Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Ma próbáltam egyedül csinálni doomsday heist prep-et.
Mindig ugyanaz lett a vége,ha a facilitybe leszállítottam egy járművet,deluxo vagy mentő autó akkor a játék vagy egyszer kifagyott többször kivágott sztoriba azzal hogy a rockstar server unavailable vagy mi a rák,be sem tudtam jelentkezni online-ba csak ha újra indítottam a játékot.
Szerencsére a mentős végül sikerült,mert kiírta hogy prep complete majd ahogy a videó elindult azzal hogy a mentő le ereszkedik facilitybe kivágott.Deluxo lopásnál ugyan ez volt,csak ugye az nem lett kész mert négy deluxo-t kell lopni,és az elsővel mikor hazaértem vagy kifagyott vagy ledobott és újra indítani kellett. -
Plata
félisten
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Egyszerre csak 1 facility és csak 1 bunker lehet sajnos.Jó is lenne ha lenne hat bunkerem és termelnének.

-
-
Plata
félisten
válasz
proof88
üzenetére
Nézd ha veszel bunkert és upgradeled akkor napok alatt többszörösét keresed meg.Most egy fullosra upgradelt bunker eladás 2.1-2.5 milla dollár,attól függ sok játékos van bent vagy kevés.
Avengerhez Facility kell.
De két dolgot mondanék,a facilitynek nincs sok értelme,de rohadt jó hely,de tényleg,nekem most már fullosan fel van fejlesztve,és úgy kidekorálva mint a fene és igazán klassz hely belül.
Az Avenger meg rohadt jó cucc.
Nekem nem harcolni kell vagy öldösni,csak repkedni,de ennél jobb repülőt/helikoptert te nem kapsz.
Nekem van benne wehicle workshop,upgradelt turretek,fullosra fejlesztett páncél és egyéb szar,még bomba is van rajta meg flare,de sosem használom,jó egyszer le bombáztam Ucil-t de annyi.
Maga a repülő/heli nagyon jó,akár csak repkedésre,akár közlekedésre,van benne autópilóta,helikopter és repüló módban is tud közlekedni,hátuljába 30 ember a pilóta fülkébe 2 ember fér.
És a hátuljába beálhatsz valamelyik autóddal,fegyveres kocsival csak,én Deluxo Stromberg vagy Insurgent Pick Up-ot szoktam betenni.
Strombergel a tenger felett ugrom ki belőle,deluxoval mindegy mert tud repülni,Insurgenttel száraz föld felett ugrom ki.
Ha ráérek ilyenekkel szórakozom,Insurgent túlél két kilóméteres zuhanást is,bár ha valaki alattam van az nem.
De ha gyárak közt ingázom úgy szokott lenni hogy Deluxoban ülve lekérem Avengert,Deluxoval a hátuljába beállok,be a pilótafülkébe és irány a következő gyár,a gyárnál ha vidéken van leszállok és be a gyárba,ha városban van az Avengert auto pilótára rakom beülök kocsiba és kiugrom hátul.
Avenger maga eléggé strapabíró,múltkor csetelés miatt lezuhantam,de semmi bajom nem lett.
Át raktam helikopter üzemmódba és mentem tovább.
Ciki,de tegnap este jöttem rá hogy a facility-t ki is lehet festeni.
Már nem tudom mennyi volt,de festés meg dekorálás vagy 2 misi.
De tényleg csodás hely lett. -
proof88
addikt
Sziasztok,
csak pár hónapja tolom a GTA Online-t és tanácsot kérnék. Nem nagyon vagyok tapasztalt criminal enterprise tulaj.

Most 70-es szinten vagyok, sokkal többre nem is vágyom, de a 90-est szeretném elérni hogy végre rakhassak turbót a járműveimbe és nagyobb golyóállóságot. Ha az meglesz akkor már kényelmesebb lesz saját járművel eljutni A-ból B-be. Ezek sima utcai járművek.
Egyébként meg főleg versenyezni szoktam a játékban, pl hotring meg ilyesmi.Viszont korábban gondoltam rá hogy jó lenne nekem is egy Avenger, ami ahogy néztem elég drága, és ha jól tudom bunker kell ahhoz hogy egyáltalán lehessen olyanom ... ez tényleg így van?
Mivel most éppen van másfél millióm és hallottam hogy a héten van kedvezmény bunkerre is, szeretném tudni hogy milyen kötelezettségeim lesznek ha veszek magamnak bunkert ... mert látom hogy ti itt termeltek vadul mindenfélét, én meg csak az Avenger végett vennék hogy legyen olyanom néha cirkálni egyet Los Santos felett ...
Vagy ha bunker helyett inkább valami executive office-t veszek az már teljesen más irány, ugye? -
Logitech
aktív tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Bunki kamerát szoktam nézni én is, termel is, supply is megjön, viszont mintha az irodában a tv elé ültetve nem jönne meg a supply.
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ha bunkiba megveszed a suply-t, és maradsz kamerát bámulni, akkor nem kapsz sms-t hogy megjött, de attól megjön...

-
VikMorroHun
őstag
Éjszaka vagy két órán át bámultam a bunkiban a kamerát, és vártam a supplyt. Mikor újra ránéztem a játékra, jelentősen csökkent a készlet, 2* annyi volt a termék, mint előtte, de messze nem volt tele.
-
ProgenXL
őstag
jövőhéten Sea Sparrow helikopter és Vapid Flash GT jön.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
A bunki lopás nem nehéz eleinte sokat loptam, asszem az összes típusú lopás max 7 perc alatt kihozható, csak alapból hydrával kell elindulni mindig.

-
VikMorroHun
őstag
válasz
MrYoniko
üzenetére
Gondoltam, hogy kamerát kellene bámulni, mert amikor csak ácsorogtam passzívban, időnként kiírta a játék, hogy kb. 13 perc múlva ki fog dobni, mert csak ott álldogálok...
Ja, kipróbáltam a supply lopást bunkerhez. Elég nehéz, jó sokáig tart, és időnként majdnem annyiba kerül a lőszer pótlása, mintha venném a supplyt. Azt hiszem, ebből nem csinálok rendszert.
-
MrYoniko
aktív tag
Nyahh, kipróbáltam a bunkerben a secu camerát bámulva mikor dob ki, de ahogy nézem ugyan olyan, mintha TV előtt döglenék, szal tolom is vele az afk-t orrba szájba...

Ébresztőt nem állítok, de amikor csak lehet fél millánként eladom egyedül.
-
Plata
félisten
Srácok a múlt héten jött terepjáró az Pegazus jármű?
Asszem caracara a neve,géppuskás hat kerekű,ha csak pegazus-os akkor nem kell,de ha hazavihető érdekelne. -
VikMorroHun
őstag
Már nem emlékszem, ki javasolta tegnap éjjel, hogy várjak a bunker vásárlással, mindenesetre köszi a tippet, jó ötlet volt. Megvettem a bunkert (amit kinéztem, az persze nem volt leárazva), az összes fejlesztést, biztonságiakat, robogó szerűséget, most meg odabent várom, hogy meddig töltődik a termék...
-
Kiskokó
veterán
Mindenki nyugodjon le a picsába a bunker duplás

-
bluuzia
senior tag
Igazatok volt, most már dupla nekem is.

-
Peter_06
tag
Ha veszünk egy apartmentet az összes heistet meg tudjuk csinálni?

-
MrYoniko
aktív tag
válasz
szTotyy
üzenetére
Most fogom lemérni, ha belép, de ha 7 helyett 14-et ér 1 stock, akkor duplán termel, ha pedig 100 stock helyett 200 srock van benne, akkor duplázták a tároló kapacitást.
Nem lehetetlen amit mondasz Sztoty(i), de nem gondolod, hogy fullos eladásra ennek fényében adhat 8 buggy-t is?
De itt egy link, miszerint dupla lóvés:
link -
szTotyy
őstag
válasz
bluuzia
üzenetére
Az nem lehet, hogy csak a bunker "tárolókapacitását" növelték a duplájára? Mármint, hogy 700k helyett most 1.4 milla fér el benne. Viszont ezt dupla annyi idő alatt termeli. Mintha már lett volna ilyen..
Tomának még tegnapról lehetett egy fullos bunkere, a játék e szerint is érzékelte.
Ezek szerint most nem 7 ezresével növekszik a késztermék, hanem 14 ezresével. De vajon ezt mennyi idő alatt termeli ki? Véletlenül nem dupla annyi idő alatt termel 1 stockot, mint eddig? Valaki mérte már? -
MrYoniko
aktív tag
-
bluuzia
senior tag
válasz
MrYoniko
üzenetére
Vettem egy bunkert.
Az első setuppal feltöltötte a raktárát. Amikor az elfogyott, gondoltam eladom. Teszt.
A messzebb lévő eladásért 135K-t adott volna, de volt egy idegen arc is a sessionben, így a végén 136.350.-et adott.
Tehát az eladásért nem ad dupla pénzt, csak a bunker ára kedvezményesebb!
Felesleges beállítani éjszakára az ébresztőt.
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Ha jól emlékszem egy 75k-s suplyból csinál 20 ládát stock-ba, amire 140k-t ír. Ezt messzire eladva 210k-t fizet, ami most ugye 420k.
25 ládáig egyedül is el lehet adni, mert egy kocsit ad. Ezt 175k-nak írja, messzire eladva pedig 262,5-t ad, most duplázva 525k-t.Valamelyik nap nekem is volt kocsieladás közben, hogy a delikvens Akulával próbálkozott, de olyan béna volt, hogy volt időm kényelmesen leparkolni, kiszálni és minigunnal leszedni. Csak eztán deluxo-val próbálkozott, de azt is leszedtem.
Utána meg én voltam a szemében a pöcs, mert tankkal vagy 20x megöltem...
-
Laraxior
titán
Csak szólok, hogyha egy feltöltést vesz valaki 75ezerért, akkor azt egyedül is el lehet adni kb 10 perc alatt. 400k+ a fizetés érte....és akkor nem kell várni, hogy mikor lehet eladni, mikor tud valaki segíteni, illetve, ha valaki egyedül tolja, ahogy én.

Mellesleg hogy jártam ma. Vittem be pont a Proto-t, nem kellett már sok, vagy 1km.. erre megtámadott egy gyökér az Oppressorral. Na mondom, ennek lőttek. Jött is pár rakéta, de nem talált hálistennek. Jó kis kanyargós úton kellett haladnom, aztán egyszer csak megszűntek a rakéták.
Kidobta a session.
Na mondom, pont jókor. 
-
Plata
félisten
Nos én kb egy hete nem voltam fent,vagy nem voltam jól vagy a gépemmel voltak gondok,jah még vannak is,de ma felmentem.
A bunkeremben elfogyott a supply és amíg fent sem voltam termelt.Múltkor úgy hagytam ott a játékot hogy feltöltöttem a gyárakat és a bunkit is,de úgy látszik megint termelnek offban is.Múltkor is fura volt hogy a meth gyáram egy napa alatt offban tele pakolta magát,de most a bunker is termelt.
Monnyuk nem tudom örüljek vagy kezdjek el beszarni hogy bugos a gyáram és kapok egy termetes banánt. -
ProgenXL
őstag
Supplit venni tudtommal csak public sessionba lehet. Erre figyeljetek hogy privátban nem fog engedni.
-
Kiskokó
veterán
válasz
szTotyy
üzenetére
"Az élet nem kínánságműsor" szoktuk mondani mikor haverok rinyálnak hogy nem akarnak vedelni

De amúgy ja én is ráállok az AFK-ra ha már dupla bunker van.Az mondjuk elég gáz hogy új kocsi nem jött... megint az lesz mint karácsonykor, hogy van 10 új autó és 3-4 hónap mire mind bekerül...
-
szTotyy
őstag
válasz
Reaper
üzenetére
Megint bunker?? Most volt pár hete. Nem mondom, örülök neki, csak annak nem örülök, hogy a héten sokat dolgozok és nem tudom kihasználni. Reaper ötletén elgondolkodva, lehet éjszaka beállítom az órámat egy-egy supply időre, és felkelek venni időközönként cuccot.
Mennyi ideig is tart egy teljes supply feldolgozása? 
Az meg mi már, hogy kimaradt az új autó a héten?!
-
Reaper
őstag
Akkor holnaptól invite onlyban fogom hagyni a gépet reggel, afkba

-
hegyipapa
senior tag
Nem érkezett új jármű.
-
Kelecar
aktív tag
Mik az új járművek?
-
Plata
félisten
válasz
MrYoniko
üzenetére
Hát igen,a WoW 13 éve fut már ha jól emlékszem.Havi 3-4,5k az előfizetése,most jön ki a hetedik kieg hozzá,amit már előrendelésben megvettem.

Kiegenként 12-18k forint.
És sokan több accountal tolják.
Viszont a WoW-al pénzt is kereshetsz.
Na jó más online játékkal is lehet,hisz STO-ban ismerős kb 3 hét alatt 2000 dollárt keresett meg,de mondjuk ő profi a kereskedésben.
Igaz pár accountját el is kapták valódi pénzel való kereskedés miatt és bannolták,de valaki segített neki a javait mindig kimenteni.
Jó érzés ha megbíznak az emberben annyira hogy ekkora értéket rá mernek bízni.
-
Rick3D
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Régi szép idők
Még 1.6 idején is mikor már hígult az akkori szűk gamer közösség 
Köszönöm hogy emlékeztettél rá
-
bluuzia
senior tag
válasz
HussarF
üzenetére
Használt vagy másmilyen acc, úgyhogy ezzel nem a R*-t gazdagítottam.
Nevetséges ára volt, ezért ennyiért megvettem, többet nem adtam volna érte. Ha bármikor bebukom, emiatt nem fogok aggódni.
Hacsak nem lesz ez is jogtalan ban - bár bebizonyították, akár jogos akár nem, semmit nem lehet tenni.
Ez egy rögtön ítélő bíróság.Teljes árú, új játék már tényleg ön-szivatás hatását kelthetné. Ahhoz már bőrszerkó is járna.

Az a baj Lepi, hogy ez egy függőséget okozó játék.
Persze, hogy a jó társaság is hiányzott, de komolyan semmilyen játékba nem tudtam belemerülni.
Pedig csak Steam-en elértem az 1000-et. Persze sok gagyi is van benne, de tudnék válogatni, ha tudnék.
-
válasz
bluuzia
üzenetére
Látod, veled is jól kibasztak és te is csak azt a statisztikát erősíted, hogy milyen jó a játék, mert ahelyett, hogy helyesen azt cselekedted volna, hogy letörlöd az egészet és soha többé felé sem nézel, még több pénzt adsz nekik ezért. Nincs neked amúgy S/M fétised is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kiskokó
veterán
Kedves PHHU CREW tagok!
A szavazás még mindig folyik, örömmel látom hogy már 56 szavazat érkezett, azaz ennyien már biztos vagyunk immel -ámmal aktív tagok!
Aki még nem tette meg az szavazzon!
Köszönettel
Saabe60 -
Kiskokó
veterán
válasz
MrYoniko
üzenetére
Az agyonterhelt szerverekkel mi a tapasztalatod ?
Én 2 éve játszok de szerintem 1 kezemen meg tudom számolni mikor tényleg szerver oldalon volt probléma.
Nem védem őket, csak megosztom a saját tapasztalatom.
Nekem nem nagyon szokott lenni semmi baj. Az hogy akkora világba Online 2-5 percig tölt be hát na... de szerintem annak semmi köze a leterheltségnek. -
MrYoniko
aktív tag
válasz
szTotyy
üzenetére
De azért elég sokunkban fogalmazódik meg az alábbi kijelentés:
"Dear R*, fuck you for everything!"Gondolok itt a banán osztásra (biztos az egészségesebb táplálkozás kampányát értették félre), a bug-halomra (mert nincs Chemotox), a jól modolható felületre (köszi a sok gerinctelen csalót), az agyonterhelt szervereket (biztos vigyáznak az áramhasználatra, mint környezetkárosító tényező)...
... és még sorolhatnám.Oké hogy sok órát örülünk a játéknak, de szerintem a közösség az amiért ennyit nyúzzuk, és nem az az új tartalom, amit hébe hóba adnak...
-
szTotyy
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
...hát igen. Ha jobban belegondolok, nem is olyan meglepő, hogy egy számítógépes játék kapta ezt a címet. Azon belül meg szintén nem meglepő, hogy a GTA lett ez.
Viszont ezek tudatában még szánalmasabb és dühítőbb a gyártó nem éppen kellő megbecsülése azok iránt, akik miatt ez a hír megszülethetett.
Jó persze maguknak köszönhetik, mert ők hozták létre ezt a játékot, de bekaphatják a anti-cheat rendszer és a support hiánya miatt.
Amúgy köszi a játékot! Azért nekem is megérte a játék, mert eddig 1.260 órám van benne és akciósan vettem azt hiszem kb.10.000 ft-ért. Szóval az óránkénti szórakozásom ára kevesebb, mint 8 forint. És ez csak egyre olcsóbb lesz, minél többet játszok vele. -
negyven2
nagyúr
Azért ez nem semmi...
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy lehet sokszor "zuhanok" le helivel, de nekem van a legtöbb kill-em helikopter rotor álltal (az első hátsó rotor kill elszenvedő alanya pont Freeknight volt tegnap).
Blu meg szerintem úgy van a vízzel, mint Koszi az Aranyesső Yukkában c. filmben:
"Vizet azt ne, nekem az árt, nekem az árt..."
-
MrYoniko
aktív tag
Ez úton is köszönöm Blunak, Freeknight-nak, éd Hacsekinek a közreműködését a Human Labs Heist-ben.
Végre ez is megvan, jövőhéten akár jöhet a kövi...
-
VikMorroHun
őstag
válasz
szTotyy
üzenetére
Egyértelmű, hogy kellenek az új tagok. Jót tesz a crew-nak és az újaknak is. Az tény, hogy ha túl sokan vagyunk, mindenki végzett az eladásokkal, akkor könnyen elfogynak a CEO/MC helyek, de ilyenkor lehet menni új sessionbe is. Aztán reménykedni, hogy nem fognak rád szállni supply/kocsi/láda beszerzés közben.

A szabályzat szigorításához szerintem elég a nyilvános barát lista/tiltott barátok/crew tagok, nem kellene elvárni a napi x hozzászólást itt a fórumon. Szerintem elég, ha itt jelentkezik, és együtt játszik velünk crew sessionben. Úgy el lehet dönteni, alkalmas-e hosszú távra. Pl. nemrég jelentkezett Csaba_HUN. Mivel ma délután segített nekünk eladásokkal, nem csinált semmi zűrt, javasolnám a felvételét.
-
makabanan
csendes tag
Helló!
Tervezem beszerezni a DVD-s kiadást, azzal kapcsolatban tudtok valami infót, hogy jár hozzá papírtérkép, vagy van-e bármi melléklet a dobozban?
A GTA IV-hez és a GTA EFLC-hez is volt, kíváncsi lennék, hogy a legújabb részhez is jár-e. -
pokers
senior tag
-
törölt tag
válasz
gcsaba966
üzenetére
Ne vedd magadra, csak erről jutott a dolog eszembe. Ez PHHU Prohardver CREW. És ha visszaolvasol, láthatod hogy átalakuláson megy át az egész rendszerünk, jelenleg sok kérdés merült fel hogy hogyan tovább... ezért dobtam fel a témát. De nem én döntök egy személyben. Közösen formáljuk a szabályrendszert.
-
Kiskokó
veterán
válasz
szTotyy
üzenetére
Azzal nincs baj, ha valaki eltűnik mert megunja, mert ha azok az emberek már a válogatott tagok, akinek csak phhus ismerőse van stb akkor onnantól fogva már nem számít hogy inaktív-e a crewban.
De a jelenlegi crewban sok olyan inaktív tag van aki ezer másik ismeretlen frienddel rendelkezik vagy csomó crewban van.Ezt a fórumon jelenlétet csak nagyon lightos verzióban, de szigorúan venném.
Egyszerűen látszik hogy mikor reggelt, ismerte e már a fórumot vagy sem... hsz nem nagyon számít.
Ha meg friss akkor nézzen szét kicsit próbálja hasznosítani az összefoglalót stb, köszönjön be bejelentkezéskor és a legfontosabb Itt várjunk el egy legalább 2-3 emberes ajánlást amit online való együtt játszással lehet elérni.
Nagyjából 1-3 hét aktivitás után ha "megismertük" és nem fórumos akkor regeljen, jelentkezzen és kell pár ajánlás. utána jöhet. Az hogy a fórumon aktív az csak plusz pont. szépségverseny is sok crew RP-t ad
Sajnos nem nagyon volt időm megírni a kampányszövegem, de lennének ötleteim az új crewal kapcsolatban.
De sok lenne leírni meg mindig változik, meg nem is tudjuk mi lesz még.na de
Szavazz rám!

ui.:
Mindenki ment szavazni?????!!!"Miért nem szereti Orbán a Trabantot? - Mert kormányváltós." 
-
Puma K
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
Van amit egyedül is el lehet kezdeni, de van amihez 2 fő kell minimum, de azt írja is a leírásban.
De ne csak a Mission részt nézd meg hanem azon a listán minden mást amit ott látsz.
Elég sok lehetőség van a játékban.
Egy részére a telefonon feljövő meghívások rendszerint Martin részéről vagy más játékosoktól érkezik és a játékban a térkép felett látod:
Ami játékosoktól jön felkérés azoknak a leírására egy fél pillantást vess rá, és ha nem a Rockstar féle standard szöveg, akkor az meglehet, hogy egyedi feladat, ott meg lehetnek szivatások, de nem feltétlenül van így minden esetben.
Nem a fórumozás a kötelező, hanem az aznapi kérelem benyújtásának az ideje ne egyezzen a regisztrációéval.
Mivel a crew alapvetően azért jött létre mert az itt fórumozók igénye életre hívta, így jó hogy az itteni fórumon való jelenléthez kötném.
De pontosítok:
Lehet hanyagolni a fórumozást, de ami a legfontosabb, hogy ne aznap regisztráljon be amikor a kérelmét írja hogy csatlakozna és így összesen 1 hozzászólása van.
Nem kell naponta hozzászólást írni csak legyen a PH! tagja egy ideje amit az itteni jelentkezési kérelme során meg is lehet nézni, hogy csak a kérelem írása miatt regisztrált-e vagy mert ismeri az oldalt.
Az hogy valaki elvolt egy alapvetően PHHU-s által csinált szerveren ahol többségben itteni crew tagok voltak jelen az egy pozitív és jó dolog. Fel lehet venni barátnak azt akivel jól tudott az adott ember együttműködni és akkor újból meg is találják egymást a crew-ba való csatlakozástól függetlenül.
Ha pedig az adott barátlistán lévő ember olyan crew-ban van ami necces akkor lehet neki jelezni, hogy lehet ajánlott a saját nyugodt és a vele együtt játszók játékélménye érdekében ezekből kilépni és a barátlistáját szűrni, mert az van hogy könnyebben csatlakozhatnak hozzá a csalók és így belerondítanak a játékélményébe vagy megszívja pl pénzeső formájában.
Valamint gondolkodjon el azon, hogy az a crew adott-e neki bármilyen pluszt ami miatt érdemes bent lennie.
Lehet crew nélkül is létezni a GTA Online-ban.
Csak mint írtam az itteniek igénye alapján született a PHHU ami által könnyebb az egymás megtalálása és a közös játék és szórakozás.Az hogy lecsökken a crew létszáma az egy ezzel a folyamattal járó jelenség.
Aki itt akar lenni az megérti a crew szabályokat és elfogadja azt. Ezen tények tudatában jelentkezik ide.
Semmi nincs ebben csak ezekkel a tisztában kell lenni, nem pedig mindenféle crew-ba beadni a jelentkezést meg mindenféle jött-ment embert felvenni barátlistára az első közös ellenség lelövése után.A közös és mindenkire vonatkozó szabályokat meg kell beszélni, mert ez az itteni fórumon jelenlévő köz érdeke, hogy szabályozott legyen bizonyos keretek között a PHHU.
-
Met
nagyúr
válasz
Puma K
üzenetére
Nem hiszem hogy jó ötlet megkövetelni a tagoktól az aktív fórumozást.

Értem hogy PH crew meg minden de sokan nem azért léptek be mert betévedtek a topicba és jól érezték magukat hanem véletlenül PH-s session-be került, ha kért segítséget kapott vagy segített másoknak. Azért léptek be mert a játékban jó volt neki, nem itt a topicban.
Azért regeltek a fórumra mert itt kellett jelentkezni.
Ahhoz hogy itt végiggörgetve látható legyen valaki nickje naponta be kell írni valamit. És ha nincs kérdeznivalója vagy egy kérdésre már nem tud érdemben válaszolni mert mások megtették? Írjon be egy vótam-ot csak hogy aktív legyen és ne repüljön a crewból?
Ha ez alapján lesz szelektálás + az inaktívok is repülnek nagyon le fog csökkenni a crew létszáma.Nem az okozta a problémát hogy minden "jöttmentet" felvettünk és inaktív volt a fórumon, hanem az hogy egyesek képtelenek megérteni hogy a barátlistáján lévő nem PH-s kontaktok miatt idegen is be tud jönni.
-
szTotyy
őstag
Bevallom az utóbbi napokban elbizonytalanodtam a leadott szavazatom és a nagy szigorítás kapcsán. Mégpedig onnan jött ez a gondolatom, hogy az utóbbi napokban elég gyér volt az online lévő crew tagok száma. Eddig én is azon az állásponton voltam és hangoztattam, hogy kell a nagy szigorítás (le is adtam a szavazatom a C-re), kell a szűkebb, családiasabb légkör. (A Puma által leírt dolgokat már én is felhoztam, említettem.)
Viszont az aggodalmam e felől az, hogy nem fogyunk-e el így egy idő után, ha nem hagyjuk, hogy áramoljanak az új, friss emberek a csapatba. Mivel ez elsősorban egy számítógépes játékról szól, tudom, hogy egyszer mindenkinek eljön az a pillanat, amikor megunja a játékot (úgy, ahogy ezt mostanában többen is mondtátok). Mindenki ismer olyan neveket, akikkel még együtt kezdte, de már nem találkozik vele a játékban. Többektől is hallottam, hogy ha a társaság nem lenne, már rég nem játszana a játékkal. És egyszer eljön az a pillanat, amikor már a jó társaság sem tartja itt az embert. Ezeket a neveket viszont - még ha csúnyán is hangzik - pótolni kell újakkal.
Mindent összevetve kell a szigorítás, vagy egy nagy tisztogatás a már rég nem játszók között, de nem lenne jó, ha ez miatt visszakozna sok új játékos, akik majd a crew jövőjét adnák.. ...mint ahogy az előbb is írta gcsaba966.
Többünknek is baja volt, hogy amikor bő egy hete annyian voltunk fent, hogy nem jutott ceo/mc hely a sessionben. De inkább töltsünk meg 2 sessiont is tagokkal, mint csak egy negyedet.
Ez a kis kételyem támadt, ti mit gondoltok, felesleges aggodalom? -
gcsaba966
csendes tag
válasz
üzenetére
Nem szoktam fórumozni, nem is érdekel hogy őszinte legyek. A játékban találkoztam pár tagotokkal, játszottunk is együtt viszonylag sokat, láttam hogy jóarc emberek vannak, segítitek egymást, gondoltam akkor jelentkeznék. Azért írtam ide, mert ugye elvárás.. De ha az aktív fórumozás is elvárás (mondjuk én ezt leírva nem láttam) akkor köszönöm szépen, vissza is vonom a jelentkezést.
-
Puma K
nagyúr
Igazándiból a regisztráció idejét kellene figyelembe venni és, hogy ne 1-2 hozzászólása legyen az illetőnek összesen amiből az egyetlen vagy az egyik a belépési kérelme.
Pl:
- Felhasználónév: GipszJakab
- Regisztrált: 2000.01.01.
- Hozzászólások száma összesen: 6Beléphet a PHHU-ba: Igen
- Felhasználónév: ÁcsGizella
- Regisztrált 2017.12.28.
- Hozzászólások száma összesen: 692Beléphet a PHHU-ba: Igen
- Felhasználónév: KovácsPéter
- Regisztrált: 2018.04.08.
- Hozzászólások száma: 1Beléphet a PHHU-ba: Nem
Konkrét példa pedig: gcsaba966 aki megfelel a fenti kritériumnak, mert nem ma vagy pár nappal ezelőtt regisztrált és vannak hozzászólásai is a fórumon 1-2-nél több.
Így meg lenne a zártsága a crew-nak és nem egy IGN szintű katyvasz lenne.
-
törölt tag
válasz
Thoomaster
üzenetére
Azért a te neved alapján nekem egyből beugrik hogy itt is jelen vagy. De van aki csak 1-hszt írt a jelentkezéshez, és se előtte se utána semmi.
-
Thoomaster
csendes tag
Nem kell azt megszámolni, de azért mégis lássad, hogy egyszer kétszer azért mégis hozzászól a fontosabb dolgokhoz...lássad a nevét mikor görgetsz lefele a fórumon, és ha kérdezni akar valamit itt kérdezze meg. Én például észreveszem azt, ha azok az emberek akik PH-sok aktívak a játékban de a fórumon nem, sok olyan újonc van, mostanában többet is láttam, és nem csak újoncok.
-
Met
nagyúr
válasz
Thoomaster
üzenetére
És hogy szabnád meg az aktivitást? Minimum heti x hozzászólás? Ki számolja?
-
Thoomaster
csendes tag
válasz
üzenetére
Én például kb egy éve vagyok a fórumon regisztrálva, ha nincs is sok hozzászólásom, de olvasom a fórumot majdnem mindig, és a játék által ismertem meg jobban a fórumot és a tagjait. Igen, vannak olyanok akik jelentkezéskor írnak egy hozzászólást bemutatkozásként és kb. annyi. Szerintem nem az az aktív aki a nap 24 órájában írja vagy olvassa a fórumot, mert nem mindenkinek van ideje erre, hanem szerintem az aki tisztában van a Crew-on belüli dolgokkal és szabályokkal, persze ez azt is magába vonja, hogy jelen legyen a fórumon mikor szükséges és olvassa az infókat mikor az ideje megengedi. Például ne mind tegyen fel kérdést játékon belül minden apróságnál, csak ha nincs meg az az infó a fórumon, én is sokszor kérdezek valamit, próbálom csak azokat kérdezni ami nincs meg a fórumon. De ha valaki csak azért regisztrált a Crew-ba mert ezt találja a legjobbnak, vagy mittudomén, akkor az nem helyes, a fórumon is kéne legyen egy minimális aktivitá, és segíteni egymásnak fórumon és játékon belül egyaránt. Én a jelentkezésnél pl. azt is kérném, hogy miért akar jelentkezni a crew-ba, mivel fog próbálni segíteni a tagoknak etc.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy ha bunker helyett inkább valami executive office-t veszek az már teljesen más irány, ugye?

CactuS