- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- lezso6: Dasu Auto
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Porckorongsérv miatt pár hónapot kihagytam, nyomott egy ideget, ezért futás közben is merevedett a derekam. Gyógytornás kezeléssel visszakerül kellő távolságba az idegtől, viszont az aszfalton való futást nem szeretnék ha folytatnám. A baj csak az, hogy nekem eddig a többi sporthoz képest pont az tetszett a futásban, hogy elindultam otthonról, aztán felfedeztem mindenfélét.. Föld út nem nagyon van a közelben, meg annyira nem is szeretnék az erdőben futni.
Kérdésem, hogy szerintetek van olyan spéci cipő és egyéb felszerelés, amivel olyan szinten le lehet venni a terhelést, mintha földúton futna az ember? Eddig egy Nike air zoom structure 22 cipőben futottam előre érkezve, nem sarkaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest