Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
válasz
üzenetére
Már lehet, hogy késő, én a GANZO G104-S-t vettem, nem rég jött meg. Ez is egy pici multitool, ellenben teljesen rendben van, a tokja is minőségi picit még olcsóbb is

-
zzz03
őstag
üdv Urak!
Tegnap (Jul 15, 2016 01:08:05 AM) rendeltem par dolgot gearbest-röl. Minden volt raktarba oldal szerint, ahogy kell fizettem, meg is jött az email, hogy sikeres a fizetes viszont meg nem valtott at my orders menübe a statuszom processingrol talan shipped-re (?) nem pontosan emlekszem, hogy mire is szokot atvalltani viszont arra igen, hogy fizetes utan 2-3 oran belül mindig atvaltott es adta is a TN szamot.
Namost a kerdes csak annyi lenne, hogy ez a müvelet akar napokig is eltarthat? Vagy mi van? Miert nem mozdul at az allapota arra, hogy jolvan fizettel mi meg összepakoltuk es el is inditottuk -ra.
-
törölt tag
Ganzo G101S / 2019S erről mi a vélemény?
Vennék kocsiba tartaléknak, de nem tudom, hogy milyen minőségű lehet. -
bazsimano
őstag
valaki tudna ajanlani chuwi hi10hez tokot?
sajnos gbn csak billentyus van...es nem erdekel az
na meg a lenyeg hogy occso legyen 
kosuzi -
vandor01
senior tag
Leirom ide mert lehet vki tanul belole..
Targy Chuwi Hi12
Marcuis 16 an rendeltem az elsok kozott EU raktarbol 255$+15$
szerintem 10 darab volt 20perc alatt elfogyott
6 het utan Majusra befosta magat
Majus 12 en visszapostaztam kinyaba: 48euro
Junius 7 en walletra raktak az arat plusz kaptam 1275 pontot
Junius 13 an megrendeltem ujra.. intel akcio: EU raktarbol 208$+15$
Junius 21 en a DPD "elhagyta" valahol Mechelen-Bruxell kozott
Julius 18 ra walletra teszik az arat + pontok megint csak...
IGAZ: itt felajanlottak, hogy a piizt visszarakjak a szamlamra is
de igyis-ugyis elvasarolom naluk es az extra pontoknak is a seggere verek
az uj Chuwi Hi12 megrendeleseket mar csak Augusztusban szallitjak

kinabol akcioban 240$, EU bol 287$ HA van???Egy rossz szavam nem lehet a GB-re teljesen korrektek es idoben
rendeztek a dolgokat sehol nem kellet a szokasosnal tobbet varnom,
gordulekenyen ment az ugyintezes...
a visszafizetes is megy akar szamlara akar walletrakerdes mikor lesz mar tabletem!

azt 6 hetes mukodesi idopontot leszamitva mar lassacskan van fel eve tabletem
vagy legalabb is parszor mar megrendeltem es kifizettem.. szallitva biztositva...
-
törölt tag
Pendrive-al kapcsolatban írt már valaki a gearbestnek?
Mert nálam is 4-ből csak egy jó van.
Mindenkinek küldtek legalább egy jót.
-
Tomi0703
addikt
Cseh postaval valakinek tapasztalata?
Tegnap rendeltem egy taviranyitos autot, holland postaval kertem, erre cseh postaval adtak fel... Direkt holladdal akartam mert eddig azzal jo tapasztalataim vannak szallitasi idoben. Erdemes ezert reklamalnom? -
törölt tag
A 6.-án rendelt harnds késem ma érkezett meg.
Még a végén a tv box-om előbb megérkezik kínából, mint a projektor az eu-ból.
Mintha most begyorsult volna a posta. -
bul07
nagyúr
Nézetek már rá erre az ufó lámpába való ledre [link]
Mert oldalon még 2.26$ kosárban viszont 4.38$
Nálatok is ez a helyzet? -
válasz
Ferenc1989
üzenetére
Ezekbe jobb a sima elem, de ha mindenképp akku, akkor Ladda.
Én is most hozatok belőle, ugyanaz mint a eneloop. Többen vettek már a fórumról, és tesztelték. -
Ferenc1989
tag
Ha már az akksikról van szó.
Nekem egy ilyen töltőm van: Voltcraft Charge Manager 410
Otthonra távirányítóba AAA, valamint elemlámpába, fejlámpába vennék akksikat. Panasonic Eneloop akksijaim vannak vakuban, de drágának tartom azokat irányítóba tenni.Kintről milyen akksik ajánlottak?
Köszi
-
bladesks007
tag
válasz
vandor01
üzenetére
Múltkor tölthető elemeket rendeltem, amit a belga posta tudott csak szállítani, most nincs ilyen/ilyen jellegű termék a kosárban, de kipróbáltam, tettem a kosárba, hátha felajánlja, ebben az esetben viszont csak az Auto (free) "opciót" kapom. Lehet hagyom a standard-en, és meglepetésre BP lesz, a holland posta opciót inkább nem választom, korábban írták, hogy 3 hét volt....
-
vandor01
senior tag
válasz
bladesks007
üzenetére
ha valami aksis cuccot rendelsz akkor csak az NL marad...
szeretem en is belgaval mert elég gyors főleg belgiumba! 7nap!
legutobb egy mini dront szerettem volna akkor meg lehetett választani
fizettem is erte azt a vegen NL -el jött....szoval lehet vmi olyan cuccod van ami miatt nincs belga posta csak NL!
-
air
nagyúr
válasz
bladesks007
üzenetére
Holland esetleg nem jó?
(#8865) thefreeman
Érdekes, hogy Romániába szállít a magyar posta, idehaza viszont nem választható. -
thefreeman
aktív tag
válasz
bladesks007
üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
bladesks007
üzenetére
Nekem 3-án még volt. Azzal jött egy óra, amiről ma volt bedobva az értesítő.
-
bladesks007
tag
Sziasztok!
Május végén/június elején még tudtam Belga Post-ot választani, amivel 9 nap alatt kézbe is vehettem a megrendelt terméket, de most nincs (BP) ilyen opció. Vagy csak én nem találom? Augusztusi szabadság miatt szerettem volna a bevált BP-ot választani, de így rizikós, ideér-e időben...
-
vandor01
senior tag
válasz
bazsimano
üzenetére
alapvetően gyorsabb... ha van raktaron es azonnal inditjak etc etc etc
es pl egy tablet nem hetekig utodik verodik ennek annak a felvilágon keresztul..
viszont dhl esetben eselyed nincs trefa mentesen megkapni a cuccot!
de ezeket te is tudod nem kezdo motoros vagy a kinyabol rendelés területen
-
0021666
tag
Nem tudom erre én jöttem-e rá, vagy már mások is, de a keresőbe az "x" betűt be kell írni, a listázást a legalacsonyabb ártól kezdve növekvőbe kell állítani és kidobja a centes cuccokat! Itt a [link] róla.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
gyors kerdes...ha expedited shipmentel kerem..akkor gyorsabb es dhl-el kapom?
vagy nem gyorsabb? -
hpsafl
tag
LG HG2 3000mAh 20A (4db) ár: 18.79$
PBK-3MCCE/4BE Ni-MH AA akku 1900mAh (4db) ár: 11.99$
AWT IMR 18650 Li-ion akku kupon: AWTDEAL ár: 11.69$
105W-os RGB LED-es színpadi lámpa kupon: SLighting ár: 56.99$
CIS-53335 napelemes kerti lámpa kupon: CISGB ár: 15.99$
Ganzo G7372-WD1 kupon: GanzoG7372 ár: 16.29$Let's Make A DEAL akció (okostelefonok, tabok, órák, játékok, szerszámok, és még sok apró kütyü
) -
Ferenc1989
tag
Sziasztok!
Ezzel a lámpával van tapasztalata valakinek?
Meilan X5
Mennyire jó a sötétedésre való bekapcsolás/kikapcsolás?Köszi
-
-
elszabi
tag
És a Gearbest van olyan cég, hogy nemigen kockáztat meg fake kártya eladást...
Bizony-bizony, ők küldték ki nemrég azokat a hibás/kamu pendrive-okat. Szóval a GB név még önmagában nem garancia.
-
-
alevan
őstag
-
válasz
Beni2360
üzenetére
"Végzel rajta majd valami sebesség tesztet? "
Erre válaszoltam a sebesség volt a kérdés.A teljes területet és is a H2testw progival néztem meg, egyik sem volt fake (arra céloztam)
Akkor szoktam csak pozitív visszajelzést küldeni ha valóban akkora és hibamentes.
De mostanában már nem futottam bele fake kártyába (pl. 32BGs-nek tűnik, de csak 8GBs)És a Gearbest van olyan cég, hogy nemigen kockáztat meg fake kártya eladást...
-
air
nagyúr
Ha minden igaz, ma megjött a 3-án rendelt órám.
$47 volt, de 16-ot írtak a csomagra. Vámon simán átjött, belga posta hozta. -
Beni2360
félisten
Crytal diskmarkkal szoktam tesztelni. - bocs de evvel csak a kiválasztott mennyiségű adat írás-olvasást tudod tesztelni azt nem, hogy FAKE-e vagy sem.Az evvel kell a progival kell tesztelni: H2testw Ez majd végig írja és olvassa a teljes kártyát akkor majd jelzi. hogy jó-e vagy sem.
-
Hurkafej
aktív tag
Köszönöm, most is van akcióban 64Gb MIXZA is, 12$ - pontok.
Az olvasási sebesség nem hátrány, de inkább nekem az a lényeg, hogy ne hátráltassa az eszközt írásban, tehát mondjuk ne szaggasson a felvétel, mert rossz lenne a kártya. -
válasz
Hurkafej
üzenetére
Mixiza és Neatek Pro 64GB-s kártyákat vettem amikor 11-12 USD körül voltak.
Ebay kütyűk topikba tettem is teszt linket. Egyik sem fake, Neatek gyorsan olvas, Mixiza lassabban, de gyorsabban ír.Ez egy Mixiza SDR104-es képes olvasóban (Jumper Ezbook 2)

Crytal diskmarkkal szoktam tesztelni.
De fontos ha a vezérlő csak DDR50-es, vagy USB 2.0-s olvasóba dugod, akkor max 40 megával fog róla olvasni. -
alevan
őstag
Itt is nézd meg: www.oneworldexpress.com.
-
DJGABI
addikt
írtam supportnak, h a tegnap feltett review-k után ma már megadták a videókra is a pontot, a régebbiekre meg csak a 10est, azt írták várjak még

-
vandor01
senior tag
válasz
bazsimano
üzenetére
ha tenyleg szukseg van ra akkor vedd meg 10-20 dezso ide vagy oda?
inkabb azert izgulj, hogy hibatlanul megerkezzen es ne fossa el magat par honap utan
mert akkor lesz draga mulatsag es sok ido mire cserelik...Ha meg nincs ra szukseg? akkor felaron is csak szemetet veszel....

-
torp
tag
Sziasztok,
EU-s raktarbol rendeltem par dolgot, meg 2016-06-29 -en (Magyar Posta van megjelolve szallitonak)
Utolso info ami megjelenik:
2016.07.10 22:48
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad(szoval mar 4 napja ez a statusz)
Van okom aggodni?
u.i. elfelejtettem megemliteni, a celorszag Romania
-
bazsimano
őstag
válasz
Viktoár
üzenetére
van tajekoztato es szerintem mar valaszoltak Neked (nem biztos h pont neked.. de valakinek nehany hozzaszolassal fentebb)...lenyeg, hogy 50 pont 1 dollar es az arnak a 30%at lehet pontokkal kifizetni.
miutan betetted a kosarba es a fizetesi oldalon vagy ott kell beirogatni.de amugy a GB oldalon a pontok menupont alatt vagy a GYIKnal lehet rola olvasni.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Ezeket a pontokat hogyan lehet beváltani illetve mennyit lehet egy vásárlásnál? Van erről valami tájékoztató vagy minden terméknél más és más?
-
alevan
őstag
Ruhaneműt rendelt már valaki a GBről?

(#8827) DJGABI Postával rendelve lassú. 30 napja várom hogy hozza a posta a tabletot. Futár viszont 4-5 nap.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
most itt 165usd
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_360522.html
szerintetek varjak vagy ennel nem fog lejebb menni?
koszi
b. -
elszabi
tag
szinte tuti, hogy eredeti. a telefonod és az olvasód a szűk keresztmetszet, azért lassabb, tudna többet is. a gyártó ország is rendben van. ha made in taiwan-t látsz samsungon, akkor menekülj. vicces összefoglaló erről:
ha biztosra akarsz menni, akkor ezek közül vmivel kell tesztelned pc-n.
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
elszabi
üzenetére
Igen úgy vettem bár most bajban vagyok
Nem tudom hogy merjem használni vagy ne , mert ahogy a H101-es járt párszori reptetés után lehet ez is úgy járna és csak úgy kidobni megint 7$-t
Amúgy szerintem a H101-es sokkal jobban megtervezett volt , például a szivacstalpai nem ragasztva volt mint a H22 é hanem a motor alatt volt a műanyagba beletolva, na az biztos nem jön ki onnan még ha sodródik is a gép
H22-ről már a dobozban az egyik leszakadt , majd egy ki pillanatragasztóval oda nyomom(#8817) maestro87
Valahol biztos le lehet
Mert most hogy írtad megnéztem jobban és az a szürke rész a hologramos matricán bizony lekaparós, és van alatta egy számsor
Kerestem a netten de eddig nem találtam meg hogy hol lehetne(#8819) Hurkafej
Csak USB 2.0-ás kártya readerem van , így abban tesztelni értelmetlen , esetleg ha tudtok androidra valami alkalmazást ami teszteli a memória kártya sebességét akkor ott megtudom mérni
Amúgy már a telefonomba van , leformáztam és használatba vettem -
WestBam
senior tag
válasz
cidalain
üzenetére
Amit ajánlottak alattam az tipikus szórt fényt adó kempinglámpa. Abból nagy megelégedéssel használom ezt a típust (kupon: 8off, így 10$ alá megy). Sima elemlámpa egyszerű lencsés verzióban, ha kitekered a tetejét akkor pedig már rendes kempinglámpa. Amiben jobb, mint a rendes direkt kempinglámpák az a mérete. Ez pici szállításkor és nem is sérülékeny.
10$ körül is vannak nagyon jó elemlámpák, de sima cerkaelemesből nem látom értelmét a fiókban roskadni egy ennél jobb lámpának, akkor inkább az egyszerűből 3 darab legyen. Akkushoz pedig kell töltő és akku is, az a következő 10$ lenne tehát az már 100% költségnövelés lenne.
Persze ez is csak egy vélemény, lehet sok irányba mozdulni
Ha jobban is érdekel akkor ajánlom az elemlámpa, zseblámpa topik összefoglalót és a topik böngészését is! -
Hurkafej
aktív tag
Végzel rajta majd valami sebesség tesztet? Érdekelne, hogy mit is tud, ennyiért jó árban van.
Más: Ha leadom az értékelést az oldalon, akkor utána még fel fogja dobni a "Confirm Receipt" részt az oldal, vagy ha hamarabb értékelek, akkor bukom a 20 pontot a megérkezésért?
Megint más: MIXZA vagy OV memóriakártyát vett már valaki? Azokat is jó árban adják, és talán feltörekvő márkanévnek tűnik számomra. De lehet tévedek.
-
cidalain
veterán
válasz
WestBam
üzenetére
Na akar ezek jok is lehetnek. Koszi.
Tetszik, hogy csak 1 epem kell bele. Kb mennyi ideig birja 1 ceruzaelemmel? Gondolom jo sokaig, mert a led nem fogyaszt sokat.Esetleg ha sokkal nem is de kicsit komolyabbat is tudsz ajanlani? Mondjuk 7-10 dollar korul? Ami mondjuk satrazaskor, esti kertipartik eseten is alkalmazhato "wc-re jarni"?
-
WestBam
senior tag
válasz
cidalain
üzenetére
Pedig a legjobb egy sima elemlámpa lenne áramszünet esetén is. Meg úgy általánosságban is.
Ha nem szeretnéd, csak arra használni, hogy legyen vésztartaléknak akkor bátran ajánlom ezt vagy ezt a típust. Amire kell arra megfelel teljesen, fénye is bőven elég van lakáson belül, sima ceruza elemmel megy, nincs plusz költség, de ha van otthon AA méretű ni-mh akkud még jobb, mert akkor ki sem kell dobni, lehet újratölteni.
Persze tudok ennél sokkal komolyabbat is ajánlani, de kezdetnek ezek is megteszik
Jah, és a végére állítva megáll, mint a gyertya, így akár egy szobát be is világít egész kellemesen, legalábbis sötét már nem lesz. -
cidalain
veterán
Lampa (nem ego) ugyben is otthon vagytok?
Kellene valami elemes, vagy akkus led lampa olcson. Mondjuk aramszunet esetere pl. Inkabb ilyen lapos kerek, mert azt konnyebb letenni mint egy zseblampa formajut.
Ilyennel talalkozott mar valaki, van ajanlott darab?Ui. Bar a zseblampa formaju is jo lehet.
-
bul07
nagyúr
Mai termés
Megjött a 4.91$ samsung 32GB-os memória kártya is, hologram is van rajta
Most pontozva 5.61$ [link] -
Flexy90
senior tag
Ma megjött a vasárnap vásárolt 6 db led izzó eu raktárból, dhl szállítással!

-
Kozy10
tag
a második,
7 napon belül vedd fel velük a kapcsolatot a visszafizetési mód változtatásához.
visszakérheted a bankszámládra is, ha nem akarod a gearbesten levásárolni.
szerintem nincs határidő mikor költöd el a walletrőlnem vagyok jó angolból, csak volt szerencsém már egy ilyen szöveghez

én a walletot választottam egyébként... -
alok
csendes tag
Sziasztok!
Ma délelőtt 07.13-án egy ticket-ben tájékoztatnak, hogy a megrendelt 06.11-én és fizetett GitUp Git2 kamera sokáig nem volt elérhető.
"The balance will be refunded to your GearBest Wallet (Store credit) after one week by default.
If you want to change the method of refund, please contact us within one week (7 days)."Ha jól értem 7 napom van arra, hogy felhasználjam az egyenleget, vagy 7 napon belül vegyem fel velük a kapcsolatot a visszafizetési mód változtatásához.
-
vandor01
senior tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
megtanulni alapszinten kezelni egy dront... tokeletes
inkabb egy ilyent "darabolj" mint vmi draga joszagot!
erdemes tobbet rendelni jo lesz alkatresznek vagy
a cimborakkal elmulatni az idot
vagy a fiadnak....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)