Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simon105
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Akkor bocsánat, nem akartam félrevezetni Bluut. Korábban, amikor a rendszám mizéria miatt írtam nekik, akkor nem engedte, azóta itt vannak a gépemen, most automatikusan csatoltam.
(#60895) ProgenXL:
Ez sem teljesen kizárt, tegnap hosszú idő után először ismét volt szerencsém találkozni egy 8000-es orosszal. Ha jól emlékszem nyomtunk is rá kicket, biztos nagyon a szívére vette szegény. Délelőtt, amikor még azt hittem, hogy egyedi az esetem, eszembe is jutott, hogy vajon ő most is vidáman trollkodik-e a játékban.
-
ProgenXL
őstag
Van aki szerint modder miatt osztogatják a bant. Vagyis ha egy modder beaktivàlt valamit akkor az adott sessionban minden játékost csalónak érzékelt az anti cheat rendszer.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
szTotyy
üzenetére
Én igen, de nem olvastam előtte a fórumot.

Nem voltam Hotring versenyeken, csak a szokásos dolgokat csináltam. MC/kocsi eladás, supply beszerzés, SUV eladás a LSC-nak. Nem kaptam eltiltást, remélem eztán sem fogok. Viszont a crew elég hézagosan képviseltette magát ma este a játékban, lehet, a fentiek miatt. -
simon105
tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Ezen a linken jobb fent bejelentkezve Submit a Request.
Ha platformnak a PCt választod, akkor kérni fog egy DxDiag és egy MSInfo fájlt, addig nem engedi elküldeni. Korábban írta valaki, hogy ezért érdemes lehet ott is az Othert kiválasztani.Kicsit a játékban érezhetem magam, ott is mindig elkések a válaszokkal

-
bluuzia
senior tag
Srácok, most értem haza. Végre van időm írni nekik - csak nem tudom hová kell.
Mostanra lettem nagyon ideges, mert már arra is van időm.
Légyszi nyomjátok, hová kell küldenem a Freek által betett levelet.
Köszi -
C4mp3r
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
semmit nem er, ha magyarorszagrol fenyegetozol, szerintem itthon be sem tudnad oket perelni emiatt mert nincsenek jelen, max a hivatalos forgalmazot de annak meg mi koze ehhez. amerikaban be tudnad de ahhoz meg fel kell berelni egy ottani ugyvedet aki elinditja dolgokat es akkor itt kezdodik hogy milyen vastag a penztarcad es megeri-e ez neked. de szerintem ennyi fals ban miatt ottani userek ugyis lepnek majd valamit erdemes azt figyelni
-
Puma K
nagyúr
válasz
üzenetére
Vicc amit a R* csinál.
Egy ilyen címet ráeresztenek a netre is és ennyire balf@sz és dilettáns módon kezelik az egészet (tartalomfrissítés+csalók elleni védelem+support), ráadásul úgy, hogy aki csal az az ártatlanokat tudja mély torkoztatni különböző módon... ugyan ez volt a GTA IV-nél is multiban, de ott sem tettek semmit 2008-ban és az akkor hibákból sem tanultak.
Most felugrasz a gép elől hogy elmenj a 00-ba vagy harapni valamit esetleg pótolod az innivalót amit játék közben már megittál erre mindeközben elteleportál valami f@szarcú és szórja rád a pénzt...
Egy ilyen cégnek neki menni baromi sok pénzbe kerülne az ügyvédek miatt.
Ha az USA-ban élnél én azt mondanám onnan simán rájuk mennék még egy pár játékost összeszedve.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Miért ne lehetne? - egyébként nem amerikai cég, mint feljebb írtad, hanem skót- csak már rengeteg helyen van székhelye, meg fejlesztői részlege (bécsbe is volt). Nameg a Take Two a tulajdonosa (egy utcával van odébb new yorkban a két székhely) és ezért amerikai székhellyel fut.
Ha bepereled őket egy olnine account miatt, te leszel az ország legmenőbb kockája
De szerintem nem lesz rá szükség. -
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
ne ne, ne "veszítsd el a fejed " ha jól emlékszem perrel kell "fenyegetni" őket, mivel te semmit nem tettél, azaz megírni, hogy ha nem kapod vissza a karakteredet, akkor a befektetett munka és idő miatt bepereled őket. ha kell majd ők bizonyítsák mivel csaltál. ha jól emlékszem valaki már bepróbálkozott ezzel, és így kapta vissza a karaktert, vagy legalábbis valami bőséges anyagi jóváírást.
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Divisionnal játszanak még?
Már lassan vagy két éve tudom hogy még sokan játszottak vele,volt már talán vagy két éve SW ToR-ban egy event nyáron amire mentünk volna de csapat nagy része elhúzott Divisionba bugolni.
Mert tudtak egy tuti bugot amivel végtelen cuccot lehetett farmolni. -
ProgenXL
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Lehet ticketeket írogatni de egy ilyen globális méretű problémát nem a support fog megoldani. Biztos hogy rengeteg ilyen jellegű levelet kapnak.
-
Wiz Khalifa
veterán
Na válaszolt nekem valami geci rómeó...
"Hello Richard,
Your account has been permanently banned from GTA Online. All GTA Online suspension and banning decisions are final and may not be appealed.
For more information about our policies, please see:
http://www.rockstargames.com/eula
http://www.rockstargames.com/legal
https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/229514247
Best regards,
Romeo J.
Rockstar Support"
Na jó. Kezdek berágni... Még megvárom hogy mit válaszolnak az Other-re vagy a Bug Report-os írásra. Ha arra is hasonlókat akkor megírom a véleményem. De szerintem akkor nem is fogják feloldani a bannt de nem is érdekel már.
Ha kell akkor valahogy megoldom de vissza fogják adni a profilom.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Gyere Siege-ezni.

-
Mr.Csizmás
titán
gyertek divisionozni

-
Headers
tag
Mint ahogy azt egyszer már leírtam, a scripthookkal nem lehet online modolni, mert ha azzal felmész, akkor instant bant kapsz. Kizárólag az offline modoláshoz célszerű használni, az meg téged semmilyen formában nem érint.
Szóval igen, azért kell, hogy offline kiélhessék magukat és ne online, más ember játékát tönkretéve. -
CJ4567
nagyúr
válasz
szTotyy
üzenetére
Én ma játszottam egy kicsit, sima versenyt akartam, de csak stuntot, meg hotringet játszik mindenki, natúr versenyt nem. Éjfél körül megvettem az RE-7B-t, és kituningoltam, az meg ~2,6 milla mínusz, úgyhogy én mindent csináltam tegnap, és kicsit ma is, amitől banolhatnak.

-
szTotyy
őstag
Csak úgy érdekességképpen, valaki el merte indítani az online-t a mai dolgok tudatában? Vagy mindenki más szórakozást keres? Vagy le van szarva az egész?
-
Ghard
őstag
Látom megy a buli. Akkor most a tisztességes játékosok pihennek és kizárólag csalók játszanak online.
Na megyek is javítani a kd arányomon![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Troll off: tényleg vicc ez a gta. Felesleges találgatni a bann okát, ők sem tudják. Ismerek olyat (és nem neten olvastam) aki 1 hete szerzett 10 perc alatt 50milliót, csak a legfontosabb cuccokat vette pvphez
Ma is játszik, bann nélkül.
-
szTotyy
őstag
válasz
Reaper
üzenetére
Akkor a nagyobb statisztikai merítéshez az én e heti cselekedetem (szerencsére sokat dolgoztam): Nekem semmilyen eladásból, heistből, missionből nem folyt be pénz, egyedül csak a Hotring versenyekből. Eltiltást viszont nem kaptam. Ja, és sessiont is szoktam üríteni.
...de ha valaki most próbál ismerősnek jelölni tuti szívbajt kapok amikor hirtelen meglátom, hogy a R* küldött egy e-mailt. -
Reaper
őstag
No én nem adtam el már jó ideje LSC-ben semmit, viszont csináltam egy import-exportot, 1 autóval, majd segítettem másoknak eladásban, később nekem eladtuk a 3 MC gyárat, azokat feltápoltam.
Én nagyon sokat mentem a Hotring versenyeken, és kb. ennyi is volt. Ja vittem 1 v 2 cargot a 111-es raktáramba, meg amikor bejött egy crew, majdnem ugyanolyan névvel akkor azokat abuzáltuk kicsit, amíg le nem léptek.A Session ürítés jutott eszembe, de még a Pacific Standard farmolás is, de akkor lenne még itt aki banánt kapott. Ráadásul ott csak résztvevő voltam.
-
bluuzia
senior tag
Akkor csak voltál versenyezni is Syd, ha bedobott Simonhoz nézelődni.

A session ürítéses kérdés: nem tudtam, konzolokon is megy-e, ezért dobtam be. Ez volt az egyetlen dolog, ami nem legális cselekedetem.

-
Anulu79
addikt
A jelenlegi állapotokat elnézve gondolom nem érdemes most játszani. Bár ha belegondolok most nem is nagyon van crew session.
De akkor amíg nem történik változás szerintem be sem lépek. Story módba vajon fel lehet menni? -
Plata
félisten
válasz
bluuzia
üzenetére
Mivel ilyeneket írtatok nem mertem felmenni GTA-ba ma,inkább elővettem WoW-ot és amit rég nem csináltam már raideltem.
De WoW-ban is ment a szó GTA-ról.állítólag voltak olyanok akik CEO-s autóeladás után bant kaptak,mind a négyen,ahogy a pénz megjött úgy banán is.
Nem tudom van-e értelme fel menni bármit csinálni.
Mi lesz így az autós talival? -
CJ4567
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Xbox One-on NAT type teszteléssel, PS4-en MTU átállítással.
-
C4mp3r
addikt
en tegnap delutan/estefele voltam fent crew session-ben, toltam par import/exportot meg baromkodtam, de nem kaptam emailt es a social clubon is jonak tunik a karakter. belepni nem akarok amig nem tisztazodik a helyzet. egyebkent kicsit szarul is erzem magam mert anno meg tavaly megdobott egy modder 100millaval aminek kokemenyen a seggere vertem es mar csak kb 2 millio van belole, de soha egy centet sem vontak le belole sot szoktam kapni bonuszt is... erre most latom "artatlanokat" banolgatnak meg resetelnek
-
anorche1
őstag
válasz
bluuzia
üzenetére
Akkor xbox one -osok (és talán ps 4 -esek) is bant kaptak volna, de nem.
(#60860) Wiz Khalifa
Igen. Az xbox beállításaiban kell egy NAT testet indítani. Viszont ezután bugos lesz a játék, ha pl. megcsinálunk haverommal egy mission -t, akkor nem tud vissza rakni abba az üres sessionbe, sőt, semmelyikbe nem tud, ha kézzel váltok akkor sem. Ilyenkor újra kell indítani a játékot. Illetve nem mindig működik, van amikor a játékba való visszatéréskor kidob.Van egy másik trükk, az 2 emberes, 1x csináltam, de már nem tudom pontosan hogy kell. Asszem indítanom kell egy misson -t egyedül, megölnöm magam, és mikor tölt a játék, akkor kell egy haverodnak hozzád csatlakoznia, és ilyenkor őt egy üresbe dobja.
-
bluuzia
senior tag
Én ma reggel még megcsináltam mindkét karakteremmel a dailyket, elköltöttem 300K-t supplykra, lefotóztam az összes bevételt, amit a gyárak termeltek eddig.
Kb. 10 órakor kiléptem a játékból, majd 12:55-kor megérkezett az emil.Mondjuk, nem vagyok annyira ideges, mint gondoltam, mert úgy érzem visszaadnak mindent.
Szerintetek nem lehet, hogy session ürítés címén kaptuk? Mindanyian szoktuk csinálni.
-
Segal
veterán
Bar jobban belegondolva 30 nap mulva lehet visszaterek tobb tucat rabszolgam lehetne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
braunz
tag
A legnagyobb gáz,hogy gondolom érzékelik a problémát ,de annyit nem képesek kitenni az oldalra,hogy ok vettük kivizsgáljuk.....
-
-
Segal
veterán
Beszaras...
Megmaradt egyaltalan valakinek az rankja?
Latjatok idoben kell kiszallni
Na jo most inkabb nem bosszantok senkit
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
szTotyy
üzenetére
Én leírom pontosan mit csináltam tegnap este mikor felmentem.
DaveSimon-ra akartam joinolni (régebben BrickfaceSimon) de kiírta hogy Targeting mode-ba tudok rámenni stb... (gondolom versenyzett) és erre bedobott egy olyan public-ba ahol szinte mindenki magyar volt de nem ismerőseim (és nem is PHHU-sak). Ekkor kijöttem az Eclipse Tower-ből lehívtam a Hotring-os kocsit és elmentem a partra a hamis pénz gyáramba. Bementem, akkor láttam megint aktív mikor már 2x bezártam mert el akartam cserélni a legkisebbre hogy legyen pénzem. Mire kijöttem a kocsim felrobbantotta egy gyökér aki szintén magyar volt de nem írt vissza. Egyszer elütöttem, ekkor már a Kuruma-val. Ezután megpróbáltam lecserélni a gyárat de megint nem engedte és kijöttem. ekkor két tag lelőtt tankkal (megjegyzem Rhino-volt ami 1 személyes és ketten ültek benne mind ketten magyarok). Ezután rájuk mentem buzzard-al megöltem őket, utána az egyik leszedett a heliből bozgás közben távcsövessel. Ezután kinyírtam még mind a kettőt 2x, utána kiürítettem a sessiont és indítottam egy supply-t a kokó gyárba. Amikor ezt befejeztem leléptem. Ez kb fél 10 fele volt este.
Reggel meg látom a bannolós email-t amit tegnap este 23:54-kor küldtek.
Tehát nem csináltam semmi olyat ami miatt járna a bann és még ahogy olvashatjátok nem is versenyeztem meg nem is próbáltam eladni kocsit.
-
ProgenXL
őstag
már több mint 150 hozzászólás érkezett a bannoltak részéről redditen hogy ki mit csinált a bann előtt.
facen is kapja az ívet az RS emiatt.
engem nem bannoltak de nagyon is érdekel mi a helyzet
-
Headers
tag
Atya ég mi történik itt.

Pont tegnap léptem be egy órára kb. 2 hét után. Alig mertem megnézni az accountomat a social clubban. Szerencsére engem nem bannoltak (még), de az is biztos, hogy egy darabig nem megyek fel játszani.
Szégyen ami itt folyik és sok sikert mindenkinek, akit ártatlanul bannoltak, csak észbe kapnak a balfaszok R*-éknál.
(#60846) szTotyy: az Izsákos rész +1
-
szTotyy
őstag
A bánatos francba, nem elég, hogy félek a fogorvosoktól meg a lódarazsaktól, most még az indokolatlan banántól is paráznom kell!!
Túl sok lesz a stresszből már na!Az úgy már tényleg értdekes, ha Syd se nem ment versenyt, se nem adott el kocsit.
Viszont így, hogy lassan mindenki kap eltilást, és nem marad senki, aki játszana, egyre esélyesebb, hogy visszakapja mindenki a cuccait. Mondjuk azt nem értem, hogy lassan eltelik egy nap, és nem történt semmi. .....Na jó, ami itt volt, inkább kitöröltem. -
Met
nagyúr
Bant nem adnak azért ha valakit indokolatlanul reportok?
-
Penguin95
senior tag
Sziasztok!
Én is csatlakoznék a károsultak sorába. Reggel ébredés után ott várt az e-mail. Így jelen állás szerint buktam ~300 óra kemény, tisztességes gyűjtögetést, amiben volt elég sok értékes dolog is. Igencsak rosszul érint a dolog, főleg mivel nem csak én vagyok ártatlan a büntetettek közül, hanem sokan mások is.
A support felé már 2 alkalommal is jeleztem a dolgot, az első próbálkozást ban címszóval jelentettem, természetesen ezt egy bot azonnal elutasította. Másodjára pedig már mint other issue jelentettem, erre választ azóta sem kaptam.
Remélem hamarosan megoldódik a dolog, addig is csatlakoznék köreitekbe, hátha így jobban tudom követni az eseményeket.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Na akkor írok neked.
Én még egy Hotring Races-en se vettem részt. És nem próbáltam meg eladni sem a kocsit.

Viszont tegnap használtam egy keveset míg egy fasz fel nem robbantotta...
-
Drilla
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Kezdjünk valami pozitívval:
Köszi, hogy tegnap felvettetek a crew-ba.
Nyomtunk is pár versenyt 6-8 taggal, köztük az új nascar témát is.Jön a negatív:
A versenyek után bevásároltam suppokból a bizniszekbe (bunker és 3 MC), aztán beültem kicsit a CCTV képernyője elé, hogy neten tevékenykedjek kicsit, míg termelnek a gyárak.Otthoni idő szerint 20:16-kor láttam, hogy valami nem oké, fekete a képernyő. Gondoltam csak ledobott a szerver, vagy valami. Ablakot váltok, és ott a szép üzenet : aprilis 22.éig felfüggesztettek, valamint resetelték a karakterem. Gyorsan felcsaptam a fórumot, és a guglit. Sajnos elég sokan hasonlóan jártak, már este 8ig.
Szóltam pár ismerősnek, hogy nézzék meg, velük mi a helyzet. Szerencsére (eddig?) minden okés az övékkel.Gyomorforgató, hogy csak így, bármi indoklás vagy bizonyíték, figyelmeztetés nélkül, fellebbezési lehetőséget kizárva törlik több ezer óra munkáját.
-226-os szinten volt a karakterem (többnyire csak a bizniszeket nyomtam és autókat építettem)
-kb 2000 órát tettem az onlájn részbe
-$60 milla környékén volt a pénzállományom, mind legális forrásból.
-A bunkerrel most léptem volna át a $100m bevételt.
-Koko $60m, Meth $44m, pénzes $25m
-Import-export $21mRemélem lesz hamarosan valami fejlemény, mert rohadtul kedvét szegi az embernek, ha csak így lenullázzák. Több baráttal is hónapokig melóztunk, segítettük egymást, hogy összehozzuk a lóvét mindenre mindegyikünknek. Erre, ahelyett hogy a moddereket és a griefer gyíkokat szűrnék ki, inkább agyoncsapják azt, aki( k ) a shark kártyák és csalás helyett, kemény munkával kaparja össze a pénzét.
Persze, mondhatnánk, hogy nem a világ vége, nem permanens ban, kezdd nulláról... De mi lesz, ha megint belacsavar az ember több száz, ne adj' isten ezer órát a dologba, és megint kicsinálják? -
Depiboy
tag
Kaptam választ a support ticketemre, szerintem ezek nemértik mit szeretnék

Hello!
Your account is temporarily suspended from GTA Online. Your suspension expiration date is shown on the splash screen after being returned to Story Mode following an attempt to play online. In addition to being suspended, all GTA Online characters, progress and inventory on {PLATFORM} will be reset. Any funds purchased via Shark Cards have been preserved and are still available on your account.
The next infraction on your account will result in a permanent ban from GTA Online.
GTA Online bans are triggered by a number of factors, including modding in GTA Online, exploiting or abusing game mechanics, manipulating protected game data and code, or otherwise interfering with other players’ gameplay experience.
All GTA Online suspension and banning decisions are final and may not be appealed. For more information on the GTA Online Suspension and Ban Policy please see https://support.rockstargames.com/hc/articles/229514247.
Regards,
Jasper K.
Rockstar Support
-
Ideg
aktív tag
Nekem még nem jött R* -os levél, de inkább be sem lépek a játékba amíg ez nem tisztázódik.. Megyek is kalózkodok tovább addig. (Sea of Thieves ) Valaki csatlakozik?

-
ucli
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nyelvtant nézni nem ér
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
braunz
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Blizzard - battlenet .heroes of the storm
szórakoztató ingyenes és
megbízható
-
ProgenXL
őstag
lenne időm játszani erre nem tudom mit lehet fent csinálni

-
simon105
tag
Köszönöm szépen a támogatást és a segítséget mindenkinek. Freeknight levelét én is elküldtem mindkét helyre (Bug Report és Other), ha bármi válasz érkezik, arról beszámolok. Kicsit megnyugodtam, hogy nem egyedi a problémám, na nem 'ha én szívok, másnak se legyen jó' alapon, hanem mert így talán lesz megoldás.
-
Laraxior
titán
Látom, zajlik az élet

-
MrYoniko
aktív tag
Én ma belogoltam, körbe jártam minden bizniszt és lefotóztam, hogy mennyit termeltek eddig.
Új versenymódban nem voltam eddig, és elvileg kocsit se adtam el, csak CEO keretein belül.Szal várom kapok-e egy barátságos e-mail-t én is...
... ha igen, akkor számítok a támogatásotokra egy kanna benzin keretein belül, mert megyek és felgyújtom az egész *R-t, minden alkalmazottjával együtt. Ugyanitt Crew találkozó és nyársalás...

-
bluuzia
senior tag
Na ennyit a szerencsémről. Most, meló közben kaptam emailt. 30 nap + reset.
Isten óvja a vendégeket, akik ma felhúznak.
Este megy a ticket tőlem is.Amúgy tudja valaki, hogy hívják az amerikai fogyasztóvédelmet? Esküszöm odaírom nekik.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
...and my character was reset.
Rendhagyó ige.

-
Puma K
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha azt nézzük mindebből az látszik, amit eddig lehetett olvasni (most és már több hónapja-éve), hogy a Rockstar totál avagy teljes mértékben dilettáns módon csinálja és kezeli ezt az online-multis témát.
Nem lenne ez olyan rossz, de önmagukat és leginkább a játékosokat szopatják mély torokra.
Az a gond ezzel az egésszel, hogy tud amúgy jó játékot csinálni a Rockstar ami eladja magát, mert összességében minőségi amit letesz az asztalra (single-offline része nem vitás), de a részletekbe belemenve már baromira sántítanak a dolgok az multi-online esetén amin később dolgoznak ha orbitális a hiba.
Hagyj neki időt míg ezt a történetet javítják és utána menj rá megint, mert amúgy jól el lehet szórakozni benne. És mivel megannyi mód van a játékon belül így többféle más játék által nyújtott élményt tud adni.
-
braunz
tag
válasz
freeknight
üzenetére
Köszi! Nekem sem túl jó az angolom de ezt elküldöm bug reportba és other - be is..
-
ucli
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Az időzóna nem ECT, hanem CET (Central European)

-
freeknight
őstag
Még segítek kicsit, ha nem tudtok angolul, szerintem ezt nyugodtan elküldhetitek a supportnak:
Dear Rockstar Support!
At (ide jöhet a pontos időpont, hónap/nap/év utána óra formátumban a végére odabiggyszthetitek, hogy CET, ez a mi időzónánk), after the tunables update at 03/23/2018, I was wrongly accused of cheating and banned from the GTA Online services, and my character was resetted. I think this is a bug in your system, caused by the tunables update, because I never cheated, and as a loyal and recurring GTA Online player, I find this accusiation very disturbing. Please, fix this problem, lift my ban, and reinstate my account, as soon as you can, because of online threads and forums, this looks like a global issue in your system.
Best regards
ide jöhet az SC nevedHa bárki talál benne hibát írja át, nyelvtant nézni nem ér, úgyis valami indiai supportos fogja olvasni

És semmiképp se ban kategóriába küldjétek, csakis bugreport, vagy other! Addig zargatni őket, míg nincsen előrelépés, vagy amíg nem kapsz egy legalább tier 3-as supportost!
-
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Tegnap mikor felmentem este,nekem letöltött 81 mb frissítést.
Szerencsére én egyetlen versenyt sem mentem,sem most sem hónapok óta.
De a héten takarítottam ki a CEO garázsomat,adtam el kocsit mint például a Torero LSC-ben,de volt amit csak kivittem garázsból és mivel loptam felrobbantottam és kész. -
freeknight
őstag
válasz
rup1u5
üzenetére
Én és minden ismerősöm viszont igen, de mindenkinél volt ticket is.
Ezért mindenki, akit bannoltak, írjon szorgalmasan a rockstarnak, és addig zargassa őket, amíg nincs érdemi válasz!
Én egyből a bugreport vagy az other kategóriákban nyitnám a ticketet, a banos levelekkel nem foglalkoznak.
-
braunz
tag
Azt hiszem 2 versenyt mentem de nem jött be....Autókat meg folyamatosan adok el ha játszom óránként...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
detto...sosem kaptam vissza a hermes árát..

-
Kiskokó
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Én soha nem kaptam vissza a Heremeses pénzt.

Arra tényleg kíváncsi lennék, hogy akik bant kaptak azok játszottak e az új nascaros cumóval-e vagy sem.
Vagy kocsi eladás miatt pl -
szTotyy
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Ez azért így megnyugtató, kösz az összegzést!
Az új versenyeken mentem én is többet, viszont LSC-ben a héten nem adtam el egy kocsit se. Lehet, hogy akkor csak az LSC-ben való eladás a ludas.braunz: azért írj nekik szorgalmasan, olvasgassanak csak, abból bajod nem lehet.
-
CJ4567
nagyúr
Én nem kaptam semmit, szerencsére. Viszont két ismerősöm, akik csaltak elég rendesen, nem kaptak semmit.
A legális játékosok meg kapnak. GG R*.Freeknight: Tegnap játszottam jópár Hotring versennyel, és itt semmi. Pénzmozgás volt rendesen, kb. 600k körül kerestem tegnap, és vettem egy RE-7B-t, meg feltuningoltam.
-
bluuzia
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Köszi az infót Freek!
Tegnap pont nyomtuk ezeket az új dupla pénz+rp versenyeket. Mondjuk én 3 után befejeztem - Simonék tolták tovább, ahogy láttam.
Valamint adtam el LS Customban is kocsikat. Ezekszerint nekem szerencsém volt. Remélem a Próféta szólt belőled és megoldódik mindenki problémája. -
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Írj egy levelet (papíron), aztán ha megyek legközelebb arra, beadom nekik

Így néz ki a dobozon feltüntetett, New York Broadway 622. Egy best buy áruház melletti kis ajtó, semmi cégtábla, fent vannak talán a másodikon. [link]
Volt saját képem is, csak elromlott a memóriakártya és odalett pár kép.
-
braunz
tag
Közben láttam az előző hozzászólást. Ilyenkor azért zargassam őket ticketekkel?
-
braunz
tag
Sziasztok!
Ma reggel emailemre jött a rockstart - tól egy bann értesítő 30 napra,plusz karakter reset....
Soha semmit nem csináltam ami szabályellenes nem modoltam nem cheateltem, hányok a cheaterektől jó párat jelentettem is.
Hogy van ez? Írtam egy ticketet de elmennek az.. tényleg.
Tele vannak szerverek agyonhekkelt karakterekkel és a tisztességesen játszókat bannolják?
Milyen alapon? Egy halom időt öltem bele vért izzadva szedtem össze a pénzt erre arra és csak simán indok nélkül bannolnak... Járt már így valaki? Visszaadták a karaktert? Kártérítés stb?
Vagy keresztet vethetek az egészre?
El is ment a kedvem az egésztől pedig nagyon tetszett, kivéve ,hogy rengeteg a csaló aki megkeseríti a játékélményt.13 éve nyomom a blizzard játékokat battleneten,soha egy csalót nem láttam miindig korrektül jártak el,soha semmi gondom nem volt. Ez a rockstar egy szemét lehúzós banda.... -
freeknight
őstag
Hála a magasságosnak, hogy annyi dolgom volt a héten, hogy nem tudtam felmenni

Láttam a képes topikban, hogy Syd se tudja mi van most, úgyhogy megpróbálok kicsit segíteni és összefoglalni, mit tudnak már eddig redditen, aki nem tudna angolul, de kíváncsi rá, mi történik.
Eddig annyi biztos, hogy tegnap reggel érkezett egy tunables update a játékhoz, kizárólag pc-re. Ez egyfajta kisebb frissítés, nem csak kedden szokták kiadni, és nincs róla értesítés sem, nem mutatja a steames és socialos letöltések között sem. Pl ilyen frissítés, amikor egy nagyobb update-el érkezett autót elérhetővé tesznek a játékban. Ott se látod, hogy a kliens letöltene valamit, mégis változott a játék, van új autó.
Na ez is ilyen volt tegnap. Ezután kezdtek el feltűnni az ártatlanul kibannolt emberek. Csakis pc-ről érkeztek ilyen hírek, xboxon és ps4-en minden rendben, ez is azt erősíti, hogy a tunables update-hez van köze a dolognak.
Ez az update pár dolgot tartalmazott (akit érdekel, itt megtalálja, pontosan mit, hátha ti ki tudtok silabizálni belőle valamit, nekem kínai
).
Amit eddig a kódból meg tudtak fejteni a redditen, az annyi, hogy a tunables a hotring races-el és autók eladásával kapcsolatban változtatott pár programkódot.Hogy mit lehet tenni? Elsősorban, ne játssz a hotring races-el, és ne adj el kocsikat (itt az lsc sell vehicle opciójára kell gondolni, nem az import/exportra). Syd és Simon kellene ide, akik megerősítenék, hogy tegnap reggel óta ezek közül bármelyiket csinálták-e.
A másik dolog, hogyha igaz az, amit Kandúr ír (valami bug bármilyen pénzmozgás miatt élesítheti az anticheatet), akkor a legbiztosabb módszer, hogy minimum jövőhét keddig nem mentek fel online.
Én így fogok tenni, itt a hétvége, mondjuk nincs szép idő, de legalább kiviszem a Horizon Zero Dawn-t
Akit meg bannoltak, annak örömhír, hogy volt már ilyen alaptalan bannolási hullám tavaly július környékén, akkor minden érintett visszakapta a karakterét utólag érintetlenül.
De tényleg legyetek csak pozitívak, végül a Hermes-es pénzt is visszaadták, szóval türelem, jövő héten már valószínű ugyanúgy játszotok velünk.Jelenleg ennyit lehet tudni, addig is, inkább játsszatok mást, amíg nincs újabb infó!
Písz -
szTotyy
őstag
válasz
Heller2
üzenetére
"Írni kéne nekik egy levelet és valamilyen módon "aláírhatnánk", nick, mail, egyéb valami....egy csomóan a crewból." - He esetleg ezzel elérhetünk bármit, én szívesen adom hozzá a nevem, meg az e-mail címemet is. Sőt, ha kell csatolok egy szép fotót a csinos segglyukamról is.

Depiboy:: a Ph-crew nem olyan, mint a rockstar, nem rúgnak ki csak úgy a semmiért.
Ha jól értelmeztem eddig, akkor az történt, hogy te kértél többször segítséget, miközben te segítettél másnak. Aztán egyszercsak kitettek, minden ok nélkül.
Nem voltál túl türelmetlen esetleg és olyat mondtál, amit nem kellett volna? -
Heller2
aktív tag
accountok eladóak..választható szinttel, tetszőleges pénzzel.

-
Én még csak néhány napja vettem meg, de rögtön az online első session levágott a fenébe, pedig itthon vagyok, jó nettel. Másodjára már oké volt, de nem jöttem rá, mit kéne csinálni egyebet, mint követni a feka srácot, aki sablonos missziókat ad tutorial gyanánt.
Én csak versenyezni akartam egy random meccset valami béna autóval, hogy megnézzem magamnak, milyen. -
Mr.Csizmás
titán
mi a ku@@@@@ !???!!!!

fel se merek menni...

-
olddirtyB
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nem emlékszem már, hogy én melyik alatt küldtem, de szerintem nagyjából mindegy, a többit csak elolvassa valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Programozás topic
- Vírusirtó topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Retro PCI-E videókártyák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De szerintem nem lesz rá szükség.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Túl sok lesz a stresszből már na!

CactuS