Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
válasz #34642176 #7585 üzenetére
altalaba a sima szallitas a termekek nagy reszere ingyenes...igen. de lehet hogy valaki jobban tudja mint en
Pontok jarnak:
1) visszajelzed a datumot amikor megkaptad (20pont),
2) ertekeled az arut (iras 10 pont, kepek 20 pont es video 50 pont), ha benne vagy az elso 5 ertekelobe akkor dupla pont jar.
Felgyorsult. en mostansag 7-10 nap alatt megkapom. -
senior tag
válasz #34642176 #7651 üzenetére
http://www.trackitonline.ru/
ha regisztrálsz minden csomag mozgásról értesít e-mailbenBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
senior tag
válasz #34642176 #7653 üzenetére
Eddig , (ma reggelig) nekem is igy ált 14-15-e óta mind3 terméket, ma reggel kettő ebből átváltott célországba elküldve-re. esetleg nézd meg EZT
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
WestBam
senior tag
válasz #34642176 #7744 üzenetére
Nem mondtam, de csodát (éltartást, szívósságot) nem kell 500Ft-ért várni. Akkor már inkább egy mora 3000-ért, az legalább konstans tud egy elfogadható minőséget jó áron.
Ezt és ezt vettem tőlük, mindkettő teljesen vállalható minőségű cucc, ha drágább lenne 10 dolcsival még akkor is azt mondom, hogy jó árban jó minőség. Így meg...
Nem mellesleg mindkettő legál EDC kés[ Szerkesztve ]
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
hpsafl
tag
válasz #34642176 #7779 üzenetére
Saab9-3: Ticketet nyitni a profilod > my orders > adott rendelés > Send/ View massage fül alatt tudsz.
Xiaomi Yeelight RGBW E27 okos villanykörte ár: 19.59$
DOOGEE X3 ár 39,99$Xiaomi akciók
RC akció, alkatrészek, drónok, autók, és minden ami RC[ Szerkesztve ]
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
bul07
nagyúr
válasz #34642176 #7862 üzenetére
Mindjárt 14:00 de nállam még 50percnél jár a visszaszámlálás
De azért frissítgetem az oldalt😃
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bazsimano
őstag
válasz #34642176 #7905 üzenetére
@Zsolt19900 ahogy kollega irja/kerdezi...megvolt a ticket nyitas?
altalaba 24 oran belul valaszolni szoktak...max kernek egy kepet vagy videot ...de eleg jo idot futnak az ilyen hibas/problemas tortenetekkel...szoval jo lenne tudni, mit tettel pontosan es mi volt a reakcio.
-
bul07
nagyúr
válasz #34642176 #8022 üzenetére
Ide is most jött kipróbáltam hát, inkább mondanám halovány fényűnek, gyenge
Egy 11W-os halogén agyonveri fényben( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz #34642176 #8030 üzenetére
A fehér fényű van nekem, de ekkor megyek letesztelem mindkettőt mert csak az egyiket próbáltam
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
vandor01
őstag
válasz #34642176 #8195 üzenetére
de a ticketre válaszoltak, hogy akkor refund a waletra! ??
ja es szoktak meg pontot is adni a vásárlás értékétől függően!
kb 20 dollar 100pont.... duplan jo lemondaniszerintem függ, hogy melyik ügyfeles csinálja!?
vagy az ügyfeles melyik "bérszámfejtő" akarom mondani könyvelőhöz tartozik???nekem volt olyan hogy szinte azonnal ott volt a zseee
most modtam le egyet Csut este Pénteken már el is vertem a léét
most postázásra vár de volt olyan, hogy 3nap....
van egy valodi refundom függőben is azt is Pénteken irtak hogy akkor waletra megy.....
habár itt megkérdezték hogy akarom-e PP-re mert ez egy 45napos visszpostazas volt..
nekem a wallet gyorsabb mert a kosárban már ott figyel a rendelés!
csak jöjjön a refund 24 orát igérnek...
de azért közbeszol a hetvege etc..
ha hetfőn nincs még nalad? csak kérdezz rá![ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
bul07
nagyúr
válasz #34642176 #8249 üzenetére
Most csütörtökön rendelted és már megjelent?
Mert ha jól tudom 14-15 napra jelenik megAmúgy lehet megjelenik, de én nem kockáztatnék hogy megadják a pontokat és nem jelenik meg
Én ha üzemeltetném az oldalt biztos nem adnék már értékelés után
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #34642176 #8303 üzenetére
Igen, pont ez miatt írogatok nekik 4 napja.
Azt írják legyek türelemmel (1 hét), mert át kell nézni a képeket.
A képek persze kint vannak, tehát átnézték őket...Egyébként a pontok így alakulnak.
Írás 10 pont, képek 20 pont, videó 50-250 pont.
Amit rögtön megkapsz az 10 pont, és általában másnap mellé jön a 70. Összesen 80 pont.
Ha első ötbe benne vagy akkor dupla.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz #34642176 #8310 üzenetére
Ennyit szerintem megér.
Haverom átvette tőlem, de én venni akarok még egyet.
Flash sale-ben 1 dollárral volt kevesebb.
Éjszaka, sötét szobában, elég jó képe volt. Plafonra vetítettem kb 3,5m volt a távolság.
220x130cm képet vetített.maestro87: Ez jó kérdés, próbáld meg mindenképp.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
elszabi
tag
válasz #34642176 #8404 üzenetére
Nekem sem. Illetve nem mindre. Azt válaszolták, hogy jó minőségű, saját fotónak kell lennie. És 1 termékről 1 videó. Írtam nekik, hogy ne nézzenek madárnak, DSLR-rel ritkán csinálok szar képet, főleg, hogy már ki is rakták az oldalra. Ill. közeltem velük, hogy tudunk a problémáról. Javítsák ki a dolgot, mert addig kénytelen leszek máshonnan rendelni.
-
cidalain
veterán
válasz #34642176 #8438 üzenetére
kamu, ilyen nincs.
eleve amikor azt írom vámeljárás, az nem azt jelenti hogy vám fizetés.
elsősorban külföldi nem EU-s rendeléskor vámeljárás során áfa fizetési kötelezettséget állapítanak meg. különböző esetekben lehet ezen felül vám fizetési kötelezettség is (bizonyos termékekre, vagy bizonyos értékhatár felett).de ami EU-ból jön annál tutira nincs semmi ilyen. nem a cég székhelye számít, hanem a feladás helye.
szóval ha bárhonnan is rendelsz projektort, és azt EU raktárból teszed, akkor nem lesz semmilyen extra költséged a projektor árán, és a szállítási költségen kívül.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
vandor01
őstag
válasz #34642176 #8539 üzenetére
Szerintem nem megy bele a helyere es meg ha betuszakolod is?
akkor meg tulsulyos lesz a gep es nem repkedni fog mint a legy
ha nem csak uszkalni a levegoben...
szerintem a max 260 megy a Floureonba... es 300as H22 hoz...
es mar ezekkel is uszik a gep mi lenne egy 400-assal
de attol meg erdemes venni mert majd csak lesz nagyobb dron-od isaztan van masik problema is!!
akksit.. EU-s raktarbol csak UK ba szallitanak.. a kontinensre NEM..
nezd meg ha kosarba rakod nem tudsz hozza szallitast rendelni!!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
bul07
nagyúr
válasz #34642176 #8539 üzenetére
Floureon H101-hez akkumulátor
Már ez a 350mAh is nagy, szélessége több vagy 1-2mm-el és nem fér be, de én az aljára ragasztottam egy kis szigetelő szalaggal, 10percnél többet repked vele, viszont kicsit lomhább, bár ez nekem csak jó könnyebb irányítani, csak a súly miatt hamarabb kell gázt adni mert hamar földhöz vágja magátMost rendeltem egy 300mAh-est hozzá kiváncsi leszek hogy az mekkora hátha befér
H22-es még nem jött meg
01.07.2016 09:17 Sky56 Átadta Légitársaságnak/Szállítmányozónak( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest