Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Sehol. Két mód van:
Ha driverben engedélyezed akkor a vga számolja ez az a ún hardveres mód.Ha a driverben letiltod, akkor meg a proci számolja a fizikát, ez az ún szoftveres mód.
A hardveres mód sokkal gyorsabb, de a vga grafikus teljesítményét leveszi, mert nem csak renderel/kirajzol, hanem a fizikát is neki kell számolni. Ha elég erős nV-d van akkor nem érdekes de ha nem olyan erős a nV karid, akkor (nyilván alkamazás függő is), jól jöhet egy társkártya. Nem ekll hozzá SLI-s lap, tehát egy CF-ös lapban is remekül megy.
Anno nekem is P35-ös lapban (ami csak CF-t tud) volt egy 8800GTS 512 meg fizikázásra betettem egy 8600GT 256MB-ot. Az úgy tökéletes felállás volt. Aztán vettem egy GTX260-at ami alig marad el GTS + GT-s felállástól, így eladtam a GT, nem marad társkártya.
De mielőtt vennél társkártyát nem árt utánnajárnod, használsz-e egyáltalán olyan progit ami használ komolyabban PhysX-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Prime GeForce RTX 5060 8GB
- ASUS TUF RTX 4070Ti 12GB új állapotban dobozában! 2029-ig garanciális!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- Asus GeForce GTX 660 Ti DirectCU II OC 3GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest