Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Anulu79
üzenetére
Igen, jobban tapad tőle az autó, kezelhetőbb lesz. Főleg a downforce autóknál fontos ez, pl. RE-7B, Vagner, Autarch. Ha nem versenyzel, akkor nem annyira jelentős ez, kivéve ha nem tetszik alapból az, amennyire csúszik az adott sütő.(Mindegy, melyiket teszed rá, csak legyen rajta.)
-
CJ4567
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Páncélzat nem befolyásolja, a csíkokra ne hallgass.
-
Anulu79
addikt
Ma megvettem az Opressort. Azt kell mondjam, hogy haláli. Szó szerint! Mire végig mentem a mapon nem tudom, hogy hányszor halltam meg.
Ezt színezni csak a kifejlesztett skinekkel lehet? -
freeknight
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Értelmezni kéne a táblázatot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Arról van szó, hogy a jobb oldali színes oszlopokban láthatod, hogy mennyi idő alatt térül meg a bizniszekre költött lóvé. Ezt Remote Sellel számolták. Ha localba adsz el, meg kell szoroznod az időket 1,5-el.
Igen minden fent van wikin... amit ebből a táblázatból szedtek össze
. Meg szerintem ez így ebben a formátumban a legegyértelműbb.Egyébként Elpiloto100 reddit felhasználóé az érdem, hatalmas tisztelet neki, nem semmi munkája van a táblázatban.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Ezeknek a lényege szerintem GTA wikin is fenn van. A notes részben az első pont pedig hibás, mert fordítva van (akkor ad 50%-kal többet, ha távolra adsz el).
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hogy lehet hozzászólásokat like-olni?

-
szTotyy
őstag
válasz
MrYoniko
üzenetére
"egyik kézben a teló, másikkal meg kipakolom azt a sok lomot, amit beledobál." - nem a sok lomot kell otthagynod a boltban...
Teljesen átérzem. Én megmondtam az asszonynak, ha boldogok akarunk lenni közösen, akkor külön-külön megyünk vásárolni. Mégis mindig beleesek a csapdába...
-
Kiskokó
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Ilyeneket kéne betenni az összefoglalóba mert én is van hogy keresném de persze sehol se találom.
-
szTotyy
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Az ilyen hasznos és gyakran használatos infókat, táblázatokat nem lehetne az összefoglalóhoz csatolni, vagy ragasztani? Meg az olyanokat, mint a kocsilopás csínjának-bínjának leírása, amit már megannyiszor begépelt annyi sok ember a saját puszta kezével.
Ezek újra és újra felvetődő kérdések és ezután is így lesz, mert mindig jönnek újak, akiknek még nincs meg ez az infó.
...Hmmm, Cactus, vagy valaki illetékes elvtárs, aki tudja szerkeszteni az összefoglalót? -
MrYoniko
aktív tag
válasz
freeknight
üzenetére
Ne harizz free.
Mentségemre szóljon, az asszonyt követem a bevásárlókocsival...
Magyarul egyik kézben a teló, másikkal meg kipakolom azt a sok lomot, amit beledobál...
-
freeknight
őstag
Srácok, nem kell találgatni, meg emlékekre hagyatkozni,
MINDEN információ az MC bizniszekről és a bunkiról.
Linkeltem már 600-szor, de most akkor 601.-ére is

-
-
Anulu79
addikt
Minden gyáram (kokó, meth, pénz, bunker) fel van fejlesztve fullra. Azért érdeklődtem, hogy pl. egy DU alatt lehet-e kétszer eladni a termést. A bunker kivételével persze mert látom, hogy az nagyon lassan termel.
-
Segal
veterán
A meth az zabalja a supplyt. Emlekszem meg a crew-hoz valo csatlakozasom utan par nappal meg az mc-be lattam a meggazdagodasom lehetoseget mert megvolt mar a koko es gondoltam ha mar 5 gyaram lesz omleni fog a penz. Aztan megvettem a meth gyarat es hatalmas csalodas volt. Brutalisan viszi a supplyt. Azert meg vettem egy fu gyarat is hogy aztan mind a harmat bezarjam es az akkor erkezo autolopos karrieremre fokuszaljak

-
Plata
félisten
válasz
Anulu79
üzenetére
Konkrétan sosem mértem le,de azt tudom ha egyszerre feltöltöm a három gyáramat és a bunkert nem egyszerre fogy el belőlük a supply.
Van cc meth és kokó.A hamis pénzgyárban talán lassabban fogy.Mintha a methbe kéne legsűrűbben,bár lehet csak azért érzem így mert az kint van a francos sivatagban a másik két gyár meg a város közepén,mindegyik gyáram fel van fejlesztve,kivéve a meth,abba nincs security. -
Anulu79
addikt
Egy teli supply időben meddig elég? Mindegy gyárban ugyan annyi ideig tart ki?
-
szTotyy
őstag
Hosszú hetek óta vártam az Akula akciót. Most vasárnap megvettem, gondoltam csak nem lesz kedden akciós, ha mégis, akkor meg legfeljebb befonom a hajam.

Ha érkezik új dlc, akkor azért 2-3 nappal előtte legalább ki szoktak adni egy trailert, néhány kedvcsináló képet.
Plata: Stormbergre talán 2 hete volt akció, a közeljövőben nem hiszem, hogy lenne.
Met: szép lett a fonat, csak kicsi.
Rég volt már, hogy ifjú rockerként derékig érő hajam volt..
-
MrYoniko
aktív tag
Akula akcióra vártam, de ahhoz hangár is kell ugye?
Am vicc, hogy Newswire-n nincs még semmi hír a heti akcióról...

-
pokers
senior tag
E heti akció: (dlc-nek nyoma sincs egyelőre)
NOW AVAILABLE
Nothing
TIME TRIAL
Raton Canyon (1:16.600 min) | Video
PREMIUM RACE
Afterburner (Motorcycles)
2X $/RP
Bunker Series
Occupy Adversary Mode
25% OFF
Route 68 Facility (1,734,375$)
Rapid GT Classic (663,750$)
Coil Cyclone (1,417,500$)
Akula (2,778,038$ | Trade Price: 2,088,750$)
HVY APC (2,319,188$ | Trade Price: 1,743,750$)
Karin Technical (947,625$ | Trade Price: 712,500$)
Western Company Rogue (1,197,000$ | Trade Price: 900,000$)
Buckingham Alpha Z-1 (1,591,013$ | Trade Price: 1,196,250$)
RM-10 Bombushka (4,438,875$ | Trade Price: 3,337,500$)
Benefactor Turreted Limo (1,237,500$)
30% OFF
Land Act Reservoir Facility (2,065,000$)
Progen T20 (1,540,000$)
50% OFF
Dump (500,000$)
Additional Bonuses
Nothing
TARGETED SALES
25% OFF Chernobog (2,483,775$ | Trade Price: 1,867,500$)
25% OFF Stromberg (2,389,013$ | Trade Price: 1,796,250$)
25% OFF RCV (2,344,125$ | Trade Price: 1,762,500$)
30% OFF Technical Aqua (784,000$) -
Szelep
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Nem vettem észre, hogy hosszabban nyomnám.
Lehet a billentyűzet szórakozik akkor. 
Köszönöm a válaszokat.

-
szTotyy
őstag
válasz
Szelep
üzenetére
Negatív. Én még rajtad kívül mástól nem is hallottam ilyesmit. Gondolom végigpróbálgattál, végiggondoltál minden lehetőséget. Pl., beragadó billentyű; ha esetleg elemes kontrollerrel játszol, akkor elemcsere; esetleg túl nehéz mutatóujj
Próbáld meg, hogy egy kicsit távolabb állsz a kocsitól és a lehető legrövidebb ideig nyomog le a beszállás gombot.. -
Plata
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ez mókás eladás volt.

A végén sikerült felkapaszkodnom a kamionra Deluxo-val.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
A Vagnerre tennék egy spoilert, jobb lesz a tapadása.
-
Met
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Mivel indul a hajtómű?

Valahogy úgy képzeltem mint a Deluxo-val, hogy kanyar előtt szárny ki és fel. Akkor ezek szerint ezzel inkább "pattogni" kell a földön.
-
negyven2
nagyúr
GTA V Premium Edition Launches in April, Includes Criminal Enterprise DLC
Vagyis az amit sejteni lehetett.
Az alap játék mellé nem Shark Card-ot adnak hanem a Criminal Enterprise Starter Pack-ot. -
freeknight
őstag
válasz
Anulu79
üzenetére
Az Opressor a játékban az egyik leggyorsabb és legszórakoztatóbb jármű. Viszont meg kell tanulni használni. Mc-nek köszönhetően még a lekérése is pokoli gyors. Emelett baromi op is rakétákkal felszerelve.
Met: Az Opressorról azt kell először is megtanulni, hogy behúzott szárnyakkal, földön sokkal gyorsabb. Amint kiengeded a szárnyakat, jelentősen veszít a sebességéből. A földön kell indítani a hajtóművet, és kigyorsítás közben kiengedni a szárnyait, és úgy, folyamatosan elhúzni a földtől.
Minél közelebb repkedsz vele a földhöz, annál gyorsabb, ugyanis levegőbe emelve veszít a lendületéből, ezért az igazán tempós haladáshoz föld közelébe kell maradni. Ha érzed, hogy lassulsz, kicsit a földhöz érinted a kerekeket, majd vissza levegőbe, ez elkezdi újratölteni a hajtóművet, aztán megint mehet a buli.Egy külön szakág a reptetése, sokat kell gyakorolni vele.
Hegynek fel otthagyja egy buzzard, de pl a deluxo-t sárba tiporja. Én azt szoktam mondani, hogy a deluxo a noobok opressorja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja igen, ahogy szTotyy is írta felettem, nerf óta a pontos, gyors landolás a célnál pedig még ezen kívül külön doktori fokozat

-
szTotyy
őstag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Igaz-igaz. Vidáman Fps nézetben a tuti!!Amióta változtattak, és már nyitott szárnnyal nem nagyon lehet fékezni földön, előbb szoktam becsukni a szárnyat, mielőtt földetérek, és amint földet ér a kerék, lehet fékezni. Néha mondjuk visszaüt, ha túl hamar húzom be a szárnyakat, és taknyolok egyet.
-
szTotyy
őstag
Met:: Vitorlázni kell vele. A lényeg, hogy ha csak egy picit is elcsípi a kereke a talajt, akkor már újratöltődik a rakéta. Mindig célozd be jó előre, hol fogod leérinteni a kerekét! Asszem csak ennyi.
Lehet, nem tekintettél vissza, ezért másoltam be újra. Tényleg a lényeg a vitorlázás! Persze ez furcsa szél nélkül, de vitorlázzzz!
-
Kiskokó
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Te se
a betűk fölé 
Ülj le 1-es!
-
Anulu79
addikt
válasz
szTotyy
üzenetére
Egyszer kétszer már "elcsentem" másét. Halál nem nagyon volt (sőt szokatlanul kevés magamhoz képest
) csak rövid repülések. Valamiért hosszan nem tudtam vele menni.Kedd-szerda úgysem dolgozom betegség miatt ezért lehet belépek a TV elé, hogy termeljenek az üzletek, hogy bejöjjön a rávaló.

Amúgy a rakéta ezen is darabszámos vagy fix? Ehhez is kell moc?
-
szTotyy
őstag
válasz
Anulu79
üzenetére
Sima garázsos, sőt mivel moci, így ugyebár az MC klubház garázsában is tárolhatod. Rakétát tudsz rá venni, de azt mondtad, hogy nem érdekel. Viszont kedved ne szegje miután századszor is meghaltál a használata közben. Meg kell vele tanulni közlekedni, rá kell érezni. Jobban, mint bármi mással a játékban.
Májki: 5/5 nem túl bíztató. A héten ne lottózz.

Met:: Vitorlázni kell vele. A lényeg, hogy ha csak egy picit is elcsípi a kereke a talajt, akkor már újratöltődik a rakéta. Mindig célozd be jó előre, hol fogod leérinteni a kerekét! Asszem csak ennyi.
-
Anulu79
addikt
Az Opresszor is garázsos jármű? Úgy értem, hogy nem kell hozzá semmi egyéb harci, katonai jármű? Csak megveszem berakom a garázsba és ceo, mc nélkül lekérem? Nem kell rá semmi extra lövedék.
Csupán közlekedésre kéne ha már a Deluxo ilyen drága. 
-
Majkee84
aktív tag
Remélem holnap jön valami dlc, mert ez k*rva gáz így... 5/5.
-
szTotyy
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az ékezetek lemaradtak!
-
Plata
félisten
válasz
Anulu79
üzenetére
Ha passzív vagy nem tud bántani szerintem.
Múltkor mikor pandás hackerek szórakoztak akkor is az volt a baja a gyíknak hogy paszívba mentem és nem tudott mit csinálni.
Passzívban elbeszélgettem vele,mivel magyarok voltak,így igen durva és erős szavakkal illettem a rokonait.Próbálkozott a robbantgatással,de sokra nem ment vele,végül próbált pénzesővel szórakozni,de az autóban az sem hat.
Amikor 10-20 percre elmegyek afkolni,a karimat leültetem bunkerben a biztonsági kamera elé paszívban,még nem lett belőle bajom. -
Anulu79
addikt
Hogy ha passiv modban leültetem az emberem a TV elé akkor a modder akkor is árhat?
-
Anulu79
addikt
Együtt a kettő (Deluxo + Opressor) cefet drága nekem ahogy nézem. Annyit nem játszok, hogy hamar vissza jöjjön az áruk.
Főleg, hogy ha tényleg jön valami frissítés a játékhoz amihez pénz kell. Akkor lehet, hogy még várok kicsit. Vannak tervek a hétre, hogy szerzek lóvét a játékban. 
-
D4M13N
aktív tag
Mi ketten deluxoztunk úgy, hogy ha valaki rakétát lőtt ránk, akkor anyósülésen ülő lőtt egyet a flare pisztolyból ami szintén eltéríti a raksikat.
-
Reaper
őstag
válasz
Anulu79
üzenetére
Szerintem kell mind3. Buzzard a CEOhoz, Deluxo ha nem kell sietni, vagy fedezni kell eladásnál, viszont ahogy én észrevettem, A-ból B-be nagyon gyors eljutáshoz az Opressor. Nem kell folyton röpködni vele, de ha behajolsz a plexi mögé és folyamatosan nyomod a rakétát, az brutál gyors. Legfeljebb a nagyobb kanyargós részeket érdemes átugrani vele. Én a sivatagi cuccaim és a városi iroda között azzal közlekedem. Ráadásul MCből 1 pillanat alatt melléd rakja. Akkor is ha rabszolga vagy

-
szTotyy
őstag
válasz
Anulu79
üzenetére
A Deluxonál számold bele azt is, hogy sokkal lassabb, mint a Buzzard. Én is meglepődtem mennyire, amikor valakinek methet adtunk el. A kikötőből a reptérig kellett menni, mert helikopteres eladás volt. Én pont valaki Deluxojába ültem be utasként, míg akik kicsit késöbb lekérték a Buzzardot, úgy húztak el mellettünk, hogy a Buzzard menetszele majdnem felborított
. Kb a 2/3 utat tettük meg ezen a rövid távon.
A Delixo nagy fun, mégiscsak Vissza a jövőbe hangulatot ad egy kicsit, kötelező a garázsba. Viszont közlekedésre a CEO Buzzard gyorsabb és egyeszerűbb, persze amíg van szabad CEO. -
Bady8
csendes tag
Márciusi update-ről tud valaki valamit. Mikor lesz meg ,hogy pontosan mi lesz az?
Köszi -
Met
nagyúr
válasz
Anulu79
üzenetére
Deluxo jó, gyorsabb mert tud repülni de lassabb mint a Buzzard. (Hogy az istenbe mentek rakéta gyorsasággal a Deluxoval? Tudom van valami bug hogy tolatva gyorsabb de tegnap vagy előtte láttam Skyblade-et előre menetben rakétázva menni.)
Rakéta hasznos ha ládázol, és ha a tengerről kell a ládákat begyűjteni nem kell baszkódni a csónakkal.
Csak sajnos nincs rajta full páncél mint a Kurumán. -
Plata
félisten
válasz
Anulu79
üzenetére
Az az egy hátránya a Deluxo-nak hogy nem tudsz benne használni kézifegyvert,csak a géppuskát vagy a rakétát.
De emellett olyan mint a kuruma,egy robbanástól elszáll,tud repülni,tud vízen járni.
Bár néha azt sem,szokásom hogy kimegyek vele a vízre és beugrom a tengerbe búvárkodni,ilyenkor szépen ott marad a vízen lebegve,de tegnap beugrottam a vízbe hogy búvárkodjam erre a kocsi elhúzott mellettem le a tengerfenékre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt színezni csak a kifejlesztett skinekkel lehet?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezek újra és újra felvetődő kérdések és ezután is így lesz, mert mindig jönnek újak, akiknek még nincs meg ez az infó.

Hopsz tényleg, nem olvastam el figyelmesen. Bocsásss meeg, kérleek!
Lehet a billentyűzet szórakozik akkor.