- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Válaszra se méltattak a múltkor.

Bár szerintem inkább nem fórumozik/fórumozott ott olyan kolléga,akinek volt valaha tapasztalata tuningos és egyben extrákkal is felszerelt lappal,ami nem rövid életű.
Én csak erre tudok gondolni.Az első érdemleges választ ez ügyben Tőled kaptam..tehát erre bármilyen CF-es lap jó,hogy a Physics-et kihasználjam. Ez szinte 50% keresést rövidít nálam.
Már csak olyat kellene találnom,aminek elég nagy a tápkeresztmetszete a nagyobb processzorokhoz és esetlegesen 300W/VGA-os videókarikhoz CF-vagy CF-SLI combo-ban.
És persze ma már nem szeretnék lemondani az E-sata adta lehetőségekről sem.
Rohadtul meguntam a tuningolást a kábelekkel és a lehűthetetlen nforce-s csippekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8 GB - INGYENES FOXPOST!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Manli RTX 3070Ti
- Svájci jellegű bicska eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest