Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
LanyUs #83335 üzenetére
Szuper vagy. No, ilyen okoskodásra verseny közben nekem nincs szükségem. Én mindig az életemért küzdök, illetve hogy célba érjek.
Zsolt: Amikor elindultam futni, azon agyaltam, hogy köröket fussak a városban + a mini bicikliút vagy menjek egy nagy kört.
Mivel a körök megerörjítenek, ha kettőnél több van belőlük, ezért a nagy kört választottam.
A frissítés inkább hugymeleg legyen, mint egyáltalán ne legyen.Folyadék: Ez érdekes számomra, hogy mennyit isztok. Nekem félmaratoni távra elég max. fél liter. Otthon majd iszok megint.
Ennyi folyadékkal a hasamban nem tudok futni.
A maratonon is 10 k után kezdek frissíteni és kb. 30- ig csak minden 2. frissítőponton állok meg egy kis vízért. A vége felé is inkább csak magamra öntöm a vizet és iszok egy kis isot.Okés, én nem nyomok olyan paceket, mint ti. Valószínű ezzel is összefügg.
-
Peterhappy
őstag
válasz
parandroid #83334 üzenetére
+1
Soft kulacs, ha pedig tudom, hogy olyan hely(ek)re megyek, ahol van vizveteli lehetoseg, akkor es/vagy jelleggel szilikon pohar.
Mult vasarnapi 30-nal kozel 2 liter vizet ittam (es meg kb ennyit folyattam a habos testemre).
Enni viszont nem szoktam. Maratonra es a bukta maraton-kiserletre vittem gyumiszeletet, de az is alig csuszott.
Ellenben a sotabi ekkora tavra, foleg ilyen idoben erosen javallott! Mondjuk en azt is mindig elfelejtem. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Napfénysüti #83331 üzenetére
15-16k-ig semmiben......ennél többet meg nem futok.
Amúgy sem cipelnék vizet magammal. Utálnám, hogy lötykölődne meg hugymeleg lenne idővel, szóval inkább 6-8k-s köröket futnék egy vízlelőhelytől vagy otthontól
örülök, hogy rendben ment.....kellett ennyi pozitív visszajelzés a tavaszig tartó hideg, sötét, éhgyomros hajnali edzésekhez.
-
LanyUs
senior tag
Mi 31 fokban indultunk és 36-ban fejeztük 2 óra múlva. Jól ment, de a hr 92-93%-os ( 170-172 ) tartományban indult a következő miatt:
Ez a tűző napon lejtőn 04:30-as tempón pörkölve tartva a 96 kg-ot felszaladt egészen 182-ig is ( 98% ). Ilyenkor lassítottam és vártam a 170 körüli pulzust. 10 km körül abszolút 6, férfi 4. voltam.
Aztán kezdett belassulni az előttem levő és megállt frissíteni, így lettem 3. Majd a következő kezdett belesétálni. Direkt ráfutottam, hogy ne tudjon pihenni. El is indult, majd újra ráfutottam és elkészült, így lettem férfi 2. abszolút 4. Majd a 13. km felé rossz irányba haladtam tovább, így 2 km-rel rövidebb lett a versenyem. Amikor észleltem rajtszámom levettem, de végigcsináltam nyugodt tempóban, ahol kellett már sétáltam. Befutóérmet elkértem, de az időmet nem reggeltettem. A férfi első helyezett érkezésem után 18 perc múlva érkezett.
Ez így egy 2 óra 10 perces 20 km-es 600 szintes verseny lett, amiből 70 perc Z5 tetején ment szépen kitartva. Nem savasodtam el, nem érkezett el a nehéz láb effekt és úgy érzem magam most utána, mint egy hajnali átlagos edzés után. Végre minden klappol, köv. verseny május eleje. A strava beszart össze-vissza mért, de a sport tracker azért mentette a menthetőt. A pulzus adatokat meg követtem az órán... Nagyjából ennyi... -
parandroid
félisten
válasz
Napfénysüti #83331 üzenetére
Nejlonzacsiban. Izé, soft flask…
p
-
stefyY
őstag
válasz
sherlock82 #83332 üzenetére
Elnézésedet kérem, hogy nem találkoztunk. Több ismerőssel is egyáltalán csak a fordító után pacsiztam vagy köszöntem össze, amikor ők még előtte jöttek, nem szerveztük ezt meg túl jól. Az idődhöz pedig gratulálok!
-
sherlock82
senior tag
Mai bp i verseny letudva.
5.89 km 4:45 tempo.
Meleg volt az biztos. Próbáltam jol gazdalkodni az erőmmel.Kicsit nehéz volt az embereket kerűlgetni meg terelőkúpokat az egyemesben.
Jól fog esni a pihenés ha hazaérek.
Remélem a vonatom sokat nem késik
Gratula minden résztvevőnek! -
válasz
ladybug #83327 üzenetére
nem voltál valami bőkezű magaddal
így, hogy az edző "rámerőszakolja" a frissítést, kezdem megérteni miért ilyen fontos. én kb. egy liter folyadékot ittam ugyanezen idő alatt, és menetrendszerűen fogytak a gélek, ha kell, ha nem, de még így is azt éreztem, hogy elfért volna egy ötödik
-
válasz
stefyY #83269 üzenetére
illetve ma 116 eur-ért van nimbus 25 a helyi hervisben, ez már elég király árnak tűnik azért a cipőért, el si gondolkoztam én is. pedig messze messze nem vagyok asics mániás, de km-t gyűjteni nem lehet rossz. viszont valamelyik on cipőn is nagyon gondolkozom erre a célra, azt szívesen kipróbálnám
-
ladybug
őstag
válasz
bandus #83326 üzenetére
És tényleg nagyon hasonló futás lett.
Nekem 2 óra 10 perc állt a tervben, de a kisördög nem hagyott nyugodni. Így 3 perccel léptem túl a tervezettet.
Mivel a frissítést a múlt hétvégén csúnyán elszúrtam, azért ma vittem magammal 250 ml vizet és 2 müzliszeletet. Mondjuk a végére már elég szomjas voltam. A müzliszeleteket pedig megfuttatam. -
válasz
ladybug #83323 üzenetére
kb ugyanazt futottuk
meg a tempo is megegyezik szinte masodpercre. gondolkoztam en is, hogy kitolj e a felmaratonig, de mar igy is 5 perccel meghaladtam az eloirt 2 orat. most foleg a frissitesre figyeltem, hogy meglegyen a 60g ch/ora.
itt 20 fokban indultam es csak 23ig melegedett fel, anyaztam is magamban, hogy aludhattam volna meg
-
xy.zsolt
őstag
Itt sincs fúúde meleg.....9.30kor 24°c 65% pára.....tegnaphoz képest tavaszi idő
Lekocogtam ami a tegnapi garmin lemerülés okán elmaradt, hogy a heti táv meglegyen.
5k 5:34 134bpm. Használt a laza tempó a héten, a HR már nem vészes, -
Peterhappy
őstag
Ügyesek legyetek, jó szórakozást!
-
tisn
addikt
jo futast mindenkinek, mi az asszonnyal mar kocogtunk egy picit reggel, mar akkor is iszonyat meleg volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest