Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SidCorky

    senior tag

    válasz benedekco #42321 üzenetére

    Lol, pár hónapja már olvasgatok a gitárokról (kicsit több, mint egy hónap és jön a saját is), de ez új infó volt, hogy nem a fogólaphoz kell nyomni. Kicsit féltem is, hogy vajon tudom-e olyan erősen nyomni, biztos az elején gyengék lesznek az ujjaim, de így már fényesebben látom a jövőmet. :D

    Egy (talán facebook csoportos :F ) muzikeres tapasztalat alapján úgy döntöttem, hogy inkább nem kiszállítással kérem a gitárt, hanem írtam a Hangszerplázának, hogy októberben onnan venném, legyenmá készleten és személyesen venném át. :D Olvasgatom itt az előző kommenteket, jól értem, hogy kezdőként, ha először fogok gitárt és itthon egyedül tanulgatnék, jobb, ha vásárláskor megkérem, hogy állítsák be és kérjek rá egy új húrkészletet is? Pontosan mit kell beállítani egy teljesen új gitárnál, van még valami a húrozáson és a hangoláson kívül? Utóbbit mondjuk gondolom egy hangológéppel/appal én is meg tudom csinálni itthon, de mire érdemes figyelni, ami rossz lehet egy új Squier gitáron, amiről jobb, ha a boltban derül ki, mintha utólag kéne visszavinni?

    Bocs, ha hosszú lett, biztos várható még ilyen a közeljövőben tőlem. :D Nem tudom már egyébként, hogy ki dobta be, de köszi a JustinGuitaros tippet, így teljesen kezdőként tök jónak tűnik, valószínűleg ez lesz az első kupac anyag, amit elkezdek tanulmányozni.

    ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés