Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Nagyon szép a játék. Az autó törésmodell:
elég gyenge sajnos, és a levegőben nevetségesen viselkedik. Amikor pl lezuhan a hegyről, mindig egyenesbe akar állni, nem pedig forogni, ahogy azt kéne. -
laceszgamer
addikt
Ok, 2 órát toltam, de úgy érzem lesz itt 100 szor ennyi is.

A játék egyértelműen jó, ez sose volt kérdés, de mellé a port is remek.
Azon meg majdnem beszakadtam mikor az elején az egyik küldiben a kutya hopp ugrott a másik kutyára... játszani 
-
Ra's al Ghul
senior tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy akinek NVIDIA kártyája van annak miért van letiltva az NVDA TXAA?
-
RoMix85
aktív tag
Rajtam kívül van még akinek kifagy indulás után?
frissítettem drivert is de semmiesetleg kell még v.mi külső program megléte?
Hogyan telepítsem újra hogy ne keljen újból töltögetni? -
spanglee001
addikt
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
egyből bankban van a java zseton
-
gyuszaa
őstag
Úgy hallom jól sikerült a port, PS3 diavetítés után biztos megváltás lesz.
Először egy R9 290-el tesztelem, aztán délután beröffentem a CF-et.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Beállításoknál szépen belőtte magát very high-ra alapból.
-
rocket
nagyúr
Settingsbe van beepitett benchmark, TAB-al indul.
-
1m1s
tag
Az online másoknál is karbantartást ír?
-
rocket
nagyúr
-
gyimger
őstag
Kiléptem, hogy szerelmet nyilvánítsak. Azonnal very high-ra állítottam, mondom, lesz ami lesz, és gyönyörű! Lehet, hogy Los Santos miatt, vagy lehet, hogy a San Andreas óta számomra nem létezett GTA, de tényleg ugyanazt érzem és ugyanolyan örömmel indítom el. Jó érzés!
Azt hittem, elálmosodok, de megyek vissza szerezni a sok ezüstmedált.

-
Ra's al Ghul
senior tag
Hát srácok le a kalappal a Rock Star előtt. Ok a letöltéssel volt egy kis gond de megérte a várakozást. Komolyan mondom nem semmi. Minden maxra állítva ás pörög a játék.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a multiban az előrendeléshez járó pénzt egyből a karakterre rakja vagy azt a "bank" ba? Úgy hallottam hogy nem valami biztonságos az összes pénzt magadnál hordani.
És még annyi lenne a kérdésem, hogy mennyire számít, hogy milyenre csináltam meg egy adott küldetést? (Bronze, Silver vagy Gold) csakhogy mennyre figyelek oda?
-
m0h0senator
őstag
Volt róla szó de nem találom. HDD-ről szeretném átvinni SSD-re a játékot. SSD-n van 80 giga szabad hely. Hogyan tudom újra hozzá adni?
-
spanglee001
addikt
korán feladtátok

-
válasz
m0h0senator
üzenetére
Ja, az eleje szépen megy, de az első autós résznél a városban, durván leesik, akár 30-40fpsre is. A menu laggol mint a picsa, de amúgy fasza...na, alvás.
-
m0h0senator
őstag
Szép jó droppok nálam vannak amit később javítanak. Kellemes játék, talán 12 óra múlva nézzünk egy online-t.
megyek alszom pár órát

-
Cthulhu Dawn
őstag
GTA IV (hez hasonló) törésmodell
!!! -
Viper26
nagyúr
Jó ezeket a véleményeket olvasni, majd délután ránézek én is.

-
Cthulhu Dawn
őstag
Cicák
!!! -
Asbee
veterán
Az advanced graph beállítások azért durván csökkentik az fps-t. Városban 2xMSAA minden max simán 70+ fps. De nagyon sok beállítás van, nem lesz itt gond.
-
Szerintem megérte a várakozást a játék kemény, gépigénye meg nagyon barátságosan beállitható...
-
Ra's al Ghul
senior tag
LE JÖTT!
-
TiMoN
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Ugyan ez, feladtam...
-
Mosqu!to
addikt
Menüig eljutok, majd story mód indításakor kapok egy Corrupt game data windows üzenetet...
Reboot nem segít neki. Asszem mára ennyi, holnap mehet a reinstall... -
Dyingsoul
veterán
-
Ra's al Ghul
senior tag
Na jó.
Nekem már harmadjára tölt le 353 MB ot. Még 1 szer megakad és feladom.
Csak tudnám mi történik azzal a be nem fejezett 353MB -tal ami 350-en megáll és úra jindul.
-
gali777
őstag
Másnak is akad a menü, mint a szar? A játék maga megy jól, de ha a menübe lépek szaggat összevissza.
-
Max_218
tag
Úristen le a kalappal a rockstar előtt ,hát ez a játék valami brutális ,már most. Éles texturák,folyamatos játékmenet ,semmi lassulás, eddig csak fps--játékokban láttam ilyen részletességeket. Megérte a beléjük vetett bizalom ,hogy most odafigyelnek. na megyek is fojtatom

-
-
laceszgamer
addikt
Na így elsőre remek port lett.
Megy szépen maxra cibálva. 
-
Asbee
veterán
Első jelenet 4xmsaa FHD minden max 80 fps alatt nem láttam. Jónak ígérkezik. Kiderül majd városban.
-
rocket
nagyúr
Spoiler gombot hasznaljatok!!!!

-
HaZsolt
őstag
És bumm, berobban a topik. Meséljetek, milyen?
-
Speed®
titán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Azért az, hogy 4.4Gs i7+16GB+290X mellett jól fut 1080Pben, nem csoda..ha ugyanezt hozza i5+8GB+270 mellett mondjuk, azt már értékelni fogom.
-
MrGeE
csendes tag
válasz
rocket
üzenetére
én is majdnem beszoptam 128 gb ssd-vel de sikerult kitrükköznöm miután dobta a hibauzit h elfogyott a hely, letoroltem egy filet a cachedepot konyvtarbol, olyat ami fajlnevnel szamsorban alacsonyabb volt, nalam speciel egy 17 gigas cache file volt, gondoltam h azon mar tulvan (decryptelesben...) és így sikerult helyet nyernem
már tolom is a gamet 
havernal nem jott be ez a technika, neki elkezdte letolteni ujra....lehet azert mert nalam még ment a steames progressbar...
-
-
Pacy
aktív tag
A jelenlegi gépemen tökéletesen fut full maxon 2x msaa melett. A legkisebb amit láttam 71fps.
-
Franklin
addikt
Na mennyi lesz a Peak Today, ki mit tippel? :-)

-
nmy1212
tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nekem is feldobta hogy nincs elég hely. Majdnem kidobtam a notit az ablakon

-
wjbhbdux
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
nem a világvége, 20 perc alatt átmásoltam a HDD-re az egész mappát és most ott bontogatja, mire kész már talán be is lehet majd lépni
. -
rocket
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem csoda, van aki a jatek miatt vett 128GB-os SSD-t, de 140GB hely kell a kicsomagolashoz

-
laceszgamer
addikt
Steam forumokon mi megy amiatt hogy dupla hely kell neki míg kipakol.

-
-
Gr3GoRi
tag
Üdv!
Nálam most már megy a singleplayer normálisan kb 10 perce

-
kelekyle
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Most eljátszotta még egyszer... feladom mostanra...
-
nmy1212
tag
Nekem Account locked van mint ahogy sok más embernek is ahogy látom

-
TheProb
veterán
Akinek Steam-es verziója van és regelte már a kulcsot SC-n, annak megjelent a játék a játékai között? Mert nálam még mindig nem mutatja, ellenben ha újra be akarnám írni a kulcsot akkor azt írja, hogy már aktiválva lett. Remélem csak a leterheltség miatt nem frissült még a DB.
-
gyimger
őstag
Van in-game chat online-ban. Jó tudni.
-
Puma K
nagyúr
Ilyenkor hiányolom, hogy nincs i7-4790K@4.5Ghz, 2x 240GB SSD RAID 0 a gépemben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gali777
őstag
Na nekem most indult el

-
Cthulhu Dawn
őstag
Ennyi idő alatt ki-és becsomagol a winrar 65 giga isot, mi baja van ennek
? -
Sotyks94
aktív tag
Nekem itt tart 10 perce (az 50 megás fileon már túl vagyok, fel is rakta)

-
válasz
m0h0senator
üzenetére
Hogyne, már a másodikon is túl vagyok...

-
törölt tag
-
kelekyle
őstag
Nekem egyszer végig ment az update utána social club hibát írt és retry gomb fogadott... újra indult a letöltés eljutott kb. 300mbig a 356bol és most egy ideje connection to download server lost

-
emre33
addikt
Nekem elsőre elindult

1 perce
-
KAMELOT
titán
Mikor lehet megvenni mert itt csak azt látom, hgoy előrendelés van!? ÁÁÁ most látom már lehet venni!

(#16025) gyimger: GTA 5 megyünk!
-
Puma K
nagyúr
De legalább valami értelmes %-ot mutató cucli lenne Steam-en... ehelyett a letöltéseknél nézem, hogy mennyi IDŐ van még hátra... %-ot kérek %-OT!

-
warcat
veterán
Na a sok gyökér
leszakadt végre Steamről,3 óra alatt lejött a fele aztán délután óta 5-700 kb/sec volt.(végigpróbáltam párszor a letöltési régiókat pedig)
Most megjelenéskor persze lehalt,de a roham után 2.4Mb/sec -
TheProb
veterán
Érdekes ez a steam decrypt... eddig 1,5óra volt, most felment 20ra... Lehet restart kéne, de nem merem. hátha előről kezdi

-
Nekem már csak 10 perc van

-
Mosqu!to
addikt
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Gondolom a connection lostot te is kapod itt folyamatosan

-
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ennyi szrakodás után már szerintem az tökmindegy, single induljon el és derüljön ki a becses cucc gépigénye az a lényeg. Mert lehet holnap a pc boltosoknak is lesz forgalma..
-
Max_218
tag
nálam most fríssit ,meg kicsomagol megint ,de már 20 percet ír és csak feljebb megy.

-
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Nekem ez végigment és utána elindult még egy...nyilatkozz, nálad is?
-
JoolsNOS
veterán
Azt hol látni, hogy már kicsomagol? Mert nekem mg nincs gta mappa a common mappában, csak az a 63 giga a depotcashe könyvárban.
(#16007) laceszgamer: és itt is a válaszom

-
laceszgamer
addikt
Érzésre lesz fél kettő - kettő mire elhet játszani. Multi esélytelen, bár részemről elég ha a single elindul.
Ahogy nézem először a Steamapps mappán belül a depotcache-ből kitömöríti a downloading mappába és onnan dfogja másolni a játékok közé.
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
TheProb
veterán
Nálam 1,5h-t ír a kicsomagolásra...
-
nmy1212
tag
Én annak is örülök ha a single elindul rendesen.
Multi nekem spec ráér 1-2 napot 
-
laceszgamer
addikt
Remélem ezután menni fog a regelés, a kulcs megvan amit kiír, csak a Rockstar rendszere is birja.

Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

frissítettem drivert is de semmi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Látótávolság elképesztő
.

már tolom is a gamet

legalább van mit nézni amíg tölt ez a mutyula
CactuS