Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77265) Juhaszatti


Juhaszatti
addikt

Sziasztok!

Mostanában tervezek bluetooth fülesre váltani, de úgy érzem itt jóval tapasztaltabb emberek vannak nálam a témában úgyhogy tanácsot kérnék.
Jelenleg egy Galaxy S7 Edge telefont használok, emellé kellene a füles. Ősszel talán váltok S9 Plusra, de ez még a jövő zenéje.
Ami fontos lenne a fülessel kapcsolatban:

- Elsősorban rock/metal zenéhez használnám
- Ne legyen nyakpántos semmi esetre sem. Minél könnyebb és kényelmesebb annál jobb.
- 15-20.000ft körüli összeget szánok rá. Ennél talán többet is hajlandó vagyok kiadni rá, de csak abban az esetben ha a plusz pénz érezhető plusz minőséget is hoz, a jelenlegi telefonomon is. Pl nagyon szimpatikus a Beyerdynamic Byron BT, de nem vagyok biztos benne hogy nincs nála sokkal jobb ár/érték arányú füles a piacon, ami hasonlóan jól szól. Ahogy abban sem hogy ki tudná használni teljes egészében a mostani telefonom.
- A hangzáshoz abszolút nem értek, nem tudom hogy a V karakter lenne-e jó nekem, vagy épp ellenkezőleg.
Ha ez segít, most épp egy olcsó Fiio EM3-ast használok, ami ha hangzásban nem is tökéletes, de a karaktere számomra nagyon kellemes.

Ha valaki tud nekem ilyen fülest ajánlani, vagy bármi jó tanáccsal szolgálni, azt nagyon megköszönöm! :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.