Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ucli
senior tag
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor azt nem engedi.
De ebbe nem vagyok biztos. -
WhiteHawk24
tag
És mi van akkor ha olyan accountot adok meg amin alapból már megvan a GTA5 dobozos verziója?
Tudom, hogy nem életszerű a dolog, csak érdekel mi van ebben az esetben...Más is feltette már a kérdést csak válasz nem jött rá: [link]
Mondjuk én venni nem akarok, csak érdekel mi történne... -
ucli
senior tag
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Az is kell mellé.
-
ucli
senior tag
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Külön működik a kettő, elvégre kettő külön accountod van hozzá.
-
Peter_06
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni Story módban meglett michaelre a pénzem egy Zentornóra plusz egy 30,000 dolláros garázsra. Megvettem a garázst és utána a kocsit,de amikor bementem a garázsba nem volt ott a Zentorno!
Most lehet valamit csinálni vagy elment a kocsi? Már neten mindenhol utánanéztem ennek!
-
WhiteHawk24
tag
Üdv!
Múltkor felmerült egy érdekes kérdés bennem, és nem találtam rá a választ sehol, de hátha valaki közületek megtudja mondani:
Mi van akkor ha valaki rendelkezik dobozosan a játékkal és később megveszi Steamen is! Vajon összeszinkronizálódnak az achievementek vagy nem? Onnantól kezdve csak Steamen keresztül lehet indítani? Az tiszta, hogy nem lesz két játéka, de érdekelne mi történik ilyenkor.
Szerintetek?
-
szTotyy
őstag
Valamikor a múltban nem viselkedtél csúnyán egy öreg cigányasszonnyal? Lehet rád rakott valami rontást, vagy átkot!

anorche1 az mc gyárakat nyugodtan eladhatod egyedül, lesz rá idő. Ha postakocsist kapsz - ahogy Majkee is mondta -, az az egyetlen, amire nincs idő. Ilyenkor válts sessiont, és kezdd újra! A cuccod megmarad, csak egy minimális veszteséged lesz.
-
Plata
félisten
válasz
HussarF
üzenetére
Eleinte megpróbáltam egyedül eladni,de pár cumi után feladtam.Szerintem képet is raktam be annak idején,mert állati röhejes volt ahogy hazamentem a gyáramhoz erre kocsik bele voltak állva betonba meg füstöltek.

Mondjuk csak először volt vicces,később csak dühítő.
Ez olyan volt mint amikor elvesztettem pár kocsit mert saját cargo bob-al akartam lopni,kellett pár baleset mire rájöttem hogy fölösleges vele vacakolni,mert tuti a cargo bob a szar.
De a múltkori rakétás lopás is állati volt,fort zancudo elől kilőttem a rakétás kocsival,erre telibe kaptam egy helit.
Mondjuk azon jót röhögtem megint.
Egyébként az este átfestettem az Avengert,nem bírtam el viselni a sárga szinét.
Vicc de második festésre tök olcsó volt,asszem 3200 valamennyi dolcsi volt a perlescent festése. -
Plata
félisten
válasz
Majkee84
üzenetére
Én a gyárakat tuti nem próbálom meg többször egyedül.
Mindig elbuktam,hiába vittem el időben az elsőt el és értem vissza,mire visszamentem a gyárhoz a kukás vagy postáskocsi tönkre ment és buktam az eladást.Volt hogy szimplán füstölt volt hogy beleállt a betonba volt hogy feldőlt.
-
anorche1
őstag
Eddig 2x adtam el kokaint, 1x mikor csak 1 csík volt tele, akkor helikopterrel kellett 4 vagy 5 helyre mennem, és 1x mikor 2 csík volt tele. Ekkor 2 motorral kellett elvinnem az árut, amire volt fél órám.
Ha jó sejtem, akkor 3 csíknál 3, 4 és 5 csíknál 4 ember kellene a szállításhoz. Én viszont egyedül játszom. Így is megtudom oldani, mikor 3-4-5 csíknyi anyag van, ad annyi időt a játék? Vagy inkább ürítsem ki mindig 1-2 csíknál?Az irodai gépnél, a vehicle cargoban, a raktáramnál van egy százalék (jelenleg 55), ez mit jelent? Ha megtelik vennem kell új raktárat?
-
MrYoniko
aktív tag
Skacok, ha már itt tartunk:
M menüben Inventoryban ír olyat, hogy Cash, de szürke, elvileg a nálunk lévő pénzből lehetne dropponi?
Vagy mi a fenének van bent, ha nem lehet használni...
-
Kiskokó
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem nem írt ki olyat, de amúgy players-be nem ellenőriztem csak Y-al néztem.
-
Met
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez azért egy kicsit több volt amit kaptam, kb. ha iskolabusszal vittem volna ez egész crew-t

-
Met
nagyúr
Tegnap volt egy olyanom, hogy.
Vittem a cuccot eladásra, bevittem a csomagot és elkezdett pörögni fent az xp, mint amikor repülünk is kiírja hogy +200 xp azért mert másokkal repülök.
Azt hittem akkor is azért írja mert bevittem a csomagot, bár nem láttam még ilyet.
De nem múlt el.
95-96 között voltam kb. félúton, majdnem 96ig felért.
Ez bug vagy valakinél bekapcsolva maradt valami mod? Nem volt bent idegen, rögtön azt néztem. -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor jó. Már régen cash-eltem.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
294ezer nekem úgy rémlik, hogy amennyit közelre kapsz a CC-ért. Vagy a tied sem fejlesztett?
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
HussarF
üzenetére
Én távolra adom el, de alap bunker távolra is csak 750k-t ad, a fejlesztett ad 1M fölött...
No meg alap bunkerbe kipróbáltam, hogy ha veszem a suply-t, akkor kb ugyan annyit csinál stock-ra, ha távolra viszem. Magyarul míg nincs fejlesztve, addig parkolópályán van a bunki...
-
De miért nem távolra adjátok el a cuccot? Az alapból 1.5x-ös szorzót jelentene a bevételre.
-
Bjørgersson
félisten
Zsir, koszonom! :D
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem a bunker eladás volt így, 750k helyett 855k-t kaptam, ami akár még több is lehetett volna elvileg ha mégtöbb konkurens van...

Mindenesetre egy kellemes meglepetés volt... -
Majkee84
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A konkurens ceo/mc-k miatt kapsz bónuszt.
-
Bjørgersson
félisten
$294.000 helyett $343.500-at kaptam CC eladásra, miért?

-
anorche1
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
(#58843) MrYoniko
Köszi!

Megint lenne egy kérdésem:
Haverommal csináljuk az én sima heist -jeimet, de még nem csináltuk meg az összeset. De elkezdtük az ő doomsday hesit -jeit. Az összes setup -ot megcsináltuk, most jönne a fő cucc, de kiírta, hogy ha letoljuk ezt a missziót, bukjuk a "Criminal Mastermind Challenge II" -t.
Ezzel pontosan mit bukunk? -
MrYoniko
aktív tag
válasz
CactuS
üzenetére
Tapasztalatnak híján nem vagyok, mert operátorként kezdtem, aztán karbantartó, karbantartó & technikus, végül karbantartó & folyamat technikus voltam. Szal gyártás területén közel 4 év alatt magamra szedtem minden szükséges tudást és tapasztalatot.
Am Vegyipari Gépészet specializáción vagyok, kicsit messze van a tapasztalatom hozzá, de az majd jön az évekkel.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
anorche1
üzenetére
Csak akkor gyártják, ha van alapanyag, valamint online is vagy. Nem muszáj MC presidentnek lenned, csinálhatsz akármit, csak online legyél. Az üzemben látod a jobb alsó sarokban, mennyi alapanyagod és készterméked van, valamint az aktuális készterméket mennyiért tudod eladni. Ha elfogy az alapanyag, leáll a termelés, olyankor lopnod vagy venned kell utánpótlást.
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
hix19980517
üzenetére
Személy szerint a discordot jobban kultiválom...

Nagyon nem ide vág, de nagyon megörültem:
Sikerült a tegnapi állásinterjúm, ma küldték a bérajánlatot... $.$
-
Bjørgersson
félisten
válasz
hix19980517
üzenetére
Discord > TS
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hix19980517
csendes tag
a Ts szerver még mindig aktuális Szeretnék egy jó közösséget ts-en összehozni mivel elég sok embernél gondolom probléma az írás itt legalább jobban megismerhetjük egymást és lehet még más játékra is szert teszünk. Ez megint nem hírdetés csak egy felajánlás nem kötelező aki akar jön csak szeretnénk egy jó ts közösséget a PHHU klánnak! IP: 91.82.84.38:29056 Rangok illetve bármilyen kérés/kérdés esetén felkeresendő: hix^ vagy Facebookon: Németh Szilveszter néven megtaláltok(fb kép: VW golf6).

-
Anulu79
addikt
Tegnap este kirakott ph sessionből a játék. Egy darabig egyedül ténykedtem aztán jött még valaki majd ránk csatlakozott egy cimbi. Elindítottam a kokó eladást úgy, hogy 3-an voltunk a sessionben és ebből csak ketten a MC-ban. Eladásnak azt adta, hogy 3 motorcsónakkal kellett leszállítani az árut. amikor mentem a 4. pont felé akkor vettem észre, hogy a harmadik csónak eltűnt. Ez mitől lehet? Vagy ilyenkor ez a normális, hogy ha kevesen vagyunk? Volt már ph sessionben, hogy segítettem valakinek eladni és csak ketten voltunk a MC-ban de ott megmaradt a harmadik jármű és azt is be lehetett vinni.
-
Bjørgersson
félisten
-
anorche1
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Melyik a jobb, ha a városban/városhoz közel veszek egy gyárat, vagy ha a térkép túloldalán, de kimaxolva?
-
Met
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Megmarad és üres.
-
Met
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én is megvettem de be is zártam, ugyan annyit kell foglalkozni vele mint a többivel és kevesebbet hoz.
Azt tette fel az i-re a pontot amikor vittem a teherautót és az utas füvezett, ettől én is betéptem.
Qrva jóvót az a fuvar, faltól falig kb.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ja, néztem most róla egy YouTube videót, ennyi elég is volt.
Nagyobb durranásra számítottam. Akkor mégiscsak kokó lesz a harmadik, köszönöm neked is meg ucilnak is! 
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
igen. nem nagy extra, lila fényben csomó karácsonyfa

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
meth+cc+kakaó, ezek érik meg kimaxolva (secu nem kötelező, csak ne legyél mc-ben ha nem csinálsz semmit), a maradék sehogy, ha veszed bele a supplyt, akkor bukó a vége, ha meg lopod, az nagyon vacak idő per bevétel leosztva.
-
ucli
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Fű helyett kokót vegyél, az sokkal többet termel.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
anorche1
üzenetére
Én most a motoros bandás dologra kaptam rá. Nemrég vettem egy pénznyomdát, azt már ki van maxolva, egy eladásal 294.000$ a bevétel, ha jól emlékszem. Pár napja vettem egy meth labort, de az még nincs kimaxolva. Tippre az egy százassal többet fog adni eladásnál, az már egy a kettőből egész jó pénz. Utána akarok még venni egy fűtermeszdét is, kimaxolva a hárommal már elég szép pénzeket össze lehet majd szedni szerintem. Remélem.

Valamelyik este talán Plata bunkerből adtuk el a dolgokat, az kereken 700.000$ volt.
-
anorche1
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
és (#58806) svensson
Köszönöm! Nem tudtam, hogy a gyorsmenüből is elérhető, én eddig mindig bementem emiatt az irodába

Köszi még 1x
Más:
Vehicle warehouse utána mit ajánlott megvenni? Ha jól tudom, még mindig az autó lopás, szállítás a legjövedelmezőbb, de már nagyon unom

-
freeknight
őstag
Megtaláltam azt a videót, hát menni megy, magyarul elindul, de 10, gyakrabban 5 fps alatt van a teljesítmény 640x480 felbontásban.
Az a vga nem elég a gta-nak, az 1 gigás testvére 720p-n full lowon meg tudná hajtani 30 fps-el, az 512 megás sajnos elég sovány.
De a proci továbbra is kevés, felettem is linkelték gtx 750 ti-vel a videót, még ott is rengeteg fps drop meg hiányzó/későn betöltő textúra volt.
-
Puma K
nagyúr
Az Intel G3220-ban egy Intel HD Graphics 4000 van (bár ez nem egyértelmű még az Intel oldalán sem...: Intel® HD Graphics for 4th Generation Intel® Processors 0 - Intel® HD Graphics 4600 )
Az IGP mivel a gép RAM-jából csíp le magának adott mennyiséget és az lesz az IGP-nek a VRAM-ja mint a dedikált VGA-knak is van, így annak az órajele azaz a RAM-é nem mindegy sebesség szempontjából és persze a rendelkezésre álló RAM mennyisége sem az.
Ha az ember a GTA V-tel akar játszani, akkor célszerű ha a gépben legalább 8 GB, de ajánlott a 16 GB RAM megléte.
Én is jelenleg Intel IGP-t használom ami a i7 4790K-ban van, de ebben HD 4600-as integrált megjelenítő van, ami nem csak órajelben erősebb, de pipeline-ban is több van benne mint a mezei HD 4000-ben:
HD 4000 : vs : HD 4600
16 : Pipelines : 20
350 - 1100 : (Boost) Core Speed (Mhz) : 350 - 1350 (Boost)Esetemben a CPU órajelét fixáltam 4700Mhz-re, a 16 GB RAM-ot tuningoltam 1866Mhz-ről 2133Mhz-re és így van a GTA-ban 15-280 FPS-em. Átlag 30 körül mozog 720p-ben és minden beállítás a legalacsonyabban vagy lehetőség szerint kikapcsolva.
Van mikor az átlag FPS fel megy 30 fölé és nem ritkán 60-on áll autókázás közben. De az esetek túlnyomó részében 30 körül mozog és innen ugrik fel vagy eseik be.Ha a G3220 bírná is a játékot futtatni a benne lévő IGP és az alaplapba rakott RAM órajele-mennyisége be fogja erősen határolni a látott képkockákat.
-
Plata
félisten
Ha el is indul szerintem tartósan nem nagyon fog jól futni rajta,elég élvezhetetlen lesz,főleg hogy valószínűleg az utcákon is alig lesz NPC vagy egyáltalán nem lesznek változatosak.Ahhoz már combosabb kártya kell.
Ha pedig online-ra is fel szeretnél menni akkor még rosszabb lesz. -
-
söncö
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hát utána néztem. Youtubon találtam videót hogy ezzel a G3220 meg a proci saját intel hd-jával plusz 4 giga rammal elmegy. Most ha azt nézem ram a duplája meg a vga is a duplája az intel hd-nak.
Felkeresem a social clubot aztán lepörgetem a játékot és mondom a tapasztalatokat
-
Plata
félisten
-
Laraxior
titán
HumbleBundle-n Rockstar játékok fillérekért...

-
söncö
tag
Sziasztok.
Nem tudom mennyire jó helyen kopogtatok de lenne egy kérdésem.
Összedobtam egy lowbudget pc-t és tapasztalataitok alapján elrotyog rajta a játék?Intel g3220
8 Gb 1300hmz
Sapphire hd4670 ultimate 512mbVálaszokat előre is köszönöm!

-
Plata
félisten
Srácok,miért sárga a crew színe?
Avenger-t crew szinűre festettem crew logóval,vettem rá jobb motort,jobb páncélt,több ágyút,bombát azt nem mert nem látom értelmét.Meg még egy upgrade nincs rajta.
De egy kicsit randa lett crew színben.
Most már tudom mivel megyek autós talira.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nagyon bejön,igazán pofás gép,csak kicsit drága,na és géz hogy ha elfogadok invet melóra kidob.
Kétszer is elfelejtettem és repültem.
-
Segal
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Meg lehet irodaba is rakni a kezdohelyet es akkor ha valami ceoval kapcsolatosat csinalnal egybol a helyszinen is vagy.
-
anorche1
őstag
Nagyon gyakran nem tudok vip work -öt csinálni, mert "This VIP Work cannot run as there's already a session-wide activity running."
Miből lehet látni, hogy fut egy "session-wide activity", mielőtt ceo vagyok? Mert akkor egyből váltanék sessiont, nem kellene feleslegesen elmennem az irodába bejelentkezni ceo -nak. -
ProgenXL
őstag
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az drágább mint az Avenger,az a következő célom.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az avenger is
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Helyesírás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Közelre 196, távolra 294.