Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
Massa ezt megint hogy magyarázza ki? Szörnyű.
-
callmeakos
veterán
Gyerekek ez mi volt itt??

-
Button!

-
Massa hozza az elvártat

-
A_ScHuLcZ
addikt
Kik most a kommentátorok?
-
quby
őstag
Általában az nyer aki az első helyen van?? Ezt eddig nem is tudtam......

-
JColee
őstag
2 perce ki lehet menni, és mindenki a boxban vár.

-
Ferrari nyerte a legtöbbet igaz?

-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mert bármilyen hihetetlen számomra, ez kezd kibontakozni. Ahol Hamilton érintve van arra lehet utazni bárkinek. Adva van egy versenyző aki pont azt a régi versenyzést szeretné visszahozni amire állítólag mindenki vágyik, ha esik az eső és mindenki a biztonságra utazik akkor ő versenyezne, de ő a hülye...ha az utolsó körben még megpróbálja elkapni az első helyet és falhoz vágja az autót akkor ő a hülye, ha ott mer előzni ahol senki akkor vagy hülye vagy szabálytalan...ha nem büntetik csak figyelmeztetik akkor kivételeznek vele.
Egyszerűen rossz fiókban van. -
proof88
addikt
-
Motion_Blur
félisten
"Lewis Hamilton in front of stewards for allegedly impeding Michael Schumacher at turns 10 and 15", according to SkySportsF1's twitter account.
-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Nem ki lehet menni..el lehet hagyni a pályát a baleset elkerülése végett..ennyi.
-
giigz
veterán
Rosbergre 1,36 van, hogy megveri Schumit az időmérőn... Ez mi? A végén még 1,10 lesz rá.
Hajrá Schumi!!

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
üzenetére
Ott az történt, hogy a versenyzői eligazításon elhangzott, hogy a rajt után az első körben ott ki lehet menni 4 kerékkel a vonalon túl, az pár pilóta pedig figyelt, és okosan kihasználta.
Ha a további körökben csinálja meg valaki, akkor már akkoriban is megb. volna őket. -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
az világos, de a pályaelhagyással előnyt nem szerzett?
-
-Mike-
addikt
Fp3
11:00-12:00 -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez mekkora baromság...bszki akkor Spa-ban mi történ az első kanyarban amikor többen is elhagyták a pályát??!
Kimi pl.
[link]..ez akkor mi volt?
ha ott fékeznek nemhogy pozíciót javítanak, hanem buknak. Ezzel szemben a lendületet megőrizve jó helyzetbe kerültek az Eau Rouge-ra..
Ez hülyeség, és már megint csak azért van képben mert Hamilton...
Rosberg kitette a pályáról, a poén hogy ezt Wéber Gabi is látja..ahogy egy versenyző látja..
[link]
Ennyi...és akkor jönnek a cikázásokkal??!
Komolyan kezdem azt hinni hogy Hamilton egykori nyilatkozatának van alapja..pedig akkor azt gondoltam hogy bepörgött...de lehet hogy bármilyen hihetetlen ő bentről jobban látja...lehet hogy tényleg van abban valami hogy működik olyan dolog aminek semmi köze nem szabadna hogy legyen a sportban. -
callmeakos
veterán
-
Pompi
nagyúr
-
Pá
addikt
De Hamilton miért szerzett előnyt a pályaelhagyással?
Egyenes részen történt a dolog, szóval nem rövidített + iszonyat poros volt az a rész. -
Motion_Blur
félisten
válasz
proof88
üzenetére
"Sebastian Vettel véleménye szerint egy egytized másodperces előny nem büntethető ugyanúgy, mint az ennél jóval több előnyt jelentő pályaelhagyás, ezért a versenybíróknak képeseknek kell lenniük arra, hogy minden esetet a maga nagyságrendjében bíráljanak el."
Sajnos nem képesek. Ennyi.
-
proof88
addikt
-
-
McCartman
őstag
A tuti tippre vársz mi?

-
giigz
veterán
Időmérőt vajon ki nyeri?
-
proof88
addikt
válasz
stvnppp
üzenetére
jah, az orosz vékonyság ... amúgy helyes meg minden, de pl nekem az exbarátnője jobban tetszett, a kis tüzes mediterrán szépség

ja igen, Mitchibata kisasszony üdvözletét küldi mindannyiótoknak, de legfőképpen nekem!

-
AMD Power
titán
Button hozta amit kell...
-
Nowhereman
őstag
válasz
stvnppp
üzenetére
Hogy biztosítsák a VB-t... Mikor 2 másodperccel gyorsabbak mindenkinél!
A Rubinho antifanoknak meg az érvei a legkomolyabbak. Szerintük ha dolgozól a cégnél, és a megérdemelt prémium helyett, mindenféle túlórapénz nélkül ki kell pucolnod a pöcegödröt, akkor nem szabad felvenni a fizut, hallgatni kell az esetről, és csak jót szabad mondani a cégről. Főltételezem bármelyikük ilyen szituban úgy viselkedne, ahogy elvárnák Rubinhotól.
-
Webber szépen felhordta a kavicsot a pályára...

Rádióban: "figyelj, kavicsok vannak a 4-es kanyarban"
-
laci666
senior tag
-
Arkar
aktív tag
Szerintem versenybeállításokat tesztelik.

318,2km/h Kimi -
JJános
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez pedig azt jelenti, hogy javult a Ferrari. Nagyon örvendetes.

-
Pompi
nagyúr
Érdekes a csapatok lemaradása táblázatban, hogy a Lotusnak a leggyorsabb és az átlagos körideje között alig van különbség: [link]
-
D@ni88
addikt
Ferrari új Diffúzor: [link]
-
szőröscica
addikt
Alonso első, Massa 12. Nem is rossz Felipe, csak így tovább!

-
stvnppp
senior tag
válasz
Xirtam
üzenetére
Az egy dolog, hogy mit engednek meg a szabályok, és mit teszek meg. És ha visszatekintesz kicsit arra az érve, a Ferrari elég nagy fölényben volt, a vb borítékolható volt, szükségtelen volt elvenni egy futamgyőztestől a győzelmét... Főleg nem a célvonal előtt. Azért egy nagymúltú csapat, mint a Ferrari, ilyet ne tegyen már meg.
"Szóval ujjal mutogatni ez esetben nem ér."
Ne haragudj, most mire gondolsz?
A Mclarenre, Hondára? Azt Te hoztad fel. (öngól?)
Amúgy meg mindkettő megkapta büntetését. Ezek jogosságát nem is vitatom."Ilyen a sport."

Azért én szomorú lennék, ha augusztusban Usain Bolt megállna a cél előtt. Vagy ha Chelsea/Bayern München (mindegy melyik) bevonulna a Bl döntőre, és állnának egy helyben...
Vagy ha Djokovich egy Grand Slam döntőben megállna, és nem fogadná a szervákat. De hogy motorsportból is legyen példa, Loeb bevágná a féket egy gyorsasági utolsó pér méterén.Amúgy nekem csak ezzel a fanatikussággal van bajom. Pedig a világ nem csak piros...
-
-
!Overdose!
őstag
válasz
Xirtam
üzenetére
A Honda elleni vádat ha jól emlékszem nem sikerült bizonyítani, így nem teljesen értem milyen alapon találod súlyosabbnak... Nyilván azért, mert nem a Ferrari csinálta.
Dr. Helmut Marko:
"Ijesztő, hogy a sikerhajhászat mire képes, az emberek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy versenyképesek legyenek. A szabályokat is pontosabban kellene megfogalmazni, hogy a csapatoknak ne legyen ilyenre lehetősége."
Pff -
Xirtam
veterán
-
stvnppp
senior tag
válasz
Xirtam
üzenetére
Azért hogyha azzal hívnak a Ferrarihoz, hogy benned látják az új Sennát (akkoriban ezt gondolták Barrichelloról), és majd vb-t csinálnak belőled, de a csapatnál töltött második évedben hozod a helyezéseket a favorizált Schumacher mögött, és végre lenyomod, ám felszólítanak, hogy "engedd el", az azért elég nagy nyomot hagy az emberben.
És azért akkoriban egy Ferrarit otthagyni elég nagy butaság lett volna, még ott volt a legnagyobb esélye vbt nyerni Schumacher mellett is.
De persze mi nem láthatunk bele, de azért azon is érdemes elgondolkodni, hogy miért az utolsó körben, a célegyenesben engedte el... Lehet, hogy végig azt gondolta, hogy b@ssza meg a Ferrari, de végül rájött, hogy "Barrichello kis ember vagy te ehhez", és hogy a f@sz rossz oldalán áll, akkor pedig nem látta értelmét.
Én addig nekik szurkoltam, de ez egy szükségtelen és aljas húzás volt... Nem is tudom, hogy engedhette meg magának egy Ferrari. Már a pódiumon érezték, hogy ezt nem kellett volna.
-
Xirtam
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Apa kezdődik, vagy sokkal inkább folytatódik.
Ne haragudjatok meg, de ha belém iszonyatosan belém rúgnak, oda többé nem mennék vissza.
Számomra ebből mi következik? Barrichello unatkozik, foglalkozzon inkább áthatóbban az Indy-vel. Bár arra is kíváncsi volnék hol és kinek nyilatkozta ezt. Már csak azért is mert utóbbi időben akár mikor kérdezték nem akart az F1--ről beszélni. Elmondta hogy 2 különböző világ a két széria szereti mind a kettőt és csókolom.
Bár ez a megmondom a frankot a Maranelloiakról önéletrajz. Ha így is lenne, Barrichello kis ember vagy te ehhez.
Fura, hogy a többi pilóta nem nyafog. Kimi is elintézte annyival hogy minden csapat más és más. -
AMD Power
titán
F1: Mivel zsarolták Barrichellót?
Kíváncsi leszek...
-
zszszs
tag
Hoppá!
Vasárnapra esőt jeleznek a futamra.
-
McCartman
őstag
-
giigz
veterán
Hétvégén F1

-
shteer
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
Akkor nincs mad hatra mint Xirtam kollega megtudakolja az emlitett oldalaktol, hogy vajon mifsze csinaljak igy

-
proof88
addikt
egyébként még mindig nem értem hogy miért mondjátok hogy ez egy fos pálya ...
2-3 előzési pont van rajta és nagyon élvezetes rajta vezetni. Az már más kérdés hogy a gyors kanyarokban nehéz követni az elöl lévőt de ez most ne a pálya problémája legyen már.
-
Xirtam
veterán
Most olvastam Kobayashi Twitterén, hogy Mugelloban amikor megsérült az autója, saját kezűleg hozta helyre. Úgy volt vele, hogy ha már ő hibázott rendbe is teszi. kb. 20 éve volt ilyen pilóta az F1-ben.

Bár gondolom otthon áll a garázsban egy agyontuningolt skyline.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dokee78
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért még utána olvasok kik nyertek eddig a spanyol nagydíjon.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hajrá Schumi!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)