Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dragon1993
üzenetére
És ez pontosan így is működik!
1-2 éve a PH! appnál előjött egy hiba, ami miatt összeomlott.
A fejlesztő még aznap javította és Ő maga írta, hogy hiába érhető el a frissítés, a google algoritmusa dönti el, hogy ki mikor kapja meg!
Volt akinél még aznap, de voltak sokan akik csak 2-3-4 nap múlva kapták meg!(szerencsére a fejlesztő közzétette a friss apk-t, így aki akarta gyorsan tudott frissíteni) -
Technoman
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Szomorúan hallom, bár kicsit vicces volt, hogy Magyarország fővárosában egymáshoz, egy villamos megállónyira volt a két -TMX-től független- márkaszerviz. Ugye a TMX-hez meg földi halandó már nem nyerhet bebocsátást. (már aki olyan mazochista és ott akarja javít(g)atni)
-
MC Pite
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
A P8 is tűrhetően bírja (P7a-val ellentétben).
-
balint82
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Emagon most 307 s24/256, 280 s24/128
-
MC Pite
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Hang darabos, nem cseng ki.néha se ki se befelé, sms késik órákat, stb (A52,A52,A72). Voda.
-
tomboy0013
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Anyósomnak az S22 beüzemelésnél elég durván előjött mennyire használhatatlan VoLTE nélkül.
-
bbendre
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Ilyen nekem is volt a Pixel2-vel a Voda ügyfélszolgálattal
- Milyen telefon?
- Google
- ???
- Google
- Mármint Android, de milyen gyártó?
- Google
- Szóval Android és nem ismeri a márkát
- Nem Google, Google a márkája
- A Google az Android és a gyártó az a pl Samsung, meg ...
- Nem, ez a Google saját telefonja. Mutatom a logot is a telefonon
- Android... ismeretlen gyártó
- ...
-
Dare2Live
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Mármint mi érdekel?
Ami területet ismerek ott megfigyelésem alapján a frontofficba dolgozók 40-80% vagy teljesen fogalmatlan vagy csak a minimumot "amit kell" tudja... vagy azt sem.
Anno 10+éve shortolni akartam. Megyeszékhely főbankfiójban a frontos nem ismerte a short fogalmát, átirányított a befektetési ügyintézőhöz aki szintén nem tudta miről beszélek olyan nincs. Kihívta a vezetőt. Ő se tudta amikor elmagyaráztam szerinte olyan nincs, hogy eladom amim nincs. Erősen erősködtem felküldtek emeletre az 50millió+os privátbankoshoz. Na ő hallott róla de nem tudja hogy kell de utánanéz.
A story vége, hogy sikerült berakniuk egy telefonon megadott short megbízást... longra! Lett levél írva végül kifizették a károm és ott elengedtem a shortot... -
Varoz
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Mondjuk az jó vicc, amikor a hTC-t IMEI alapján javították bárhol.
-
Dare2Live
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Alapvetően MOon gstore vagy hivatalos csatornán megvett telefonról beszéltem és nem szürkeimportról. Teszem hozzá nem szép amit samsung csinál.
"Simán lehet, hogy a Yettel a lengyel szervizbe küldi"
Ezt is megteheti google. Nem a TMXhez viszi a futár hanem lengyelbe. Nem lenne egyedül.
Én nagyon nem látom ezt egy nehéz kérdésnek. A gond a google. Hiába lenne nyereséges xéves távban egyaltalán nem biztos lehajolnak érte.
-
nyitom
aktív tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Pont ez a gondom.
-
válasz
dragon1993
üzenetére
Ha Samsungéknak sikerült, akkor valószínűleg a Google is eljárhatna így, de örülök neki, hogy nem így járnak el, mert így lett olcsón 7a telefonom.

---
Várjuk meg a május 14-et és utána okosabbak leszünk.

-
válasz
dragon1993
üzenetére
Ott számlával érvényes a garancia nem? Nem úgy, mint a Googlenèl imei alapján.
-
Varoz
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Az a te bajod. 2 éve használom a P6-ot és soha, semmilyen problémám nem volt.

Ellenben a cégessel ami nem Pixel.

Ja és mielőtt jön az okoskodás, járom a Dunántúlt rendesen, sok olyan helyen ahol imádkozni kell a térerőért. Mégis a Pixel 6 az ami legtovább bírja és leghamarabb talál vissza.
Yettellel. -
tomboy0013
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Felesleges volt mert van VoLTE itthon amivel tökéletesen működik a hívás. Nálam még soha sehol nem szakadt meg, autópályán is ha valahol váltott azt hallottam de megszakadásra nem volt példa 7 Pro-val. Külföldön meg VoLTE hiányában sem volt gond se Csehországban, se Franciaországban, se Olaszország több pontján, illetve Monaco-ban, Horvátországban és Ausztriában sem. Kicsit túl van ez is reagálva.
-
Technoman
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Emlékezetem szerint ez a típus (512GB) mindig is ennyi volt az Alzánál.
Egyébként sok sikert az eladáshoz. Aki Pixelt akar venni (talán én is) az úgy is tudja már, hogy nagy valószínűséggel, itthon is lesz hivatalosba. -
Nimda
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Kicsit embertelen áron
-
MC Pite
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Volt pár bugos kijelző az elején.
Samuk agresszívabban dimmelnek, rühellem az androidvariációjukat, ill túl csicsás a képivilága (kijelzőkkel se találom meg a szimpatikus beállítást, de főleg a fotó van túltolva).
-
válasz
dragon1993
üzenetére
Mindkettő exynos, én tuti S23-at venném, az Snapdragonos!

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Router gondok
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csepy