Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
A kaparós szerint eredeti.

Olyan kérdésem lenne, hogy az értékelés leadása után egyből kéne megkapni a pontokat a fényképekre és a videóra vagy csak x idő után? Megnéztem a leadott értékeléseket és ott csak a szöveges értékelésem látható. Normális ez vagy elrontottam valamit az értékelés leadásánál?
-
vandor01
senior tag
méretet kell nézni!
lehet ha már 2-3mm-el szélesebb akkor már nem megy be a rekeszébe...
de esetleg ha 5mm-rel hosszabb akkor jo lehet... de a tapasztalat az hogy:a nagyobb aksi nehezebb és ez miatt többet is zabal belőlle..
szoval sokkal többet nem repül... valamint lomha lesz a gép a tulsulytol...
HI8 ba raktam 150 helyett 260-st...
felesleges nekem a gyári a kisebbel jobban bejön....ha több kell? akko inkabb gépcsere

-
bul07
nagyúr
Ez a készlet vagy másik?
Egy ilyen ma jött nekem , van kaparós is rajta.(nem kapartam le mert nem az enyém lesz)
(#9587) vandor01
Nekem tegnap este jött az értesítés a feladásról
És úgy nézem hogy megint van nekik készleten azonnali szállítással így szerintem a tiédet is hamarost feladják(#9594) Sputnyik123
Kaparóst ellenőrizd le

-
CactuS
Arcképgyáros
A kis drónok akkuja mennyire cserélgethető? A JJRC H31 3.7V 400mAh Battery kb. fele annyi most, mint a H20C 3.7V 280mAh 30C alap aksija.
Közben megjött aliról egy csomag: Ugreen QI + kábel. A kábel nagyobbik csatlakozója egy picit meghorpadt, de fél pillanat alatt egyenesbe lehetett hozni. Érzésre jó a kábel. A töltő anyaghasználata azért egy fokkal rosszabb, mint a képen, de rendben van, tölti a telefont is.
-
2thletme2day
őstag
Megjött életem első Gearbest-es csomagja. 10000 mAh Xiaomi powerbank és hozzá a szilikon tok.
Július 19-én adták fel azaz kerek 10 nap alatt ideért.
Nagyon elégedett vagyok ezzel a szállítási idővel.Remélem a többi rendelés is hasonló gyorsasággal érkezik. -
davenport
senior tag
válasz
vandor01
üzenetére
Végül egy JJRC H20 9.99 lett belőle.
-
Tomi0703
addikt
Én írtam nekik. Ezt válaszolták:
I have to tell you that the item 122739001 you ordered is one of our most popular ones.
Although we anticipated this and have submitted a large order with the manufacturer,they have been unable to supply the goods on time leading to a delay in your order.We have urged the manufacturer to expedite delivery.
And the item will be shipped between Aug 2 - Aug 8.
We can offer you 2 options:
Option 1 Wait a little more
Option 2 Choose a replacement
In that case please kindly give us the product link.You should select the item which can be dispatched in 3-5 days.
If there is any price difference, we will either refund it to you on your GB wallet or ask you to cover it (if you choose an item more expensive).
Nem vagyok nagy angolos, a lényeget értem, viszont azt nem, hogy Aug 2 és 8 között nekem adják fel, vagy a gyártó akkor adja fel nekik?
Ezek alapján nekem nem úgy tűnik mintha ezt holnap feladnák.

-
cris78
őstag
Elméletileg azt irja, hogy a 2USD-s Jackly szettet holnap adják fel

-
üszök
őstag
Nem kell ezt túlmisztifikálni,egyszerű reklámfogás. Mintha azt mondanák törzsvásárlóinknak 30% kedvezmény.
-
bazsimano
őstag
válasz
KaiotEch
üzenetére
ez olyan hogy olyat csinalj aminek te is orulnel

azaz ha gey pendrive-ot veszel akkor lehet orulnel annak ha latnal egy kepet az irasi sebessegrol vagy adatokat rola mondjuk a kepeknel.
videonal meg mondjuk hasznalat kozbe...persez attol fugg hogy mit vettel
mondjuk egy ilyen usb ventirol bedugod az usbbe h porogjon...
alt 30s-1 perceset szoktam csinalni.
nema lehet kevesebbet is foglal ugy
mehet YT-ra nem kell mindenkivel megosztani azaz nem kell nyilavnos legyen
a linket megadod ahol kell aztan ennyi
szovegben szerepeljen a termek linkje
azt hiszem ennyi
-
Ombre85
tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Ha már úgyis ez a téma, én tegnap írtam meg az első értékelésem és reggel 8-kor már meg is kaptam rá a +70 pontot
Nagyon király móka...
Én egy kb 1:20-as néma videót készítek a termékről, eredeti csomagolásban kezdem, kibontom, körbemutogatom, és ha olyan, akkor ki is próbálom. +2 képet töltök fel mellé. -
Zoty4
őstag
Video keszitesenel mire kell odafigyelni?
Telefonnal csinalok egy 5s hosszu videot, korbe a termekrol es ugy nyersen mehet is a feltoltesre? Vagy van gy maximalis meret, felbontas, hossz stb?
Ezt ha kerhetem vki tegye bele az osszefoglaloba, ha lesz egy kis ideje,ezer koszonet elore is. -
CactuS
Arcképgyáros
JJRC H8 12 dolcsi, email price. Mínusz a pontok.
-
vizimento
senior tag
Értékeltem egy rendelésem + képet + videót is csatoltam. Mailban kaptam visszajelzést, hogy elfogadva, 70pontot kapok. De miért csak 70? Nem 80 járna? (10 szöveges + 20 kép + 50 videó)
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya
üzenetére
A táska a postán vár, ma megyek érte az értesítővel. Az óra státusza "arrival at export hub", így ennek átvétele a jövő héten ilyenkorra várható.
Az ujjra csavarható kukac esetén nekem is bénázott az oldal, és nem jött elő a PayPal oldala, hanem egyből megrendelte nekem a cuccot. A 0.25 USD nem került levonásra, úgyhogy a rendelés mellett ott fogadott a payment gomb. Most viszont már nem kell a kukac, úgyhogy töröltem.
-
Beni2360
félisten
hát ezt én is tudom, hogy a paypal adja az 5 percet de az OTP oldalán ha nem lépek ki de bezárom az oldalt már nem tudok vissza lépni pár másodperc után sem. Majd felvetem a paypal oldalán vannak elég sok hiányosságok mostanság. Vagy hagyja meg a lehetőséget az oldalról való kilépésnek és ne dobjon vissza az áruházba.
-
Beni2360
félisten
válasz
meridaharcos
üzenetére
Jó, ezt elfogadom, de, hogy még az oldalra sem keljen belépnem azonosító és jelszó és ott megnyomni a fizetés gombot ez már nincs rendbe mivel elhagytam az oldalt.

-
Beni2360
félisten
válasz
2thletme2day
üzenetére
Na vettem én is egy színes kukacizét-ami állítólag amivel telefon fülest kell össze rögzíteni.
De az érdekes dolog, hogy a fizetés után két perccel vettem egy másik terméket és egyből kihagyta a paypalt és klikk után máris fizetett oldalra ugrott. Se bejelentkezés se SMS se biztonsági számok a fizetés előtt.
És már feldolgozás alatt.
A paypal-tól is megjött a vissza igazolás a 2. termék fizetéséről is. -
ithuriel
csendes tag
Összefoglalóban olvasom, hogy: EU raktárból való rendelés esetén az alábbi igaz:
Flat rate shipping - Royalmail, majd itthon a GLS átveszi, és az hozza házhoz.
Mi van akkor, hogy ha itthonra rendeltem, de munka miatt nem vagyok itthon emberi időben? Van valami alternatív átvételi lehetőség? Vagy GLS értesít, hogy kb. mikor hozzák ki? -
hpsafl
tag
10db XiaoMi Rainbow AAA alkáli elem ár: 3.97
Mpow MSL3 napelemes mozgásérzékelős lámpa kupon: MpowGB ár: 7.99$
BRELONG hold alakú kb 10cm átmérőjű melegfehér fényű lámpa kupon: MoonGB ár: 18.79$ -
CR2025
csendes tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Igen volt belőle nem is értem mit csinálnak eddig.

Nem tudjátok hol lehet törölni a rendelést és visszakérni a pénzt? -
CR2025
csendes tag
Nektek meddig szokott processing státuszban lenni a termék?
Nekem már 1 hete abban van és eléggé idegesít. Hiába küldök nekik delivery remindert semmi.
Le lehet valahol mondani a rendelést? -
petipetya
nagyúr
válasz
2thletme2day
üzenetére
70 Forintért nem is gondolkoztam, csak megrendeltem.

-
válasz
Tomi0703
üzenetére
Bw-t nem hallottam.
Xiaomi méretéhez képest jól szól.
Picit talán többet vártam tőle...
Tegnap jött egy ilyen
http://s.aliexpress.com/EFNBZNjY
Ezzel eddig megvagyok elégedve, max hangerőn sincs torzítás.
Meg ahogy írtam, úton van még pár fajta, pl bluedio bs3.
A végén csak egy maradhat.
Megéri e a xiaomi... Jó kérdés.
Én akciósan vettem 4000ft körül, annyit megért. A mostani árát kiadnám e érte?
Nem valószínű.
De a döntés a tied.
-
Beca1990
senior tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Az érdekes, hogy ez ma viszont megjött...

Akkor az előző csomagot buktam?

-
Beca1990
senior tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Nekem sem jött még ma sem a 11.-ei rendelés.
És track szerint nekem 19.-én érkezett célországba, azaz 9 napja...

-
schawo
titán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Begyűjtve, macskának jó lesz. -
2thletme2day
őstag
Pontgyűjtőknek. Színes kukacizé 0,19-re lepontozható!
-
bazsimano
őstag
@Sillent77
igy all a kuldemenyunk016.07.28
12:02 22000(Czech Republic
Item information :
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin countrykar h igy jott mert igy nagyobb valoszinuseggel vamos tema lesz :S
-
maestro87
őstag
Most érkezett 2 órája az e-mail a 8.99$-os Floureon H101-gyel. Persze már out of stock. Gratulálok a rendszerüknek, biztos egyenként küldik mindenkinek a mailt.
Így még egyszer köszönöm bul07-nek, hogy megosztotta a linket. 
-
Black Phone
senior tag
Korábban vettem egy H8 at de neten nem engedte az értékelést mondván nincs készleten, most meg app-ból sikerült
-
üszök
őstag
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Mikor vettem még nem volt ott.
-
üszök
őstag
Rendelt már valaki esetleg JJRC H31-et? 1 hete nem bírják feladni.

-
válasz
Black Phone
üzenetére
Nem titok.

Linkelni most nem tudom, telóról vagyok.
Usb kontroller, sd kártya, 18650 akkuk, x3 bluetooth hangszóró, olcsó sd olvasó, tv box, nagyjából ennyi.
Pár apróság pont gyűjtésre. -
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Megérkezett, most hozta a postás, 17én adták fel, 23án ért Belgákhoz,ma meg hozzám... akkor már csak az i5 hiányzik, jövö héten akkor az is itt lesz szerintem

-
cris78
őstag
válasz
Black Phone
üzenetére
Mit, elem lámpákat

-
vandor01
senior tag
pedig én fizetnék is érte

7nap es no sarc... belgiumba kérve
-
baandii
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
nekem a 13-ai cseh tn-es rendelésem még mindig csak itt tart...
2016-07-28 07:20 CZPRGA(Czech Republi, Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-07-27 10:38 CZPRGA(Czech Republi, Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-07-27 07:03 22000(Czech Republic, Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country -
vandor01
senior tag
azt nem értem, hogy tudtok a belga postat rendelni?
nálam csak 1 vagy 2 választasi lehetőseg jon fel... magyar es/vagy holland..
???
-
13 csomag befutott.

23-án, és 26-án értek Belgákhoz. Egyszerre jöttek, jól sejtettem.
22-én postázták a legfrissebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Elektromos autók - motorok
- Gran Turismo
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon elégedett vagyok ezzel a szállítási idővel.Remélem a többi rendelés is hasonló gyorsasággal érkezik.

Egybe volt gumizva az egész, adtam is a helyesetsítő postásnak egy 500-ast.