- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max akkor azt mondom a gearbestnek, hogy ha neadjég visszakapják a csomagot, küldjék el újra teljesben... Jobb ötletem egyelőre nincs... A postával se nagyon tudok pereskedni, ölre menni, mert olyanok amilyenek. Az bosszant, hogy itthon esély sincs beszerezni normális zajszűrős type-c fülhallgatót...
Mind1 köszönöm ezt a linket, alkalmasint még fel tudom használni a posta ellen, mert az ügyintéző szerint kibontották a szeme előtt. Vajn kitől kérjem el a papírt ha kelleni fog... És érdekelni fogja-e a Gearbestet...
(#26401) Zoli-bácsi : Remélem készült róla jegyzőkönyv...
-
"Hát abban biztos vagyok, hogy némi vitatkozás vár rád, esetleg PP-s vita is és valószínűleg a szállítási költségeket levonják, de nyilván visszakapod a pénzed. (PP-n mivel bizonyítanád, hogy visszament? Erről a vám/posta írt valami hivatalosat? PP-n kérni szokták a tn-t, a visszaküldési átvétel bizonyítására.)"
Na igen ezt kérdeztem a postai dolgozótól is hogy most akkor nekem erről van papírom, hogy kinyitották, nem az volt benne, ukmukfukk? Azt mondta büntetőjogi felelőssége tudatában szóban tudja bizonyítani. Nem akartam elküldeni őket sem, hogy hivatalból kinyittatnak valamit de nincs róla határozat, papír, akármi?! Komolyan a magyar posta és vámkezelés is megér egy misét...
Nem Paypal-ozok (ha ez a PP) hanem webkártyáról szoktam utalni. De lassan lehet hogy csinálni fogok paypal accot.
-
Taktoj
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest