Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Én olyasmit hallottam hogy azért nem lesz mostantól F1 közvetítés mert kell a lóvé a VV-nek. Ezért sem volt pl.: Fábry Show....
Nekem igazándiból tök mind1 hol fogják közvetíteni az F1et csak menjen valahol...Ja és nálam továbbra is csak Kubica
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
A hír magyar nyelven is ITT
A kérdés már csak az: Mi lesz a Kubicával.
Mert az OK, hogy az idényt nem tudja elkezdeni, de arról szó sem volt hogy év közben nem tud visszatérni. És eddig vadul ragaszkodtak hozzá. Felépül mi lesz? Petrov megy a levesbe? Nem hinném....All→M8
-
callmeakos
veterán
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Motion_Blur #42453 üzenetére
Londonban meg úgy Britanniában ámblokk a "kis" Lewis előtt is népszerű volt a Hamilton név. Csak a barátunk még tett rá egy lapáttal
(#42451) giigz
Én is nagyon örülök. Nincs itt semmi baj. Szépen halad a rehabilitációja és jövőre újra formában lesz. És az is biztató ómen lehet hogy egyesek szerint egy gokart fizikailag nehezebb kormányozni mint 1 forma egyes autót...[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz !Overdose! #42458 üzenetére
Pár éve volt hogy Shanghaiban pont az Alonso meg a Kubica elmentek gokartozni. És nyilatkozott az Alonso és ott említette meg hogy rövid távon a gokart az kimerítőbb tud lenni mint egy F1es autó. De lehet hogy csak kamukázott a srác.
De ahhoz képest hogy 1 hete az Algersuari azt nyilatkozta hogy a Kubica egy poharat sem tud felemelni, és most már látjuk gokartozni az már egész szép haladás. Persze akkor már sántított számomra az a nyilatkozat mert előtte meg már azt mondtak hogy egy automata váltós Megannal tesztel....
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
SPEED Streaming
Elvileg működni fog. Gyakorlatilag meg majd meglássuk....All→M8
-
callmeakos
veterán
Esik az eső kinn
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Oliverda #42673 üzenetére
1. mostantól körülbelül minden 5. boxban felvett percben az új orrokra fognak közelíteni.
2. messziről nem is olyan rondák ezek az "izék"
3. Amikor kijött a Raikönen és kiírták a nevét felfigyeltem valamire. Lotus Renault volt kiírva. Tudtommal a csapat hivatalos neve Lotus F1 team.... Vagy rosszul tudom?
4. mostantól masszív Raikönenről való karattyolásra kell számítani....Így visszatért úgy visszatért...[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Érdekes lesz az idény felettébb.
Raikönen meg Alonso FAIL....(Meg úgy ámblokk Ferrari FAIL)
Grosean az fain.... (És elkeseritők.... Fel sem teszem a kérdést mi lenne ha Kubica lenne helyette. )És ráadásul az M1 sem lett olyan katasztrofálisan idegesítő.. (Kivéve a studióduma..... Az olyan idegesítő mint volt... Főleg a csaj irritál)
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Nowhereman #43125 üzenetére
Hát ez már nekem fáj amit ezek leműveltek....
Hogy beharangozták tavaly hogy ez mennyire fog ütni ez a verda me hogy már Silverstone óta fejlesztik meg hogy mennyire agresszív lesz az új autó.... Ehhez képest még rosszabb mint a tavalyi....All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz TESCO-Zsömle #43147 üzenetére
jelenleg most biztos. de ha nem lett volna a balesete... lehet akkor a Raikönen se lenne itt...
All→M8
-
callmeakos
veterán
Fincsi kis futam volt
De bazeee mi értelme ennek hogy a helyszínről nyomatják a kommentálást? Semmivel nem tesz hozzá a közvetítéshez inkább csak romlik a színvonal....All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz -Mike- #43465 üzenetére
Nem tudom nekem azon kívül hogy elvoltak a Ricciardo nevével meg elmondták párszor a sportközpontot nem nagyon tűnt fel. A hanghiba annál inkább. De lehet hogy túl sokat várok el az M1-től...
De azért öröm az ürömben hogy a kommentátori munkával abszolút meg vagyok elégedve. Amennyire rosszra számítottam annyira élvezhető lett. a Dani fiú nagyon oda tette magát. Minden apró részletre is kitért. Azon besírtam mikor megemlítette a Kovalainen Angry Birdös sisakját
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Motion_Blur #43491 üzenetére
Malajziában ez megszokott
A 2009es azért az ütőtt
Főleg amikor a Raikönen elkezdett fagyit zabálni Az egyetlen tette amit máig értékelek
Meg a Gyula GP
Jaaaaaj mi lehet a jó öreg Lacinkkal?All→M8
-
callmeakos
veterán
Cikk
Ez a cím is azt bizonyítja hogy Massa alatt kezd tényleg forró lenni a talaj... Még pár ilyen futam és lehet tényleg betelik a pohár a Domenicali-nál....All→M8
-
callmeakos
veterán
Úristen gyerekek. Ezt csoda hogy még nem is említettétek.
Ma lenne 52 éves a világ legjobb pilótájaMinden tiszteletem az övé.
Nyugodjon békében.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz V.Stryker #43845 üzenetére
Nem sajnos eddig még nem. Pedig eddig csak jókat hallottam róla.
Az igazság az, hogy valahogy sohasem mertem utánajárni, valójában miben is halt meg. A tragédiát megörökítő videót is csak 1x láttam a Discoveryn. Valamiért még az isten se vett rá hogy megnézzem azt a felvételt a YouTube-on. A halála okát is pont most olvastam el. Hát az élet valahogy nagyon durván kibabrált szegénnyel. Ilyen szerencsétlen balesetet is nagyon rithán olvasok. Borzalmas....All→M8
-
callmeakos
veterán
Kövezzetek meg, de szerintem Hamilton az egyik, aki ha nem is olyan, de megkarcolhatja azt az oszlopot ami Sennát tarthatja. Csak nőne be a gyerek feje lágya. De hát még nagyon fiatal....
Az elképzelésem az: Vannak a jó sofőrök, vannak a legjobb söfőrök, és van Senna.
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Motion_Blur #43924 üzenetére
Szenzációs hogy mindig valami érthetetlen idétlenséggel rukkolnak elő. De akkor legalább linkelnék a hír eredeti forrását
Amúgy a ferka most finoman lekopizta az RB-t. Csak ők ezt egy diszkrét mélyedéses módszerrel oldották meg, ők meg vmi Amcsi V8as izomautó módjára ilyen púpos légbeömlőt alkottak. Briliáns
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Motion_Blur #43929 üzenetére
Hát nem igazán
Kicsit olyan Lanciás beütése van (Még az aranykorszakból) Szép is, jó is, de úgy van összerakva mint egy Lego játék
najó ez a hasonlat lehet kicsit erős volt. Mert ez nem olyan szép mint egy Stratos és nem is megy olyan jól mint egy Delta HF IntegraleAll→M8
-
callmeakos
veterán
Jaaaaaaa hogy Raikönen ezért indult be a verseny végén
Mindenkit lehet ösztönözni valamivelAll→M8
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest