Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDAdriano
tag
válasz Muerte #107639 üzenetére
Bocsánat kicsit rossz a kommunikáció mert írom a tapasztalataimat, közben tesztelek és crash esetén amit eddig írtam ide az eltűnik, ráadásul a memóriám sem valami jó..
Próbáltam -500Mhz-et az egész görbére és 990mV körül lecsaptam (egyenes szakaszt csináltam utána), elvileg ezzel csak nőhet a stabilitás, de így is kikapcsolt a gép azonnal, hogy rányomtam.
Eddig amit előző kommentben próbáltam leírni, hogy 712mV körül próbálom az órajelet növelni (gyári görbéhez képest Undervolt), és ez tűnt eddig amíg még működik azon kívül, hogy 1320Mhz-nél lecsapom a gyári görbét.
Tehát olyan mintha nem a kártya órajelével lenne a gond, hanem a feszültségével? (talán tönkrement maga a GPU, vagy valami a board-on?)
KépNem arra gondoltam, hogy felülírja a profilt, hanem véletlenül kétszer rakom rá a profilt akkor olyan mintha megpróbálná eltörni az egyenes részeket az Afterburner (nagyobb feszültségnél megnöveli az órajelet mint a szakasz elején, egyenes szakasz esetén), és mivel látja a kártya, hogy ott van egy nagyobb órajel pont megpróbálja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest