Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- perge666: Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Eszemben sem volt megbántani,peace

Most akkor egy picit azon gondolkozz el,hogy a GTA4-et a csodás "önálligató" motorjával milyen képminőség mellett tudod játszani,és hogy néz ki a mafia2 a te gtx280-on.Nem lehet egy lapon sem említeni,ha csak a grafikáról beszélünk... ugye ott is megvan az ára a fizikának vegyél egy quadot,és azt ki sem lehet kapcsolni,se lebutítani...Az,hogy az nv most társkarinak egy gtx280-at irogat, szerintem semmit sem jelent,mindenki eldöntheti kell-e az neki,szán-e rá annyit én nem szánnék,és most jól jártam az SLI-vel.Amugy szerintem meg semmi gond sincs azzal,hogyha kell egy csavar akkor lemegyek a köruti vasért-be...hamarabb teszem ezt,mint hogy fürészért menjek ugyanoda egy 8800GT vagy egy PCI-E sin szét/le/vágásához
Ez is csak nézőpont kérdése.Abba gondolj bele,hogy nincsenek itt nagy átütő címek amiért egy fiziksz társkarit be kell vállalni a gépedben tartva ...egy-két játékhoz be lehet rakni,de szerintem ezért kár szétvágni a PCI-E sin végét,vagy egy vga-at, ezzel kockáztatva azt,hogy valahol lecsúszik a fűrész és ledarálsz pár smd alkatrész amiből pl bőven van egy rakat az alaplapom,de a pci-e csatin is.Ha komoly veretes darabokat lehet rendelni külföldröl interneten akkor ez a riser card sem lehet gond,hiszen igazából még gari sem kell rá,nem nagyon van rajta olyasmi ami tönkremehet szállítás közben.
Ezt azt indulatos reagálást amúgy te is megfogadhatod hiszen előbb te keltél ki magadból a másik topicban folyó hivatalos információk nélküli találgatás miatt.Én nem vagyok benne olyan biztos,hogy szerencsés messzemenő következtetéseket levonni ennyiből,és a fizikszet temetni.Az biztos,hogy ezek a kapitalista cégek azért vannak,hogy a te zsebedből a pénzed így vagy úgy de kicsalják,nem kell ennek bedőlni...még egyszer peace...

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez is csak nézőpont kérdése.Abba gondolj bele,hogy nincsenek itt nagy átütő címek amiért egy fiziksz társkarit be kell vállalni a gépedben tartva ...egy-két játékhoz be lehet rakni,de szerintem ezért kár szétvágni a PCI-E sin végét,vagy egy vga-at, ezzel kockáztatva azt,hogy valahol lecsúszik a fűrész és ledarálsz pár smd alkatrész amiből pl bőven van egy rakat az alaplapom,de a pci-e csatin is.Ha komoly veretes darabokat lehet rendelni külföldröl interneten akkor ez a riser card sem lehet gond,hiszen igazából még gari sem kell rá,nem nagyon van rajta olyasmi ami tönkremehet szállítás közben.