Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Sehol. Két mód van:
Ha driverben engedélyezed akkor a vga számolja ez az a ún hardveres mód.Ha a driverben letiltod, akkor meg a proci számolja a fizikát, ez az ún szoftveres mód.
A hardveres mód sokkal gyorsabb, de a vga grafikus teljesítményét leveszi, mert nem csak renderel/kirajzol, hanem a fizikát is neki kell számolni. Ha elég erős nV-d van akkor nem érdekes de ha nem olyan erős a nV karid, akkor (nyilván alkamazás függő is), jól jöhet egy társkártya. Nem ekll hozzá SLI-s lap, tehát egy CF-ös lapban is remekül megy.
Anno nekem is P35-ös lapban (ami csak CF-t tud) volt egy 8800GTS 512 meg fizikázásra betettem egy 8600GT 256MB-ot. Az úgy tökéletes felállás volt. Aztán vettem egy GTX260-at ami alig marad el GTS + GT-s felállástól, így eladtam a GT, nem marad társkártya.
De mielőtt vennél társkártyát nem árt utánnajárnod, használsz-e egyáltalán olyan progit ami használ komolyabban PhysX-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- BMW topik
- Starlink
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest