- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Sehol. Két mód van:
Ha driverben engedélyezed akkor a vga számolja ez az a ún hardveres mód.Ha a driverben letiltod, akkor meg a proci számolja a fizikát, ez az ún szoftveres mód.
A hardveres mód sokkal gyorsabb, de a vga grafikus teljesítményét leveszi, mert nem csak renderel/kirajzol, hanem a fizikát is neki kell számolni. Ha elég erős nV-d van akkor nem érdekes de ha nem olyan erős a nV karid, akkor (nyilván alkamazás függő is), jól jöhet egy társkártya. Nem ekll hozzá SLI-s lap, tehát egy CF-ös lapban is remekül megy.
Anno nekem is P35-ös lapban (ami csak CF-t tud) volt egy 8800GTS 512 meg fizikázásra betettem egy 8600GT 256MB-ot. Az úgy tökéletes felállás volt. Aztán vettem egy GTX260-at ami alig marad el GTS + GT-s felállástól, így eladtam a GT, nem marad társkártya.
De mielőtt vennél társkártyát nem árt utánnajárnod, használsz-e egyáltalán olyan progit ami használ komolyabban PhysX-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Nitro + Rx 580 8gb
- GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 8G videókártya
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest