Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz
zolka95
üzenetére
Igen, talán nem ad pluszt, de a sw támogatés miatt érdemes váltani (bár lehet, hogy az akku előbb krepál be) és a nagyobb akku miatt is. Remélem, előbb utóbb minden teló fairphone lesz cserélhető akksikkal,mint régen. 2 évig jó lesz nekem a 9A tuti, a gari lejárta előtt fogok majd váltani sztem, vagy ha nincs baja, megy az egyik gyereknek

-
ddsteel
aktív tag
válasz
zolka95
üzenetére
Amúgy hogy tetszik a 9A? Nekem nagyon bejön, kicsit lehetne kisebb azért, de nem rossz. Én az alin vettem hozzá egy 1000 Ft-os fekete slim tokot, meg egy magsafes tokot, az is 1000 Ft volt kb, tök jól elvagyok velük. S24et cseréltem le, az is jó volt, a mérete még jobb is, de baszottul melegedett internetmegosztáskor és nap végén már rá kellett tölteni. Pedig az S22nél még az is jobban bírta. De mennie kellett.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
zolka95
üzenetére
Nagyon kell figyelni, ilyet az Aliexpress is csinál. Rákeresel valamire, először azokat hozza be, de utána, ha már nincs rá találat, akkor nem az van, h nincs ott semmi termék már, hanem következnek a más telóhoz valók. Résen kell lenni sajnos. Nem hibáztak szerintem, hanem ez lehet a háttérben. Az már más kérdés, hogy eleve miért hoz fel olyat, ami nem releváns. Ami lehet még: Ha rákeresel pl hogy mat foil Pixel A9, akkor először felhozza azokat, amikben minden rákeresett szó szerepel, aztán pl már csak azt, amibe a mat vagy a foil. Stb... Esetleg ha a keresésben + jelet tezsel a szavak közé, talán megoldás, de nem tudom...
-
zolka95
őstag
válasz
zolka95
üzenetére
Rossz kijelzővédőt rendeltem.
A dobozán van egy matrica, hogy "iphone series".
Ennyi infóból hogy a francba döntsem el, hogy pontosan melyik iphone-hoz való? Hogy legalább eladhassam azt a maradék egyet.
Gondolom annál a telefonnál sem azonosak a méretek.Ha amazonon visszakeresem a rendeléseim között az adatlapját, akkor alul még lehet válogatni, hogy melyik iphone-hoz akarok venni.
Ha már ráragasztják, hogy iphone series, nem lett volna egyszerűbb a series helyett odaírni azt a nyamvadt számot?!
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
zolka95
üzenetére
Mármint a Google Store -ra gondolsz, a Play-ben az appok vannak
Azért kérdeztem mert a legolcsóbb GSM-ből vásárolva mindig jobban fogsz kijönni árban mint bármilyen GStore-os vagy Amazonas akcióval. Annyira kell figyelni hogy EU piacon modell legyen és akkor van rá 2 év gyári garanciád, pont mintha a Google-től rendelnéd. -
K82
őstag
válasz
zolka95
üzenetére
Érdemes lehet bármelyik európai Amazont is nézegetni, bele lehet futni jó akciókba.
Két dolog, ami fontos:
- ha Magyarországra rendelsz, a végösszeg magasabb lesz abban a pillanatban ahogy megadod a magyar címet az ÁFA különbözet miatt. Német példánál maradva, az árból levonod a 19%-ot és az így kapott nettót megszorzod az itthoni 27%-kal.
- nincs sávos árgarancia, így ha 250e Ft feletti a cucc nincs 3 éved mintha itthon vetted volna (valószínűleg ezért is vannak jobban elszállva az itthoni árak, azt a plusz egy év gari miatti pluszt is bele kell kalkulálni)De (nekem legalábbis ) közel van Ausztria, érdemes mondjuk a Media Markt oldalát is böngészgetni. A 9XL-ért a parndorfi MM-ben tavaly 858€-t fizettem az 1199 helyett - 343e Ft az itthoni 470e-rel szemben (550e mínusz 80e beszámítási akció)...
-
Tomiii258
tag
válasz
zolka95
üzenetére
Engem nem értesítésben zavar (azt már réges rég kikapcsoltam ahogy mutatod is, sőt én en bloc az összes Fotók értesítést kilőttem), hanem amikor belépek a Fotókba, akkor a a legutolsó képek felett időről időre megjelenik egy kis ablak, hogy Nincs bekapcsolva a biztonsági mentés, vagy hogy fejezzem be a Fotók app beállítását.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
zolka95
üzenetére
Hát ott nem néztem, bevallom. Nem szeretek csak úgy, találomra rendelni, a sufninak is utánaolvastam.Teljesen korrektek állítólag, minden OK velük, nem nyúlnak le pénzt stb. Régóta üzemelnek, szóval nem gondolom, hogy csalásból élnek, csak egyszerűen nem értem ezt az árkülönbséget az alzával összehasonlítva. Ekkora különbség nem jöhet ki úgy, hogy kevés emberrel üzemelnek mondjuk raktár nélkül stb. Túl nagy a difi. Mindegy, megkaptam és tök olyan, mintha a nagy alzánál vettem volna, a gari is annyi rá.
-
-
soniq
tag
válasz
zolka95
üzenetére
Állítólag már a Pixel 6 nál is jelentkezett ez a hiba, azóta pedig minden szériában volt rá példa,de más gyártóknál is előfordul.Én előrendeltem annó a telefont, szóval a korai gyártásúak közé tartozik.
ghiottone: Szerintem ugyanaz, legalábbis az IMEI az nem változott,illetve az akssi töltési ciklus számláló is hasonló maradt.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
zolka95
üzenetére
Szerintem nem igazán olvastad el és/vagy értetted meg, amit írtam és annak a jelentését, mivel olyan dolgokba kötsz bele, amiket nem írtam, sőt.
Mindegy, én csak 20 év aktív szakmai tapasztalattal a hátam mögött írtam le a szamai véleményem és tapasztalataim. Innentől mosom kezeim. -
Csepy
Topikgazda
válasz
zolka95
üzenetére
De milyen régen is volt az a Nexus 5?
Azóta nagyon sokat fejlődött a "kinai" utángyártott mindennek is aminősége. Az eredetit is kínában gyártják, ezért nem is helyes a kínai megnevezés. Ha olyan telefonról beszélünk, aminek már nincs aktív alkatrészellátottsága, akkor csak a jó minőségű utángyártott akksik jöhetnek csak szóba (pl. GreenCell, Patona, RedAnt, etc...), mert a legfrissebb gyári akksi is adott esetben éveket pihenhetett már a polcon és úgy egy gyári akksi sokkal rosszabb lesz élettartam, és cikluson belüli akkuidő szempontjából is, mint egy frissebb utángyártott akku. Mobilszervizesként, az elmúlt 20 év során volt már elég sok utángyártott alkstrész, köztük akku is, hogy ez a vélaményem kialakuljon. -
ddsteel
aktív tag
válasz
zolka95
üzenetére
Igen, ebben igazad lehet, én ebookhoz vettem csak alin akksit, magam cseréltem, teljesen jó már vagy 3 éve. Lehet, nekem szerencsém volt. Én rögtön az alihoz nyúlnék, ha itthon nem kapható valami, nyilván kizárásos alapon, de megértem, ha rossz tapasztalatod van ezzel. Nagyon jó lenne, ha életbe lépne végre az az EU törvény, ami bünteti a tervezett avulást (pl akkuk régen tök jól cserélhetőek voltak a mobilokban, most meg már mindennek beépített van, igaz, ez lehet az IP szabványok miatt is.)
-
ddsteel
aktív tag
-
Hieronymus
veterán
válasz
zolka95
üzenetére
Ha én magam kicserélem akkor észleli a rendszer, hogy új akksi van?
Igen észreveszi. Hagyd teljesen feltöltődni az első töltéskor. Újra fogja számolni a tárolható kapacitást.
Az akkumulátorhoz szoktak szerelő szettet adni. De mielőtt vásárolsz valamit, keress YT videót a cseréről. Lehetőleg többet, mert van amikor kimarad fontosabb részlet vagy jó módszer nem megfelelő.
Utána döntsd el, belevágsz vagy sem. Kockázata van a készülék károsodásának, ha nem vigyázol. -
-
válasz
zolka95
üzenetére
Persze, a Google biztonsági mentés legyen bekapcsolva és az új telefonon ELSŐ bejelentkezéskor a felhőből történő visszaállítást kell választani!
Ha az első bejelentkezéskor ez elmarad, később már nem lehet!
Én pár hete jártam úgy, hogy elfelejtettem visszaállítani az adatokat, ezért megint kellett egy reset és utána már vissza tudtam állítani! -
K82
őstag
válasz
zolka95
üzenetére
Pontosan. Főverzió váltásakor szeretek tiszta lappal indulni, manuálisan szoktam feltolni az újat mindkét slotba (bl unlock, flash-all kétszer, bl lock). Most először használtam a flash tool-t, reklamált is az OEM unlocking miatt de amint kipipáltam már intézett mindent.
-
K82
őstag
válasz
zolka95
üzenetére
Nem kell nyitva lennie, de az "OEM unlocking" legyen engedélyezve. Az imént említett flash tool csak ekkor működik, nyitja a BL-t (-> full wipe) és flash után ne felejtsd el az opciók között visszazárni (ha nem akarsz rootolni). Az OEM unlocking viszont megmarad flash után, azt is érdemes visszaállítani.
-
morfondőr
addikt
válasz
zolka95
üzenetére
Nekem a flash tool kinyitotta és a végén rákérdez, hogy zárja-e vissza. Szerintem zárt BL-el nem tud rá írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Csepy