- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max akkor azt mondom a gearbestnek, hogy ha neadjég visszakapják a csomagot, küldjék el újra teljesben... Jobb ötletem egyelőre nincs... A postával se nagyon tudok pereskedni, ölre menni, mert olyanok amilyenek. Az bosszant, hogy itthon esély sincs beszerezni normális zajszűrős type-c fülhallgatót...
Mind1 köszönöm ezt a linket, alkalmasint még fel tudom használni a posta ellen, mert az ügyintéző szerint kibontották a szeme előtt. Vajn kitől kérjem el a papírt ha kelleni fog... És érdekelni fogja-e a Gearbestet...
(#26401) Zoli-bácsi : Remélem készült róla jegyzőkönyv...
-
"Hát abban biztos vagyok, hogy némi vitatkozás vár rád, esetleg PP-s vita is és valószínűleg a szállítási költségeket levonják, de nyilván visszakapod a pénzed. (PP-n mivel bizonyítanád, hogy visszament? Erről a vám/posta írt valami hivatalosat? PP-n kérni szokták a tn-t, a visszaküldési átvétel bizonyítására.)"
Na igen ezt kérdeztem a postai dolgozótól is hogy most akkor nekem erről van papírom, hogy kinyitották, nem az volt benne, ukmukfukk? Azt mondta büntetőjogi felelőssége tudatában szóban tudja bizonyítani. Nem akartam elküldeni őket sem, hogy hivatalból kinyittatnak valamit de nincs róla határozat, papír, akármi?! Komolyan a magyar posta és vámkezelés is megér egy misét...
Nem Paypal-ozok (ha ez a PP) hanem webkártyáról szoktam utalni. De lassan lehet hogy csinálni fogok paypal accot.
-
Taktoj
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest