- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Gitáros topic
- (kiemelt téma)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
18800 - 18701
71338 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:43 Téma összefoglaló
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
-
Eastman
addikt
Be tudtok lépni a GSFanaticra felhasználóként? Nekem nem megy ma / most.
(?)
-
Bobrooney
senior tag
Skacok valaki, valamire való gitártanárt tudna ajánlani Győrben?
-
sajtee
őstag
Esetleg a ma esti szekszárdi Tankcsapda koncerten ott lesz valaki innen?

-
Zoli133
addikt
-
Fitzgerald
veterán
Takamine olcsóbb, 35-40-45-50 rongyos akusztikusaival van valakinek tapasztalata?
Azt tudom hogy 80-100k körül a legjobb ár/érték arányú gitárokat gyártják, de milyenek az olcsóbb szegmensben? -
törölt tag
-
Enton
addikt
Nekem speciel jóideje csak így van a 6 húros ibanezem húrozva 7 húrossal.
Ernie ball 10-56-ig .10 húr nélkül, de annyira nem számottevő a hiánya, a mély hangokhoz képest amit az .56-os húrral kapsz.
A nut annyival nem lett vasatgabb az .56-os húrral, hogy ficegjen benne standard húrozással.
Persze nem árt utánállítgatni egy kicsit a gitárt, hogy minden klapoljon ahogy a linken is írják amit megosztottál.
Hangolás A, D, G, C, F, A, nem szokott elhangolódni jól bírja a kiképzést. -
nemethchek19
aktív tag
Ezt most találtam: [link]
-
törölt tag
-
Plazmacucci
félisten
Szerintem straton egy 72 húr nem működne. Már csak azért sem mert szét kell hozzá cseszni a nut-ot.
-
nemethchek19
aktív tag
Egy szervízes embertől azt hallottam, hogy bariton készlettel (Ernie ball 13-72, vagy a D'Addario 13-62 és 14-68-as bariton készlete) talán megoldható lenne, de nem mertem még ilyen vastag húrokat felrakni. Viszont olyan infót is hallottam egy ismerőstől, hogy 7 húros készletből kell felrakni az első 6 húrt és az tart és ott vékonyabb húrokkal elérhető a feszesség, azaz hogy egy 7 húrosból amelyik a legvastagabb húr ami a 0,56-os, ott már feszes a B, de magyarázatot nem kaptam rá, hogy miért így nem vagyok benne biztos, hogy igaz az állítás.
7 húros készlettel működhet?
Vagy operáljak inkább bariton készlettel? -
Plazmacucci
félisten
Hát igazából egyik gitár sem alkalmas ilyesmire. Gondolom most lazák a húrok és a nyak görbülete is változott valamennyit. Vidd el valakihez aki mér csinált ilyet. B-re ráadásúl ilyen menzúrás gitárokon minimum 62-es végű húrt tennék.
-
nemethchek19
aktív tag
De ez nem áll be a B-re és egyből el is hangolódik.
-
Plazmacucci
félisten
üresen pengetve minden húrnak van valamennyi túllengése rögtön pengetés után.
-
nemethchek19
aktív tag
Úgy értem, hogy a húr egy magában üresen megpengetve hamis. Kileng a hangoló a B hangközelébe 25 centet mély és magas irányba. Tehát nem pontos, így értem hogy hamis, odáig nem jutottam még el hogy az oktávot behangoljam hozzá,de az akusztikus gitárnál szerintem nem is lesz jó soha az oktáv mivel ott fix a húrláb. Te az alsó hangoknak jónak kéne lennie elméletileg.
-
atidzsiforc
őstag
59-13-as darido szettel drop A-n jatszottam es nem voltak lazak

inkabb azert hamisak, mert az oktavolas el van tolva. straton meg allitsd be ujra a tremolot, mar ha nincs blokkolva.
-
nesa
veterán
Szerintem akkor is kell bele palca, mivel a hurok huzzak a nyakat, es ma divatossan vekony nyakak konnyen deformalodhatnak, persze ezt anyaga is valogatja Pl egy tolgy nyakat nemigen tud megmozgatni mar, de palca akkor se baj ha ottvan.
Most epp 4 db test pihen mar majd 1 eve, hasonloan a nyakak felkeszen.
-
akela91
addikt
Erre vannak kitalálva a 7 húros gitárok, én magam sem merészkedtem lejjebb C-nél anno, mert valóba lazák voltak a vastagabb húrjaim is. Én passzolom, de biztos van rá valami megoldás...
-
nemethchek19
aktív tag
Két normál menzúrás gitáromat szeretném lehangolni Standard B-re. Tanuló szintű Stratocaster gitáromat és egy Fender CD-60CE BLK elektroakusztikus gitárt. Vastagabb húrokat vettem, hogy megfeszüljön lehangolva a húr, de még mindig nem lett jó. Az elektromos gitáron most egy Dean Markley Blue Steel D-tune 13-56, 6 húros készlet van. Az elektroakusztikuson D'Addario EJ18 Phosphor Bronze, 014-059, 6 húros készlet van. Mindkét gitáron lazák a húrok, nem lehet őket behangolni és emiatt teljesen hamis, hatalmas a kilengése a húroknak. Segítséget szeretnék kérni a probléma megoldásában.
Lehetséges e egyáltalán az, hogy normál menzúrás gitárokon működjön a standard B (bariton) hangolás?
-
brickm
őstag
-
Plazmacucci
félisten
-
Gyick
őstag
Ilyesféle muzsilkához milyen húr lenne a legmegfelelőbb?bár tudom a húr sokad rendű dolog,nem azon fog mulni.
Eddig Ernie Ball RPS-t használtam 10-est Les Paul-on. D#-re hangolva . Beprobáljak esetleg egy 11-est?Csak attol tartok hogy az ilyen Slash számokban elég sok a nyújtás 11-esen az meg nehezeben menne hiába van fél hanggal lehangolva.Esetleg egy hibridet? aminek az alsó három húrja 9-es húrkészletből való a felső három 10-esből..
Nem volt rossz ez a 10-es rps se sőt nagyon fasza húr az eddigi kevencem csak kicsit változtatni szeretnék már nagyon régota ezt használom -
brickm
őstag
Az a probléma, hogy a fát kivágják, és mikor feldolgozzák és összeszerelik még bőven van benne kötött víz.
Egy gitárra való fa anyaga, kb 4-5-6évig is képes száradni, mire kiadja magából az összes kötött anyagot.Na onnantól nem kell bele nyakpálca.
Az első épített gitárom anyaga kivágva száradt egyenletes helyen tartva kb 15évet.(nem direkt, így alakult, a padon eldugva elfelejtve elvolt magának, a mad jó lesz valamire kategóriában.)
Majd megmunkálva vagy 7-8évet. -
törölt tag
Kedvem az nekem mindenképp van, akármin, csak az idő szabhat gátat.

-
Plazmacucci
félisten
-
törölt tag
Anno (tényleg nem tudom, hány éve, de 3-nál biztosan több) én az SZ320-asra voltam nagyon ráállva Ibanezből, már majdnem megvettem, de nem lehetett adott helyen kártyával fizetni. Aztán elmentem pénzt felvenni, de végül nem mentem vissza, mert rájöttem, hogy nem érdemlek meg egy olyan gitárt, tisztességesen játszani is tudni kéne rajta.
Pedig milyen szép gitár, főleg a fekete színű. 
-
Plazmacucci
félisten
-
törölt tag
Melyik Ibanez-t veszed?
Remélem, nem GRX40-et.
-
Plazmacucci
félisten
-
törölt tag
Erről van szó. Ezért "büntetem" én magam egy egyszerű ibanez grx40-essel; majd ha azt érzem, hogy nem én vagyok a szűk keresztmetszet, komolyabbra vált(hat)ok.

-
Eastman
addikt
Dettó!
-
Plazmacucci
félisten
-
Eastman
addikt
Komoly!
Olvasom a leírást is, srácnak jó napja volt.

-
Eastman
addikt
...és kényelmes alatt azt értem, hogy Neked kényelmes. (Ez nem feltétlenül drágát jelent.) Szerintem egy férfi életében sorban kb. a harmadik, negyedik gitár lesz a "kézreálló". Amikor már tudod, hogy mit akarsz egy hangszertől és mit nem. Addig kezdőként - belépő kategóriában - csak olyan gitárt szabad venni ami - ha szükséges - jól eladható.
-
Plazmacucci
félisten
-
Eastman
addikt
...van olyan nézet is miszerint a pácolt -lakkozott testű és nyakú gitárok a szebb és jobb, a szelektált darabok, és a B listásokat festik színre a gyárban, hiszen a rétegek alatt nem látszanak a csomók, hibák. Ezt nem tudom biztosan. A szakma szerint a hangzás a kézben van, aztán sokat számít a fa, végül az elektronika. Szerintem az a jó gitár ami kényelmes, mindig beleszeretsz mikor a szobában rá nézel, ezáltal játékra, dalszerzésre inspirál. Nem akarod letenni.
-
Plazmacucci
félisten
-
Eastman
addikt
Faanyagnál - az alapos válogatás után - az is fontos kérdés, hogy mennyi ideig pihentetik mielőtt hangszer lesz belőle. nesa majd kijavít, de tudtommal nem ritka pl. az öt év. Ez alatt lényegében "megnyugszik" a fa szerkezete. A nagynevű gitárok jó eséllyel szelektált anyagból készülnek. A kicsik nem biztos.
Más; láttam nem egy csomós testű vagy !nyakú! Squiert, hát én nem adnék érte pénzt. Ismerek asztalost aki még ajtókeretet sem készít csomós fából.
-
Plazmacucci
félisten
-
nesa
veterán
A legtobb fa jo, nem hiszem hogy van jobb vagy rosszabb ez mindig egyeni megiteles kerdese kinek mi tetszik, persze hangkitartasban lehetnek komoly kulonbsegek de ez is egyeni megiteles kerdese.
Szerintem a tolgy is kurva jol szol,megse tradicionalis hangszer fa.
-
BluEyes
őstag
link vagy valami?

-
Plazmacucci
félisten
-
BluEyes
őstag
A hárs egy kiváló anyag gitártesthez, és olcsó is. Az a bűne - az olcsósága mellett - hogy a nagy tradicionál gyártók, mint a Gibson és a Fender, nem ebből készítették a hangszereket, így a hárs nem lett része a Nagy Vintage Sound Megfejtésnek. A butaság pedig azonnal elméleteket kezd gyártani ugyebár.

A Squier témához annyit, hogy mivel ez egy rendkívül olcsó hangszer, a vásárlói néhány kivételtől eltekintve a nagyon kezdő, nagyon hozzánemértő emberkék, az ő általuk "beállított" példányoktól mentsen meg a Jóisten
Aki már tudja, hogyan kell egy stratot harcképes állapotba hozni, az nem nyavajog a minőség miatt, és meg is szólal a kezében a gitár. -
Plazmacucci
félisten
Ez olyan mint, hogy a hárs szar fa, és még senki sem fogott jó hárs gitárt. Én meg igen. Na akkor mi az igazság?

-
sajtee
őstag
-
toth_janika
őstag
Jó van na! Nem akartam én senkinek a lelkébe gázolni a squrier fik*zásával... Saját tapasztalatomat írtam le, ami hát, igen, semmit nem ér, hiszen én csak egy béna, sz@r, fakezű ember vagyok, és hiába van a kezemben egy millás gitár akkor is csak egy béna, sz@r, fakezű ember leszek... Ki vagyok én, hogy véleményt merjek formálni, ami amúgy is olyan mint a s*ggluk... Mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé...
-
Dealer95
őstag
-
NSiS
tag
-
Dealer95
őstag
Nem hiszem, hogy átverés

Én negyedáron vettem Schecter Solo6 Customot keménytokkal, postával UK-ból...1 karc nincs rajta.
Mindig vannak jó ajánlatok, amire le kell csapni, ha olyat szeretnél
-
madgie
titán
-
Plazmacucci
félisten
Nekem csak mahagoni és éger voltak . Éger nagyon más? Szeretem a sikítós magasakat. Ibanezben gondolkozom, de ami tetszik az hárs, nem pedig éger.
-
BluEyes
őstag
Persze, de ha már veszi a fáradságot, és idejön, tanácsot kér, akkor ne basszunk ki vele.

A Jackson azért lett ennyi, mert 120 körül nem ment el. Egy ideje már árulja az ember, nyilván mostanra sürgős lett. Egy megtekintést megér.toth_janika
Ha nincs annyi pénz, akkor nincs annyi pénz. Egyébként is fölösleges egy olyan hobbiba sok pénzt invesztálni egy totál kezdőnek, ami lehet hogy csak néhány hónapos fellángolás lesz.
Volt egy időszak, amikor konkrétan csak selejtet hoztak be az országba a derék kereskedők. Úgy értsd, hogy már a boltban, a vadi új gitár nyaka 'S' betűt formázott, ha belenéztél. A mai Squierek szerencsére nem ilyenek, nyugodtan meg lehet őket venni. Az, hogy te fogtál 1 db-ot, ami rossz volt, kábé semmit nem jelent. Már sokadszor linkelem be ide egy hazánkfia videoját, ezen a videon 2 db Squier Bullet szól, de még így se éri el a teljes gitár-setup mai új áron a 100k forintot. Néhány kérdés felvetődik, például hogy egy ilyen kvalitású zenész miért vesz mégegy Squier Bullettet magának (az elsőt ugye tévedésből vehette, hisz tőled már tudjuk hogy fostalicska)? -
toth_janika
őstag
Én csak beleugatok a témába, viszont csatlakozom az előttem szólókhoz. Nálam volt egy f*staliga squrier, hát halál volt rajta játszani, elment a kedvem is, mert egy mezei törzshangsort nem tudtam rajta normálisan, zörgés nélkül lefogni... Pedig az már megy... ha más nem is

Nem lehetett beállítani, a nyak folyamatosan ferde volt, bundok sorjásak, szóval volt vele gebasz.Van egy X6-os Cortom, ami szintén nem egy akkora ász hangszer, mai fejjel, már nem biztos, hogy őt venném, viszont az egy álom ahhoz a hulladékhoz képest.
És a múlt héten játszottam a tanárom Ibanez Univers-ével... hát lefostam a bokám attól a hangszertől, bár az is igaz, hogy csak egy nullával több mint az én 80e-s Cortom

Én azt tanácsolom, hogy ne vegyél hulladék hangszert, mert csak a kedved fog elmenni az egésztől. Gyűjts még egy kicsit, szánj rá egy kicsivel több pénzt, és vegyél egy középkategóriás gitárt, mert azzal örömet szerzel magadnak, és nem fog elmenni az életkedved.

(Ha meg megunod még mindig árában tudod eladni, nem úgy, mint a hulladékot...) -
akela91
addikt
Hangszereknél sokszor fél áron szokták adni a használt motyót, nagyon durván megéri.
-
Plazmacucci
félisten
-
akela91
addikt
Külföldön 126k -ért láttam használtan, lehet le van verve néhol...
-
Plazmacucci
félisten
[link]
Ilyesmit keresek, de ez rettentően olcsó. Mi az átverés? -
Plazmacucci
félisten
-
BluEyes
őstag
-
Fitzgerald
veterán
Ajánlani nem hiszem hogy bárki is fog ennél olcsóbban gitárt. Szart lehet venni fillérekért, az tény. Sok értelme mondjuk nincsen.
Nem tudom mennyi a keret, de akkor már inkább egy SX EG2K használtan 30-ért, vagy Cort X2 hasonló áron, mint ezek a gyújtósnak való kétforintos szarok. Átment a kezem alatt mindkét gitár anno, kezdőknek teljesen jók. -
Plazmacucci
félisten
-
pavicevic
tag
Koszi, de ennyit nem szeretnek rakolteni, tenyleg a nullarol probalok majd valamit osszehozni, igy nem latom sok ertelmet ennyi penzt elkolteni.

-
pavicevic
tag
Tudnal esetleg egy par szot irni errol a gitarrol? Volt valamilyen tapasztalatod ezzel a markaval kapcsolatban?
-
Fitzgerald
veterán
-
Plazmacucci
félisten
-
pavicevic
tag
Sziasztok!
Teljesen kezdo, eddig semmilyen gitaron nem jatszo embernek milyen elektromos gitart tudtok ajanlani? Lehetoleg minel olcsobban...koszi a valaszokat elore is!
-
törölt tag
-
BluEyes
őstag
Akkor ne csak a neve legyen itt. Summertime

-
törölt tag
-
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
-
atomeec
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
-
törölt tag
Ja igen, az xbox-ozás ellentmond ennek a nincs időmnek.
Persze az tény, hogy gitározásnak akkor van értelme, ha nem nagyon hagysz ki napokat és napi legalább 1 órát rá tudsz szánni. És ami még kell hozzá, az a sok türelem, lassan érdemes begyakorolni, ha kell, nagyon lassan (a ritmusérzéked is jobban fejlődik alacsony bpm mellett). A sebesség tényleg jön magától idővel, ahogy - azt hiszem - Joe Pass mondta.
Én személy szerint ott csesztem el, hogy hébe-hóba vettem elő és akkor is rögtön úgy akartam játszani, mint Ritchie Blackmore. Türelem, türelem és türelem. Ja és tudni kell otthagyni egy-egy részt, ha még nem vagy azon a szinten, nem érdemes erőltetni. Én személy szerint mostanában szinte kizárólag skálázgatok, korábbi hanyagságom büntetendő. Baromi unalmas, de jól lehet vele fejlődni.
-
izomhod
őstag
-
atomeec
senior tag
Vagy nem ragadnak úgy a csajok, mint ígérték

El nem adnám, nekem pont a számítógépezést hivatott kompenzálni, mint értelmesebb hobbi, mit nem adnék, ha már gyerekként elkezdhettem volna (tanulás mellett rengeteg volt a szabadidő - vagy rosszul emlékszem...
).Más. A customtone oldalon kívül lehet rendesen válogatott effekthangzásokat fellelni? Sikerült olcsón szereznem egy kábelt a Pod-hoz, sajnos elég nehezen megy a keresés a Line6 oldalán, ha valami konkrétat szeretnék.
-
Plazmacucci
félisten
-
nap
addikt
-
izomhod
őstag
-
Ricsko :D
aktív tag
-
Dealer95
őstag
-
izomhod
őstag
-
BluEyes
őstag
Az Epinek tömör fenyő az eleje, őt választanám.
-
BluEyes
őstag
De ez legalább nem hörög

-
Fitzgerald
veterán
Hali,
Kéne otthoni bohóckodáshoz valami olcsó kis akusztikus ami jól bírja a gyűrődést. A Fender CD 60-at, és az Epi AJ-220S-t nézegettem. Melyiket ajánljátok?
-
Plazmacucci
félisten
-
BluEyes
őstag
-
Eastman
addikt
-
izomhod
őstag
koncerten hallottam, kirázott tőle a hideg, nekem nagyon tetszik

-
Plazmacucci
félisten
-
izomhod
őstag
-
törölt tag
Attól függ, milyen rock zenéről van szó (nagyon tág megjelölés ez zenére). Valahol szinte épp úgy kell a pontos játék, mint egy jazz zenekarban.
-
akela91
addikt
Jómagam is egyből elektromos gitárral kezdtem 13 éves koromban.
Igaz akkor már bőven metálos korszakomat éltem, tehát szóba sem jöhetett az akusztikus verzió.
Visszagondolva jól is tettem, ezzel is pöpecül meg tudtam tanulni mindent. Ott a clean csatorna az erősítőn/pedálon, akinek pedig a hangerő a probléma, annak ott a fejhallgató.Jelenleg basszeros vagyok egy alakuló bandában. Ki tudja, lehet nálam a végén jön képbe az akusztikus gitár.

-
Plazmacucci
félisten
De a rock nem is a pontos játékról szól. Szerintem aki az elektromos gitárt szereti, azt vegye. Aki meg azért vesz akusztikus gitárt, mert elhiszi, hogy attól jobb lesz a hallása, meg pontosabban fog játszani, az egyrészt meg is érdemli, mésrészt a rock életérzésről nem tud semmit. Ahogy egy bölcs tanító mondta, a rock and roll lényege, hogy "Beszólunk az arcnak!"
-
törölt tag
Az okának azt mondják, hogy minden egyes elektronika torzít valamelyest, nem jön ki tisztán a játékod. És van is benne valami. Másik dolog pedig, amit mondtál, hogy villanygitáron hajlamos elkapni az embert a szenvedély; nem biztos, hogy a pontos játék lesz középpontban.

-
Plazmacucci
félisten
Tud valaki egy megbízható boltot ahol használt gitárok is vannak? Nem szívesen veszek apróról, bár megesik. Gitárshop valahogy megváltozott...
-
Eastman
addikt
Közismert az a "tévhit", hogy akusztikus gitáron kell kezdeni a tanulást. Az okát nem tudom, talán legtöbben azt gondoljuk; azért mert olcsó. Tény, hogy felemelő és borzongató érzés odacsapni egy villanygitárnak és nyúzni a tremolót, hogy hasadjon ketté a levegő előttünk és szolidan remegjenek az ablaktáblák. A jelenlegi bérleményben ezt nem tehetem meg. Strat a tokjában és előkerült a régi jó nejlonos akusztikus. És láss csodát; 6ározottan fejlődök.

Új hozzászólás Aktív témák
-
18800 - 18701
71338 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aki már tudja, hogyan kell egy stratot harcképes állapotba hozni, az nem nyavajog a minőség miatt, és meg is szólal a kezében a gitár.