Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Válaszra se méltattak a múltkor.

Bár szerintem inkább nem fórumozik/fórumozott ott olyan kolléga,akinek volt valaha tapasztalata tuningos és egyben extrákkal is felszerelt lappal,ami nem rövid életű.
Én csak erre tudok gondolni.Az első érdemleges választ ez ügyben Tőled kaptam..tehát erre bármilyen CF-es lap jó,hogy a Physics-et kihasználjam. Ez szinte 50% keresést rövidít nálam.
Már csak olyat kellene találnom,aminek elég nagy a tápkeresztmetszete a nagyobb processzorokhoz és esetlegesen 300W/VGA-os videókarikhoz CF-vagy CF-SLI combo-ban.
És persze ma már nem szeretnék lemondani az E-sata adta lehetőségekről sem.
Rohadtul meguntam a tuningolást a kábelekkel és a lehűthetetlen nforce-s csippekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest