Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemcso
Ármester
Nem tűnik rossznak ez a TDK, mindig meglepsz, hogy miket találsz Ha már, van valami ötleted, hogy mit lenne érdemes kipróbálni a 0-5e és az 5-10e sávban? Nyilván külföldi rendelés és ami lényeges, hogy a minőség jó legyen (nem magamnak kell, hanem hogy az ajánlottak körét bővítsük, jelenleg a Piston-on kívül nem nagyon van semmi)
(#56348) CJ3 ahogy sheratan is írta ezen a szinten ez még nem számít
-
contaxg
veterán
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Don't Panic
senior tag
vettem 6 ezer ft ért egy új jbl j22a , azt kell mondjam hogy nagyon BASS head nekem már túl sok is valamint kicsit kényelmetlen elötte SoundMAGIC ES18 -asom volt szerettem elötte meg Vsonic vsd1s őt is szerettem.
ettől a JBL-től okádnom kell remélem jó sokáig működni fog...
rászemről nem ajálom senkinek sem
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz Don't Panic #56354 üzenetére
Nem véletlenül nincs az ajánlottak között
-
Don't Panic
senior tag
hát mester ezzel nem mondtál újat köszi!
-
basaja
senior tag
Hali,bemásolom ide is,hátha valakit érdekel😃
A Piston 2 után nagyon vártam,hogy a 3-as mennyire veszi az előd által magasra rakott lécet.Kb 70 óra bejáratás után,5 óra tesztelgetés végén úgy gondoltam,írok egy szösszenetet a véleményemről.A kettes december vége óta teljesít nálam szolgálatot,nagyon elégedett vagyok vele.Néha amikor este lefekvéskor hallgatok zenét,kicsúszik a fülemből,de ez leginkább a súly miatt van,a fém ugye az fém😃Megtanulva,hogyan kell jól berakni a hallójáratba(sokat számít!!!)nekem nagyon kényelmes,nem zavaró,nem nyom.Kábel,nincs megtörve,szakadva,a jacknél sincs semmi gond.A hangzása számomra nagyon jó:széles térérzet,mélyen döngő basszus,eqt használva azért előhozható belőle a középtartomány is😃,a magas is a helyén van,nem tolakodó.Persze a mély az úr,de minden viszonylagos.Tisztán,erőteljesen adja ki magából a hangokat,az áráért teljesen korrekt anyaghasználatot és hangzásvilágot kaphat a tulaj.
Tehát,mikor megkaptam a Piston 3-at,nagyon levett a lábamról.Kinézetre rettentő pofás,a hosszúkás gombok igazán jól néznek ki,sokkal jobban mint az elődjénél.A kialakítása nagyon kényelmessé teszi,elsőre is azonnal sikerült a helyére tenni,nem akar kiesni,szinte észrevehetetlenül csücsül a fülben😃Masszívnak néz ki,olyan érzete van az embernek,hogy ez igen,minden a helyén van.A mikrofon szerintem sokkal jobb helyen van a jobb oldali fülhallgató alatt,mint a két zsinór találkozásánál,ezt is jól oldották meg a 3-nál a srácok.Jöjjön a hangzás!
A kézhezvételkor belehallgattam,kicsit csalódás volt a kettő után:halkabb(nem gond,egy mozdulattal orvosolható),fátyolosabb,kevesebb basszus.De majd a bejáratás után!Megjött a basszus,de nagyon szépen,kiegyenlítetten szól,nem zavaró,pattogós a mély hangok armadája.Néhányan panaszkodtak a sziszegő magasra:ennek semmi jelét nem találtam,helyén van,nem tolakodik.Viszont ami sajnos nálam megmaradt:a fátyolos hangzás,valamint a kettes után jóval szűkebb térérzet😞Nem adja vissza egy koncert hangulatát,nem érzem benne azt az élettel teli hangzást,mint amit a kettőnél azonnal megszerettem!Jó-jó,de összehasonlítva a két fülest,számomra a Piston 2 jobban "fekszik"a fülben,mint a 3:hiába a dizájn,a komolyabb megjelenés,a nagyon ottvan érzés;hiába a szinte észrevehetetlen hordhatóság,nekem kettes marad az etalon!
A két fülest egy Motorola G2-vel és egy Sony hifivel próbáltam,eq-val és anélkül.Több fajta beállítással hallgattam,minden állítás előtt mindkét fülessel ugyan azokat a számokat.Véleményem szubjektív,saját fülhallásomon és érzéseimen alapul,nem vagyok audofil,egyszerű userként írtam a posztot😃Köszönöm,hogy elolvastátok,mindenki véleményét szivesen várom😃EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
Luissimo
veterán
válasz ubyegon2 #56333 üzenetére
Én a fülhallgatóimhoz keresnék egy jobb biciklit, milyet ajánlotok.?
vagy végszükség esetén A4-es nyomtatópapiromat hasonló méretű Audira cserélném, a szín nem számít jeligére
@basaja
engem a Piston3 ban kifejezetten zavar a szinte aligészrevehető gombok megvalosítása a kezelőfelületen.
minden esetben ugy kell kitapogatnom őket, mert alig találni.
és ráadásul a hangerő plusz az lefelé szabályozza a telomat (a hangerő minusz is), a fene vigye el a kompatibilitásukat.(komp akart lenni de nem komplett
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Luissimo #56358 üzenetére
SmartKey app-ot próbáltad már?
Tényleg a mostani Headset-ek gombjaik borzalmasak, se nyomáspontjuk, se elválasztás nincs.
Utoljára SE Headset-nél volt vakon tapintható és érezhető nyomása.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Luissimo
veterán
válasz darvinya #56359 üzenetére
probáltam, de az nem erre a betegségre jelent csodatapaszt sajnos,
marad az, hogy hallkítani mostmár minden gombbal tudom, hangositani meg a teloval fogom majd, csak az sajna bringázáskor a korményon lévő zárt tokban nehézkes, mert nem férni a hangerőgombjahoz oldalt.
kissé féltökű, sajnos
marad a blututis headset, amin zenét is hallgatok és hivást is tudok fogadni betokozva
-
benfolds
őstag
válasz basaja #56357 üzenetére
köszi, hogy megírtad a tapasztalataidat. én három hete használom a p2-t, és éppen most akartam p3-ra upgradelni, de ezek után lehet, hogy kihagyom a p3-at és inkább veszek egy vsd3s-t + távirányítós kábelt. vagy várok egy kicsit, hátha kijön belőle egy gyárilag távirányítós változat.
tényleg, kb. mikorra várható szerintetek vsonic modellfrissítés? gr07 és a vsd3 is elég régen kijöttek már, nem?
-
xmaas
őstag
válasz benfolds #56362 üzenetére
Annyi penzt amennyi ki kell csengetni hogy taviranyitos VSD3 legyen baromira nem eri meg annyi penzert mar kitudsz hozni siman egy GR07 /bass editiont ami azert odavag hangzasba rendesen , de ha ennyire letszukseglet a mikrofon/taviranyito akkor te tudod .
Uj VSD modelekrol kb pletykaszintu dolgok vannak de semmi konkretum hogy mikor fognak kiadni uj dolgokat szoval a jovo zeneje -
balisz
senior tag
Sony Hybrid harangokból érdemes az eredetit venni vagy van más olcsóbb minőségi alternatíva?
-
CJ3
senior tag
válasz basaja #56365 üzenetére
Érdekes h nehezebb de ugye ez az összsúly szóval maga a füles része nem tom mennyi, félek ettől a fül kiesős dologtól de biztosan nagyon szépen szól a Piston 2
A basszusban mennyi különbség lehet a Piston 2-3 között ez érdekelne, szeretem ha jó mély a basszus de a magas is legyen a helyén meg úgy cakk pakk az egész
Crypto
-
basaja
senior tag
Összességében a Piston 2-ben több a basszus,de a 3 kiegyenlítettebb.Ha csak a 3-at hallod,nincs hiányérzet,de a kettőt összehasonlítva kijön a különbség😃A fülből kiesés ellen jó módszer,ha a fül mögött vezeted el a kábelt,akkor ugyanis még soha nem esett ki a fülemből😃
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
-
CJ3
senior tag
Piston 3-ból két féle van
Egyik: műanyag ház, lapított kábel.
Másik: fém ház, karbonszálharisnya a kábelen.
Crypto
-
törölt tag
válasz benfolds #56371 üzenetére
A Vsonic-ra aztán várhatsz. Híresek a termékeik pontos megjelenéséről
Szerintem majd talán jövő tavasszal-nyáron bemutatnak egy új cuccot, amire azt ígérik, hogy 1-2 hónapon belül megjelenik, aztán majd nagy hallgatás, majd megígérik, hogy Karácsonyra, aztán Újévre, aztán kínai újévre, aztán majd egyszer valamikor lesz belőle egy pár ezer darabos sorozat, aztán lehet, hogy nem is gyártják tovább. -
benfolds
őstag
válasz #16820480 #56374 üzenetére
megvehetné őket a xiaomi vagy valamelyik nagyobb normális kínai cég, aztán akkor talán lenne rendes sales, marketing, terjesztés, meg minden. nem érdemlik meg a nagy márkák, hogy ne törjék rájuk az ajtót a kínaiak, de ha az van, amit mondasz, akkor egyelőre nyugodtan dőlhetnek hátra...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz benfolds #56375 üzenetére
És erre még rájön az is, hogy a Vsonic már évek óta képtelen beszerezni egy CE minősítést, így hivatalosan nem forgalmazható Európában például. De láthatóan nem nagyon törik magukat.
Egyébként szerintem a Xiaomi sem feltétlen jó a destruktív árpolitikájával, bár rövidtávon persze mindenkinek tetszik az ilyesmi. -
AGE-T
őstag
Lesz valamikor GR08-09? Lusta vagyok mókolni már a gr07 kábelével.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
törölt tag
-
AGE-T
őstag
Ez a T20 megéri az árát? Nagyon szimpi a három év gari. EDM-re milyen lenne? Hol lehet meghallgatni? Ezekkel kapcsolatban tapasztalat?
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
-
silboy
aktív tag
Fülhallgatóra szivacsot honnan és milyet érdemes rendelni?16 mm-es kellene.Az e-bay-en találtam 50 darabost kb. 280 HUF-ért.
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
honfoglalo
senior tag
Ez nem zárja ki, hogy meghallgatható náluk
Kemcso: Neked hogy tetszett?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Dell Latitude 5420 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD / December 31-így gyári garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black Gyárilag független 2027.02.26-ig garanciális Csere/beszámítás is!
- Eladó egyben gamer perifériák egér,billentyűzet,rgb egérpad!!
- I7 4770 ASRock z87 extreme 4 alaplap 20gb ddr3 ram
- Lenovo Sierra EM7455 4G modem (FRU: 01AX748)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest