Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Válaszra se méltattak a múltkor.

Bár szerintem inkább nem fórumozik/fórumozott ott olyan kolléga,akinek volt valaha tapasztalata tuningos és egyben extrákkal is felszerelt lappal,ami nem rövid életű.
Én csak erre tudok gondolni.Az első érdemleges választ ez ügyben Tőled kaptam..tehát erre bármilyen CF-es lap jó,hogy a Physics-et kihasználjam. Ez szinte 50% keresést rövidít nálam.
Már csak olyat kellene találnom,aminek elég nagy a tápkeresztmetszete a nagyobb processzorokhoz és esetlegesen 300W/VGA-os videókarikhoz CF-vagy CF-SLI combo-ban.
És persze ma már nem szeretnék lemondani az E-sata adta lehetőségekről sem.
Rohadtul meguntam a tuningolást a kábelekkel és a lehűthetetlen nforce-s csippekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- DOBOZOS! MSI GTX 1660 Ti GAMING X (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest