- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
hoffman_ #48196 üzenetére
Jovore a McLaren teljesitmenye a Mercedes motor hijjan nagyot fog visszaesni, igy oka nincs maradjon. (lehet mas miatt se lesz a szezon vegere, egyelore amit muvel vele a sajat csapata mar kezd tragikomediaba illo lenni.)
Mercedesnek nulla oka van, hogy meghosszabitsa a szerzodest a McLarennel, ha ezzel megtud szabadulni egy konkurenstol, inkabb eladjak felaron a motorokat valamelyik kiscsapatnak.Hamiltonnak a Red-Bull, Ferrari kiesett, igy a Mercedes az egyetlen eletkepes opcio.
#48192: Mert Schumacher helyere beul
-
Frenky89
addikt
F1-et nézni kell(ene) nem hallgatni.
-
-
Nem lehetne, hogy a Mezeit eltiltsák a Forma-1-es közvetítésektől? Még csak véletlenségből sem találja el a pilótákat, ami elismerem, nem könnyű 24 névből, de autóból csak 12 féle van és azokat sem ismeri fel...
-
lenox
veterán
Amugy ha most elegettek a williams benzinmintait, akkor kizarjak oket?
-
rocket
nagyúr
Egyre jobban erik a Rosberg-Hamilton paros a jovo evre a Mercedesnel
-
dokee78
félisten
válasz
Motion_Blur #48189 üzenetére
Törlesztett a tavalyiért.
Kimi is nyerhetne már.
-
dokee78
félisten
Már egyszer B.Senna és Scumi randizott.
-
Peat;)
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #48186 üzenetére
Williams mindig jól megy ott, így könnyen kiderül majd hogy csak egy futamos volt a fellángolás(de gonosz vagyok) vagy több. Szerintem még a Red Bull is jó lesz, a Lotus inkább egyenesben, gyors kanyarokban jó állítólag. Magyarul rönyó motoros győzelmet várok.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
ViiiiktorOC #48170 üzenetére
Ha folytatódik a minta, akkor Monaco-ban vagy Sauber, vagy Lotus győzelem lesz.
Utóbbinak reális esélyei vannak, de ugye ott bármi megtörténhet...
-
proof88
addikt
-
badd
tag
válasz
szőröscica #48172 üzenetére
Massa 15dik lett... Szóval nem hozott pontot.
Am Massa erősen 17dik helyen áll 2 ponttal Schumi előtt, utánuk már csak a három ki csapat van. Annyi a különbség csak Schumi és Massa között, hogy Massa nem esett ki eddig...
-
lacos001
senior tag
válasz
szőröscica #48172 üzenetére
Ügyes dolog a Massa részéről a ponthozatal,csak a kutya se fogja ezt emlegetni.Viszont az ellenkezőjét igen,hogy megint lárva volt a csapattárshoz képest.
Ugyanott van most is,ahol eddig........Na ez megmarad az emberekben,nem az,amit irtál.
Na meg ezerszer elmondták,kit érdekel a csapat eredmény,az egyéni vb fontosabb..... -
szőröscica
addikt
Tulajdonképpen jó kis futam volt, Koba megmozdulásai izgalmassá tették. Massa jól teljesített, hasznos pontokat hozott a csapat számára, ezek a végelszámolásnál még jól jöhetnek.
-
AMD Power
titán
válasz
ViiiiktorOC #48170 üzenetére
Ne is mond... megérdemelne már egy győzelmet.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
AMD Power #48163 üzenetére
Én már egyszer kifakadtam ezen, sokan lehurrogtak, de hát Lewis, szóval mit vártam. Ettől függetlenül kicsit örülök a dolognak, mert nagyon jól ment, amit a gumikkal művelt, az magához képest nagyon szép volt. Ha a végén be tudja húzni Rosberget, akkor a seggem vertem volna a földhöz, az utolsó 30 sec nekem nagyon izgalmas volt, és kicsit csalódtam a végén, de hát majd legközelebb
-
-
Vigneau
félisten
válasz
callmeakos #48129 üzenetére
Azért kellemetlen, hogy ma nem örülhetnek önfeledten...
-
-
AMD Power
titán
Mekkora futam volt! LH hozta amit elvártunk tőle.
Bár Button szereplése elég gyászos volt. Még LH is előtte végzett.A Williams és Pásztor barátunk megérdemelten győzött!!
MS viszont szerintem elég amatőr hibát csinált.
-
baluka26
veterán
válasz
Motion_Blur #48148 üzenetére
Jól van, akkor jól láttam
-
Pá
addikt
Kicsit off, de itt állandóan tudtok streamet találni.
A digisporton megy most a női kézilabda bl, ahhoz esetleg nem tud valaki?
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #48148 üzenetére
Jó kérdés! Én is néztem, h wtf.
Remek kis futam volt! Kimi lehet, h nem örül, de hogyha így "besunnyog" 3. helyen simán vb lehet
-
Motion_Blur
félisten
Futam közben Senna autóján és az egyik Torro-n is láttam hogy az egyik hátsó kerék eltérő keverékű volt, legalábbis még csak nyomokban sem lehetett felfedezni rajta a lágyabbik keverék sárga színét, ez miért lehet? Pirellinél nem fesik meg a gumit rendesen?
-
rocket
nagyúr
Legujabb hirek szerint mar 9 serult van.
-
giigz
veterán
Nem emlékszem már pontosan, de ez kb. ugyanolyan, mint amikor Petrov belement Schumiba. Annyi a különbség, hogy Schumacher szabályosan kanyarodott be, B. Senna pedig szabálytalanul változtatott irányt...
Ezért kapott Petrov büntetést? [link]
-
Pá
addikt
-5 rajthely Schuminak Monacora.
-
DemonDani
addikt
Nem látta valaki Schumit sietve távozni a helyszinről?
-
Pompi
nagyúr
Videó a tűzről: [link]
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Sandormaster #48128 üzenetére
Ez azért elég gonosz volt!
-
callmeakos
veterán
válasz
Oliverda #48122 üzenetére
F1-live.hu (tudom tudom, de most ez is megteszi)
jelentések szerint a tüzet a Williams KERS rendszere okozta. Egyelőre semmi sem hivatalos.
A BBC mindeközben robbanásról számol be. Nagy a fejetlenség jelenleg Barcelonában.
A Force India csapat egyik tagja, aki segédkezett a tűzoltásban, valószínűleg megsérült és most kórházba szállítják.
A Force Indiától Otmar Szafnauer a Sky televíziónak megerősítette, hogy a legénységüket az orvosi központba szállítják át a füst belégzése miatt.
A Williams egyik szerelőjét is az orvosi központba kellett szállítani. Most rendőrségi kordont vontak a Williams garázsa köré. A jelentések szerint a KERS rendszer robbant fel a csapatnál, de ez az üzemanyag is lehetett.
A Sky jelenti, hogy az egyik operatőrjük kihúzott egy embert a Williams garázsából. Az egyelőre ismeretlen ember lába égett.
Jelenleg 4 williams-es és egy force indiás csapattag kap kezelést az orvosi központban.
UP
Közben Kovalainen ezt a képet csinálta a box-ból:ÉS
Senna verdája:
-
Sandormaster
aktív tag
Tejósiten.....hát hogy veszik le azt az egy liter benyát most Maldonado kocsijából a vizsgálatokhoz?!
-
Oliverda
félisten
válasz
McCartman #48125 üzenetére
Bruno törleszti a családi restanciát.
-
McCartman
őstag
„Szeretném, ha a stewardok tiszta vizet öntenének a pohárba a dologgal kapcsolatban. Kihúzódott jobbra, majd a féktávon élesen vissza, ezt pedig nem kellett volna.”
„Közvetlenül mögötte voltam, nem tudtam, milyen éles manőverre készül, tehát nagyon veszélyes szituáció volt. Jó esélyünk volt arra, hogy értékes pontokat szerezzünk, ezért duplán kiábrándító a dolog.
„Nem tudom, mit akart bizonyítani, de már tavaly, Brazíliában is nekiütközött az autómnak, és ma is furcsa dolgokat művelt. Egy körrel korábban Grosjennal ütközött, úgyhogy nem tudom, mi járt a fejében.” -
akela91
addikt
válasz
Motion_Blur #48123 üzenetére
Szegény Williams, nyernek aztán így elrontja a bulit a balszerencse.
-
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Motion_Blur #48078 üzenetére
Hát ez az. Ebbe az etapba maxon nyomta. Mocskosul gyors is volt. A többi etapban emg gumispórolás. Na ez az ami nem tetszik nekem se. Mi lett volna ha végig tud ilyen tempót diktálni?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
callmeakos #48101 üzenetére
Komoly!
)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
callmeakos #48116 üzenetére
KERS-el kapcsolatos a tűzeset.
-
Oliverda
félisten
válasz
callmeakos #48116 üzenetére
-
dangerzone
addikt
válasz
Oliverda #48112 üzenetére
Ez most?
gézu: Szerintem egyébként mindkettőjük benne volt az ütközésben. Azt nem mondom, hogy bármelyik is jobban hibás lenne. Mert Sumi sokkal gyorsabb volt, Senna kifelé húzódott, az öreg meg gondolta, hogy akkor bevág belső ívre. Csak arra nem számított, hogy Senna nem megy kijjebb. Szóval Senna kiszámíthatatlanul viselkedett, de ebben semmi gond nincs. Ilyen a verseny. Megtörtént.
-
csucsbicep
nagyúr
király futam volt
-
stvnppp
senior tag
A gond szerintem ott volt, hogy Senna féktávon kezdett kihúzódni... Ott változtatott irányt, ha marad belül, akkor elfértek volna..
(#48105) Motion_Blur:
abszolút +1, és 24 rajthelyes büntetés a hátralévő futamokra(#48107) DopeBob:
mintha olyan rémlene, hogy féktávon már nem változtathat irányt, de lehet hogy nem -
válasz
#16741888 #47962 üzenetére
Nem, amikor MS döntési helyzetbe került, akkor elindult a külső ív felé, erre Senna berántotta elé a gépet szintén a külső ív felé, MS nem tehetett mást, csak elindulni belülre és padlófék, de a tempókülönbség miatt ekkora már nem volt hely. Közös fail, ezt együtt hozták össze.
[MS vs Senna] -
Integra
titán
válasz
ha ilyen csöndesen végig partizánkodik a második harmadik helyen amíg a többiek körbeverik egymást, akkor még a vébé is meglehet, remélem.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Ja, már pár hónapja...
-
callmeakos
veterán
Na má ő is rákattant az Angry Birds-re
Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest