Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Volna egy nagyon hülye kérdésem,de csak most úgy eszembe jutott.
Szóval tegyük fel hogy Avenger-t át rakom autópilótára és kiugrom belőle,akkor le zuhan vagy ott marad a levegőben?
Ha nem tudjátok majd este kipróbálom. -
Reaper
őstag
Van rajta CD, csak általában több időt vesz igénybe elhozni a vasat meg visszamenni az irodába. Én szoktam néha látni cdt de akkor is már csak max fél perc.
Yoniko: azért ha fogsz egy top range vasat akkor azt el is adhatod egyből.
Plusz, nem tudom mennyire ismert, de ha mondjuk sok a random a sessionben, és nem akarsz npcket se, amit privát session ad, akkor amikor végzel a tuninggal és kiálltál a garázsból, na akkor tisztítasz egyet, és akkor se npc se mások
-
MrYoniko
aktív tag
Na skacok, csak hogy belezavarjak a raltár biznisz téma állóvizébe:
VC-hoz azt mondtátok, hogy érdemes szakadt vasakkal megtölteni a garázst, hogy csak high-end verdákat tudjak lopni és azokat vigyem...
Annyi a kérdésem, hogy a lopáson mennyi a CD, valamint lopni tudunk-e többen, és ha igen, akkor több-e a CD a lopásra? Eladásra mennyi a CD, az változik-e ha többen adunk el?Köszi előre is.

-
ucli
senior tag
Van mindnél időkorlát, csak nem mutatja.
Egyszercsak küld egy sms-t az asszisztens, hogy nem tarthatjuk meg a cuccost olyan sokáig, és elindít egy timert.
Tegnap pont így szoptam be, tengerről kellett volna behozni a ládákat, közbem pedig Szabival dumáltam. A helit sikerült belemártanom a vízbe olyan 3 percnél, mire kijutottam maradt kemény másfél percem. Persze helit nem tudtam hívni, ezért megpróbáltam kocsival bevinni, de reménytelen helyzet volt.
-
ucli
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem fixelték, nekem sokszor dobott mostanában olyat, és engedte, hogy fölvegyem.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha küszöbig meríted, az már bent marad

Utas lehet, hogy nem tudja így felvenni, de úgy is egyedül ládázik az ember, ez nem gond.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én azt Buzzarddal vagy Hydrával vettem fel mindig. Csak a víz felett már óvatosnak kell lenni, mert ha egy lehelettel lejjebb ereszted, mint kéne, akkor úszhatsz

-
Nem olyan vész az. Hajósból is több fajta van. Van, amikor csak beszállás előtt kell kinyírni mindenkit, van, amikor meg közben jönnek jetski-vel, de egyik sem nagyon vész. Meg ha megveszed az upgrade-et a hajóra, akkor is lassú, de azért tűrhetőbb a sebessége.
(#58777) Mr.Csizmás
Nem tudom, de elég nyilvánvalóan akkor droppol, ha szoktál ládázni. Amikor nem ládázok, sosem szól az asszisztens, hogy rare cargo van. -
Ja, meg ugye arról nem is volt még szó, hogy néha bead rare item-et, amit beviszel, utána egyből el tudod adni (mivel egy láda így a bevitel és az eladás is gyorsan megvan egyedül is) amin szokott lenni kb. 100k nettó profit
(#58774) Plata
Pedig full random. Sokszor ad be hajót is, meg teherautókat, kis repülőket. Na az kvára nem neked való lenne, mert az olyan, hogy le kell szállni (sokszor) nagyon szűk helyekre, még gyakorlott pilótáknak sem egyszerű, ráadásul ott vár egy rakás ellenség. Azt inkább 4-en jó csinálni. Macskának tetszene az.(#58775) Met
Random. Van, hogy egszeerre be tudod vinni a 3-at, ha furgonban van pl. Van, hogy 3-szor kell fordulni, de egy helyen vannak. Meg olyan is, hogy helik viszik a ládákat és ha egyenként szeded le őket, akkor máshova kell mindig menni érte. Vagy ha embereknél van, akik szétfutnak, azok is el tudnak szaladni messzire. Ilyen esetben javasolt egyébként nem egyszerre megölni őket vagy lelőni a heliket, mert amíg élnek és viszik a ládát, addig nincs azokra a ládákra global signal. Mondjuk ez az olyanoknak fontos, mint én, akik nem üres sessionokben tanyáznak, hanem szeretik az izgalmat. -
Met
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha 3 ládás supply-t veszek a raktárba akkor 3 helyről kell összegyűjteni, az ok de egyedül végig lehet csinálni?
1 ládásnál nem láttam időkorlátot, több ládásnál sincs? -
Plata
félisten
válasz
HussarF
üzenetére
Igen emlékszem a titanra régen,én mindig jöttem Savage helivel,abban ketten is tudunk lőni,azzal védtük titanokat,volt amikor egyszerre három NPC heli támadta be.
Nem is emlékszem olyanra hogy ne Titan lett volna,olyan is volt hogy full Titan eladást lőttem szét yacht-al,de nem direkt.
-
válasz
freeknight
üzenetére
Én aztán nyugodt vagyok, teljesen mindegy nekem, hogy mit veszel meg mit nem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a Cypress a 2. legdrágább, miről beszélsz?

Én a Wholesale Furniture-t ajánlanám, van mellette nagy placc helikopternek is. Nyilván a Darnel Bros jobb helyen van, de az a legdrágább.Esetleg a Logistics Depot-ot tudom még ajánlani.(#58766) freeknight
Itt a furgonos lopások a legjobbak, mert az azt jelenti, hogy a 3 ládát egyszerre tudod bevinni és nem kell külön-külön szaladgálni velük. Furgon szétlövés csak a smugglers run tartalmakkal működik.És biztos, hogy a large raktár éri meg a legjobban. Nem jó táblázatokat néztél akkor.
Itt van a lényeg. A ládák fajlagos ára (PPC) egyre nő, ahogy nagyobb a stock.(#58770) Plata
Igazad van ebben. A legtöbb lehet, hogy megcsinálható egyedül is, de van, ami nem. A Titan-os mellé kell valaki, aki lelövi az ellent, mert járt már úgy haverom, hogy egyedül vitte a Titan-t, azt az NPC-k szétlőtték mire a végére ért. Itt meg még külön szopás, hogy nincs részkifizetés. Vagy leszállítod az egészet vagy buktad az egészet (Titan esetén. Kisebb repülőnél, ha van pl. 3, akkor ha egy megsemmisül, vége az eladásnak, de a stock kétharmada visszakerül a raktárba). -
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Fullos eladás egyedül?
Azt kétlem,a fullos 111 ládás eladásnál titannal kell menni,amit még be is támadnak,vagyis védeni is kell vadászrepülővel repülö kocsival vagy helivel.
Ha szétlövöd a furgont ami szállítja akkor bukod az árut,régen nem volt ph session és simában csináltam,párszor gyökerek kilőtték a lopandó furgont és buktam a cuccot.Helit lelehet lőni az elejti,de furgonnal robban a cucc is.
Régen csináltam aktívan amikor kijött,de úgy emlékszem akkor azt mondták csak a nagy raktár éri meg.Második raktárat azért vettem mert sok volt a pénzem és nem tudtam mire költeni.
-
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
A mozi mellettit ne válaszd,nagyon klassz helyen van,de pont helivel szar a megközelítése.Mert nincs udvara csak egy beálló és mindenhol lámpa oszlopok vannak.Cargo bob-al meg savage helivel leszálni rémálom,buzzardal nem annyira.De nekem nagy helik vannak csak.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
freeknight
üzenetére
vegyél a kicsibe egy környit, és add el dc-vel

utóbbi kérdésre is ez a válasz, próbáld meg felrobbantani egy próbakörnél.
-
Majkee84
aktív tag
válasz
freeknight
üzenetére
Megmarad. Én is úgy szoktam, ha bejön idegen.
-
freeknight
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Aha. 2 kérdés.
Ahogy látom, a large fullos eladások is teljesíthetőek egyedül. Eladás közben is üríthetek sessiont, megmarad a cuccos? Solóban tervezem eladni és azonnal üríteni szeretnék, ha csak 1 valaki is bejön.
Látom írtad, hogy van furgonos lopás is. Itt nem működik az, mint pl a gunruningnál meg a hangárnál, hogy szétlövöd a furgont, és helivel viszed be a cuccost?
Mert ha nem, a furgonos totjázás miatt csak központibb helyre veszem a raktárat.Ja, még egy harmadik dolog is eszembe jutott. Biztos, hogy csak a large raktár éri meg a legjobban? Ahogy nézegetem a payout táblázatokat, sehol nem írnak eladott ládamennyiség után adott bónuszt, mint pl a hangárnál.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
freeknight
üzenetére
kb. mindegy, mert:
- cooldown (azalatt visszaérsz a ceo-ba)
- a térkép minden pontjáról kell összelomizni a ládákat
- a magasabban levőkbe szenvedősebb a furgonos lopásoknál (cserébe viszont 3in1 rögtön megvan) -
freeknight
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Nyugi, megveszem a raktárat

Na nem azért, mintha annyira megérné, de baromira kíváncsi vagyok valami újdonságra

Large raktárak közül melyiket éri meg venni? Cypress Flats a legolcsóbb, párszor oda segítettem is supplyzni még régen, kényelmesen le tudok szállni a buzzarddal. De lehet valami drágább jobb helyen van. Vagy a cd miatt igazából mindegy?
-
freeknight
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Teljesen jól számoltam, ugyanazokat a számokat írtam én is, mint te is. Egy dolgot nem veszel figyelembe: magasról lefosom, mennyi kör feltölteni. Teljesen lényegtelen adat. Csakis az idő számít. Ez pedig egy fullos raktárnál sajnos 10 óra körül van, mert ott a cd is. Tegnap sessionben is megerősítettek, hogy ennyibe telik.
Ahogy a leírásból látszik, kb ennyi idő 2 raktárat feltölteni is (teljesen kiikatatod a cd-t).
És hogy miért hangározok? Nem azért, mintha annyira megérné, de azt megvettem, és ha már ott van, használom (egyébként a smugglers run megjelenése óta ez a 2. feltöltés, amit csinálok
). Én még nem játszottam gta-val, mikor kijött a ceo-s ládaraktár, az i/e után kezdtem, akkor pedig azt érte meg venni, és azóta sincs ládaraktáram. Neked van, mert gondolom akkor megvetted, és ugyanazon okból töltöd te is, mint én a hangárat: kell a változatosság.Szóval, ha megvan a ceo raktár, töltögessétek, de befektetésként nem látom értelmét magamnak megvenni. A hangárnak sem, viszont ha akarod a huntert/akulát, akkor az viszont egy paywall, amit le kell tudni.
Egyébként van rá elég lóvém, én meg is venném, mert ez egy olyan dolog, ami nincs meg, de minden játékban egy dolgot utálok a legjobban, az pedig a kötelező cooldown... idegrángást kapok tőle. Meg teleszemeteli a szép kis irodámat, ami kis dolog ugyan, de eléggé idegesítő.

-
Kiskokó
veterán
Hallló
Annyit a fenti témához, hogy tényleg ha már ennyi új tag van legalább a meglévő tagok figyeljenek már oda (főleg az ÚJ-ak) kik vannak a barát listán
Illetve én még mindig azt tanácsolom ha szemétség ha nem,hogy hiába van jó fej magyar társaság hiába segit stb én attól nem veszem fel Friendnek és ezt kérném másoktól is.
Ha akar ajánlással!! lépjen be a PHHU-ba. De addig semmi friend list. -
Plata
félisten
válasz
Anulu79
üzenetére
Fogalmam sincs mennyi a raktár,mikor kijött CEO én a legdrágább irodát,mozi melletti raktárat vettem és majdnem megvettem minden CEO járművet upgradelve,ami nagy hülyeség volt,se kamiont,se repülőt se hajót se semmit nem is használtam.

A hajóval mentem egy próba kört,oszt annyi.
Jah a cargobob-al néha poénból szórakoztunk. -
irhejja
tag
válasz
freeknight
üzenetére
Hmmm... ha a fejlesztés bukó, akkor jól át kell gondolni...

Köszi srácok!
-
válasz
freeknight
üzenetére
Ez a meme jutott rólad eszembe

Nem túl jól matekozol. Egy nagyraktárat 37 körből tudsz megtölteni, míg egy hangárt 50-ből egyedül. Ráadásul ládázós supply missionok átlagban gyorsabbak, mint a hangárosak. És teljes hangár eladásért, ha azt választod, ami 50-nél a legnagyobb bónuszt adja, csak 800k körül kapsz, ha jól emlékszem (fejből mondom), nagyraktár eladásért viszont 2,2 milla körül (jó, le kell vonni a ládák árát, de nettó akkor is több, mint 1,5 milla).
Szóval pénz/idő-ben nézve a ládázás kb. 2x-ese a hangárnak. -
irhejja
tag
Költözésnél pontosan mennyit bukik az ember egy üzleten?
Gondolkodom én is azon, hogy kiviszem az MC részt Blaine County-ba, jelenleg minden a városban van, mindegyikből a legdrágább és minden fel van fejlesztve teljesen...

-
freeknight
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Valószínű egyet sem fogok venni

Jó ötlet, én is gondoltam rá, csak ott bukik el, hogy ph-s sessionben folyamatosan pörög a PP

De akárhogy számolom, nem éri meg sajnos, alig hozna több lóvét a hangárnál, én meg miért is akarok rosszat magamnak és egy sz*r bizniszt beszerezni drága pénzért?

Met: tegnap én is nyugis sessionben indítottam autóeladást, aztán csak kirakott minket a kocsikból egy vicces kedvű THC-s paraszt...
Kb ezen az elven pörgetem én is a hangárt, amit írtál, mert nekem csak az van. De jobb az autóbizniszt pörgetni, amíg állnak a gyárak és nincs eladás. -
Met
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Eladást csak nyugis session-be szoktam.
Nem akarok erre ráállni csak gondoltam amíg termelnek a gyárak és nincs eladás senkinek akkor egye-egy ládát bedobni, aztán ha tele lesz akkor eladni. -
válasz
freeknight
üzenetére
Miért vennél 2-t? Indítasz egy HH-t két ládalopás között vagy lopsz egy kocsit addig a garázsba. Addigra letelik a cd. Én is mindig így csináltam. Tök se töltögetne kettőt. Azért van ott a többi biznisz...
És csak a nagyot érdemes venni. -
freeknight
őstag
Erre nem igazán tudok mit mondani, mert nincs warehouse-om, de de ebből itt minden kiderül, most én is ezt tanulmányozom. A közepes warehouse 42 ládát bír, a nagy 111-et. Én 2 közepeset tervezek venni, mert 2 nagyot egy örökkévalóság lenne feltölteni. A reddites fickó 8 percet számol 3 ládára, így utána matekozva szerintem 10 óra csak ezzel eltöltött játékidő lenne mind a kettőt feltölteni (amúgy 1-et is kb ennyi lenne, mert 5 perces cooldown van, ha igaz). Plusz itt ugye a supply is pénzbe kerül, 2 raktárnál egyszerre 3 ládával számolva kb 1,3 millió feltölteni őket... Az árukon kívül, amiért megvetted a raktárakat.
Persze valamennyire visszahozza az árát, de ha indítasz egy fullos eladást, és valakinek a kedves THCC-s ismerőse berobbant cheattel, vagy csak kitesz a járműből (mint tegnap), én törölném is le abban a pillanatban a játékot.Meg ugye minél több raktáras supplyt és eladást csinálsz, annál mocskosabb lesz az iroda:

Nálam már csak ez komoly visszatartó erő

Én azt mondom inkább hangár, ott ha egy cheater tönkreteszi az eladásodat, időn kívül legalább pénzt nem buksz, mert ott a supply ingyenes.
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Be kell valjam, hogy nem tetszik nekem se, hogy át kell költöztetnem, de így, hogy a főüt melletti leakciózva csak 1,7M nem bánom.
Route 68-on van az MC székházam, szeretnék mindent egy helyre telepíteni, mert akkor nagyon gyorsan megvan a feltöltős kör. A bunkiba meg egyszerűbb lesz suply-t lopni (mert szeretem és izgi, végre lőhetek/pusztíthatok). Szal ezt akciót nem akarom kihagyni.De szerintem az első egy fullos Warehouse lesz, amit ha feltöltök már fedezi a bunker telepítését, utána jöhet a többi...
-
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Nekem kettő van,egy a beach mellett a pénzhamisító gyár szomszédságában,egy meg fent Vinewoodban.
De csak a nagyban van lopott cucc.Őszintén szólva nem emlékszem hogy mennyi de nem sok.
Rég felhagytam vele.A három ládás lopáshoz helikopter kell,azzal meg bénázok.Legtöbbször a három ládás küldi nekem az 3 helikopter lelövése volt,kocsival is meg lehet csinálni,csak éppen a hazaszállítás nehéz kocsival.Helikopterrel meg könnyű lenne ha nem zuhannék le. -
Met
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Érdemes a nagyobbat venni abból?
Tegnap én is vettem egy közepeset és gondolkoztam hogy ha veszek másikat akkor is van e CD a lopások között, de akkor ezek szerint lehet így trükközni. -
MrYoniko
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Elég csak az én példámat nézni: tegnap délelőtt még csak 500k $-volt a bankban, estére meg már megvolt a CEO iroda meg a kocsi garázs is, és maradt kb 100k $.
Akárhogy számolok 2M lazán összejött, abból 855k $ volt maga a full stock alap bunkerem, a többi a ti eladásaitokból jött össze, meg pár Sentinel XS.Nekem még csak majd most kezd el beindulni a történet az autólopással, de ha jól számolok jövőhétvégére már ott lesz a fullos kokó, meth és pénzhamisító is. Bunker áttelepítése és felfejlesztése.
Bár most akciósan gondolkozok egy nagy Warehouse-on, hátha megérné az is a befektetést, mert pl szombaton az autólopást akarom megtolni...
-
freeknight
őstag
Ebben teljesen egyet értünk.
Tudom, itt is van fórumban aktív THCC tag (asszem pont Michael az arcképe), de ettől függetlenül a saját tapasztalatom az, hogy amint megjelennek a THCC-sek, valahogy mindig lesz csaló a sessionben...
Úgyhogy én mától bojkottálom ezt a bandát, azonnal megyek üresbe ha csak 1 is feltűnik.
De egyébként nem egy modder volt már ph crewban is, és kezdünk kicsit sokan lenni egyébként is.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Majkee84
üzenetére
f*szt nem lehet, hetente veszek milliós cuccot...már nem tudom mit vegyek, talán ceo iroda rumlizás lesz legközelebb

btw. ebben a sessionban voltam ezekkel eladni...AttilaEdward mondta tegnap hogy ismeri őket, a droppos gyerek most kapott kimenőt a tél utolsó napjáig

-
Majkee84
aktív tag
Akkor nem egy sessionben voltunk, én pont az ellenkezőket tapasztaltam (egy tegnap előtt esti példa): [link] ...
Az egy dolog, hogy teljesen nyíltan felvállalja, hogy csal. De ahhoz már pofa kell, hogy a másikat lenézze amiért becsületesen játszik.Kandur: tudom hogy ismeri, eddig velük játszott.
-
Plata
félisten
Én nem tudom hogy mennyi THCC-s vagy az egész THCC csalókból áll-e,de én már jó rég óta ha meglátok egy THCC-s tagot akkor parázok,sosem volt velük jó tapasztalatom.Ahol feltűnnek ott modderek is megjelennek.
Ha már van két THCC akkor tuti hogy lőttek a sessionnak,amúgy se nagyon szeretem az idegeneket,de most pár esti játékban találkoztam idegen magyarokkal akikről kiderült hogy jó arcok.Tegnapelőtt és tegnap is elvoltunk idegen magyarokkal,akik jöttek segíteni eladni meg egyéb és nem volt velük gond. -
CactuS
Arcképgyáros
Off, de én ahogy olvastam valahogy folyamatosan egy 18+os helyzet rajzolódott ki előttem. Ha így nézed, akkor legalább vicces, egyébként meg sajnos elég sokat elárul a vezetőségről az a bemutatkozás...
Mr.Csizmás: Olvastam azt is, de én nem fűznék hozzá sok reményt. A bemutatkozást elolvasva bőven 90 utáni születésűnek gondoltam a hölgyet, de máshol azt írja, hogy 87-es, szóval elvileg egy felnőtt ember.
-
Mr.Csizmás
titán
2.) Bővítés második lépésben – Kiskapu a külsősöknek
Mivel jelenleg csak az első bővítési szakaszra koncentrálunk, így külsősök egyelőre egy kis segítségért cserébe léphetnek be.
Amennyiben egy külsős lát egy (valódi) THCCrew tagot csalni, pénzt kéregetni, bármilyen glitch-et, modot használni vagy bármi szabályzatnak nem megfelelő dolgot csinálni és erről videó anyagot is tud biztosítani, úgy belépést nyerhet. Hogy miért csak nyerhet? Mert természetesen a bebocsátást kérő külsős profiljának is meg kell felelnie a szabályzatunknak. Ez amolyan kiskapu, de mégiscsak esély a bejutásra.Jelezni egy THCCrew szabálysértést:
E-mail címre – hessacreed@gmail.com -
Met
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Írni a vezetőnek?
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Na persze és a lekvár teszi el a nagymamát.

Ha én THCC-st látok inkább elhúzok,mert ahol ezek megjelennek ott modder terem.
Tegnap mikor bejött kettő én mondtam többieknek hogy húzok mert ezek csalók.Aztán kiderült hogy azok is.
Át mentem Saabe-hoz azzal meg milyen jól jártam bazz,Saabe-nak valami speckó sessionje volt,az autólopások röhejesek voltak,0 meg 1700 dolcsis károkkal vittem be zsinórban az autókat,akkor volt károm ha elbénáztam és meg közöltem egy oszlopot,kb.A helik tök bénák voltak,vagy felrobbantak vagy lekoptak.
Eladtam bunkert,kokógyárat gond nélkül,de aztán mikor pénzhamisító jött sorra akkor megint jöttek csalók és elbaszták az eladást,de leléptem és minimális kárral köv sessionban eladtuk. -
Mr.Csizmás
titán
– Viselkedéseddel ne hozz szégyent a nevünkre!
– Játssz fair módon!
– Ne akadályozd/támadd a játékosokat eladás vagy bármilyen üzleti (CEO/MC) aktivitás közben!
– Csalás és modolás tilos!

-
Bjørgersson
félisten
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Na ugye én megmondtam mikor kettő bejött hogy modderek és inkább le is léptem.
-
ucli
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ja, akkor ezért tűnt az egész játék olyan lassúnak...

Pedig ők is ellenzik a moddolást (tudtommal). -
ucli
senior tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Inkább csak eszmei értéke van, mint annak a Voodoo-nak, amit lowriders előtt alig lehetett találni. Rá meg egy hónapra kijött a Dlc, és 5500 dolcsiért osztogatták.
Hozzátenném, több hónapig kerestem , nem kicsit beszéltem csúnyán, amikor kibiggyesztették szinte ingyen.

-
bluuzia
senior tag
válasz
Anulu79
üzenetére
South Los Santosban, Grove street környékén spawnol, sárga, zöld és lila színben.
Ugyan itt a Mananán kívül néha Peyotet, Tornadot vagy Buccaneert dob, szinte egész nap. Néha kettesével.
Rare car-nak (Én NPC tuningoltnak szoktam nevezni) minősül, így értékesebb, mint egy normál autó. -
kzoltann
aktív tag
Sziasztok, szeretnek jelentkezni a crew-ba. Anno meg xbox 360-n jatszottunk baratokkal, most megvettem pc-re.
Jelenleg alacsony szinten vagyok, ceo car export-import kuldeteseket csinalom(/csinalnam ha kedves orosz kollegak nem akarnanak szetloni raketaval). Szoval a motivacio nyugodt pve public session, ugy hogy mas jatekosok is vannak bent.
Altalaban hetvegen jatszom es 1-2 hetkoznap este 1-2orakat.
A logout szabalyzatot elolvastam. Rockstar nevem: kzoltan -
MrYoniko
aktív tag
Skacok, Strenght növelésre van tippetek?
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Van egy rossz hírem,nem csak a városi gyár eladásnál kell hegymenetes autókázás.
Tegnap és tegnap előtt is voltam olyan hajmeresztő szar eladáson,kint a francos sivatagban volt a gyár,az egyiknél postás másiknál kukás autóval voltam,hova küldött?Arra a rohadt hegyre,az egyik kanyarnál gondoltam levágom az utat,majdnem összetörtem az autót,mert a térkép nem mutatta hogy ott szakadék van.
Végül is rövidítettem de nagyot zakóztam. -
CactuS
Arcképgyáros
-
MrYoniko
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap ránk csatlakozott a munkatársam SC neve: Reicsi
Segített is szállításoknál, úgy tudom nem volt vele problémája senkinek.Szeretne tag lenni, küldött is jelentkezést a Crew-ba, csak ide nem szeretne regisztrálni és "leírni az életét".

Gondoltam akkor írok helyette, mert ismerem személyesen, ennyit megtehetek érte...

Most meg logolok is befele, hátha csurran-cseppen valami meló...

-
bluuzia
senior tag
Valamit állíthattak kocsilopásnál, mert ha helivel üldöznek gyorsabban jönnek a sorozatok és 3-8 ezer közötti minusszal tudom csak bevinni.
Ma kb. 4 ilyenem volt - bár lehet, hogy romlottak a reflexeim. -
MrYoniko
aktív tag
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
Anulu79
üzenetére
Hardest Target:
Team deatmatch, megfűszerezve azzal, hogy csak a célpont megöléséért jár a pont. Percenként mindig más a célpont.Hogy pontosan mennyit lehet kaszálni, azt nem tudom, Vesztesként 10k-t ír, győztes körnél meg 20k-t.
Eggyet mentem csak, abban 1xvesztettünk, 2x győztünk, így kaszáltam a végén 78k-t.
Gondolom minnél több körre van állítva annál nagyobb szorzó van rajta.
Ha gondoljátok mehetünk egy full crew-ost este, de akkor a győztes csapatban akarok lenni (nagyon kell a lóvé, mert a ceo iroda elvitt mindent, és 1,5M a kocsilopós garázs...
) -
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Jaj ne már,már megint jönnek a hülyeségek?

-
MrYoniko
aktív tag
Mai nappal bejött a Hardest Target admittom én milyen mód.
Dupla $ és RP jár érte.Lehet nem fizet annyira jól mint más, viszont jelenleg kell az RP, hogy meglegyen a 120-as szint az unlock-ok miatt és a full hp miatt is...

-
freeknight
őstag
Már megint jönnek a félinformációk

Bunker és Mc bizniszek nem adnak semmiféle bónuszt mennyiségre.
Teljesen mindegy, mikor adod el. Ami bónuszt ad mennyiségre az a ládázás meg a hangár.A fejlesztett bunker full stockja 700k-t ér. Azért kapsz 1 millió feletti összeget, mert Los Santosba adod el.
Tehát ami bunkerre és mc bizniszre bónuszt ad: hova adod el ("location bonus") és hány ellenséges (nem mc tag) ember van a sessionben ("high demand bonus").Ezért is jobb bunkert mc-ben eladni, mert ceo-ként eladva pl high demand bonus sem jár, és a segítők is keveset kapnak kézhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vizes ládázáshoz meg úgyis van ingyen dodo nálam.

inkább buzzardra spórolj.