Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:56

LOGOUT.hu

Gyakori Kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4987) Wolfskin válasza Sk8erPeter (#4986) üzenetére


Wolfskin
őstag

hát a probléma megoldásáéhoz nem sokat tettél hozzá.

ne haragudj, hogy nem írtam fel az összes változtatást, ami szarabb, lett de ennél sokkal periférikusabb dolog az életemben a gmail. (te pl. kapásból többre emlékszel.) mindenesterre addig szerettem használni, és ajánlottam másoknak is, azóta utálom, de nincs jobb. ugyanis a yahoot is megújították, ami "régen szintén jobb volt", azóta még ennél is áttekinthetetlenebb. egyedül a csatolt fájlokat kezeli jobban, meg valóban fizikailag (nem marketing szempontból) korlátlan a tárhelye, ingyenesen. ráadásul addigra már bevezettet címem lett a gmail. (egyébként van két régi yahoos mail címem, amik még a régiek, ott ugyanis nem köteleztek a dizájnváltásra, csak opció volt. igaz, új accountot már csak új dizájnnal tudsz kreálni)

a cégnek van saját email címe, csak mivel külsősként kezdtem, sokszor erre kértem anyagokat, mondván, a saját címemen előbb látom. azóta már a cégnek is van persze, gmailes email cím nélkül az androidos telefonok meg sem mozdulnak. jó kis árukapcsolás.

egy dolog, ami elég bosszantó "javulás", amit azóta sem tudok elfelejteni, valóban, ahogy írod, hogy ahhoz, hogy megnézzem a címzetteket, (ami elég sokszor érdekes) valóban egy kis nyílra kell kattintani, aztán felnyílik egy nem ablak, hanem dialógiusablak, ami addig csak simán, parasztosan ki volt írva, de hát ez így sokkal látványosabb, így fícsör. nekem meg minden esetben egy plusz kattintás. persze az egyre kevésbé felhasználóbarát megoldásoknak koránt sem biztos, hogy az áll a hátterében, az csak az én magyarázatom, jobb nem lévén. tudod, az ember szereti megmagyarázni a külvilágot, amit meg nem tud, arra mítoszokat gyárt.

summa summarum, a lebutított, megbonyolított, belassult verziót nem tartom fejlődésnek, még ha látványosabb is, még ha a marketingesek, vagy a cég szószólói sulykolják is.

az meg legyen elég ellenszolgáltatás a cégnek, hogy turkálnak a leveleimben, és a legnagyobb reklámszolgáltatóvá váltak álata(m) is. szerencsére az opera kiszedi a reklámokat, de hát ilyen az élet.

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.