Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
morfondőr
üzenetére
hát őszintén, fel sem merült bennem, hogy ez a bluetooth kapcsolat ez ilyen.
Amúgy így akkor végül is lehet kapcsolgatni, ha zenét hallgatok v. videót nézek.
amúgy a telefon beállításaiban van aptX HD, aptX, AAC, SBC.
a fejhallgató pedig az alábbiakat támogatja, de itt nyilván nem tudok választani, hanem az eszközön
SBC, AAC, AptX Lossless, AptX Adaptive, AptX Adaptive Low Latency, AptX HD -
morfondőr
addikt
válasz
morfondőr
üzenetére
Tovább teszteltem a dolgot: tok nélkül végig töltötte rendesen az éjszakát, 100%-al ébredtem. Gondolom a szellőzés miatt, de van egy kis pereme, amitől kb. 1mm rés van a pad és a telefon között. Mivel max 7W-al tölt (mérős kábel szerint) melegedés egyáltalán nincs, érzetre sem. A sebesség nem lényeg, mert egész éjjel van ideje tölteni. Gondolom ez az eleve 1mm rés és a tok együtt már túl messze vannak a tekercsek, ezért lehet alul-felül eltüntetem róla a peremet, így jobban bele is fog illeszkedni.
Visszaküldéssel azért nem bajlódnék mert eleve min. 3k-t buknék a két szállítási költségen és úgy nem marad belőle semmi, meg nem olyan árkategória, hogy megérje emiatt köröket futni.
-
-
macilacipaci
tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Alzán vigyáznék a használtan. A Google Pixel 8 Pro topikban december közepén járt pórul maross kolléga.
Üdv. Vettem Alzáról egy "újszerű" értsd valaki által visszaküldött telefont (igazából kettőt is, de az első full karc volt, ez a második már hibátlan). Bár nulláról indít, kér egy pin kódot, vagy olyan google fiokkal való bejelentkezést, amivel már egyszer bejelentkeztek a telefonra. Jól sejtem, hogy ez bukó lesz, küldhettem vissza?
-
tomboy0013
veterán
válasz
morfondőr
üzenetére
Melyiket nézted ki használtan? Csak azért kérdezem mert GSM boltokban olcsóbban hozzá fogsz jutni új bontatlan EU-s készülékekhez. P8a/P9-től 2 év gyári garanciával vannak ezek is, felesleges használt Alzásat választani. Kivéve ha korábbi modellről van szó, mert ott még fontos hogy Alza szintű bolt adja a garanciát.
-
-
válasz
morfondőr
üzenetére
A kábel veszteségek miatt az átvitt ampert korlátozzák, a feszültséget emelik. A veszteség kizárólag hő formájában távozik a kábelből.
Rendes kábel esetében nem szabadna melegednie a kábelnek. Az okosban olcsóbbított kábelek esetében lehet melegedés.
A rövidebb kábel mindig előnyösebb, a töltésre ez különösen igaz. -
Dare2Live
félisten
válasz
morfondőr
üzenetére
Érdekes nekem még a pocom is elég jól érti a magyart, feleségem pixel 6ja meg diktálásnál más dimenzió kb 100%os.
Itt most ami "gáz" az hogy keveredik a kettő szerintem az egésznek főleg gemininek kell még min fél év mire kiforrja magát. Mondjuk ki bétában van.
És persze az egésszel ott vannak az etikai aggályok. Gemini extra nagyot ment a fehér/hetero gyűlöletével, történelemhamisításával... amikor eza jövő, a jövő infoforrása, keresője... akkor hát az amit google (és a woke vonal csinál) az nagyon meredek/elfogadhatatlan.
-
L4D1K
őstag
válasz
morfondőr
üzenetére
Amugy - ha minden angolra van allitva a telefonon, de ugy kezdem a beszelgetest a gemini-vel h "te akkor most egy translator vagy mert nem beszelem a telefon nyelvet - miuttan forditottal hajtsd vegre a kerest" akkor elvileg a magyar beszelt inputot angolul vegre tudna hajtani?
Ha mar AI:

-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
morfondőr
üzenetére
" ... az egész appot átállítom angolra (...) a google segéd által támogatott nyelvre ... "
Ez a lényeg! Magyarán a Gemini és a Google Assistant (is) "beszélgetnek", és ha nem értik egymást (LOL), akkor nem lesz végrehajtva az adott feladat.
Gondolom idővel a "segédet" majd integrálják a Gemini-be, de addig marad ez.#3129 rasotamas
Nálam nem kérdés, hogy ha Pixel lesz, akkor az a 9-es ...
A "proci" nem lett egy nagy durranás, de jobb lett a SoC, ill. a telefon hőmenedzsmentje. Utóbbit egyelőre csak "empirikus tesztek" támasztják alá, mert a GSMArena pl. még nem tudott rajta szintetikus tesztet futtatni.
A modem viszont teljesen új benne, és ezzel kapcsolatban is azt hallottam, hogy érezhetően jobbak a vételi képességek.
• ujjlenyomat olvasó: végre nem optikai ...
• vezetékmentes töltés: gyorsabb
A kamera nálam nem prio, de az eddig tapasztaltak alapján sokat javult az is (ha nem is hardware-eseb ...). Bár az "önimádóknak" az előlapi 42 Mpix-elre nőtt.
Megéri-e a pluszt a 8 Pro-hoz vagy pláne a 8a-hoz képest? Jó kérdés. Ez az, amire azt írtam egyén függő.
9 Pro-t (nálam ez játszik) egyébként se nagyon kapni (még). Én várok (nem hajt a tatár, ha eddig kibírtam a P10-el, akkor még bírni fogom
). Közbe gyűjtöm a tapasztalatokat, de ha nem derül ki valami orbitális baklövés a telefonnal kapcs. akkor ősszel vagy év vége felé beruházok majd egyre.
Úgy nagy általánosságban azt látom, hogy a 9-es végre tényleg egy tisztességes (nyilván nem hibátlan) modell. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
morfondőr
üzenetére
Erről – vagy valami hasonlóról – Marques is besszélt a P9P tesztjében. Ami nekem ebből átjött, hogy most van egy kis kavar, mert egyszerre van Gemini és Google Assistant. Tapasztalata szerint sokszor az előbbi "utasítja" / vezérli az utóbbit.
... szóval szvsz. kell mindkettő (de a magyar nyelvet egyébként is felejtsd el!) -
-
Integrale
veterán
válasz
morfondőr
üzenetére
Nem akarom, hogy megkérdezze minden hívásnál, mert hetente indítok hívást a másik kártyáról.
@aldebaran
Ez nem opció, egyrészt egy giccses agyrém az az app, másrészt nem rakok fel több alkalmazást ugyanarra a funkcióra.
Be van állítva nekem megfelelően ez így ahogy van.
Csak arra reagáltam, hogy elcseszett emoji küldés helyett, valami praktikusabbat is csinálhattak volna. -
-
morfondőr
addikt
-
válasz
morfondőr
üzenetére
Szia.
Én nem, és a topikban se nagyon olvastam sms hibát.Volte-t (4G hívás) kapcsoltasd be a szolgáltatónál és te is a készüléken, a sim kártya beállításainál, ha még nincs!
Telekomnál egy ingyenes sms-el bekapcsolható!Shizuku + Pixel ims és nekem működik a VoWifi Telekommal.
Telekomnál egy ingyenes sms-el bekapcsolható ez is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mert ez eddig okés....amúgy pixel 7 telefonomban van erre menű

Csepy