- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
elszabi
tag
És a Gearbest van olyan cég, hogy nemigen kockáztat meg fake kártya eladást...
Bizony-bizony, ők küldték ki nemrég azokat a hibás/kamu pendrive-okat. Szóval a GB név még önmagában nem garancia.
-
Beni2360
félisten
Crytal diskmarkkal szoktam tesztelni. - bocs de evvel csak a kiválasztott mennyiségű adat írás-olvasást tudod tesztelni azt nem, hogy FAKE-e vagy sem.Az evvel kell a progival kell tesztelni: H2testw Ez majd végig írja és olvassa a teljes kártyát akkor majd jelzi. hogy jó-e vagy sem.
-
Hurkafej
aktív tag
Köszönöm, most is van akcióban 64Gb MIXZA is, 12$ - pontok.
Az olvasási sebesség nem hátrány, de inkább nekem az a lényeg, hogy ne hátráltassa az eszközt írásban, tehát mondjuk ne szaggasson a felvétel, mert rossz lenne a kártya. -
Killerlaca
senior tag
Köszi
Nem ide tartozik,de hátha találkozott valaki ilyen gonddal.
Vettem egy Teclast X98 Plus 3G-t és vettem rá egy üveg fóliát. A gond az, hogy azóta elég rosszul reagál a telefon főleg ha húzni kell valamit nem érzékeli folyamatosan az ujjukat. Tudok ezzel mit kezdeni szofveresen vagy szedjem le róla. -
törölt tag
Köszi, bár most nem tervezek venni belőlük.
Amúgy megadtam az adatokat, erre azt küldték a válaszban, hogy nem tudják beszerezni az akksikat.
Így kell a többi termék, ami projektor, vagy töröljék a rendelést és visszakapom az árát.
Most ilyenkor ha kérem a projektort, akkor számítanak fel szállítási költséget?
Mert olyan mintha azt akarnák, hogy kérjek refund-ot, de akkor meg megint bele kell raknom 5db 99centes cuccot a csomagba, hogy ingyen legyen a szállítás. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Dell Latitude 5430 i5 és i7 12.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5320 i7 11.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5410 i5 10.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 14" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5310 i5 10.gen CPU 8GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Frissítsd PC-det most Akciós gamer alaplap!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest