Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Amúgy nincs senkinek semmi infója hogy holnap milyen akciók várhatók?Vagy hogy jövőhéten még is mi várható?
Jöhetne holnaptól dupla bunker akció.
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Miért ne mindkettőt?

Hé most jut eszembe,ez amolyan magyar szokás nem?
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez ugyanaz a hír csak máshonnan.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Így van. a Ph / gamepod azért nem hoz le ilyet, mert rajtunk fanokon kívül nincs hírértéke.
-
Bjørgersson
félisten
Ha GTA hír, akkor R* newswire vagy GTA Place.
-
Plata
félisten
Mi a rosseb,van gamestarnak részvénye?

De gondoltam érdekes hír,hisz lehet hogy jön újabb GTA.
Régen szerettem a ganestart,amikor még fóruma is volt,meg az írók értelmesek voltak,régen,nagyon régen,ma már olyan válogatott emós nyominger banda van hogy az gáz,mondjuk megszokásból nekem még jár az újság.
De hát már 20 éve is vettem.
Megszoktam hogy nekem jön,még nem mondtam le.Talán egyszer.
-
Plata
félisten
Újabb GTA hír.
-
Plata
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Valószínűleg igen.

-
Plata
félisten
Bakker a GTA V megint tarol,ilyen sok hackert bannoltak vagy mi?
Top 40 Entertainment Software (All Prices) Week 8 Year 2018
Ending 24th February
TW Title Age Rating Publisher
1 FIFA 18 PEGI 3+ EA SPORTS
2 GRAND THEFT AUTO V PEGI 18+ ROCKSTAR -
hegyipapa
senior tag
-
Borg71
csendes újonc
Sziasztok,
Szeretnék jelentkezni a crewba. Eddig fiammal segítettük egymást, míg bele nem futottunk 2 hacker/modderbe akik megöltek/elárasztottak pénzzel minket felváltva, míg ki nem léptünk. Másnap 1 hónap ban fogadott minket. Ezt elkerülendő szeretnék belépni. Holnap este (27-én) kapom vissza resetelve a karaktert (Borg71). Amennyiben pozitív az elbírálás belépnék. Az 1 hónap alatt hozzászólásokat, szabályzatot, mindent elolvastam. :-)
Köszönettel:
Borg71 -
Joxy71
újonc
Pénteken belépéskor adott a Rockstar 500 000 GTA$

-
MrYoniko
aktív tag
Kívácsi vagyok, hogy, az 1milla $ mikor osztja a R* a visszatérítésre, mert 10 milla $ elvertrem a 10 nap alatt:
CC remdes áron +akciósan a fejesztése kb 850k +1,1M
MoC 1,78M
Opressor 2,5M
Facility 1,8M kb
Nagy raktár szintén 1,8M kb
Suppy vásárlások lazán kitesznek 2M $-tNa meg a logines 250k is jár elvileg...
-
Plata
félisten
Ma meglepően sok hacker volt,először még a tali előtt volt valami idióta magyar,valami reardált panda vagy pandaa crewből,aki játszotta az eszét hogy nem modder,azt hiszem először talán Zsadnokot ölte meg?
Utána engem próbált,ugyanis mondtam valamit a modderekről,valami nagyon nagyon csúnyát a származásukról meg egyébről.Nem tudott megölni akkor elkezdett rám dobálni pénzes zsákokat,de olyan szerencsétlen barom volt hogy épp beültem kocsiba és nem tudott csak olyan 20k dolcsit hozzám vágni.
Tali után nem rég megjelent két modder,akik rá szálltak Wi-fi-re,robbantgattak mindent,amikor mondva lett nekik hogy tetves modderek azzal próbálták mentegetni magukat hogy saját magukat robbantgatták fel.
Ők nem modderek mert ők is meghalnak.Nagyon ugattak hogy senki ne reportolja őket mert ők nem modderek. -
MrYoniko
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem, nem.
Az asszony csak szenvedő alanya a buksimban tomboló, káosz bugyraiban fellelhető pszihopata&szadista énemnek...De most melóban vagyok, így minden baromságomat a munkatársaimra eresztem, bár ők ezt annyira nem élvezik...

-
MrYoniko
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha gondoljátok tudok én is agyvérzést fokozó egyetemi tananyagot tartalmazó linkeket...
De kapásból kettő jut eszembe:
Dr. Tisza Miklós - Metalográfia
Dr. Komócsin Mihály - AnyagismeretDe nyugi, van még ott, ahonnan ez jött...
-
Mr.Csizmás
titán
-
Archttila
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Köszi a segítséget!
-
ucli
senior tag
-
ZoliBen
tag
Sziasztok,
Szeretnék jelentkezni a crewba. 70-es szintű vagyok, már rég óta játszok, csak nem olyan gyakran. Heti 1-2 napot vagyok fent.
Játékon belüli nevem: BluBullSensei
Üdv,
ZoliBen -
freeknight
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
Igazából de
. Valamilyen muscle carral kell járkálni, és előbb-utúbb spawnolni fog.De itt látsz is 3 helyet, ahol garantáltan lesz, 3 kép is van a helyszínekről, ha nagyon nem megy az angol. Lentebb meg vannak videók is.
-
Archttila
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Huu csak igy? Gondolom nem fordul be minden sarkon egy ilyen jargany

-
freeknight
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
Lopni kell 3 Gauntletet, azokat tuningolni kell speckósan (azt írja is, majd hogyan), és elvinni egy garázsba őket.
-
Archttila
veterán
Srácok a játék vége felé amikor összerakom a csapatot megcsináltam mindent amit kell kivéve, hogy van egy ilyen is a táblán: modded vehicles. (a többi pipa)
Pontosan mit kellene csinálnom, mert a map nem jelez semmit egyik karakternél sem...Sajnos a család mellett ritkán van időm játszani, így most fogalmam nincs pontosan merre tovább

-
MrYoniko
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Tegnap én is belecsöppentem egy modolos sessionba, de ott kb annyi volt, hogy a kocsik spawn-ja volt megbulizva.
Lestem is hogy 3db Kék Sandking XL jár az utakon!
Szal gyosan vettem is 62k-ért a sivatagban egy 6 férőhelyes garázst, ami tele is lett Kék Sandking XL-el, egyet eladtam, egyet meg bevittem a városba, aztán léptem is onnan...
-
Plata
félisten
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Jah tényleg eszembe jutott az esti dolog,tudtátok hogy az Avenger segge rohadt érzékeny?
Simán kibír 5-6 rpg-t az Avenger de ha leszállásnál a segge hozzáér valamihez felrobban.
Tegnap csak lestem,a seggével hozzáért egy buzzardhoz és bumm.
-
koncyka
csendes tag
Hello!
Olyan kerdesem lenne, hogy az eredeti pc-s gta 5el tudok valmit kezdeni?
Nyilvan eladnam de nem boztos h ez ugy mukodik mint konzolon.Valaszt elore koszi!
-
hegyipapa
senior tag
-
hegyipapa
senior tag
válasz
Tekiii0920
üzenetére
-
Plata
félisten
Este nem volt semmi gubanc,kb éjfélig én is fent voltam,én főleg eladogattam de a többiek jól elvoltak.Mindenféle ökörségekkel szórakoztak.

Mondjuk vagy félóráig én is csak helikopterből próbáltam kötélen le ereszkedni ami végül össze is jött,de a többiek a tengerparton jól elvoltak,valakinek a kocsija után egy trailert raktak és arra próbáltak meg ezt azt felugratni.
Ha jól láttam még a vizimentősök motorját is meglovasították valahogy. -
ucli
senior tag
Három óra után a R* szerverek átállbak sót bányászni?
Attól az időponttól kezdve aki belépett a sessionbe, az vagy idióta, vagy hekker, esstleg kéregető volt. -
Tekiii0920
újonc
Szia szeretnék jelentkezni a phhu ba.64 es szintű vagyok általában ha van időm 1 órára felszoktam jönni de ink hétvégén játszom.Általában kocsi eladásokat szoktam csinálni és segíteni meg mc biznisz stb stb..Egy barátom Laccaki ajánlotta ezt a clánt és én is szeretnék a tagja lenni és segítséget kérni és nyújtani phhus klántagoknak!
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az a nemsemmi, hogy szerinte:
-mindenki születésétől fogva ismeri a GTA Online-t
-aki nem, az warezol.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szTotyy
őstag
-
olddirtyB
tag
Facebookon hol keressem a crew-t? Mert Próbáltam több verzióban is, de nem találom.
Másik kérdés: mikor és hol szoktátok megbeszélni vasárnapi tuningalapot? Mert azt sem látom sehol
-
kahuta
csendes tag
Letöltött valami exe filet. Bemásoltam a főkönyvtárba rányomtam. Most tölti még azt a kevés 10 gigát ami ugy nincs a telepítő dvd-ken.
Remélem jó lesz. Köszi a gyors segítséget. -
Bjørgersson
félisten
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Pontosan,lényegre törő volt és elég részletes.

Miért,
Mert.
1. A rúzsa magdi marokkói nénikéje sem gondolta hogy online kérdi a tőzsdét,mert alap hogy ott nincs.
2.Vagyis nekem alap volt hogy sztoriban kérdezi,sztoriban meg akkor nincs online tőzsde ha warez a játék.
3.Ma szombat van és szombaton mindig szombat van.
4.Mivel ma van szombat vili hogy holnap vasárnap.
5.Tovább is van mondjam még?
-
szTotyy
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen, valőszínűleg senki laikusban nem vetődik fel további kérdés. -
szTotyy
őstag
válasz
laci12234
üzenetére
Pénzgyűjtés: Import/export kocsilopás, bunkeres biznisz, motoros klub gyárak, mint például: kokó, meth, hamispénz stb.; CEO ládázás, Hangár ládázás. Valamint a duplapénzes heti játékmódok, a napi küldik teljesítése, különböző versenyek.
Lépj be crew-ba, és az eladások segítése is nagyon jó pénzkereseti lehetőség.Ha ezekre rákeresel akár itt a fórumban is, mindegyikhez megtalálod a kis apró fortélyokat, hogy lehet a legtöbbet klihozni belőlük.
Amúgy ez a kérdés hetente felmerül, hogy hogyan lehet a legjobban pénzt keresni. Nincs egy naprakész link, amit ilyenkor be lehetne szúrni? ...vagy keressen rá mindenki!

-
laci12234
tag
sziasztok lehet hülye kérdés lesz de tudtok nekem segiteni hogy hogy kell tőzsdézni ??
nekem valamiért nem engedi :S
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Helyesírás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kisfiam! Anyád hol van ilyenkor?
CactuS