Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz mettyuz #56648 üzenetére
Magasakban valahol van egy lyuk nekem, emiatt dob és az ezen a frekik környékén megszólalóhangok tompák....nálam konkréten Diana Krall kisasszony énekelt, de a dobos kiment cigizni, a bőgős maradt..egyébként olyan nyugodt hangúnak titulálnám...nem bosszantja fel az embert...
Rockhoz ne...
VC-nél pedig lehet az zavarna, hogy olyan feszes a basszusa amiegy basszusgitár, dobszóló esetén kiölné a lelket a metálból, rockból...bár nekem a metallica tetszett vele, de pl az ONE-nál elég feszes a donritmus, ahhoz passzolt...
Meg kell hallgatni...
S6-ra poweramp helyett rakd fel a neutront...nem fogsz csalódni...egyszerűen jobb lesz...
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz mettyuz #56646 üzenetére
Az Aurvanában (in-ear3) kevesebb magas van de több mély, sztem rockhoz sokkal inkább alkalmas, mint a VC1000. Egyáltalán nem tompa (Sony Hybriddel, a szivacsokkal el lehet tolni a hangképet), sokkal egységesebb a hangképe rockhoz, mint a többi általam hallott 2BA-nak.
(#56651) Tulku Neutron: igen, ha képes vagy megszokni a felületét
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz kemcso #56652 üzenetére
Én azt hiszem GML saját hibridjeivel hallgattam...és persze nekem a w30 és VC1000 a viszonyítási alapom...szóval lehet kicsit túlzóak az elvárásaim...de nekem tompa volt...nem annyira mint a 425, de hiányzott valami...
Nagyon kíváncsi vagyok mit mondasz a VC1000-re ha meghallgatod X5-tel...
-
Bodz
nagyúr
válasz Frenky89 #56640 üzenetére
Értem. A már említett Aurvana In-Ear2 nem túl nagy. Hangra tiszta, nyugis, sima (régebben talán írtam már róla a topikba). Egy próbát megér szerintem. Kivéve, ha basshead vagy. Ha nem tetszik, akkor még mindig visszaküldheted.
Audeo is érdekes valamennyire. Ez úgy általában, mindenkinek. Nem lehet rossz.
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
Sziasztok! Elolvastam az összefoglalót, a Xiaomi Piston 3 ránézésre meg is tetszett, de azért kérdeznék.
Egy mélyhang orientált fülest szeretnék 10e Ft alatt már holnap venni ha lehet. House stílust hallgatok szinte csak, nincs szükségem mikrofonra, gombokra, és egy MacBook Pro-hoz használnám (és iPhone 6-hoz), amit holnap szerzek be.
A sima kábelelrendezés fontos, és in-ear fülest szeretnék, minél nagyobb zajszűréssel. Fontos, hogy kényelmes, hosszan a fülben maradó legyen.
Ezeket figyelembevéve van esetleg jobb vétel a Pistonnál? Esetleg egy Sony? (Ez a márka hangrendszerek szempontjából szimpatikus), illetve a Denon (tudom, ez drága), mert ilyen erősítőm van.
Köszönöm a tanácsokat!
Ui.: Volt egy Sennheiserem, annak bejött a hangja, eléggé mélyhang túlsúlyos volt, csak sajnos egyszer csak az egyik fele némává vált.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Mindent a topikért...
Ostry KC06
Tetszetős papírdoboz, 2x6 tip (6 szűkebb a végén, mindegyik szillikon) plusz egy referencia a dobozban fent...én ezzel használtam legtöbbet, talán ezzel a legkiegyenlítettebb. Gumiborítású kábel, kissé rugalmasabb mint a GR07-en. Fül mögött elvezethető, kábelzaj így nulla, de amúgy sem zajos a gumi miatt.
Izolációja nem eget rengető, légkalapács mellett ne használjuk. Jack aranyozott, nagyon vékony teste van és nem döntött.A füles még állítólag bejáratós, ment az eladónál 5-10 órát, tehát egyes tartományok akár finomodhatnak is, de sehol nem éreztem karcosságot, visítást.
Na szóljon a zene:
V karakter, de tip-ekkel hangolható. Nem zavaró, de inkább elektronikusra, rockra, modernebb műfajokra ajánlanám. Meghajtottam azért zongorán, hegedűn is, gond nélkül vette az akadályokat.Mélyek: Vannak, nem lehet panasz. Ha elég termetes illesztéket használunk (én a sony puha közepeset), akkor hihetetlen mély energiák törnek elő...nekem ez sok...berakom a ref. tip-et, jócskán csökken, de azért odapörköl ha a bőgőre ráteszi a kezét Pedersen.
Közép: Kissé hátrább,de tisztességes. nem tudok belekötni, teszi a dolgát, semmi kirívó. Zongorája jó, van teteje és teste is. Hegedű kissé karcsú de megvan mindene.
Magas: Szűk tip-pel visszavesz, ekkor talán a közép előbbre kerül, persze ekkor is tisztességes. Ref tip-pel nagyon kellemes magas tartományt kapunk, ekkor középmagas hangok kerülnek kissé előtérbe, de klasszikusnál nagyon jól jön, a ekkor sokkal kontrolláltabbak.
Tér: közepes, tisztességes, kontrollált. Nem túl széles, és nem túl mély.
Összesítés: Nagyon jó mindenes, nem tudom a GR07-hez közvetlenül viszonyítani (megteszik ezt helyettem Head-fi-n a jóskapisták szép számmal) de jobbak a magasai, nem sziszeg, ott és annyi van amennyi kell. Közepe a GR07-nek kissé tágasabb, mélye pedig mindkettőnek van ugyan, de az Ostry dögösebb, inkább könnyebb, modernebb műfajokra ajánlom, talán a jazz is fekszik neki.
Egy nagyon könnyű, dögös, jól hajtható fülest ismertem meg, bátran ajánlom modern műfajokra, metálra, rock zenére, elektronikus zenére!
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Előrebocsátom, qrvára ne értek a fülesekhez, az összefoglaló elolvasása után sem lettem okosabb.
Lányom iPhone 5S telefonjához kapott gyári fülhallgató elhalálozott és egy nem túl drága alternatív megoldás érdekelné. Kinézett egy ILYET.
Ennyi pénzért használható ez a füles, vagy felejtős? 20 éves gyermek, a mai "klasszikus, táncolós" zenéket hallgatja.
Köszi, ha válaszoltok!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
kemcso
Ármester
válasz gipsztigris #56661 üzenetére
Nem igazán
Mo-ról sztem a legolcsóbb, de már normálisan szóló ez: Piston 2. Ugyanez külföldről rendelve kb a linkelt árában lenne... -
kemcso
Ármester
válasz gipsztigris #56663 üzenetére
Külföldről a Piston 3 sztem jobb is lehet (csak itthon az +1e, de a hangja kiegyenlítettebb), majd erre írnak a többiek megbízható forrást.
-
Luissimo
veterán
Gipsz, ne vegyél a lánynak Piston2-t, mert a pici füljáratát a fém füles nemfogja boldogítani.
Kényelmetlen lesz neki.
Egy Piston3-at tudok adni próbára (e-digitalban vettem) , (egyik délután kanyarodjon errefelé Gabi és a kézébenyomom) az sokkal kényelmesebb viselet a lányfülnek, ergonomikus és nem fémből van mint a piston2, ami egy óra után már bántó a fülben.
Ja és a távirányítója sem fog minden funkcióban működni, a fiam Iphone-ján legalábbis nem működött.
(az ő headsetje sem az én Lenovomon.)Ha nem kellenek a távvezérlők a fülesen akkor is tudok adni neki kipróbálásra olyat ami pici, kényelmes, nőies és jól szól. (SONY)
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Kettő biztosat mondanék.
iBuygou
GeekBuyingArra mindenki figyelmét felhívnám, hogy Piston 2 lassan kifut. A népszerűbb oldalakon mint Geekbuying vagy Banggood már rendszeresen nincs vagy out of stock, általánosan egyre nehezebb találni. Ha végleg megszűnik az utánpótlás, akkor valószínűleg felmegy az eredeti ára, illetve nagyrészt a hamisított marad a piacon, mi pl. Ali-n is nagy hányadban található.
-
aktív tag
Sziasztok!
Akinek van Sennheiser CX 200 Street II fülhallgatója megmondaná, hogy pontosan hány cm hosszú? A doboza szerint 120 cm, de régebben vettem már Sennheisert és azon is 120 cm szerepelt, de mikor kibontottam a füles jóval rövidebb volt mint 120 cm viszont adtak hozzá egy toldót azzal meg baromi hosszú volt. -
silboy
aktív tag
Piston árszinten tudnátok ajánlani valamit amiben nincs headszett funkció?Vagy jobban járok ha megbarátkozok vele?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
CJ3
senior tag
Gyorsan csapjatok le csak ebből van már Piston 2 Silver-white 5990Ft
Crypto
-
AGE-T
őstag
Hamarosan írok egy beszámolót erről a piston 3-ról is. Most, hogy a GR07 parkolóban van, elég sokat van a fülemben, és nyúzom ezerrel. Kivi vagyok mikor döglik meg
[ Szerkesztve ]
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
silboy
aktív tag
válasz Luissimo #56677 üzenetére
Köszi,számításba veszem.Másnak mi a véleménye?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
Luissimo
veterán
nanáhogy,
Lehethogy Ő is arragondolt,
csak mást kapott.Adnak ilyet a neten 2 dollárért, najó, 3,50-ért
Az eredeti az abszolute jól szól...
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
Egy iPhone 5-höz és egy iPhone 6-hoz kapottam van (én bontottam ki a telóval együtt, eredeti), biztosan eredetiek. De közel nem szólnak úgy, mint anno a 8-10 ezres Sennheiserem.. Sokkal ércesebb, kellemetlenebb magasaik vannak, és gyengébb mélyeik.
Azért ha ez jobb, mint egy Piston 3 az elég nagy csalódás lenne.. Akkor a Piston 3 nagyon gyenge. Csak mert ugye itt elvileg a Sennheiser pl. nem ajánlott olcsóbb kategóriában, de mégis veri mindet ezek szerint?
[ Szerkesztve ]
-
-
Luissimo
veterán
válasz privacy99 #56686 üzenetére
jajjjajajajjj
dehogy jobb, mint egy piston3,
nem azt mondtam.
Aztmondtam volna?
Aztmondtam, hogy az a sony, amit ajánlottam az is van olyan jó, mint a Piston (sajátfúlűleg hallgatam mindkettőt, de van olyan jó), azt nemmondtam, hogy a almás fülbevaló jobban szól, mint a Piston.de hallottam én azt a 3,5 dollárost is szólni, meg az eredetit is, no, azt sem lehet egymásmellé tenni.
gondoldel, akkor az hogy szólhat az a gagyi -
törölt tag
válasz privacy99 #56686 üzenetére
Az Earpods, amit az i5-höz és újabbakhoz adnak, az a nem hallójáratba illeszkedő (tehát earbud) fülesek közt egyáltalán nem szól rosszul, ha annál jobb hangzás kell, akkor muszáj iem-et venni.
Az érces magas amúgy szerintem csak viszonytás kérdése, én inkább úgy mondanám, hogy az Earpodsban van magas is, m az ilyen pár ezres Sennheiserekben nincs, ileltve mindenre ráül a mocsaras, elfolyó mély. Attól, hoyg sok mély van egy fülesben, még nem lesz jobb is, sőt. Amúgy meg nem akarom leszólni az iphone topikot látogató embereket, de gyantom, hogy viszonylag kevesen hallottak onnan normális füleseket -
gipsztigris
addikt
válasz Luissimo #56685 üzenetére
Ilyen volt a lányomnak (eredeti) de sajnos vezetékszakadás áldozata lett. Szépen szólt nagyon!
Vettem neki fájdalom enyhítésére a Sárkány Centerben egy ezresért "istenbizonyeredeti" iPhone fülest, na attól hallójárat gyulladást kapott az első percben."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Tulku
veterán
válasz gipsztigris #56691 üzenetére
Fiamnak, feleségemnek olyan - általam már nem hallgatott - fülest, fejest adok használatra amit bátran a fejükre, fülükbe adok, tehát előbb kipróbálom...nem mindegy milyen hangkeltőn cseperedik fel az a kiskölök...nem fogom megerőszakolni rossz darabbal, ráadásul a világképét is meghatározhatja a normális zenéhez való hozzáállás... fiam most AKG-t nyúz (asszem 518) feleségem pedig egy AT C9k-t...persze a zenei világuk miatt a V erősen ajánlott
-
AGE-T
őstag
Piston 3 csak az ára miatt jó füles, ebben az árszegmensben jó vétel, de egyáltalán nem jó minőség. Kényelmetlen, rossz izoláció, kábele, közepes kopogó doboz hang. Sehol nincs egy VSD3, GR07, neagyisten egy W30-40 minőségéhez képest. De ugye a fentiek árazása sem a piston 3 szintje, így rendben lehet a sok kompromisszum. De fáj a visszaváltás hosszú távon, mondjuk egy GR07-ről... Bővebben jövő héten
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
K1LLMy53Lf
senior tag
nekem ugyebár nincsenek ilyen viszonyítási alapjaim (hál' istennek ), de kényelem szempontjából nekem 10/10es. Vagyis nem tudom hogy lehetne ennél kényelmesebb egy füles, ugyanis akár több óra (5-6) folyamatos hallgatás után sincs semmi problémám vele (nem úgy mint pl P2 esetén, ahol már 3-4perc után éreztem, h kényelmetlen a fülemnek)
De gondolom ez nagyban fizikai adottság függő dolog is, de én semmiképpen nem nevezném kényelmetlennek"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
kemcso
Ármester
Tökéletesen egyetértetek azzal, hogy csak az ártartományában jó füles a Piston 3 (és ott is főleg a külföldi rendelés esetén), és ha valaki rászán egy kicsit többet, akkor már a VSD1(2) is nagyságrendekkel jobb.
+ (#56694) K1LLMy53Lf nekem sem volt kényelmetlen, de ez mint írtad is egyedi.
-
privacy99
senior tag
Sikerült kiderítenem, Sennheiser CX 300-am volt, anno 8 ezerért vettem. Annak a hangja körülbelül szétverte az EarPods hangminőségét, és nekem nagyon tetszett (mély hang mániás vagyok).
Ez a Piston 3 akkor végülis van olyan jó, mint a CX 300? Mert így nem szívesen veszem meg, hogy egyáltalán nem jó minőség. Az EarPods sem jó minőség, nem kell még egy a kettő mellé, aminek nem tetszik a hangja.
Akkor inkább egy Sennheiser, az bevált. Csak nem fejlődtek visszafelé az eltelt évek alatt.
-
-
kosarob8
aktív tag
Üdv kiskalozok!
Segítséget szeretnék kérni fülhallgató vásárlás ügyben.
Sajnos az eddig használt Sennheiser CX-300-am vezetéke megtört és hát nem túl izgalmas minden másodpercben recsegest hallgatni.
Olyan in-ear fülhallgatót keresnék, ami nem túl drága és kapható a UK-ben :-) egy Samsung Galaxy S5-el használnám. Leginkább elektronikus és house / trance zenék hallgatasara. Olyan max 50£-ot szánnék rá (~20-22ezer HUF). Én meg voltam elégedve a Sennheiser-rel, de nyitott vagyok természetesen a dolgokra. Hangerőszabályzó nem baj ha van a vezetéken, de nem feltétel. A kábel lehet aszimmetrikus is - még nem tudom melyik verziót preferálnám jelenleg.
Azt hiszem hirtelen ennyi, ha valamit kihagytam akkor szóljatok és pótolom. Előre is köszönöm.Üdv : Rob
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest