Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
bluuzia
üzenetére
Simán játszható a játék kis karakterrel is. Múltkor összeírtam néhány tippet kezdőknek, de ha jól láttam, nem került be az első hozzászólásos összefoglalóba.
Ha megvan a double action revolver, akkor teljesítsd a hozzá kapcsolódó küldetést (50 fejlövés NPC-knek), kapsz érte valami 250.000-et.
Egyébként ma többen jelezték, hogy MC eladásokkal várnak. -
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ez majdnem olyan, mint amikor LJT hív, hogy intézkedjek, mert kifogyott a supply, pedig 1.) az előbb töltöttem fel 2-3 egységnyire, 2.) tegnap este bezártam a gyárat...

-
Penguin95
senior tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Anno én így kezdtem 2 éve:
Mentem elég sok versenyt egymagamba, 8-10 körre állítva a verseny hosszát (Hotring miatt ez most 16K/10 percet jelent). Közben vettem fegyvereket is, majd megcsináltam a Fleeca Job-ot, és a jutalomból vettem egy páncélozott Kurumát (ha jobban célzol nálam, vagyis 1000 lövésedből legalább 1 talál, akkor felesleges). Összeszedtem 1 milliót versenyekkel, küldetésekkel, stb., majd elkezdtem a VIP munkákat.Innét már hamar összejön a pénz egy CEO irodára, a többi meg már jön magától.
Neked talán még annyiból könnyebb lehet majd, hogy PH-s ismerősökkel csinálhatsz több heist-et is, ami azért csak izgalmasabb, mint állandóan 4-5 féle küldetést ismételgetni.
Egyébként én innét vettem néhány tippet.
-
bluuzia
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék jelentkezni a crewba.
46 éves vagyok, hetero. A játék megjelenése óta napi szintem játszom és már 4-es szintű vagyok.
Szeretnék egy olyan csapatban játszani, ahol egy kicsit gyorsabban fejlődhetne a karakterem.
Remélem mihamarabb elérhetem az ötös vagy akár már hatos rankot is.SC név: ST-Blu
Köszi!
Micsoda újítás, hogy a pénzek elé odaírták, hogy Bank & Cash.
-
MrYoniko
aktív tag
-
MrYoniko
aktív tag
-
bluuzia
senior tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Azt elfelejtettem leírni, hogy lassan egy hete ez volt az első éjszakám, amit végigaludtam.
Komolyan megkönnyebbültem, hogy kitaláltam: elengedem a dolgot, mivel megoldottam, hogy tudjak játszani. Persze nem a játék az elsődleges dolog, hanem az igazam megvédése, de ez már teljesen szélmalomharc.Biztos, hogy nem fog elhangzani ilyen beszélgetés:
"Főni (ez nagyon tetszik
), itt ez a Bluuzia nevű nagyon szép képeket csatolt, és amiket ír ... Megsajnáltam. Adjuk már vissza neki a karaktereit. Úgyis jogtalanul vettük el tőle IS.
Jól van Tier 3 Kyle add vissza neki.
KLIKK ez volt a gombnyomás hangja"
Na ez az amire már nem számítok.
Anulu: pont ez a legnagyobb problémánk, hogy meg sem indokolják miért kaptuk. Ha tudnánk, akkor figyelnénk, hogy legközelebb ne forduljon elő. Viszont mivel nem csináltunk semmit, ezért az egyetlen amit tudunk, hogy jogtalanul bannoltak. Ők viszont saját részről lezárták az ügyet. Se indok, se védekezés, se karakter, semmi. Nulla.
A legszomorúbb, hogy akármikor, akárkivel megcsinálhatják.CJ4567 a Hotringet inkább hanyagolom.
Szerintem amiatt - valahogy volt köze hozzá, az tuti - töröltek. -
Anulu79
addikt
A bannokkal kapcsolatban meg szokták indokolni, hogy milyen módon szegte meg valaki a szabályt vagy még erre sem képesek?
-
bluuzia
senior tag
Megint a sablon szöveg jött vissza. Lassan tényleg beleunok. Mondjuk ezt ők is tudják. Sajnos.
Mivel sejtettem, hogy ez lesz, így még tegnap este ebayről vettem egy használt játékot tényleg fillérekért.
Négyes színtű, egy pisztolykával és 25Kval.
Annyit csináltam vele, hogy megszereztem a Double-action revolvert és megdupláztam a pénzt 1 óra alatt!.
Na ez nem semmi, ugye?
Amíg nem kapom vissza a sajátomat, ezzel fogok bohóckodni, aztán elteszem, hátha tényleg jön egy "újhullám".Viszont kínszenvedés vele játszani. Nem is tudom, hogy ha valaki ilyen kicsi, hogy tud egyáltalán bármerre is elindulni. Egyedül a Missionok jutottak eszembe, de oda is kell fegyver és ha van egy Kurumád, sima ügy. Nekem viszont egyik nincs, úgy hogy nem túl kecsegtető.
Még Dailyket sem lehet vele csinálni, mert legalább 15-ös (vagy 25) rank kell hozzá. HeheheMajd este felnézek, hátha találok valakit. ST-Blu
Simon: Lehet benne valami. Szerintem inkább a copy/paste a valószínű, mert néha azért mást is válaszolt.
Bár ahogy nézem az én beszélgetésemet, majdnem mindegyik válasz úgy kezdődik, hogy: "I understand" vagy "As I have stated". -
Srácok, megértem az indulatokat, de azért próbáljátok finomabban megfogalmazni a mondandótokat. A vonalon túli hsz.-eket elvitte a radír.
-
simon105
tag
Volna egy saját készítésű összeesküvés-elméletem (persze nem gondolom egészen komolyan):
Tegnap nyitottam egy nem túl összeszedetten megfogalmazott ticketet (olyat, amilyet én képes vagyok), és ez jött rá válaszul:
There may have been a brief period while the system processed your (suspension or ban) that you may have been able to play. The (suspension or ban) on your account remains valid and will expire in about 23 days.
Érdemes ezt összevetni ДарСтав beszélgetésének 29. sorával. Sőt, újra átolvasva az egészet, mindegyik válasz copy/paste szagú.
Nem lehet, hogy (mindegyik összeesküvés-elméletben szerepelnie kell ennek a kérdésnek) teljesen automatizálták a supportot és rajtunk tesztelik, hogy átcsusszannak-e a 'nem csináltam semmit, vedd le a bant' típusú kérdések a rendszerükön? Biztos ezek irritálták őket a legjobban, csak nem volt elég belőlük a teszthez, ezért csináltak maguknak újabb tesztalanyokat.
(Ha eddig is köztudott volt, hogy botokkal kommunikálunk, vagy ha élő emberek eddig is csak másol/beilleszt válaszokat adtak, arról nem szeretnék tudni, én mostantól ebben hiszek és kész
.) -
ucli
senior tag
-
Reaper
őstag
válasz
braunz
üzenetére
Én sose vettem Shark Cardot és nem is vennék. Én is kaptam banánt, majd az unban wavenél visszakaptam, hagytam neki 1 napot, majd félve ugyan, de elkezdtem játszani, miután full reinstall volt, törölve az Appadata R* könyvtárat is.
Azóta is megvagyok, kopp kopp kopp...Ehhez képest ma is volt egy modder a sessionünkben délután, mondták többen, hogy godmodeban van, én meg pl nem is láttam a player listben, hogy bakancsot dobjak rá.
-
Puma K
nagyúr
válasz
ProgenXL
üzenetére
Mondjuk el tudom képzelni, hogy anno mikor csinálták a játékot és mikor még nem drogozta-itta szét magát Lohan kisasszony... akkor valamilyen szinten alapot adhatott a képhez-karakterhez.
De! azért a R* minden másolásnál ügyel arra, hogy valamit azért változtasson az egészen és ne egy az egyben ugyan azt adja át mint amit mintául vett.
-
ucli
senior tag
válasz
bluuzia
üzenetére
I got 500k for pre-ordering the game. I collected nearly all rare cars with my both character. I unlocked all of the colours and some packs of chrome wheels (took me more than fifty hours), not to mention those fully upgraded cars in my garages.
I made a chart to not to forget the combination of the colours, and it'll might be different from the original one and it'll cost lots of money to repaint them.
I also created a Capture job for my daily works to make it easier, but it also disappeared.All in all, it makes people to lose their mood to play fair.
If you are spineless, why shouldn't I be?
It would degrade myself to that level, but it's jolting.
After that, whenever you want to ban me, you would do that for no reason and everything would be gone again?I got some numbers for you:
I played 2351 hours and 5 minutes (plus my daily job at Saturday).
16,2 mil Rp (lvl 484) my other character was at lvl 192.
151.789.416 GTA$ (thats the exact amount, see pic below) and around 120mil in cars and apartments. All of my stats has gone, included my race stats.
Factories: I/E garage was filled up yo 75%, all of them were collections. I got 36 crates in my warehouse, my bunker was at quarter, three factories were at half stock, and i ordered supplies worth up to 300k. I have pictures about them that's why I know it that well.As i mentioned, it's three years' accomplishment.
Is it fair? Absolutely not...
Nyelvtant nem ér nézni.

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Nem vicc a cocksztár hanem rossz embereket alkalmaznak.
Mert nem őket kéne alkalmazni. -
Puma K
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Köszi a képet!
Kajak egy vicc ez a R*

Hallod az egyik ismerős akivel toljuk, ugyan így járt valamelyik évben, hogy rádobtak néhány milliót, írt a cocksztar-nak, hogy ez és ez történt. A válasz egy az egyben ez volt amit te is írsz!

Akkor úgy volt vele, hogy oké ha ezt írták akkor jó.Viszont 2 nappal ezelőtt bevillant egy ban-olós szöveg egy pillanatra mikor jött volna ő is játszani, amit nem is értett, mert elolvasni sem tudta meg nem is történt jó ideje semmi rendkívüli a karakterével a játékban. Ennek ellenére tudott online lenni csak volt mikor egyedül volt bárhova-bárkire csatlakozott, és volt mikor velünk volt egy szerveren csak egy idő után ledobta. Meg levontak tőle 3 szintet

Aztán bejelentkezett RSC-re külön, hogy hátha ott van valami és nem látott semmit. E-mailt nem kapott, hogy bannolták volna így nem értette az egészet. De ezek után megint megpróbálta, hogy be tud-e csatlakozni hozzánk és sikerült aztán azóta úgy toljuk mint előtte. Totál WTF ez az egész kialakult helyzet.
Másik 2 ismerőst akiket megdobott egy csaló +1300 szinttel azokkal meg semmi nem történt (szerencsére). Még mindig 17xx-es szintűek.
Anno ők is jelezték percekkel később képeket mellékelve, hogy egyik nap-héten ennyi volt a szintjük aztán meg ennyi és ennyi lett... írták hogy szerintük ki volt az aki megdobta őket, de az esetükben csak egy automata választ kaptak és zárult a ticket.
-
Penguin95
senior tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Összegeztem akkor már én is, miket buktam.
- 1 millió $ a számlámról.
- Több ingatlan, köztük a legdrágább házzal, a legdrágább CEO irodával, mellé egy fél millás lakás, a CEO-val szemben, meg még pár apróság.
- Egy pótolhatatlan Elegy RH8, aminek a festése egyedi volt egy bug miatt, egy Elegy RH8 Custom, egy Autarch, egy Pariah, egy Kuruma, meg egy Tornado. Mindegyiken fullos tuning.
- Egy majdnem csurig teli I/E garázst, amiben jellemzően top range autók voltak. Mondanom sem kell, a legdrágább skin volt meg.
- Úgy 200-250 óra játékidő.Ezek arányaiban nem tűnnek soknak, viszont ezt mind egyedül kapargattam össze, mivel a haverok hamar ráuntak a játékra. Az egyedi Elegy külön fájópont, mivel azzal nyertem meg az első versenyt, amin valaha indultam Online-ban.
És ugye ha most ezt mind újra összeszedném, lehet azonnal kivágnának megint..
-
Depiboy
tag
Nekem megint azt játszák hogy még copy/paste válasz sincs, csak nyitvahagyják a ticketet, napokra, gondolom ma már nem fognak válaszolni.
-
bluuzia
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
"- Ha végzel az összes heisttel, akkor Lester innentől kezdve ingyen leszedi a körözést."
Kimaradt, hogy volt Avangerem és MOC-om is.

Szerk.: az Elegy Retro színét Én sem fogom tudni még egyszer kikeverni, az tuti.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Bocs 2016.08.24-én írtam.
És érdekes hogy nem is ez a szöveg volt amit én írtam. Hanem majdnem egy regény volt. Ez volt az amikor jeleztem feléjük hogy rám dobtak 1-2 millát és hogy nem akarok bannt. Akkor annyit írtak vissza hogy nem kell aggódnom tudnak róla és a pénzt nyugodtan elkölthetem nem lesz bajom belőle.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
bluuzia
üzenetére
Hogy lehet hogy ingyen van a körözés levétel???
Amúgy nálam amíg nem tudom hasznosítani a karakterem mert azt írja nem elérhető a szerver addig nálam meg ilyen adatokat basztak el...
1. karakter: 271-es szint és egy csomó jó cucc. Köztük egy sose pótolható Kuruma Armored aminek az első ülései egy Youga motorblokkból van...
2. karakter: 657-es szint (25.3M rp) és szintén nagyon sok dolog.Illetve kb 2500 óra. A megjelenés napjától tolom (vagyis egy nappal későbbtől mert a megjelenés napján a peccset nem tudta leszedni így azt alternatív forrásból szereztem be másnap).
Nálam is a CM meg volt csinálva, minden felnihez stb... meg volt csinálva a feladat hogy ingyen legyen XY kategóriában (vagy hogy volt az nem tudom).
És jelenleg a karakterem vissza kaptam csak épp használhatatlan mert Online nem tudok csatlakozni...

-
Drilla
csendes tag
-
Puma K
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Képet-képet!

-
braunz
tag
Értem én de igazából tök mindegy mit írok,ha fo...nak rá.. Holnaptól leírom nekik ,hogy telt a napom...

Amúgy utoljára egy farkasos avataros írt vissza ( ez volt kb. a 6. ticketem) :
Jenna W.
Rockstar Support Management
aláírással..
Előbb utóbb csak eljutok a vezérigazgatóig vagy bannolnak mindenhonnan,de ha nem adják vissza a profilt akkor kb. úgy is mindegy..

Azért igyekszem nem anyázni csak finoman fárasztani őket... -
braunz
tag
Megírtam az elméletemet gameplay alatt a rockstarnak, hogy szerintem az új anti cheat azokat bannolja akik nem vettek shark cardot..Megkérdeztem,hogy a rockstar új filozófiája az ,hogy aki nem fizet az csal? és ha visszakapom az az accot és veszek shark cardot akkor nem bannolnak többet? És tudom 23 vagy ha holnap copy paste akkor 22 nap múlva visszakapom a lenullázott karakterem és olvastam a pv. policyt és az eulát meg mindent... Biztos sokan küldözgetnek ilyen agyhalott ticketeket nekik hátha megunják..
-
bluuzia
senior tag
válasz
pokers
üzenetére
Köszi pokers - bár tudom, hogy itt sok embertől számíthatok segítségre.
Az előrendeléssel kaptam 500K-t, ami miatt majd külön el kell levelezgetnem velük.
Mindkét karakteremmel begyűjtöttem szinte az össze RARE kocsit (először az elsővel, azokat eladtam, aztán a másodikkal elraktároztam).
Feloldottam az összes színt és pár króm felnit (szintén több tíz óra - 2 karakter bár a másodiknak króm nem volt), nem beszélve azokról a kocsikról, amik a garázsaimban álltak, feltuningolva.
Hiába készítettem róluk táblázatot, rengeteg idő és pénz lesz újravásárolni őket - arról nem beszélve, hogy ugyan olyanná nem biztos hogy sikerül MAJD festenem.Készítettem magamnak a Captures dailykhez külön pályákat, amivel gyerekjáték megcsinálni. Azok is törlődnek.
Mindent összegezve teljesen elveszik az ember kedvét a becsületes játéktól.
Ha ők gerinctelenek, én miért ne legyek az?
Persze ezzel eléggé lealacsonyítanám magam, de ez így kiábrándító!
Ezek után akármikor kitalálhatják, hogy nekem ennyi volt?És most minden egy kis összegzés:
Elloptak tőlem pontosan 2351 órát és 5 percet (ehhez még hozzájön a szombati Daily & gyárfeltöltések + kb. 1 óra), 16,2 M RP-t ami 484-es rankot jelent (és 192-es a második ott nem tudom mennyi RP volt), 151.789.416.- (pontosan ennyit!) dollárt + az összes kocsit és ingatlant ami még 120 millió legalább.
Nincs Criminal Mastermind-om, sem ingyen Lester körözés levételem (elég sűrűn kellett). A színekről és felnikről már írtam. Minden verseny és stat már a múlté.
Yacht majd álmomban, akárcsak az Akuma, a Tank, a Hydra és a hangár.
Gyárak: I/E kocsik 75% - ami volt mind kollekció, Warehouse: 36 láda, Bunker 1/4-ig, kokó, meth, cash mindhárom félig + szombaton rendeltem supplyt mindenhová -300K. Ezekről van képem azért tudom ennyire.
Szóval a statisztikai része konkréten ennyi.
Ja és mindezt 2015. április 14-e óta - azaz 3 éve, amióta megjelent.
Ez így korrekt? Nagyon nem az.
Na ezt fordítsa le valaki, elküldöm nekik.

-
Wiz Khalifa
veterán
Na ez kemény.

2016.08.22-én írt ticketett megnéztem kíváncsiságból. GTA Online-ra nyitottam akkor is azt. Erre most azt íjra hogy Red Dead Redemption 2-re nyitottam.

Ami még meg se jelent. Akkor meg még tervben se volt legalábbis hivatalosan.

-
Segal
veterán
Anno volt a hospital penzlevonos trukk. Tehat hogy nem rad dobott a modder hanem elvett. Tobben is beleestunk itt a crewbol. Persze hogy en (Kelevel egyutt) voltam az elso akitol levontak. A hiba is nyilvanos volt (igaz hoaxnak gondoltam), volt annyi lelekjelenletem is hogy gyorsba csinaltam egy kepet is amin vilagosan latszott a levonas. Semmi mas dolguk nem lett volna mint leellenorizni a dolgot, esetleg bocsanatot kerni es visszaadni a penzt. Ehelyett en is kuldtem nekik vagy 6-7 ticketet mert hulyenek neztek meg nem ertettek mit is szeretnek...
Aztan az egyikben volt annyi lelkiismeret hogy felkuldte az ugyem tier3 szintre. Akkor oldodott meg, de egyszeruen rossz vicc volt hogy teljesen egyertelmu bizonyitekot kuldtel es razzak le az embert. -
pokers
senior tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Ha jól követem az eseményeket, akkor eddig csak 3 ember kapta vissza a karakterét? (Reaper-Wiz-Drilla)
Ti pedig még küzdötök a supporttal?
Ismerős az érzés, mikor engem is lenulláztak, bennem is megfordult, hogy hagyom az egészet a francba, de akkor épp olyan jó volt a ph-s társaság, hogy csak ezért újrakezdtem.
Ha gondolod Bluu, én nagyon szívesen segítek újra "feljönnöd", az összes IE-s kocsimat beviheted majd, PP-t is indíthatok, ha fent vagy.
Egyébként ha újra kell kezdeni, nekem a CEO jött be a legjobban. Elsőnek az iroda, utána ládázás, szünetekben pedig sightseer. Nagyon jól adja az rp-t, gyorsan lehet szintezni.Ha most banolnának, ami nekem már végleges lenne, nem biztos hogy újra kezdeném, bár ennyiért elgondolkoznék, utána pedig Uciltól és HussarF-tól kérnék "segítséget"

-
braunz
tag
Lehet azokat bannolták akik nem vettek shark cardot
... Mert azok biztos csalnak -- Az új összeesküvés elméletem.... 
-
bluuzia
senior tag
Megoldódott, bocs!
-
bluuzia
senior tag
Na volt nálam is LiveChat.
Nyugodt voltam = nem is jutottam egyeskénél feljebb.
Ugyan azt ismételgette, mint egy papagáj.
Leírtam az aggályaimat is, de ennyi.
Szerintem lassan tényleg elfogy erre az energiám (azért még a képeket eltolom nekik). -
Plata
félisten
De egyáltalán milyen hozzá állás ez hogy magasról le tojnak?
Nem is csinált semmit az ember mert ők tolnak el valamit és nem azt mondanák bocs elcsesztük a dolgot és visszakapsz mindent,inkább még jobban beléd rúgnak.
Ez így nagyon pofátlan és szemét hozzá állás.
Vagy talán az a céljuk hogy mire kijön az RDR2 meglegyen a 100 millió darab eladott GTA V?
Ha kibannolják a játékosok egy részét ok nélkül talán újra megveszik a játékot.
Végül is biztos sokan megveszik újra.De ez nagyon tetű dolog. -
Penguin95
senior tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Ezeket valahogy beletuszkolom, csak szerintem előre lefordítom őket, hogy biztosan értsék. Közben egy sorstárs a Redditen említette, hogy érdemes azonnal felsőbb emberkét kérni, mert szinte biztos, hogy alapjáraton valami Ahmed fog veled társalogni, Indiából. Mondjuk erről már volt szó itt is korábban.
-
bluuzia
senior tag
válasz
Penguin95
üzenetére
Szerintem az angol tudással semmi gond.
Ha tudod, valahogy tedd bele azt, hogy egy program dönt rólunk, miközben az igazi csalók god-módban robbantják az embereket.
A pénz szórást ne említsd, mert képesek lesznek kitalálni, hogy amiatt van.
Viszont azt, hogy semmi jogunk nincs fellebbezni, mert nem tudjuk mi a bűnünk, belemehetne.
Meg általában az a bűnözős rész, amit írtam.
A reggeli levelembe beletettem, csak kicsit soványabban fogalmazva.Még védekezni sem tudunk, mert nem is engedik.
Legalább vennék a fáradságot és megnéznék a csatolt bizonyítékokat, abból kiderülne, hogy semmi turpisság nincs pénz témában sem. -
Penguin95
senior tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Ez cseszi fel az én agyam is. Úgy két évnyi játékeredményem van jelenleg a kukában, amiről pontosan tudom, hogy tisztességesen értem el. Most ha mondjuk ezt elfogadom, és újrakezdem, akkor a következőnél vége a dalnak, megint megy minden a levesbe. Ráadásul itt még az sincs ezek szerint, hogy kivizsgálják az esetedet. Ha meg szeretnéd megtudni, mi volt veled a gond, azt sem lehet. Így ez meg akár legális, akár nem, teljesen egyoldalú dolog. Csodálom, hogy a játék használati jogát nem veszik el.
Egyébként tervezek még egy próbát a support-al, ha van bármilyen javaslatotok, mit kérdezzek, vagy mit mondjak, erőltessek, írjátok meg nyugodtan. Angol tudást ne kérjetek egyedül, az jobb már nem lesz, pláne ha élőben kell tárgyalni, és még be is kell pötyögnöm amit szeretnék.
-
-
bluuzia
senior tag
válasz
Penguin95
üzenetére
Klassz!
Én sajna nem tudok ennyire angolul. LIVE-ban nem is próbálkozom - egyedül valami kínai csomag reklamálásánál.
Jó persze ezek semmit nem mondhatnak, de az, hogy ez a közeljövőben bármikor előfordulhat eléggé aggasztó.
Mert ha elkezdem újra, feltornázom magam, erre megint jön egy ilyen szarság és kapok egy permabant, akkor mi lesz? Megyek a levesbe.
Mi garantálja, hogy ez nem fog előfordulni?
SEMMI!
Ennyi. Jól megszívattak és bármikor megteszik újra.Épp ezért holnap küldök még egy üzenetet, ha kell. És ha a maira és a holnapira is ugyanez a szöveg jön, akkor elspawnolom nekik a 2000 képet amit csináltam. Válogassanak belőlük.
Remélem rájuk omlik az egész trágyahalom, amit építenek maguknak.Még egy bűnözőnek is joga van védelemre. Senkit nem ítélhetnek el bizonyíték nélkül. Nekik meg van egy rossz algoritmusuk, ami felettünk ítélkezik? Egy program? Amiről köztudott, hogy szelektíven, azaz rosszul dolgozik. Rengeteg csaló játszik nyugodtan, rengeteg tiszta játékos meg szop.ágra került.
Milyen ez már?braunz: a helyedben Én nem idegeskednék, de nekem eléggé fullos volt a karakterem. 2300 óra, 484-es rank 151 millió kp.
+ 2 év játék - vagy nem tudom már mikor jött ki PC-re. Azóta. -
Penguin95
senior tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Ritkán használok angolt, meg ehhez a dologhoz nem tudok higgadtan hozzáállni. Főleg úgy, hogy pontosan tudom, nem vagyok hibás a történtekben, mint ahogy sokan mások sem. Idegelni meg nem akartam senkit, azzal nem jutok előre.
Egyébként főleg azért írtam le ezt, és mutattam meg a beszélgetést, hogy kapjon kedvet más is ehhez. Lehet nekik több sikerük lesz.
braunz: Sajnos én sem látom másképp, de pont ezért kell őket zargatni minden módon.
-
braunz
tag
válasz
Penguin95
üzenetére
Nekem ez alapján úgy tűnik,hogy ezek a gyökerek ezt az egészet komolyan gondolják és ezek tényleg ennyire gyökerek....
Egyre inkább úgy érzem,hogy el kellene engedjem ezt a gta - rockszar dolgot,és örülni ,hogy "csak" egy hónapot öltem bele az egészbe.. Sajnálatos,hogy egy ilyen szórakoztató játékot egy ilyen tróger társaság üzemeltet,de pont egyel többször vettek hülyére a kelleténél,másodszor nem szeretnék belefutni. Valahogy túlteszem magam rajta,több idő jut élni. 😊 -
Kiskokó
veterán
válasz
Penguin95
üzenetére
Hát ez kicsit gyenge volt. Több oldalról kellet volna megközelíteni, még én sem értem pontosan hogy mire akartál kilyukadni és nem csak szegény csóri idegestése volt e a cél
Mondjuk én ennyire se tudnék angolul liveba lehet
De ezért nem is próbálkoznék.
Mondjuk én most is online vagyok szal nincs miért próbálkozni
-
Penguin95
senior tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Így sikerült: Új ticket bug kategóriában, beírod mit szeretnél, és alul lesz egy opció a live chat-re. Ott ment a harc egy ideig, míg a support feladta, és továbbított a feletteséhez.
De mivel már vége, itt a komplett beszélgetés. [link] Igaz, kicsit én is gyökér voltam, nem csak a support, de elkapott a harctéri ideg az első copy paste válasz után.
-
Segal
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Varom a steames leakciozasat

-
Segal
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Inkabb sajtburgert szabaditsd ki egyelore

-
MrYoniko
aktív tag
Na, meglett végre fullosan a doomsday heist, nem is tudtam, hogy eztán ingyen veszi le moLester a körözést, már megérte...

Akik még bann alatt vannak üzenem, hogy kitartást, remélem visszakapjátok a karijaitokat.
Máskülönben egy kanna benzinnel támogatom az ügyetek, ha a R* szákházát szeretnétek felgyújtani...
-
ProgenXL
őstag
Mosmár mindenki nyugodjon le a picsába

-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Pont az EULA-t linkeltem Wiz-nek, kb az első vagy második bejegyzésben le is van írva a lényeg, de később is vannak érdekességek, a lényeg tényleg az, hogy semmi értelme perelgetni őket, főleg egy olyan dolog miatt ami soha se volt a tulajdonod (a játék)....

Ennek ellenére én azt látom, nyilván nekik is érdekük, hogy ok nélkül ne bannolgassanak senkit (bár jogilag ezt indoklás nélkül is megtehetik) mégis az a jó, ha sokan játszanak, hiszen ha valakit beszippant a játék, még ha nem is költ el centet se shark cardra akkor is meg fogja venni az ujabb szériát.
Apropó újabb széria, nem lennék meglepődve, ha kicsit komolyabb micro tranzakciók lennének már benne mint egy szimpla shark card, gondolok itt olyanra, hogy lenne egy online bolt, felület ahol egyedibb ruhákat, kiegészítőket, festéseket stb lehetne pár dollárért venni...esetleg nyerni különböző feladatok teljesítéséével aminek a vége, úgyis a vásárlás lesz ha lesz elég micro tartalom ..szóval értitek ...de ez csak egy tipp.

-
bluuzia
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ahogy Redditen is olvastam, mindenféle ok nélkül bannolhatnak. Ahogy az EULA is írja (mondjuk azt sosem olvastam el).
Ezért írtam, hogy semmi esélyünk.
De ha lesz valami ilyesmi, akkor én is támogatom.
Ha ezt a levelemet is visszadobják, elküldök nekik kb. 2000 képet, amit kb. augusztus óta készítettem. Nem az összes bevétel van meg, de az eladások 80%-a biztos.
Most azt írtam, a törléssel ellopták a pénzemet és az időmet. Csatoltam mind a 6 gyár bevételéről ingame képet.Szerk. : Nem tudom honnan írtak, de 02:49 EDT volt ott ahonnan jött a válasz email.
-
petymeg
addikt
Szevasztok!
Ha át akarom rakni a GTA V könyvtárat (nem steames) egy másik meghajtóra, csak simán áthelyezhető, vagy van valami hókuszpókusz? Nincs kedvem újra a 7 db DVD-ről telepítgetni, se letölteni.
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem fogja,csak az a terve hogy megveszi az összes nagyot,telepakolja és majd eladja.
De az iszonyú sok idő szerintem,még akkor is ha egész éjjel tolja.(#61309) Majkee84
Rólad el is tudom képzelni.
Csak nem tudom hogy csinálod,bé hekkeled a cuccost avagy bot vagy.
(#61313) petymeg
Valaki mondta régen Ph-s sessionban hogy átrakta C-ről D-re csak a social clubot kellett újra raknia.
Ha jól emlékszem,oszt lehet D-ről C-re,vagy A-ról B-re vagy mittomén honnan hova. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Majkee84
üzenetére
Kapaszkodj meg az alsógatyádba ha tudsz,mert tudom hogy van akinek az a terve hogy megveszi az összes nagy raktárat,feltölti mindet és mikor megint dupla pénz vagy bónusz jár majd ládázásra akkor eladja őket.
Én meg elégszem három közepes raktárral egy kicsivel meg egy naggyal.
El sem merem képzelni mennyi idő lesz mire az összes nagyot tele lopja.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Remélem alakul egy ilyesmi, mert ez már röhejes. Meg be is szállnék ebbe.
Most már épp azt válaszolták, hogy azért tudtam csak újra játszani, mert a rendszernek időbe tellett feldolgoznia a fiókomat, de ez attól még végleges, és a következőnél végleges lesz.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
bluuzia
üzenetére
Hát semmit sem az kicsit elfogult mondat.

Mert igaz hogy nem Amerikába vagyunk ahol sokkal könnyebb az ilyen de ha Magyarországon az a sok megkárosított és felháborodott ember akit "átbasztak" indítana egy közös pert ami nem kis meló de megéri akkor lenne eredmény.
Szerintem van vagy 50-60 játékos ha nem több akik itt Magyarországon át lettek verve. Na most ha ez a sok ember együtt összefogva indít egy pert akkor az már olyan szintű lenne hogy a cég biztos beszopná. Ha nem is nagyon de azért egy fasza kártérítési pert bukna.
-
bluuzia
senior tag
-
simon105
tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Talán kevesebb ticketet nyitnának a játékosok, ha kitennék végre valahova, hogy vizsgálják az ügyet és dolgoznak a megoldáson. Nem tudom, miért nem esik le nekik, hogy ez így sokkal nagyobb presztízsveszteség, mintha elismernék, hogy hibáztak.
Elfogadni meg szerintem ezt senki nem tudja, mert nincs is értelme játszani, ameddig ez bármikor, bárkivel megismétlődhet. -
bluuzia
senior tag
Ahogy nézem a számozásokat 27 óra alatt 6000 ticketet kapott a support, Az percenként majdnem 4 ticket.
Nem unatkozhatnak.
Ezek szerint vagyunk még páran, akik nem akarják elfogadni ezt az inkorrekt büntetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Helyesírás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sorry 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS