- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
válasz
szabeska #5364 üzenetére
Köszi mindenkinek! Nem is orvosi mérésre gondoltam, csak hogy milyen egy dedikált mérőkhőz képest. Úgy látom azért használható.
Fotózás:
Nekem ugye S24, feleségemnek i15 Pro. Sokszor fotózunk kutyát macskát otthon, megmondom őszíntén, olyan nagy különbséget nem fedeztem fel. Talán bemozdulásnál néha jobb az iphone, de van, hogy az is vacak ebben.
S25 stutter lagja (gyerekfotozas miatt) mar elviekben kisebb mint az elodoke, nem tudom a pixelhez kepest most hol allhat, nem probaltam.
Ennek még nem néztem utána, tekintve, hogy ugyan azt a kamera szettett kapta az S25 ismét. Gondoltam az ugyan olyan lesz.
De lehet szoftveresen javítottak valamit.
Pixel az tudom, hogy patent ebben, volt pixel 7-em, szerettem.
Pixelnél egyedül a méret, ami kicsit vissza tart. S25 kompaktabb, meg azért a One UI jobban bejön mint a stock droid. Tudom arra vannak megoldások...
Pixelek egyébként működnek samsung órával? Vagy azt cserélnem kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szemüveges topik
- Gitáros topic
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest