Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz Napfénysüti #86842 üzenetére
Én majd este megyek. Egyébként gondoltam már arra, hogy úgy kéne 5k PB-t futni éjjel, hogy Kisfalud felől csorgok be Fehérvár közepére -végig lejtő lenne, az éjjeli forgalom meg nem vészes.
Ja, és meglepően jó a formád 90 kilósan, nálam 171/90-nél még egészen tragikus volt a helyzet, de még 85-ön is. Most 77,5 kilón lehetek kicsivel sportosabb kinézetű, de tényleg nem sokkal, szóval fura. Vagy nem is mostani a kép?
haiduo82: Gondolom, az ÁFSZ-ük megfelel a helyi törvényeknek, szóval akkor tényleg bukta van, és törölhetik a rendelést kedvük szerint. Nálunk is így van, de nem minden országban, volt már egyszer, hogy sokat nyertem így.
inf3rno: Gyógyulást! Lehet, be kéne vállalni azt a műtétet, és egy odafigyelős felépülés után olyan lennél, mint régen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest