- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Egyetlen egy esetben van hátrányban a Tensor: a jatékok.
Minden másban abszolút nincs.Bár szerintem akinek elsődleges a játék az eleve nem pixelt vesz.
Próbáltam most S25-öt is. Semmiben nem éreztem gyorsabbnak, jobbnak. Még csak melegedésben se volt különbség a két teló között napi felhasználásban.
Egyetlen egy érdekes különbség akadt, az pedig a Reddit app. Köztudottan egy hányadék az az app, de S25-ön valamiért vaj simán futott. Minden máson meg akad benne a görgetés. -
Pano
addikt
Sajnos nekem az android 16-al romlott a hívás minősége (P9 pro, telekom). Nem is értem..
Először is az összes hívás valamiért sokkal halkabb, max hangerőn, kihangosítva is. Máskor olyan, mint ha szar lenne a hálózat és maga a hívásnak a minősége is kevésbé tiszta.
Lehet, hogy egy szolgáltatói frissítés is kell mellé, de ez nekem kicsit ez most csalódás. Nem élhetetlen, de rossz szájíz. -
giroud199
senior tag
Ugyan ,én azért jöttem vissza harmadszor is PiXeL6a ra mert nagyon szeretem. Nekem tökéletes a méret ,az akku ,a hangszóró és simán elvan a 6gb rammal 16os droid alatt is
egyszerűen szeretem ,pedig volt több mint 400keszulekem.
(Köztük rengeteg flagship)
Nekem az utóbbi két évben már semmit nem adnak pluszba a 4_5_600ezres készülékek ,végre elértük azt az időt amikor egy erős közepes készülék is elég tud lenni mindenre , forró soc nélkül is.Amúgy ezzel a PiXeL6a mizeriaval mi a helyzet? Előjött egy akkumulátor probléma ennél a szériánál is.
-
giroud199
senior tag
-
giroud199
senior tag
Sajnos semmivel nem lett jobb a 16betaval ,pedig esim re is váltottam
-
juve600
nagyúr
Jelenleg a 16-os stabilon vagyok júniusi biztonsági javítással, ez lehet a probléma? mert a qpr1 b2-nek van biztonsági javítása, ezért nem jöhet le OTA ?
-
juve600
nagyúr
A16 QPR1 Beta 2 tölhető már OTA ?
-
Itt összefoglaló táblázat mely pixel telefonok mit kapnak meg,
Sajnos német, biztosan megtalálható angolul is. -
nutfile
aktív tag
mondjuk egy 2 lemzes Synology NAS + két 2TB-os SSD árából 3-4 évig biztos lehetne fizetni a 2 TB-s Google tárhelyet, amihez ugye járnak még a Photos képszerkesztési okosságok is.
(bár tény, hogy a Synology-k elég elnyűhetetlenek. nekem egy 2013-as alapmodell, a DS213j megy azóta hibátlanul még az eredetileg beletett WD NAS HDD-vel...) -
slice14
veterán
válasz
giroud199 #7359 üzenetére
Esetleg még a régióra gondoltam, de úgy látom a GSMArena oldalán hogy minimális eltérések vannak, de az itthon használt sávokat tudja az US verzió is.
Azt nem mondom hogy próbáld ki eSIM-mel, mert ha ugyanez a helyzet, akkor egy felesleges kör a szolgáltatónál a vissza csere fizikaira, ha a másik készülék amiben használnád nem tudja az eSIM-et.
-
aldebaran
addikt
Toggle status widget a neve.
-
Draken
őstag
válasz
aldebaran #7162 üzenetére
Még a nexus időben mintha tudtam volna használni valamilyen toggle-t erre, de már nem rémlik hogy és mit. Kicsit késői válasz szerk: sorry, de épp azt néztem, hogy a megszokottól eltérő módon itt nincs erre megoldás
Más: az időjárást csak akkor hajlandó frissíteni, ha a helymeghatározás be van kapcsolva? -
csipuka
senior tag
válasz
MikeWazowski #7335 üzenetére
Nekem tobb account van a telon es ugyanezt csinalja. Valtani kell masik accountra es megtalalja a frissitest. Vagy varsz es a fo accounton is megjon vegul
-
-
giroud199
senior tag
Lenne egy nemrég vásárolt pixel6a készülékem. Régebben már használtam ,viszont akkor még nem voltak vidéken lekapcsolva a 3g tornyok.
most egyszerűen vidéken ahol más készülék még fogja a 4g t, ő csak edge hálózatra csatlakozik fel.igy q mobilnet használhatatlan. (Korlátlan 5g netem van) Csatolok pár képet.
Előre is köszi a segítséget [kép] [kép] -
MikeWazowski
veterán
Ki van kapcsolva az automatikus frissítés, és nem volt töltőn. Két hete is volt ez, akkor egyesével néztem végig az appokat és asszem a youtube meg a Google drivehoz volt frissítés, de nem jelezte. Csak ugye értesítés volt akkor is reggel hogy van két frissítés. Nem tudom mitől lehet.
-
s4tch
veterán
válasz
Nézd meg, esetleg időközben nem frissítette-e le magától az appokat. Ha töltőn van éjszaka a telefon, megeshet az ilyesmi.
-
juve600
nagyúr
válasz
Melyik rom?
-
MikeWazowski
veterán
Megint, vagy még mindig fennáll a hiba h reggel kapom az értesítést a Google Playtől h van két új frissítés, összesen három de amikor keresem a frissítéseket a Playen nem talál egyet se. Nektek nem csinálja, van valami megoldás? Adatok és a Cachet töröltem a Playnek meg újraindítás is volt.
-
slice14
veterán
válasz
Bferibörs #7330 üzenetére
Ha nem telitett meg 15 GB-t akkor lemondja és használja a free csomagot.
Én jelenleg a P9-hez járó fél éves ingyen 2TB csomagot használom, ami szeptemberben jár le. Amit aztán visszaállítok a 100GB-s csomagra. Ezelőtt is már 2018 óta előfizetek a 100GB-s csomagra. Kb. 40GB-t használtam eddig fel a tárhelyből.
-
Draken
őstag
valaki használja esetleg a munkahelyi profilt is? Ha igen, mi a vélemény ezzel együtt az akksi használattal?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Vettel egy 8a-t. Nem így volt hogy amit ezzel csinalok képet nem terheli a Google fotók tárhelyem? Épp betelt azt irja -
K82
őstag
válasz
aldebaran #7316 üzenetére
A non stand-alone (NSA) 5G a parasztvakítás mert az csak a 4G "kiterjesztése" és emlékeim szerint itthon és Európában még ez van többségben. P7-nél nem láttam értelmét előfizetni rá mert nem ad(ott) semmi pluszt. Aztán ahogy átértem a Pixel őshazájába, rögtön megtapasztalhattam az 5G előnyét rögtön a repülőtéren: az ingyen wifi lehalt, 4G fullon telítve, még jó h már előre be volt készítve az 5G-s travel eSIM és így meg tudtam rendelni a Lyftnél a fuvart.
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Milyen kijelzővédő fóliát ajánlanátok pixel 8 pro-ra?
Sajnos a mostani kiszolgálta az idejét.Előre is köszi a tanácsot!
-
-
nagytalpu
csendes tag
Este telepítettem a 16-ot.
Reggel hatkor 39% volt az akku, ráraktam a vezetéknélküli töltőre. Most 13:50 és csak 96%. (Engedem százig)
Korábban gyorsabb volt. -
leslien
nagyúr
P6P megcsináltam a Shizuku+ Pixel ims kombót... maradnia kell mind2nek a telón?
-
Pano
addikt
Nektek elérhetők az új funckiót?
Telepítettem a 16-ot, de pl a névjegyeknél a VIP és az egyéni matricák se érhetők el. Miközben a pixel tippek között is ott van.
Egyedül az akku élettartam ami nekem is megjelent. Meg jobb lett az ujjlenyomat beolvasás. -
Xelo
addikt
ma reggel volt egy kis szabadidőm, várakozás helyett sideloadoltam a full otát a béta 4.1-re és települt minden gond nélkül.
-
TTomax
félisten
Akkustat csak 8A utánni készulékekre... tehát a 8/8Pro nem kapja meg....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest