Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Csak annyit mondtam, hogy a márka nem garantál hangminőséget. Ennél többet nem is akartam.
A neves márkáknak is vannak nagyon kiemelkedő termékei, ha nem lenne akkor nem is lennének nagy márkák (na jó kivéve Beats ).
Csak annyit akartam, hogy nem árt körültekintőnek lenni, a márka "fanatizmust" pedig rettentően félre kell tenni. Na meg a drágább jobb dolgot kell leginkább levetkőzni.@kemcso: Soundmagic-ek? Még nem volt velük szerencsém, de elég strapabírónak néz ki mind a kábel, mind a füles rész főleg most a két új példány.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Lehet akit érdekel a P3 Youth-ból jöttek új színek. Link csak mutatóba, ne itt vegye senki mert elég drága.
-
Herczi
senior tag
Rendeltem egyébként ilyen "Comply" foamokat, most jöttek meg nem rég, így kipróbálni ugyan nem tudtam, mert nincs mivel, de ránézésre, tapintásra, nagyon bejönnek.
Szilikon harangok nekem nyomják a bal fülem sajna, remélem a hangzás is jó lesz velük.
Kéket, meg pirosat rendeltem, mert a kék-piros verziós VSD3-am volt, remélem most valamilyen más színű fülest kapok, hogy még buzibban nézzen ki.
[ Szerkesztve ]
-
Hestia
csendes tag
válasz kemcso #55150 üzenetére
Én itt laikus vagyok.
Van egy-egy SRH840, SE425 és Sennheiser CX475 fej-, illetve fülhallgatóm.
Ez utóbbi tavasszal 20 £ volt leárazva GB-ből. Ez a legolcsóbb a három közül, de egyáltalán nem mondhatni, hogy.rossz.
Igaz, hogy "csak" DX50-ről hallgatom, de szerintem kifejezetten jó hangja van. És a minősége sem kifogásolható: nem halkult el, nem recseg egyik oldala sem, nem mállik a kábele. Van itt olyan,aki bele tud kötni?
Komolyan mondom, hogy az ár/érték aránya igen jó!! (szerintem)[ Szerkesztve ]
-
mate543
tag
Akkor néhány tippet tudna valaki mondani, hogy milyet érdemes venni?
Ami még fontos nálam (a korábban említettekkel), hogy a külső zajokat, ha lehet, minél jobban szűrje ki (vagy hogy kell mondani ). Illetve kellemesen hordozható legyen: tehát el lehessen rakni egy táskába úgy hogy ne legyen gubancos.
[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
A minap elengedett a ragasztás a szeretett Maxell Metallics fülesemnél és lényegében kiesett a bele a házából. Szóval visszakaptam az árát, azonban ez a típus nagyon el van tűnve. Nem is akkora gáz, vevő vagyok az újra. Szeretnék tanácsot kérni hasonló árkategóriában (~4ezer) és lehetőleg a MediaMarktból. Nincsenek olyan nagy elvárásaim, de azért nem szeretnék gyerekjátékot venni. Előre is köszönöm. -
kemcso
Ármester
válasz Hestia #55157 üzenetére
Ahogy a szentkuti11 kolléga mondta, ár/értékben sokkal jobb a Piston a SE425-nél, de annál nem nehéz (VC1000 pl sztem hangban is jobb nála, árban meg.. )
A CX475 nem kapható Mo-n, de máshol is alig, meg úgy általában a Sennheiser ár/érték aránya igen rossz, nagyon sokat fizetsz a márkáért (ebben a Shure is "jó", az is rendesen túlárazott).
Az itt ajánlott kínai füleseknél nem a márkát fizeted meg hanem többnyire a hangot (pl Soundmagic, Vsonic, Xiaomi, stb).b.kov kb semmi értelmes füles nem kapható az MM-ben, annyiért meg főleg. Külföldről a Xiaomi Piston 3 sima vagy a Youth változata belefér a keretbe.
-
b.kov
senior tag
válasz kemcso #55161 üzenetére
Köszönöm, megértettem. A garancia miatt ragaszkodom az üzlethez, kellemes csalódás volt, hogy egy 7-8 hónapos fülest szó nélkül visszafizettek. Esetleg ha úgy kérdezem h az értelmetlen fülesek között van-e esetleg legkevésbé értelmetlen, és ha igen, akkor melyik lenne az?
-
b.kov
senior tag
Esetleg erről valami vélemény?
-
-
Járókeret
senior tag
sziasztok!
sajnos behalt a fülesem és szeretnék venni egy újat.
a szempont :
-edzéshez lesz (kondi)
-ne legyen inear
-5000 körül költenék ránagyon ajánlottátok itt a MEElectronics M6 fülest, de kép alapján úgy látom,hogy in ear (vagy nem?)
a zene típus az rock,metál lenne.
semmi extra tulajdonságra nincs szükségem. esetleg ha van más ajánlat, akkor azt szívesen veszem.
köszi
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszönöm a tanácsot! Járattam egy kicsit, de már most észrevettem hogy tisztábbak lettek a hangok. Nagyon szépen szól ez az RHA MA750i füles. Nálam Különösen ajánlott plecsnit kap, igaz még csak pár órát hallgattam, de már most ég és föld az előző Klipsch füleshez.
Kicsit reménykedtem hogy Apple Music-nál lesz esetleg Lossless, de sajnos nem. De majd ha arra vágyok, akkor ott a Tidal.
iPhone 13 Pro Max
-
darvinya
titán
válasz BigBlackDog #55172 üzenetére
Igaz.
(#55169) Járókeret
A műfaj miatt ezeket tudom ajánlani:
- RP-HS6E (ennél sajnos számít a fülméret, és Panasonic-nál vedd, mert ott még lehet régebbi gyártású, az új gyártású nem jó már. Keményebb dob, ércesebb gitár és ének hang.)
- Sony MDRAS200 (Kicsit lágyabb a gitár és dob, ez némelyik együttesnél kifejezetten előnyös.)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Cece04
tag
Sziasztok!
Tavaly októberben rendeltem ibuygouról egy piston 2 fülest,
pár hete elhallgatott az egyik fele. Felvettem a kapcsolatot a supporttal.
Már az furcsa volt, hogy a hibajelenség leírása nem volt neki elegendő,
azt kérte, hogy készítsek róla videót. Elkészítettem...majd kérte,
hogy küldjem nekik vissza, hogy megvizsgálják, de ajánlottan,
trackelhetően és értékbiztosítva. Utóbbit hanyagoltam, mert így is
1200 forintra jött ki..
Most írtak, 3 héttel később, hogy kicserélik és ha nem bánom,
akkor küldjek már 5 dollárt paypallal a légipostáért.
Nem kéne, nem?
Eddig bármikor volt hasonló garis ügyintézésem (pl. lendmeurears, mp4nation)
az úgy ment, hogy írták, hogy küldjem vissza nekik sima standard levélként (kb. a negyedéért)
majd a bevizsgálás után küldtek egy újat, volt, hogy meg sem írták, hogy küldik az újat
egyszer csak jött a postás.
24USD most ez a termék..a cserére már így is ráköltöttem mondjuk 4-et,
nem szeretnék még ötöt.
Csak próbálkoznak?
Köszi a segítségetA valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
eddie1978
senior tag
Kicseréltem a SoundMAGIC PL50 gumiharangját a 44Ft-ba kerülő 3M füldugóra. Állati jó lett. Nekem a gumiharang kb 2 hétig zárt jól. Utána már nem volt mély. Most nagyon jó lett. Kb 2-es dróttal olvasztottam bele lyukat.
-
benfolds
őstag
sziasztok! egy htc one-hoz szeretnék fülhallgatót venni. örülnék, ha mikrofonos lenne, de nem nagy gond, ha nem. viszont távirányító mindenképpen kellene. azt hittem, hogy ez már alap a mai füleseken, és már majdnem megrendeltem a kiszemelt zero audio carbo tenore-t, amikor észrevettem, hogy nincs rajta távirányító. tudnátok valami hasonló minőséget ajánlani távirányítós megoldásban? a másik, hogy jelenleg egy sony earbud-ot használok, ami ugye nem zárja ki tökéletesen a külső zajokat. először úgy gondoltam, hogy tök jó lesz majd helyette egy in-ear, de kipróbálva unokahúgom inear beats audióját, elbizonytalanodtam, mert tényleg teljesen kizár minden külső hangot, ami városi bicajozásnál, ami nálam legjellemzőbb használatot jelenti, elég veszélyes lehet. vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz darvinya #55178 üzenetére
Szerintem városi bringázáshoz minden elterelő hanghatás életveszélyes lehet - ettől függetlenül elképzelhető hogy sokaknak ez nem jelent gondot, de én személy szerint nem gyakorolnám hosszú időn keresztül.
Ha már zenét hallgat valaki akkor azt - mint írtad is - ne olyan készülékkel tegye ami teljesen kizárja a külvilágot...sajnos még gyaloglásnál sem javasolt...
-
pulutodurumo
őstag
Részben egyet értek veletek. De mint minden ez sem fekete vagy fehér. Én is in-ear headsettel bringázom. Nem szigetel annyira jól, ezért hallok azért, plusz sokkal jobban hagyatkozom a szememre. Meg lehet ezt is tanulni, lásd motorosok.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
darvinya
titán
válasz pulutodurumo #55180 üzenetére
és (#55181) Polllen
Ezek akkor már inkább EarBud-ok, nem InEar-ek.
A szem nem helyettesíti a hallást!Legtöbbször a baleset hátulról történik, azt hallani kell, mert mire meglátod, addigra meghallhatsz.
Én csak Headset-nek használok EarBud-ot, azt is hallkan.
Pana HS6 átalakítva Headset-é(Sony MH750 kábele) , aminek membránja középen lyukas, de középhangerőn már jobban szigetel az a lyuk, mint azt az ember gondolná.
Motoros sisak Headset a biztonságos, nem sisak alá rakott Headset.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mate543
tag
Ezeket találtam amik tetszenének:
http://www.nomono.hu/fulhallgato/e30-soundmagic-e30-fulhallgato
illetve
http://www.nomono.hu/fulhallgato/e10s-soundmagic-e10s-fulhallgato-mikrofonnal-szurke-fekete
Melyik lenne a jobb választás?
-
-
vicze
félisten
válasz Dottore #55187 üzenetére
Sima klikkvadász cikk, semmi más.
"4 olyan fémalkatrész, aminek látszólag semmi funkciója nincs"
Csak funkciótlan zsanérok...A Westone W40-ben még 5e anyag sincsen, felháborító.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz Dottore #55187 üzenetére
Ha nem bítszről lenne szó, még fel is háborodnék kissé...membrán fejlesztés, kísérletezés...stb amik nem súllyal, formával mérhetőek...de azért ennél a brand-nél elbizonytalanodom...
Tényleg miért látok a jófogáson 100 ezer bítsz eladó fülest?
Annyira rossz, vagy annyi embernek van egyszerre akik meg akarnak válni tőle, mert megszorultak anyagilag? -
Dottore
addikt
Senkit nem akarok meggyőzni semmivel. Mindenki gondoljon amit akar.
-
vicze
félisten
válasz Dottore #55190 üzenetére
Lehet gondolkodni, de füles súly alapján "mérni" kb. nettó hülyeség. Itt végképp semmilyen összefüggés nincs az kész termék ára és a felhasznált anyagok ára között. (Ezzel nem a Beats-et védem.)
aka: "Mi került ezen a fotelon 7200 forintba?"[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Kicsit megakadtál a súlyon, de ha elolvasod az eredeti cikket lesz ott más is.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz Dottore #55193 üzenetére
A cikk semmi másról nem szól mint az anyagköltségről, akkor mi más is van a cikkben még?
Egész pontosan 0db gyártó van, akinél ez máshogy néz ki, vagy hát nem látom a cikkben sehol az ellenpéldát.
Mikor a fém zsanérokra ezt írják, hogy "four tiny metal parts that are there for the sole purpose of adding weight", amik kifejezetten az időtállóság és a minőség miatt kerültek bele a műanyag helyett, akkor hova olvassam tovább? tisztán hangulatkeltés semmi más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Öregszem
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest