- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
nem olvasom azt a "másik topik"-ot de ha egyértelmű hogy az apex a cpu-val számoltatja a cloth szimulációt akkor is ha van dedkiált physx kártya a gépben akkor az szerintem nem találgatás. vagy én értettem félre valamit a cikkben leirtakból? mafia 2-t még csak a demojával próbáltam. szebbnek szebb a gta-nál de ez még nem minden. a gta 4 "önállitgató" motorja egy olyan dolog amit én sosem vettem észre. nem tudom ez miben és hogyan nyilvánúl meg észrevehetően. ha meg nem szembeötlő (márpedig röpke 2 év alatt nekem nem tűnt fel) akkor nem is lényeges. ott szerintem az euphoria és a bullit üt, hozzva ezzel a játékélményt. a grafika csak másodlagos. mafia 2 full változatát még sajnos nem tudtam kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Windforce GTX 960
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest