RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Victoryus:] Már a Josef Seibel se a régi
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- [Re:] [Sirus86:] Renault Modus 2005 - Az ezer Euros auto tortente.
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Szevam:] Érzelmi magabiztosság/biztonság - miért megyünk sokan külföldre valójában?
- [Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2024
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
nyávogi
tag
borsófözelék halál egyszerű dolog, fűszer nem nagyon kell bele, csak sok-sok friss petrezselyem.
Ha mirelit borsóból, akkor felteszed a borsót egy nagyon kis vizzel alatta, csipet sóval párolódni, amikor kiengedett, akkor felöntöd annyi tejjel, amennyi ''szószt'' szeretnél hozzá. Amíg összeforr, addig egy fél pohár tejet, ízlés szerint cukrot és 2-3 evőkanál lisztet (vagy fele ennyi étkezési keményítőt) alaposan, csomómentesen összekeversz. Amikor a borsó+tej forr, leveszed a tűzről, folyamatos kevergetés mellett hozzáöntöd a lisztes tejet, visszateszed a tűzre, tovább kevergeted, ameddig besűrűsödik, közben hozzáadod az apróra vágott petrezselymet.
ha csak száraz petrezselyem van otthon, akkor előbb tedd bele, akkor, mikor a tejet öntöd a borsó alá.
Ha friss borsóból csinálod, akkor kicsit több idő kell a puhuláshoz, de vigyázz, mert könnyen túlkeményedhet!
az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...