self radiót használod az is tud érdekességeket csinálni. -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Most fejlesztettem gépet a játék miatt főképp.Core i5-2400 3.1 GHZ Processzor 4X2 GB Hyper X Black Fury és Gigabyte R9 270X van a játék alatt.A problémám az hogy megvan a 60 FPS csak néha durva módon ledroppol meg le esik 60-ról 40 re és látom hogy akad egyet.Hardver csere előtt nem raktam újra a játékot.Érdemes lenne és megoldaná? Meleg a processzorom 80-85 fok sajnos mert gyári hűtős és feszültséget is kellet rá tenni.Jövő héten veszek hűtőt de ez nem okozhatna dropokat.Mit tanácsoltok? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
xrvman
őstag
Hogyan és mikor kapom meg az 500 - 500 $ pénzt?
Most töltöttem le prolog és Lamar dolgai megvoltak, de azt a pénzt nem látom. -
INMOTEP
őstag
Pár kérdés felmerült bennem amikkel nemtudok mit kezdeni egyenlőre .Mostanában lopott kocsit nem tudok bevinni a garázsomban és eladni sem ,valami purshadet-et ir de nem értem mi lehet ez .
A másik hogy a megvásárolt járműveimet hogy tudom nyitni zárni ? Most is volt olyan hogy voltam heist-en és nem tudtak beszállni hozzám

Snack -et hol tudok venni feltölteni ?
-
INMOTEP
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nekem azt írták online nem lehet eladni ingatlant
-
Puma K
nagyúr
Mikor reggel-délelött?
Én alapesetben 10-11 körül feltámadok a hamvaimból és tudok jönni szívesen.
Viszont nincs mikrofonom mint korábban is írtam így max hallgatni tudlak titeket, de gyorsan írok (ezt páran tapasztalták a PH! csapatból
) szóval ingame meg szinte azonnal tudok reagálni. -
RazoR
veterán
Reggel nyomhatjuk tőlem ha leszünk elegen. PH-s TS aztán csapatjuk!

-
-
RazoR
veterán
Holnap napközben ráér valaki reggel/délelőttől? Belevágnék a heistekbe...
-
Norbika88
senior tag
Ha jön hozzá javítást azt a loginnál látni, hogy tölti le vagy manuálisan kell leszedni hozzá?
-
-
gali777
őstag
Hány házam lehet online? Mert ahány oldal annyi számmal találkozok, ha rákeresek.
-
Bal0924
senior tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Köszi. Akkor veszek egy Zentorno-t. Kár hogy az összes pénzem oda lesz.. :S
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
Franklin
üzenetére
Ja, arra az a legjobb választás, bár zentorno a gyorsulásával behozná a kanyarok miatt esetleges sebességcsökkenést. Különbségeket összevetve nálam picivel a Zentorno nyert.
Pegassi Zentorno: Speed: 8.5 Accel: 8.9 Brake: 3.3 Handl: 8
Truffade Adder: Speed: 8.6 Accel: 8 Brake: 3.3 Handl: 7.6
Overflod Entity XF: Speed: 8.3 Accel: 8.3 Brake: 3 Handle: 8.3 -
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
??
-
Franklin
addikt
válasz
BlackDevil
üzenetére
Ha viszont kanyargós a pálya, akkor szerintem az Entity a legjobb választás, nem csúszik ki olyan könnyen.
-
Bal0924
senior tag
A GTA Onlineban a legalkalmasabb kocsi a versenyekhez a Zentorno?
-
Malibutomi
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
minap futottam bele NFS elmúlt 18év,
a játék grafikai fejlődése nem gyenge
és, hogy on is legyek a GTA1-5 ig grafikai fejlődése -
sqpp
őstag
Én azt sem értem, hogy miért kell mindig a Rockstart hibáztatni... Végre csináltak egy jó játékot, ami leköt pl engem. (Pedig NAGYON rég nem volt olyan játék.) Erre leb*sszák őket... Oké, hogy van elég sok hacker, cheater... De ők se tudnak sok mindent csinálni.. tudjátok jól... melyik online játékban nincs cheater?
Ha meg annyira zavar a dolog, ott a private session haverokkal..
Szerintem szép játékot csináltak, szóval megérdemlik nálam az év játékja díjat.

-
-
h1mpi
félisten
Tegnap elment a netem és még OFFlineba se engedett játszani...
kellett hot-spotot csinálni a mobilomról, hogy be tudjon loginolni a szociális klubba és onnantól már tett rá, hogy nem vagyok online... -
kigyi_23
addikt
válasz
kelekyle
üzenetére
Ne aggódj nem kapsz permanent bant amúgy sok playert ismerek aki felszedte a zsákokat és semmit sem kapott. Sokkal kevesebb bant osztottak ki mint amennyi zsák/player felszedésre került. Felszedett pénzem 11.9K és én is szedtem fel 40k-s zsákot igaz nem sokat, de 1 is több mint amennyit ír.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pedig úgy szeretnék

szerintem az meleg, van aki azt mondja 90 ig semmi baja én 60 felé nem engedem az a tuti. igen ha tulmelegszik visszaveszi az órajelet és droppol ennek így kell működnie esetleg monitorozd valamivel és kiderül mi a ludas, de az sem kizárt hogy kiértél a tanyára ahol bekapcsol a fűszimulátor mód ezért esik az fps, de ha a self radiót használod az is tud érdekességeket csinálni.

)

saját gépem sem volt addig, mert nem tellett rá 

megnyomtam hogy play online azt ez volt ott 
CactuS