- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
válasz
szabeska #5364 üzenetére
Köszi mindenkinek! Nem is orvosi mérésre gondoltam, csak hogy milyen egy dedikált mérőkhőz képest. Úgy látom azért használható.
Fotózás:
Nekem ugye S24, feleségemnek i15 Pro. Sokszor fotózunk kutyát macskát otthon, megmondom őszíntén, olyan nagy különbséget nem fedeztem fel. Talán bemozdulásnál néha jobb az iphone, de van, hogy az is vacak ebben.
S25 stutter lagja (gyerekfotozas miatt) mar elviekben kisebb mint az elodoke, nem tudom a pixelhez kepest most hol allhat, nem probaltam.
Ennek még nem néztem utána, tekintve, hogy ugyan azt a kamera szettett kapta az S25 ismét. Gondoltam az ugyan olyan lesz.
De lehet szoftveresen javítottak valamit.
Pixel az tudom, hogy patent ebben, volt pixel 7-em, szerettem.
Pixelnél egyedül a méret, ami kicsit vissza tart. S25 kompaktabb, meg azért a One UI jobban bejön mint a stock droid. Tudom arra vannak megoldások...
Pixelek egyébként működnek samsung órával? Vagy azt cserélnem kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest