Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
A vigilante ellenáll a rakétáknak?
-
Joxy71
csendes tag
Na én 477063 GTA$ kaptam

Mondjuk csak a jármű lopós raktárat vettem, meg egy két apróságot -
hegyipapa
senior tag
válasz
Dahkteromar
üzenetére
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Dahkteromar
üzenetére
Szia,
Persze, pár szót, ha mondanál magadról, azt megköszönnénk, illetve fust át a szabályzatot. De ha jól sejtem, akkor az aktív tagoknak nem vagy ismeretlen, így nem hiszem, hogy gond lenne.

Többiek: skacok, kicsit sok a fél mondatos off hozzászólás + animgif az utóbbi időben. Kérlek, hogy figyeljetek erre. Offtopiknak ott a képes topik, ez papíron "szakmai". Köszi.
-
Anulu79
addikt
Ez a dupla lóvés bunker kedd éjfélig tart?
-
Lacko777
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem csoda, sztem 1 hozzaszolasom van, amikor jelentkeztem a Crewbe
Read only na 
-
Bjørgersson
félisten
Lackó nem talállak, írj egy privátot lécci!

-
Kiskokó
veterán
Akarod mondani szartartáson ?

(2 éve unokanővérem esküvőjén a polgári esküvőn kajak azt mondta a nő hogy "most pedig következzen az egyházi szartartás...SZERtartás.)
Puma :
5 óra alatt a komplett act1-3 ? Ahhoz geci nagy mák kell meg rendes public hozzá meg semmi időhúzás.
De 6 óra alatt sztem lazán. -
szTotyy
őstag
válasz
Dahkteromar
üzenetére
Na, jól van, jól van. Szép lassan mindenki áttér a "sötét oldalra", azaz a megfelő helyre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ucli
senior tag
válasz
Dahkteromar
üzenetére
Csak akkor, hogyha túlesel a beavatási szertartáson.
-
MrYoniko
aktív tag
Skacok a doomsday heist-et mennyi idő végig tolni?
Csak mert megvenném a deluxot, de ha lehet, akkor olcsóbban... -
Kiskokó
veterán
válasz
Dahkteromar
üzenetére
Óóó Drakar Noar. Ideje lenne már csatlakozni
-
Dahkteromar
csendes tag
Üdv mindenki!
Lehet csatlakozni a Crew-hoz? -
Laraxior
titán
Én 340 ezret kaptam belépéskor.

-
ucli
senior tag
Alapvetően itt mindenki online-ozik, ahol ugye tiltottak a modok, de ahogy hallottam, szinte mindenki a Reduxot ajánlgatja. Abba ha jól emlékszem van car pack is.
"Lehet" , hogy meg fogják kérdezni tőled eredeti-e a Gta-d (vagyis inkább rámondják, hogy warez, mert moddolsz), azokat a hsz-eket hagyd figyelmen kívül. -
ron8
senior tag
Sziasztok! Tudnátok a játékhoz ajánlani olyan grafikai módot ami nem crashel be és végig lehet tolni vele a kampányt?
Ill. egyszerűen feltelepíthető carpack létezik esetleg? -
hix19980517
csendes tag
válasz
hix19980517
üzenetére
megoldódott bocsi hogy most írok csak profil törlés volt és jó lett!
-
Segal
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
A kepek alapjan elegge egyertelmunek tunik hogy nem szamoltak ki mindenkiet egyesevel hanem tol-ig hatarokat szabtak meg es azon belul ugyanannyit kaptak a jatekosok.
-
Ybron
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Ennél már csak az lett volna szebb, ha levonnak $1350000.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
L o L.
Na ezt jó tudni, de online pár hete látlak csak
-
Segal
veterán
válasz
hix19980517
üzenetére
Amig nincs meg a rablasos feladat ahol utana menekulni kell a rendorok elol addig nem engedi az online-t. Ezt sajna meg kell csinalni egyszer utana mar a szokasos modon mehetsz egybol akar online reszbe csak ez lenyegebe egy tutorial az elejen.
-
Segal
veterán
válasz
hix19980517
üzenetére
Meg kell csinalnod az elso feladatot.
-
Ideg
aktív tag
válasz
hix19980517
üzenetére
Semmi extra nem történt csak összefosta magát a játék. Lépj be storyba, majd ott esc, online, go to online és akkor fel fogja ajánlani ujra az EULA-t amit elgogadsz és tudsz is menni a többiekhez. Ja és újra be kell állítanod mindent, grafika, stb.
-
hix19980517
csendes tag
na szóval a következő problémám lenne ma játszottunk eladtunk és ahogy megkaptam a pénzt ahogy eladtuk a dolgokat kifagyott a kékhalállal a gépem fülhhalgatón adta a hangot rendesen jólvan mondom,újraindult a gépem mondom megyek vissza gtaba erre meg betölt és azt a szín kalibrációs szart kellett bekalibrálni bekalibráltam utánna el kellett fogadnom egy szerződést mintha most telepítettem volna fel elösszőr a játékot,mondom ennek meg mi a bajja?
utánna belépett a sessionba na ott elvolt állítva a célkeresztem felbontás miegymás... újraindítom és a következő képek fogadnak nem tudok online menni
Csalás miatt nem bannolhatnának mert nem használok/használtam semmi hacket... kicsit megvagyok most lepődve! Ha valaki tudja a választ kérlek benneteket írjatok köszönöm!

-
Ybron
senior tag
Akkor FH-1 Hunter-be nincs stealth mode igaz?
Ahogy nézegettem, erősebb a csatatéren, viszont ez a lopakodó dolog elég jó akulanál. -
tyccon
tag
Sziasztok! Újra kellett raknom a gépemet (Win10),ismét feltelepítettem a játékot,de az activation code-ra azt írja,hogy már használatban van,így nem tudok játszani. A játék eredeti dobozos. Köszi előre is a segítséget!
-
Met
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
kovinarola?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hmmm
Rémlik valaki Kovy de az nem te voltál hanem a "csutulu" vagy kicsoda.Ismerőseim közt se vagy fent. Pc-s vagy ?
Nézd mit találtam te galád
[link]
Most épp 38Millám van és kurva sok cuccom. Remélem örülsz
-
Kiskokó
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ja bocs, ez kellemetlen téma de rólad senki se tudja ki vagy Socialon

(tudom mindig a rossz hír hozóját ölik meg
) -
Anulu79
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
35000-et akkor kapsz, hogy ha vagy te vagy akinek segítesz kollekciót adsz/ad el. Ezt onnan tudod, hogy eladás előtt nincs tuningolás. Ha tuningolni kell a kocsikat akkor nem kapsz 35000-et az eladás után.
-
MrYoniko
aktív tag
Ma tapasztaltam egy jópofa bugot:
Leültem a kanapéra, de se tv-t nem tudtam bekapcsolni, se felkelni róla...Utóbbit a valóságban tapasztaltam már, amikor munkába kellett indulni...

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
1. kollekció 2. sima eladás
-
VikMorroHun
őstag
Az mitől függ, hogy kapok-e 35000-et egy kocsi eladás után, vagy csak 5000-et a SecuroServtől, mert ügyes segítség voltam?
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Majdnem egész 3 év alatt én sem láttam még ilyen üzenetet.
-
pokers
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Pedig elég gyakori üzenet, legalábbis én már soxor találkoztam vele.

-
Headers
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én elég sokszor kapok ilyet, ha például egy mission-re fogadok el meghívást. Szóval szerintem nem olyan különleges esemény ez.
-
Evoryd
csendes tag
Igen, elolvastam a szabályzatot
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
DavePublic
üzenetére
Szia,
Örülök, hogy jelentkeztél itt, hamarosan valaki elfogadja majd a jelentkezésedet RSCn. Üdv köztünk, arra készülj fel, hogy a társaság döntő többsége 20-25 év feletti, így a korkülönbségből alkalmanként lehetnek problémák. Abszolút nem bántásból, csak, hogy ne érjen semmi meglepetés.

-
MrYoniko
aktív tag
Skacok, valaki lesz online éjfél után, mert kb akkorra érünk haza (Nyíregyháza mellé) Veszprémből.
Vagy a holnap reggel 8-10-ig is jó nekem, teljesen televagyok mindennel IS! -
hegyipapa
senior tag
válasz
Evoryd
üzenetére
Helló
Te szoktál velünk játszani, és voltál a vasárnapi talin is igaz ?
Szabályzatunkat olvasd el ! -
Evoryd
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék jelentkezni a crewba. 187-es szintű vagyok. Napi 1-2 órát vagyok fent.
Játékon belüli nevem: Evoryd
-
anorche1
őstag
Én is megkaptam az 1.35 misit (xo -n játszok).
Nincs valami hivatalos infó, hogy ez most akkor mi? Ezen felül még kapok adóvisszatérítést? -
simon105
tag
Én voltam, aki írta. Leírom, hogy minek kellene történnie, hátha segít.
Az alkalmazásban a Garage fülön kiválasztod az autót, a Plates fülön elkészíted a rendszámot, majd a Customize fülön érdemes valamit módosítani még (enélkül nem mindig fogadja el a rendelést, én az ablak fóliázáson szoktam variálni, mert olcsó visszaállítani), megnézed, hogy a jobb felső sarokban a kívánt rendszám van-e és rányomsz az Order gombra. Ekkor meg kell jelennie egy számla szerű oldalnak, ahol a rendszám (100k) és a másik módosítás (pl. 1,5k) ára szerepel, és alul el tudod fogadni. Ha megvan, a játékon belül (elvileg azonnal) kapsz egy SMSt, hogy az adott kocsit vidd be a legközelebbi LSC-be, ahol nem a szokásos sok soros menünek kell lennie, hanem csak a rendelést tudod rátenni a kocsira, vagy eladni azt. Ha felraktad 100k-ért, utána már az összes kocsin ingyen tudod használni a rendszámot.
Ahogy a játék chatet már többször telesírtam vele, én korábban beleestem ebbe a hibába (kösz Bluuzia a linket innen is), és valószínűleg ezért nem történt semmi, amikor bementem a kocsival a műhelybe, de az SMSt akkor is megkaptam azonnal. A névváltásom viszont úgy néz ki, megoldotta a problémát, és úgy emlékszem pont azelőtt ment minden újra hibátlanul, mielőtt kérdezted. -
DavePublic
csendes tag
Sziasztok! Egyik ismerősömmel játszottunk és mondta a PHHU crew-t és szeretnék jelentkezni, szóval 1-2 infót leírok magamról első sorban.
- szinte napi szinten tudok játszani (tanulástól függ)
-most 16 éves vagyok és szeretnék egy jól működő és segítőkész klánba csatlakozni, és erről azt hallottam, hogy ilyesmi
-social club nevem: DavePublic
-gta-ban 154-es szintű vagyok tapasztalatom az elég sok, és ha kell valakinek segítség és éppen ráérek akkor nagy valószínűséggel segíteni szoktam neki
-discordot és teamspeakot szoktam használni, de skype is szóba jöhet, mikrofonom nem recseg és nem súgSocial Club-on küldtem jelentkezés!
További jó játékot!
- Đave -
Logitech
aktív tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Kb. 3 mp-ig voltam csak a sessionben, láttam a magas szintűt, egyből lefteltem, csak afk-ra hagytam ott a gépet.
Megpróbáltam teamviewerrel irányítani a játékot, kép az volt, de lefelé nézett a karakter, nyilakat hiába nyomtam nem ment sehová, amikor az egeret megmozdítottam csak körbe pörgött gyorsan a kép.
-
Met
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az jó mert voltam bent LSC-ban és nem volt a listában a rendszám.
-
MrYoniko
aktív tag
No skacok belogoltam én is, a héten elöször, meg is kaptam az 1,35M $-t én is.
Ami nagyon érdekelne, hogy meg akarom venni az Avengert, és feltétlenül kell bele fegyver és kocsi műhely?
Csak mert nekem ezek a MOC-ban már megvannak, így nem feltétlenül költenék rá, ha ugyan azt tudja...Jövőhéten meg szerintem még nem DLC fog jönni, hanem inkább kocsi eladás-ra bónusz. Ez csak egy tipp, de ha jól tudom, akkor idén csak az nem volt, minden másra lezongorázták már...
-
Met
nagyúr
Az egyedi rendszám az csak egy autóra jár vagy az összesre?
-
bluuzia
senior tag
válasz
Logitech
üzenetére

Bocs Tamás, hogy ma reggel leléptem amikor bejöttél, de beelőzött téged egy idegen játékos 5000-es rankkal. Pont eladtam egyedül és nem voltam kíváncsi, hogy milyen ötletes dolgokkal tudna elszórakoztatni.
MET: ha egyszer megveszed, akkor az összesre ráteheted, bár valamim miatt (talán BUG) lehetnek kivételek.
-
Headers
tag
A múltkor már kérdeztem, de hátha mostmár tud valaki valamit.
A PH-s discord-dal mi történt? -
Met
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Tegnap amikor nekem adtunk el bunkert, mászkált az egyik lerakási ponton egy idegen, nem támadt csak ott rohangált, azért kilőttem nehogy eszébe jusson sticky-zni vagy rakétavetőzni.
-
VikMorroHun
őstag
Nekem bezzeg még nem jött meg a visszatérítés, pedig jól jönne, hogy vásárolhassak egy gyárat a motoros klubomnak. Viszont ma elkezdett követni egy fickó. Jött egy darabig utánam, és nem volt egyértelmű, hogy most támadni akar, vagy csak szórakozik, mindenesetre nem tudtam lerázni. Egy idő után meguntam. Kiderült, hogy a golyóálló, páncélozott autó nem bírja a sticky bombot.

-
Logitech
aktív tag
válasz
freeknight
üzenetére
Nem tudsz esetleg egy képet betenni róla?
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Reaper
őstag
Repülőgép anyahajót akarok venni, úgyis benne van már a játékban az egyik kedvenc heist előkészítőnél és akkor már legalább megspórolnám a hangár árát. Tuti megérné és eléggé megtolhatná az ökörködés faktort

-
bluuzia
senior tag
Földönkívüliek lesznek.
Kutató laboratóriumot kell majd venni és a katonasághoz vagy a LSIA reptérre kell leszállítani az eredményeket.
Merryweatheres ellenállás adott + megszerezheted a rivális CEO eredményeit, amelyeket felvéve sajátodként adhatod le. Extra pénz, mert nem te dolgoztál a cuccal és nem kellett fizetned a fejlesztésekért. .ezt most talátam ki, de szerintem lenne benne potenciál. Végre igazi harcok lennének online, mert nem a megsemmisítés és a másik szivatása lenne a cél, hanem az árú megszerzése. 
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Vagy valami zombi-apokalyps-os mód, mint annó ami volt a Vice City-hez...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
bekerül a vállról indítható pajszer

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Vagy esetleg HL3.
-
Reaper
őstag
Én azért el tudok képzelni valami tenger alatti, vagy esetleg hadihajós részt, ha már annyira ki van dolgozva minden a víz alatt és senki se nézi. Orbital cannon után szabadon pedig mondjuk Tomahawk rakéta egy ilyen bázisról

-
Mr.Csizmás
titán
némi konteó (a la chemtrail
)2015.04.15-én jelent meg a game. azaz most lesz 3 éve. mi van ha az évfordulóra kiegészítik a mapot mindhárom várossal?
mondjuk a doomsday beteljesül, és a téridőtorzulással ott teremnek.

-
Bjørgersson
félisten
A hangaros DLC nekem teljesen kimaradt. Linkeltek nekem rola valami leirast, hogy ne mobilon kelljen keresgelnem?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

utánna belépett a sessionba na ott elvolt állítva a célkeresztem felbontás miegymás... újraindítom és a következő képek fogadnak nem tudok online menni