Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Én írtam, hogy baj van, de gondoskodtam, hogy ne legyen szemtanú:
Túristákat megöltem, majd kúltúráltan fwl is gyujtottam a tetemeket...
-
Lorell71
tag
válasz
Puma K
üzenetére
Érdekes módon fut a játék még alatta 1 darabig, aztán a windows leállítja, hogy hiba van. Ezért gondoltam a vga-ra, meg amit írtál, azon az R* oldalon szerepel, hogy driver probléma is okozhat ilyet. A vga-nak volt 1 frissítés ajánlása, meglátom ha melóból hazaérek. Jövő héten másik ssd-m lesz, akkor minden új lesz, minden máshova kerül, csak megoldódik.

-
Puma K
nagyúr
válasz
Lorell71
üzenetére
Ha a VGA-val/driver-rel lenne kapcsolatos a hiba akkor "D3D" lenne a fejlécben az ERR után.
De ez esetben a játék fájljaira hivatkozik, hogy azzal van a baj. Mint írtad frissítés után jön elő a probléma így nagy eséllyel valamit nem jól sikerült leszednie-telepíteni frissítés során.
Ha Steam-es a verzió akkor az alábbiakat kellene tenni:
Right click the game in the “Library” tab.
Click “Properties”.
Click the “Local Files” tab.
Click “Verify integrity of game cache…”Forrás: GTAV PC General Troubleshooting – Installation Issues, Crashes, Freezes, Poor Performance
Utolsó lehetőségként rakd újra a játékot másik helyre, ha a játék fájlinak az ellenőrzését megcsináltattad és azután sem lett jó.
-
VikMorroHun
őstag
Nekem olyan élményeim voltak tegnap... Postás autóval mentünk, és jó darabig nem volt, aki toljon. Hegynek felfelé valami 20 km/h sebességgel tudtam haladni. Menet közben valaki elkezdett kiabálni a chaten, hogy Razor, BAJ VAN!! (Az volt a baj, hogy a turisták lefényképezték, miközben a kokós csomagot kézbesítette.
)
Később Freddyék megtoltak Deluxoval, csak az egyik kanyart nem sikerült bevennem, és belecsúsztam a szakadékba. Szerencsére ki tudtak tolni onnan is.
-
Kiskokó
veterán
válasz
bluuzia
üzenetére
Én is így vagyok vele rég, vannak jobb pillanatok vannak rosszabbak.
Lassan a kiöregedett vén faszok mint te vagy én
átállhatnánk már valami móka mode-ba nem robotba.
Én is tegnap adtam el a cuccaim ami múlt szombat óta állt
(és igy se voltak teli, olyan keveset voltam fent)az új kocsikat pl LSIA-n lehetne tesztelgetni mi mit megy stb azzal simán lehet 1-2 jó estét csapni ha vagyunk legalább 2-3 an.
Azt meg nem akarom elhinni hogy a rockstar nem jön rá arra hogy garázs helyet kellene adni!!
Nincs erről sehol szó rockstar forumon? senki nem kérte még?
-
Lorell71
tag
válasz
Puma K
üzenetére
Szia! Steames verzió, (bár talán mindegy, mert van dobozos is, 3 karakter van a gépen eddig mind ment).Újraindítottam, de anélkül nem is engedi befejezni a telepítést. A videókari driverét frissítettem, mert elvileg az is okozhat ilyet, de csak este tudom tesztelni. Addig is köszi a tanácsokat, este okosabb leszek, vagy nem

-
Segal
veterán
válasz
bluuzia
üzenetére
Üdv a clubban

Én is követem még itt az eseményeket de ez röhej hogy annyi a frissítés hogy új kocsi, új kocsi és a tuti ötlet hogy még egy új kocsi...
Pedig ha tényleg behoznának egy 100 férőhelyes tárolóhelyet mennyien visszajöhetnének de nem fognak inkább csak ömlesztik majd még a 2 perc alatt összerakható kocsikat, aztán ugyanannak a kocsinak a felfegyverzett, skinezhető, repülő, úszó stb mását... -
bluuzia
senior tag
Nagyon ráuntam a játékra.
Minden nap feljövök, megcsinálom a Dailyket (bár elég nehezen, mert délelőtt nem sok ismerős van fent), aztán ha nem melózom, akkor vagy AFK-ban TV-zek vagy kilépek. Szerintem 4-5 napja semmit nem adtam el.
Mióta a múlt héten megvettem a hangárt az Akulával (eddig húztam), egyszerűen semmi kihívás nincs a játékban.
Mindent megtudnék venni, ami még nincs meg pl. a Pegasustól, de nem látom értelmét.A R* meg jön az újabb kocsikkal, amit persze meg sem tudok venni, mert nincs a garázsaimban hely - mondjuk, ha nagyon akarnám, biztos eltudnám adni belőlük valamelyike/ke/t.
Szerintem kicsit céltudatosan butítják a játékot, mert nincs kapacitás tovább foglalkozni vele.
így szépen lemorzsolódnak a régi játékosok, hiszen rájuk már nincs szükség, mert nem költenek semmire = SharkCardot tuti egyik sem vesz.Ennek ellenére holnap kicsit megerőltetem magam és fent leszek. Úgy hogy szedjétek össze magatokat, mert lesz eladásom bőven.
Késő délután meg összehozhatnánk valami közös akciót Invite only sessionből. Pl.: versenyt vagy Death meccset. Ezt majd megszavazhatjuk.
Amúgy a szépségveseny-táblázatot szép lassan csinálom. Ha utolértem magam, felteszem az újat.
Viszonthallásra!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Kiskokó
üzenetére
Igen! Tőled jött az ötlet.
Rajta is volt a moci a platón szépen aztán egy bukkanó után "beesett" a fenéklemez és a felfüggesztés közé. Aztán később kiesett és ráültem. Ebből is látszik, hogy milyen primitív fizikája van ennek a játéknak...de ebbe a témába nem fogok megint belemenni. -
hegyipapa
senior tag
-
Puma K
nagyúr
válasz
Lorell71
üzenetére
Dobozos vagy Steam-es verziójú a játék?
A játék fájljait kellene ellenőriztetni, mert úgy tűnik valamit nem sikerült jól leszednie. Viszont az érdekes, hogy újratelepítés után is fent áll a probléma... újratelepítés után újraindítottad a gépet?
Ha a játék fájljainak az ellenőrzése után is gond van, akkor le kellene törölni úgy, hogy a registry-ből (link1, link2) is ki kellene törölni minden a GTA V-tel kapcsolatos fájlt... viszont ha nem vagy gyakorlott az ilyen szintű buherálásban, akkor inkább a játékot kellene máshova telepíteni, hogy az elérési útja más legyen mint az korábban volt.
-
Drilla
csendes tag
Üdv mindenkinek!
DrillaK122a néven futok onlajn, jelenleg 224es szinten.
Általában napi 2-4 órát vagyok online.
Párszor már megfodultam a crew session-ökben, (friss) PH-s crew tagokra joinolva (Lentorn, WolandR, BlaskoGabor) akit személyes ismerőseim, jó barátaim.
Segítettem néhány eladásban és a PH-s crew tagok is az én bizniszeimben. Szeretnék a crew tagja lenni, ha lehetséges. Elegem van a sok opressoros, random darálós sessionbőlA szabályzatot átolvastam és tudomásul vettem.

-
ProgenXL
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
komoly hogy mit kitudnak hozni a játékból.
-
Smory1999
újonc
Sziasztok! Be lehet lépni a klánba? 18 vagyok jelenleg nem dolgozom úgyhogy sok időm van a játékra
83-mas vagyok in-game. Socialon Smory1999 néven találtok meg,a facem meg linkeltem itt a profilomba.
előre is köszi a befogadást,ha nem akkor sincs probléma :p -
Plata
félisten
Találkoztatok már olyan problémával hogy T20 lopásnál a kocsi eltűnik?
T20 lopást kaptam,nem túl messziről nulla kárral bevittem.És semmi,sem asszisztens nem hívott sem a kocsi nem került be a raktárba.Kapok újra T20-at,ragya sem tudja mi volt a rendszáma,kintről a bunkerem mellől kell ellopni,több mint 5 kilóméterről 0 kárral hazaviszem és ugyanaz.Se hívás se kocsi.
-
Bjørgersson
félisten
-
Kiskokó
veterán
válasz
szTotyy
üzenetére
Húzd ki a nyelved a seg...... , ja nem, folytasd!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát amúgy a versenyből is sokkal többet ki lehetne hozni, csak őszintén szólva nekem nem sok időm van plusz ilyenekkel foglalkozni. Talán év vége felé.
Másik on :
Régen nem úgy volt, hogy a crew színt ha változtattad vagy más crew lett az aktív akkor annak a színét automatikusan "átváltoztatta" arra a színre ami az új?
Mert most ha váltok crewt vagy valami akkor megmarad az én színem és megkell újra venni a másik crew színt. -
ucli
senior tag
válasz
rup1u5
üzenetére
Hát de érted, amikor mész szépen egyenesen és a parasztja megpróbál kilökni... és ha ez nem is lenne elég, akkor még a másik rohadék beléd is b*szódik oldalról, ráadásul úgy, hogy még le is esek...

Totyi: ezt ne hangoztasd, hogy jó ötlet volt mert még a végén elbízza magát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szTotyy
őstag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Ezt el is hiszem sajnos, szomorú történet.

Ha néhány ember elindulna, és hangot adna neki, azt követné még néhány és így tovább... pont, ahogy sessionváltásnál zajlik.
Az nem baj ha nincs mindenkinek mindig kedve, érthető. De lassan annyi ph-s van fent esténként, hogy talán vasárnaponként össze lehet verbúválni 10-15 főt.
A szépségverseny is azért működik ilyen jól, mert szabályrendszerbe lett foglalva, lefixálva (azon túl persze, hogy jó ötlet volt. Jaaa, és igen tudjuk, a tiéd
). -
Kiskokó
veterán
válasz
szTotyy
üzenetére
Hiába mondod hogy eladások közt jólesik egy kis szünet... hát nem... annyi eladás van hogy sosincs vége... akkor meg küldheted az invet.
Én kb 8-10 szer volt az elmult1 évbe hogy random rám jött hogy sokan vagyunk fent invelek valami csapatást szerinted mennyi volt a max fő aki csatlakozott?2...
mennyi szer lett ebből bármi is ?0...
De felőlem csinálhatjuk,de nálam is kedv függő sajna, meg idő.
-
szTotyy
őstag
válasz
Kiskokó
üzenetére

Amúgy díjaznék én bármilyen játékmódot. Akár lehetne egy playlist egy versennyel, egy adversaryval, felváltva.
Amit Reaper mondott, hogy a szépségversenyes kocsikat megversenyeztetni, az is tök jó ötlet.
A sok eladás közt felüdülés egy kis változatosság, pláne, ha az épp duplapénzes heti játékmódot játszuk, még jó pénz is jöhet belőle.
Plata úgyis mindig lelkesen leírja a kalandosabb eladásokat. Csak meg kell fűzni őt (igen Plata, téged), hogy vegyen részt rajta. Négyszer-ötször majd úgyis leírja itt a fórumon az élményeit, és hátha majd másnak is támad hozzá kedve. Plata, mint reklámszakember
Talán a birkaszellem (itt jó értelemben) hozhat nagyobb tömeget.olddirtyB : a megoldás a csapatelosztás: Ucil vs PHHU
-
Kiskokó
veterán
válasz
szTotyy
üzenetére
+++++++++++++++++
Az az !Amúgy én ezt már párszor próbálta, attól, hogy előtte nem volt szó itt róla.
Az a baj ötlet szinten mindenki adja, de amikor kimennek az invek alig jövünk össze 5-6 an..az meg igazán kevés.Nemrég összejött valami huntolós cucc voltunk is vagy 8-an de még azt is megunták 1 kör után... mert még az is kevés.
De néha kevesebb emberrel is lehetne nyomni bármi mást. Annyi minden van. 4-6 ember össze állhatna egyszer és mondjuk sorra venni az adversarykat is stb persze cask 1 kör és legrövidebbe elsőnek. Így össze is lehetne mentegetni rögtön egy jó listet. -
Segal
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
9-re meg ugyanaz lesz mint a szépségversenynél hogy
anyuci azt mondta kapcsoljam ki a gépetmeló van másnap![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szTotyy
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Mekkora farok vagyok!!! Téényleg!

-
szTotyy
őstag
válasz
Majkee84
üzenetére
Na, szuper! Lassan előkerül ugyanez a felvetés minden másnap!!
Már csak valakinek meg kellene határoznia, hogy minden autósatali után mondjuk 20:00-kor verseny. Akit érdekel elfogadja az invet, akit meg nem, az él tovább vígan!
Mondjuk például meghatározhatnám én is itt és most:
Minden vasárnap autóstali után PHHU verseny 20:00-kor!!!
A hostként lehet crew-tagnak és barátnak is invet küldeni. Akit érdekel, elfogadja az invet.(mondjuk én alapból kiesek minden második vasárnap meló miatt
)
Vagy legyen 21:00-kor?
-
-
Reaper
őstag
válasz
szTotyy
üzenetére
Nascart nem nézek

Egyyetértek, minden verseny úgy a jó, ha vagyunk rá elegen viszont a direkt lökdösődőket nem lehet mindig elkerülni, engem lelöktek egyik futmnál magasról, ezzel elvesztettem az esélyt, hogy beérjem az élmezőnyt. Mivel nem egy ilyen egyén volt, ráadásul a Liverykből is volt sok egyforma, nehéz volt megmondani, hogy melyik fog szemétkedni. Persze később nagy kerülővel és kisebb trükközésekkel sikerült néhányon átrágni magam, de akkor már nem az ideális íven mentem és esélyem nem volt beérni az élmezőnyt. Az egyedüli ami működhet a tökéletes rajt és amennyire lehet a kis szintűeket elkerülni. Szerencsére ezek nem is nagyon tudnak rendesen indulni se.Egyébként volt olyan veseny, ahol én lettem a host, na azonnal non-contact lett és kikapcsotam a catch-up és slipstreamet is, de valahogy a magasabb szintűek maradtak, akik szintén a versenyt magát élvezték, a jó íveket (nem az oválpálya). Egy hülye volt, aki nem értette, hogy a non-contact mit jelent és az első körben már találkoztunk vele, hogy szembe jön és telibe akart verni minket. Na az valami huszonx szintű volt.
-
szTotyy
őstag
válasz
Reaper
üzenetére
Leírtam még pár tapasztalatot a versenyekről, erre a frissítés gomb elvitte a szöveget
(nem, nem volt visszavonás) Röviden:
-a nascar szerű versenyeket nézni uncsi, átélni jó.
-kevesen uncsi, sokan jó versenyezni.
-nem a pálya, hanem a versenytársak a kihívás.
-előzni nagy ívben, nagy patittyából.
-lökdösődéseket mindenáron elkerülni, a bunkó majd mással ütközik és együtt mennek a pálya szélére, sokszor érvényesül a nevető harmadik mondás
-megjegyezni a lökdösődőkek, vigyázni vele előzéskor
Ezek a taktikák beváltak, a 3 fullos versenyből kétszer harmadik, egyszer második voltam, nem custom kocsival.Szvenya: a fun alatt a farmolás monotonitásából való kizökkenést értem. Bizonyos küldikben csak mész és ölsz, bizonyos küldikre viszont tényleg az idegesítő kihívás jelző illik.

-
olddirtyB
tag
-
olddirtyB
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Bazdki ez tényleg soha nem jutott volna eszembe! Köszi

-
Reaper
őstag
válasz
szTotyy
üzenetére
Tegnap én is nyomtam pár ilyen versenyt, persze sok olyan esemény volt, hogy én előznék szépen, emberünk meg felken a falra, kifordít és nem véletlenül. Viszont ez a 30 fős versenyeknél főleg akkor, ha a köépmezőnyben mész, a top 3ban azt vettem észre már inkább kultúráltabbak mennek.
A véletlen baleseteket fun kikerülni, ad izgalmakat, de a direkt köcsögösködést nehezen tolerálom. Amikor már számítottam rá akkor persze kevésbé tudtak kitolni velem.
Én szivesen megyek ha ilyen versenyek lesznek, meghívót elfogadom, amúgy is szeretek versenyezni, kivéve a földutat, mert ott minden bukkanó kiszámíthatatlan
Maga a Nascar vas nagyon tetszik, semmi extra, de nincs rajta fényszóró így lakk feketében, livery nélkül szerintem elég gonoszan néz ki, éjszaka sem világít rajta semmi, lehet vele "lopakodni"
Az indítási hangja is nagyon baba és mókás vezetni, mégha teljesítményre vannak nála sokkal jobbak is. -
szTotyy
őstag
-
C4mp3r
addikt
sracok bo fel ev utan visszaneznek egy kicsit, eleg sok uj dolog jott miota abbahagytam, most mi a legjovedelmezobb penzszerzesi modszer? meg mindig az autolopkodas?
-
szTotyy
őstag
-
szTotyy
őstag
Kipróbáltam az új versenymódot (Hotring Race Circuits). Aki szereti a taktikázós (már amennyire egy arcade játék engedi), körbe-körbe menős autóversenyeket, annak tetszeni fog. Akinek meg dögunalmas egy nascar verseny, annak ez is borzalmasan unalmas lesz.
Jól lehet játszani a szélárnyékokkal, a pályákon van hely az előzésekhez. Egyszerre 30 ember tud játszani, ami miatt jó versenyhelyzetek alakulnak ki. A lökdösődő emberekkel is lehet (meg kell tanulni) bánni, tényleg szélesek a pályák. Lehet szerencsém volt, de viszonylag normális emberekkel versenyeztem. Persze volt, aki ki akart forgatni, de mindig a másik húzta a rövidebbet (gyanús is kezdett lenni, hogy ekkora mázlim van).
Aki szeret versenyezni, annak ajánlom, pláne annak, aki gyorsan akar szintet lépni! -
Anulu79
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Mennyibe kerül ez a plusz műhely?
-
Ideg
aktív tag
válasz
MrYoniko
üzenetére
1. Hát listát nem fogok írni, azt biztos ad a google is, de egyébként van olyan lőszer amitől esélyes, hogy kigyullad az illető, van aminek nagyobb az átütő képessége, van ami robbanós, stb.
2. Warehouse-os motyó lopkodásnál nem is tudod befolyásolni, hogy éppen mit lopsz. Ugyanannyit fog adni bármit adsz el, kivéve a special item-et. Néha felhív az assistant, hogy lenne itt egy special cargo. Ilyenkor bemész CEO irodába és kb 20k -ért indíthatod is a lopást. Kb 125k-t ér a special cucc.
3. Itt viszont számít, hogy mit lopsz. Erről volt is egy táblázat valahol még amikor kijött a Smuggler's Run, hogy melyiket éri meg jobban, de ha jól emlékszem akkor a gyógyszer pl jól ad.
-
MrYoniko
aktív tag
No lenne pár kérdésem:
1. Bunkerben lehet fejleszteni lőszereket, egy párat tudok is, hogy mire való, de jó lenne egy lista, hogy pontosan melyik mi, és mi ellen jó (ember/heli/kocsi).2. Warehouse-ba lopkodott motyók eladásánál mindegy mi van benne? Ugyan annyit kapok eladáskor, ha össze-vissza van benne (ékszerek, pénz, stb.), vagy többet fizet, ha az egész ugyanabból a típusból van?
3. Hangár eladásnál ugyan ez lenne a kérdés, hogy számít-e az eladni kívánt motyó összetétele, vagy ilyen téren semmi bónusz?
-
olddirtyB
tag
Valaki árulja el nekem a titkot! Ha a játékban lévő telefonnal fotózok, akkor a galerybe menti ez oké. De onnan hogy szedem ki a képet, hogy fel is tudjam pl ide tölteni?
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
freeknight
üzenetére
Látni láttam az összeget, de a net akkor már fél perce ki volt lgve, aztán a gépet is kilőttem...
Így is befrissíti amikor online leszek? -
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Na hogy a ragya.Akkor nekem is kell.
Van is rá pénzem,de nem akartam megvenni mert azt hittem csak Benny van benne. -
Plata
félisten
Volna egy kérdésem.
CEO irodába ha megveszem a custom auto shop-ot,az sima tuning műhely vagy Bennys?
Régen valaki azt mondta csak Bennys tuning van ott és nem érdemes megvenni,de az autós videóban a csóka a CEO irodában tuningolta a kocsikat és nem Bennys volt neki.
Na most a csóringer modder és azért van neki sima tuning műhely vagy akitől kérdeztem régen az tudta rosszul?
Végül is ha van 1.8 milliárdja lehet modolt tuning műhelye is. -
ProgenXL
őstag
"A következő hetek tartalmából:
Április 3-án érkezik majd egy másik új versenymód: a Target Assault. Ebben maximum 16 játékos, 2 fős csapatokban méri össze erejét. A győzelem megszerzéséhez nem elég a legjobb helyen végezni, a járműre szerelt gépfegyverekkel társunknak pontokat kell szereznie a céltáblák eltalálásával. Egy előzetes kép alapján (lásd lentebb) hasonló elven működik majd mint a lőtér, és különböző pontszámmal jutalmazza majd a játék a pontosabb találatokat.
Május 1-től tíz új Special Vehicle pálya lesz elérhető, melyeken a Doomsday Heist-tal startoló Deluxo, Stromberg és Thruster járművek kerülnek majd előtérbe.
Május 29-én elérhetővé válik majd hét új Transform Race, melyekkel mellett több új jármű is érkezni fog.
Ezek mellett megannyi újdonság – többek között új Adversary módok, leárazások és nagyszerű pénzszerzési lehetőségek is várhatóak."forrás: gtaplace
-
MrYoniko
aktív tag
Skacok, el akartam adni bunkert, addot is két phantomot.
Az elsőt bevittem, a másodikat meg már nem tudtam mert bebugot a trxurába, próbáltam kiszedni, de semmi.
Számláló lejárta előtt fél percel kinyomtam a netet, de végig pörgött, majd jövá írta a fele összeget, és csak az után dobta hogy nincs kapcsolat.
Ilyenkor mi lesz ha belogolok? Bukta, vagy csak a szokásos 10% minusz?Csak holnap tudom meglesni, mert már fexek, reggel kelés melóba...

-
negyven2
nagyúr
Mostani update-ben jött be, hogy ha interaction menu-vel killyourself-et akkor az olyan mostantól, mintha egy másik player ölt volna meg. Vagyis negatívan befolyásolja a K/D-t.
De a más módon történő öngyilkosság/baleseti halál az maradt a régiben."Changes have been made to the way that Kill/Death ratio is updated in response to deaths resulting from use of the ‘Kill Yourself’ Interaction Menu option."
-
Lorell71
tag
Srácok engem data errorral folyton kidob. Most töröljem az egészet?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
ProgenXL
üzenetére
A Pariah nem hibából ilyen gyors.
PSA regarding the Southern San Andreas Super Sport Series DLC vehicles
-
Bjørgersson
félisten
Az akkor is Trabant!

-
Kiskokó
veterán
válasz
CJ4567
üzenetére
minden új autó lassú... elég szánalom... pl a millió feletti új comet RS-t is lenyomja a régi olcsó sima comet.... meg ilyenek... vicces hogy nem tudnak valami reálisat összehozni... de az a szar Viszeres fos (viseris vagy mi) az bezzeg 300-al megy ....
Mert hogy még az elektromos kocsik elfogynak végre oké... de hogy a 150K -s Alphámmal majdnem minden új kocsit fogok az elég vicces -
hegyipapa
senior tag
-
Horcza
csendes tag
Broughy tesztvideója a két új super kocsiról: [link]
A lényege röviden, hogy lassúak, ha azért akarná megvenni valaki, hogy versenyezzen vele, akkor hagyja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Helyesírás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

átállhatnánk már valami móka mode-ba nem robotba.

Rajta is volt a moci a platón szépen aztán egy bukkanó után "beesett" a fenéklemez és a felfüggesztés közé. Aztán később kiesett és ráültem. Ebből is látszik, hogy milyen primitív fizikája van ennek a játéknak...de ebbe a témába nem fogok megint belemenni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy mit??? Te most ezt magadnak írtad? Túl szigorú vagy magaddal szemben!

Na, szuper! Lassan előkerül ugyanez a felvetés minden másnap!!

CactuS