Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Válaszra se méltattak a múltkor.

Bár szerintem inkább nem fórumozik/fórumozott ott olyan kolléga,akinek volt valaha tapasztalata tuningos és egyben extrákkal is felszerelt lappal,ami nem rövid életű.
Én csak erre tudok gondolni.Az első érdemleges választ ez ügyben Tőled kaptam..tehát erre bármilyen CF-es lap jó,hogy a Physics-et kihasználjam. Ez szinte 50% keresést rövidít nálam.
Már csak olyat kellene találnom,aminek elég nagy a tápkeresztmetszete a nagyobb processzorokhoz és esetlegesen 300W/VGA-os videókarikhoz CF-vagy CF-SLI combo-ban.
És persze ma már nem szeretnék lemondani az E-sata adta lehetőségekről sem.
Rohadtul meguntam a tuningolást a kábelekkel és a lehűthetetlen nforce-s csippekkel... -
djyuri
őstag
Sziasztok!
Melyik AMD lapba tudnék beletenni egy ATI-t és egy NVIDIA-t? Lehetőleg x4 vagy x6 procival és DDR3.köszönöm

ui.: tuningos,e-sata,1db IDE, és kiváló alaplapi hőcsöves,bordás hűtés

-
djyuri
őstag
Köszönöm szépen..akkor azt hiszem bepróbálom azt a társ GTX kártyát....
Remélem még a hónapban jelentkezem az eredménnyel.
Köszönöm!

-
djyuri
őstag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni,hogy melyik videókártyától használható az a funkció,hogy a második kártyát Physics kártyaként tudja lekezelni? És baj az,ha a második kártya függőlegesen csíkozza a képet? (ergo talán ramhibás)... Jó áron lenne a cucc és kihasználnám,ha tudná

ui.: 9800GTX+ OC a kiszemelt és a jelenlegi(ami hibátlan kari)az is egy 9800GTX+oc

köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Mekkora táppal tolod ezt?