- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
HKorn #106356 üzenetére
Tavaszi fáradtság is simán lehet. Ilyenkorra merülnek ki az emberek. Ha erőlködés az edzés akkor pihenj egy hetet és toltodj. Többet ér mindennél. Főleg ha nincsenek pihenő regeneráló heteid beiktatva soha. Én régen nyomtam mint a süket a csengőt az edzeseket ha kellett ha nem mert nagyon "kemény" voltam. 36 évesen már felfogtam azt hogy a kevesebb tényleg több sokszor. Amugy ez a hét nekem is ilyen fáradékonyabb volt folymatosan váltakoztak a frontok. Nem vagyok semmire érzékeny de ettől függetlenül befolyásol. Munkatàrsaim akik edzenek ugyanezt érezték pedig ők se puhanyok ahogy én sem. Szokásos módon április május az erősödő hónap ami júniusba júliusba teljesedik ki. Nekem ez a tavaszi fáradtság igy szokott márciusba vagy áprilisban megkörnyékezni. Beteg én évek óta nem voltam mert jól kajálok erős a mikrobiomom igy erős az immunrendszer is. Akik eszik a sok szemetet és fosnak mint a pelikán na azok mindig nyavajások ugy általában nem a sportolokra gondolok de ők is néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest