Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
K82
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
Nem kell ezért szervizbe vinni, van rá webes felület ahol Te is meg tudod csinálni. Viszont arra készülj hogy a bootloader nyitása/zárása mindig factory resettel jár.
-
K82
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
Szerintem ez EU-s előírás (Oneplus telóim csinálták ezt EU ROM-mal, más régióssal nem). Autó vagy más külső eszköz BT egységeinél nálam nem halkít pedig azon maximumra van állítva a hangerő - tippre érzékeli hogy nem fülhallgatón keresztül hallgatod a zenét.
juve600: elég régóta vannak Pixeleid, melyiken volt gyárilag?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
zoltanz
üzenetére
Nekem is volt, hogy a xiaomi kilőtte a Spotify vagy a TuneIn online rádió appot, pedig aktívan hallgattam őket!
Play-ből letöltött főképernyő óra widgetet is állandóan leállította, hiába lakatoltam le vagy csináltam meg a MIUI kanosszajárást, nem érdekelte ...
Ha neked ez hiányzik és a fél órával több kijelzőidő a fontos, akkor nem a Pixel a te telefonod.
-
K82
őstag
-
K82
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
A hivatalos támogatást értettem alatta hogy a Google elengedte már 2022. szeptemberében. Ahogy Nálad a notebook, úgy egy régebbi telefon is bőven használható még akkor is ha a hivatalos support meg is szűnt - ezért írtam a custom ROM-ot is, azzal még naprakész(ebb)en lehet tartani a rendszert és esetleg olyan funkciókat is kaphatsz amik a gyáriból hiányoztak vagy régiózárasak. Nekem is van még egy Nexus 5X-em vésztartaléknak, használható az is mindenre.
-
K82
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
Ha nyitott a bootloader akkor viszonylag egyszerű(bb?) dolgod van: vagy rootolod a telót és ha szerencséd van a VoLTE enabler zip után működni fog, vagy keresel egy custom ROM-ot (amúgy is lassan két éve end-of-life support szempontjából 3a). Én inkább az utóbbinak állnék neki, anno a P2XL sem látta sokszor a gyári ROM-ot, a customokkal pedig volt VoLTE.
-
-
-
K82
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
A nyitott bootloader kizáró ok az nfc-s fizetésnél.
Ha visszazárod menni fog de bukod a normális telefonálási lehetőséget VoLTE hiányában.
Menekülőútként ott a root lehetősége ha már egyszer nyitva a bl, viszont a Play Integrity-t egyre nehezebb kicselezni. Értsd lehet sikerül elrejteni a rootot, a nyitott bl-t - aztán lesz egy szerver oldali változás a Google-nél aztán a kasszánál koppan az ember h egy órája még jó volt... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csepy