Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz Fred23 #58426 üzenetére
Akkor nem lesz gond a 10,5 km-rel. Az a fél ide vagy oda, már semmit sem számít.
Milyen Reebokod is van? Mert pl. a Floatride Energy-k talpa olyan brutál, hogy kis túlzással örök élet, alig látszik rajtuk kopás még sok száz km után is.(#58436) norby_42: "Szerintem a karácsony, mint ünnep legalább olyan messze van a kereszténységtől, mint én...
De van fenyőfánk, ajándékozunk, jókat eszünk és társasozunk" - én is hasonlóan vagyok ezzel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- Lego(bontatlan)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest